Deskriminasi - 3 (Men vs Women)

Khairul dan TheOtherKhairul bukan orang yang 'sama'.

Banyak benda yang aku nak cakap di dunia sebenar, tapi aku tak mampu. Jadi aku banyak lepaskannya secara direct je kat blog aku ni. Agak-agak korang lah. Patut tak aku labelkan blog aku ni sebagai 'Adult Contents'?


How to Drive- Men vs Women.

Video ASAL di atas bukan video porno. But, do play only if you are 12+ years old. Edited on 11.29 PM, 8July09

Lelaki bukan pengotor, bukan pemalas dan bukan mengada-ngada. Mereka cuma nak perempuan jadi lebih rajin. Kalau semua benda lelaki dah buat, apa fungsi perempuan?

Haha!

Ulasan

n y s a berkata…
woo woo sound eeh? sakit perut aku gelak.
norain ishak berkata…
tersirat btul la post mr. K nie..
aku tak paham..
haha..
tapi ape yg aku paham,
pompuan kena lebih berdikari..
hehe..
btul ke kesimpulan aku nie?..
shakinah berkata…
patut!
haha
Fiza berkata…
yg tang laki tu aku rasa mcm lucah2 je..haha
tapi mmgla,kalau perempuan segala sabun,sahmpoo perapi,pencuci muka sume..detail..hoho
lepas mandi nak sapu2 krim lg..pergh leceh tu
AkuAyie berkata…
wauw...menegakkan kaum sendiri nmpk..
haha...
yer yer.. baik encik K.. =D
s@y@ngh@sni berkata…
laki aku takde pulak buat gitu...
heran ler pulak..
fezaL Mohd berkata…
hahaha ape2an.!!!
Mr K berkata…
@Nysaa - Tu bermaksud kau setuju yang lelaki sbnrnya bukan pmalas. Haha

@Norain - Betul. Dan jadi lebih rajin.

@Sakinah - Patut label sbg adult content? Hmm.

@Fiza - Kau boleh apply jadi lelaki memandangkan kuantiti lelaki agak kekurangan sekarang ini.

@Ayie - Eh, itu mesti =)

@Hasni - Kau pasti laki kau lelaki? Haha!

@Fezal - =)

P/s: Maaf sbb lmbt approve comments.
n y s a berkata…
ehh tak tak, bukan lelaki ni tak masuk dalam kategori pemalas cuma ada setengah je yang tahap pemalas dia boleh buat orang perempuan membunuh.

**contoh macam
1)balik kerja baju campak atas katil bini kena kutip.

*apa susah ke nak taruk baju tu dalam bakul baju kotor?

2)lepas makan terus serbu tv takut tv tu hilang agak nya.

*apa susah ke nak basuh pinggan satu padahal bini dah masak penat.

3)(ini paling aku annoying) bila lepas kencing ta reti nak flush. mana2 toilet lelaki mesti macam ni. 9/10 rumah kawan lelaki aku yang aku masuk memang macam ni.

*berat ke batang flush tu wahai lelaki-lelaki berbadan sasa sekalian?


jawap jawap :)


**tapi kan lelaki yang memang hygiene habis kalah perempuan. aku pernah tengok, bilik dia satu habuk pun susah nak jumpa. terus rasa nak tanya dia "will you marry me and be my wife?" hahaha
Belly-Button berkata…
pandai lak eh bg hujah..
FdausAmad berkata…
lu nk kenal dgn sabri gua blh adjustkan..takdak hal
Mr K berkata…
@Belly - Hujah? Pendek je tu.

@Daus - Gua tak berapa reti la berlakon ni. Lu tak masuk ke?

@Nysaa - 1) Lelaki nak bagi tugas kat bini agar bini tu rasa berguna. Haha!

2)sama seperti (1) di atas =)

3)Yang kau masuk tandas laki apasal.

Bilik laki berseih tu kebetulan kot. Sebb normal laki bujang mmg bersepah. Haha.
niEna hailani berkata…
yep normal bagi lelaki adlh menyepahkn brg...

tp jgn la wat girl cam kuli...

hangin tau...
Mr K berkata…
@Hailani - Sejuk perut suami tangok isteri dia rajin.
Hazzy Ishak berkata…
macam macam...
Izzati berkata…
tipu! kakak aq drive smart je!
Tanpa Nama berkata…
ntah knape ble bce nie aku ase nk je sekeh ko...hahaha