Khamis, 3 September 2009

Forwarded Message - 3 (Birthday)

Live your life.

Semalam, malam ahad yang membosankan di rumah sewa. Tengah aku tak tahu nak buat apa, Haiza Tasya, (budak kuantan. nak kenal?) call aku. Tiba-tiba je dia call. Tapi gadis ni cute cuma dah lama tak jumpa. Aku pun borak la kat luar rumah. Tak adalah lama sangat. Tapi lama la jugak. Tengah call, ada satu mesej masuk. Aku buat tak layan je. Ye lah tengah sedap borak ngan kawan kan.

Borak-borak, dan 20 minit selepas tu ada satu lagi mesej masuk. 15 minit lepas tu, ada satu lagi mesej masuk. Then selepas habis borak pasal H1N1 dengan Tasya ni, aku terus bukak mesej tu.

Birthday =)

Ada dua mesej forward dan 1 MMS dari orang yang sama. Nombornya tidak aku kenali. Semua SMS dan MMSnya berkisar pasal Happy Birthday untuk aku. Sweet la jugak. Tapi tak adalah sweet sangat.

Aku reply SMS dia

Aku : Hello there. Thank you yea pasal SMS dan MMs tu. Sweet je wish.

Dia reply.

Awek tu : Hello ;p. Ye ke sweet. Hihi. Sorry la saya wish lambat sikit. Agak bizi lah. Lambat awak reply, mesti tengah layan Free Calls dari Maxis kan? Well, birthday boy lah kan mesti dapat hadiah dari maxis kan. :))

Aku reply.

Aku : Eh tak adalah. Tak busy pun. Btw, MMS tadi tu buat sendiri ke atau forward je?

Sweet teen.

Tak perlu tunggu lama, awek ni terus reply.

Awek tu : MMS tu saya buat sendiri. Photoshop tau. Tapi SMS tu semua forward je hahaha.

Aku : Oh. Tak apa. Yang penting iklas kan. Iklas untuk mata tu penting tau.

Dia reply.

Awek tu : Iklas untuk mata? Kenapa untuk mata?

Aku : Sebab dari mata, turun ke hati. Hehe.

Awek tu : Hahaha. Nak berjiwang-jiwang pula dia. Lelaki memang gataiiii.

Aku : Eh, mana ada. Btw, aku nak tanya sesuatu.

Awek tu : Tanya lah.

Aku : Kau ni siapa yea?

Dia tak reply. Aku try call, dia reject.

Birthday aku bulan November. Tapi semalam bukan bulan November. [Edited]

15 Comments:

nkecik berkata...

giler insensitive

♥ sOFIa ♥ berkata...

kejam juga lah nampaknya dikau. hahaha :P

kalau dia baca post ini
pasti lebih geram.
haha :P

AkuAyie berkata...

haha..budak tu silap nombor siot..
lol!

zaira fitrah berkata...

ala.. ciannyer kat dia.. huhu.. cmne r blh slh wish.. adeii.. mcm2 la..

ejaanamalain berkata...

o 4 nov ke?sama mcm kwn serumah sewaku:) berikan tepukan paling gemuruh utk khairul amilin yg sudah ada peminat istimewa hasil tulisan2 di blognya.siap buatkan guna photoshop lg tuh..

noor afzan berkata...

sian awek tersebut~
mesti malu gile..
huhuhu~

akhis berkata...

~awek tu slh org ker?

Rona Realiti berkata...

hepi bday...
eh silap...
bukan smlm kan...!?

azzaliena suziantie berkata...

lol
kejam jugak dikau ;p

NieSah berkata...

hahaha...
betul ke ni?
huh~~ sian dier..bengang kot
ntah khairul saje reka cerite untuk
tekankan tulisan italic kat bawah tuh so orang taw brthday khairul bile..?
hee~

Mr K berkata...

@Kecik - Maksudnya?

@Sofla - Aku kejam tapi baik tau.

@Ayie - Ya. Major LOL.

@Zaira - Silap hantar tu kot.

@Laila - Bukan peminat la.

@Afzan - Dia geram sbb da banyak abis duit kot. AKu pulak sikit sbb pkai youth club.

@Akhis - Ya

@Rona - Ya bukan.

@Azza - Indeed =)

@Niesa - 9/10 Entries aku memang akan ada kata-kata last yang aku italickan. Well, aku da edit entri ni. Tarikh birthday aku, aku da tukar. So teori kau pasal bday aku, kau salah. =)

Sorry lmbt reply. Aku bz.

mrkay berkata...

kejam sungguh ayat tuh.. dah puas ko layan, ko kasik die ayat anti-climax! hahahah!

shakinah berkata...

hahahhh!
funnyyyyyyyyyy

neesa_jun berkata...

hahahaha..kelakar gila...men layan ja dlu eh...bijak2...

Ct HaSnAh_sHaCk berkata...

ITZ FUNNY...tp ksian la bdak tu
u main2kn die...
huhu

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger