Selasa, 15 September 2009

Iklan Tak Berbayar

Model : Saidatul Nasibah.

Tudung dan selendang cantik ada di jual di sini. Tapi limited lah. Well, selendang tu amat cantik. Secantik ownber blog tersebut. Tapi model selendang yang tercute aku dah booked.

Aku tak tahu perbezaan selendang dan tudung. Anyone?

Aku selalu lepas kan stress aku di blog ini.
Take a look =)

18 ulasan:

  1. selendang tu segi empat tepat.
    tudung segi empat same.

    selendang ade 9 huruf,3 suku kate.
    tudung ade 5 huruf,2 suku kate.

    ;)

    BalasPadam
  2. xtau perbezaannya..yg tau beza org cun dan tak cun..kui3

    BalasPadam
  3. tudung tu jenis yang kalau 4 segi sama kalau dibentang habis..

    kalau selendang tuh jenis yang 4 segi tepi..
    memanjang gitu..

    BalasPadam
  4. tudung tu tudung lah..empat segi sama bentuknya..kena lipat 2 bentukkan 3 segi baru leh pakai..plg femes tudung bawal..tp skrg byk lg jnis tudung, tudung ikin, n so on..

    shawl plak segi empat tepat.panjang.1 lapis je..letak atas kepala,lilit n siap.

    kalau aku, lebih prefer selendang sbb mudah pakai..1 lapis je..so xde terkelepek2 or whatever..

    hope ko da nmpk pbezaannye..hoho

    BalasPadam
  5. tudung bentuk 4 segi
    selendang bentuk die panjang
    hehe :D
    lawa la model
    u lukis ke??

    BalasPadam
  6. selendang yg pjg tu.tudung berbentuk segiempat dan leh lipat jadi segitiga.

    BalasPadam
  7. selendang belit2 doe..
    tudung tak yah...
    selendang tak yah gosok
    tudung kena
    huahua

    BalasPadam
  8. @Didiey - Kau dah pandai nak bermanja ngan aku kan.

    @Joe - Boleh. Tapi aku nak harbalife shake 1 set.

    @TheRestOfCommenter - Oh thank you

    BalasPadam
  9. cube try pki selendang & tudung t awak tau la cemane nk beza....hehe,mst "cun"!!!

    BalasPadam
  10. seperti mana yang di explain kan wanita2 di atas mcm tu lah perbezaannya selendang n tudung..senang cite selendang tuh mcm hok yuna selalu pkai tuh..selendang=shawl..

    tp usually shawl lebih lebar n tebal....mcm mak2 arab selalu guna tuh..atau kdg2 orang buat jadi skaf kalau sejuk..

    hmm..khairul..blog macham iz tuh x silap nisah...model dia sorang je... ;) haha..

    BalasPadam
  11. @Nina - Aku dah pernah cuba. Memang cun.

    @Nisah - Model dia mmg sorang. Tu yang aku book cepat2 tu. >,>

    BalasPadam
  12. alamak,nak explain, tp dh byk yg explain kat atas ni..hoho

    BalasPadam
  13. Apasal kau beli selendang huh? O_o

    BalasPadam
  14. ko nak bg pd ko pnye awek ke? nice shawl yg ko plih 2..

    BalasPadam
  15. macam pernah tgk je pict model ni..

    BalasPadam
  16. @Fiza - Ya. Kau terlambat.

    @Saffa - Aku nk pakai.

    @Anoy - Aku memang pandai memilih kan? Wlaaupun ni 1st time. =)

    @Farhah - Devnart.

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.