Selasa, 15 September 2009

Iklan Tak Berbayar

Model : Saidatul Nasibah.

Tudung dan selendang cantik ada di jual di sini. Tapi limited lah. Well, selendang tu amat cantik. Secantik ownber blog tersebut. Tapi model selendang yang tercute aku dah booked.

Aku tak tahu perbezaan selendang dan tudung. Anyone?

Aku selalu lepas kan stress aku di blog ini.
Take a look =)

18 Comments:

didiey ;) berkata...

selendang tu segi empat tepat.
tudung segi empat same.

selendang ade 9 huruf,3 suku kate.
tudung ade 5 huruf,2 suku kate.

;)

MuhD NoR AzyM berkata...

Ah. Kau dah booked?

Siot. Haha.

Basuh Baju berkata...

xtau perbezaannya..yg tau beza org cun dan tak cun..kui3

noor afzan berkata...

tudung tu jenis yang kalau 4 segi sama kalau dibentang habis..

kalau selendang tuh jenis yang 4 segi tepi..
memanjang gitu..

milimilo berkata...

tudung tu tudung lah..empat segi sama bentuknya..kena lipat 2 bentukkan 3 segi baru leh pakai..plg femes tudung bawal..tp skrg byk lg jnis tudung, tudung ikin, n so on..

shawl plak segi empat tepat.panjang.1 lapis je..letak atas kepala,lilit n siap.

kalau aku, lebih prefer selendang sbb mudah pakai..1 lapis je..so xde terkelepek2 or whatever..

hope ko da nmpk pbezaannye..hoho

Syarinie Amran berkata...

tudung bentuk 4 segi
selendang bentuk die panjang
hehe :D
lawa la model
u lukis ke??

joegrimjow berkata...

nak buat iklan jugak boley?

sarah al -idrus berkata...

selendang yg pjg tu.tudung berbentuk segiempat dan leh lipat jadi segitiga.

azzaliena suziantie berkata...

selendang belit2 doe..
tudung tak yah...
selendang tak yah gosok
tudung kena
huahua

Mr K berkata...

@Didiey - Kau dah pandai nak bermanja ngan aku kan.

@Joe - Boleh. Tapi aku nak harbalife shake 1 set.

@TheRestOfCommenter - Oh thank you

nina berkata...

cube try pki selendang & tudung t awak tau la cemane nk beza....hehe,mst "cun"!!!

NieSah berkata...

seperti mana yang di explain kan wanita2 di atas mcm tu lah perbezaannya selendang n tudung..senang cite selendang tuh mcm hok yuna selalu pkai tuh..selendang=shawl..

tp usually shawl lebih lebar n tebal....mcm mak2 arab selalu guna tuh..atau kdg2 orang buat jadi skaf kalau sejuk..

hmm..khairul..blog macham iz tuh x silap nisah...model dia sorang je... ;) haha..

Mr K berkata...

@Nina - Aku dah pernah cuba. Memang cun.

@Nisah - Model dia mmg sorang. Tu yang aku book cepat2 tu. >,>

Fiza berkata...

alamak,nak explain, tp dh byk yg explain kat atas ni..hoho

saffa berkata...

Apasal kau beli selendang huh? O_o

Tanpa Nama berkata...

ko nak bg pd ko pnye awek ke? nice shawl yg ko plih 2..

Farhah Zaidah berkata...

macam pernah tgk je pict model ni..

Mr K berkata...

@Fiza - Ya. Kau terlambat.

@Saffa - Aku nk pakai.

@Anoy - Aku memang pandai memilih kan? Wlaaupun ni 1st time. =)

@Farhah - Devnart.

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger