Sabtu, 5 September 2009

Aku Cuma Nak Bagi Tau - Season 2 Ep 1: Aku naik menyampah dengan Azwan Ali

Kelembutan. Keayuan. Mengalahkan gadis melayu terakhir.

Azwan Ali. Lelaki separa tulen yang menjadi tak tulen setelah lamarannya ditolak oleh oleh Ziana Zain. Bagus gak Ziana Zain tak kawin ngan dia. Well, aku rasa ZZ lebih rela jadi anak dara sampai bila-bila daripada kahwin dengan mamat pelik ni.

Azwan ali. Lelaki gedik yang suka pakai spect besar konon comel dan mengelarkan dirinya Kak Azwana memang buat aku menyampah menerusi blog dia. Dia memang memalukan blogger. Dan aku memang tak puas hati dengan dia sejak dia start gelarkan diri dia Kak Azwana. Kak Azwana Alia. Serious aku tak puas hati.

Jari hujungnya yang pendek. Sependek dia punya..

Tak cukup dengan tu, mamat minah pelik ni tak habis-habis cakap yang dia tu blogger no 1 Malaysia. Ish. Aku punya comment dia tak pernah approve. Ada hati nak kata orang suka dia. Aku rasa blog AkuTakPeduli.com jauh lagi gempak dari dia.

Aku secara rasminya menyertai kelab Anti-Azwan Ali. Rugi rasanya aku tak join kempen flag Azwan Ali yang berlangsung beberapa bulan lepas. Hais.

16 Comments:

Just_najmiE berkata...

wuekkk, muntah darah..

geli siot ngan dia.. mmg dr dulu tak penah minat langsung kat dia.. sebesar zahar pun tak pernah.. sgt menggelikan..

noor afzan berkata...

adoila..
sayapun x suke masuk blog die..
x paham sepatah haram tulisan die..
pening2..

baek baca aznil nyer blog..
x depun gosip2..

DilOt berkata...

blog azwan ni mmg tak memberi kebaikan langsung..

ayat & kata2 terlalu tak sopan...

mmg rugi tak join kempen flag Azwan Ali ..aku pun tak sempat nak join...

azzaliena suziantie berkata...

ku pon xsuke ;p

'AQILAH berkata...

dia ada cakap, yg kat blog dia tuh adlah lagi satu watak dia..huu

sabar. banyak lagi artis hebat dari dia.

MuhD NoR AzyM berkata...

Aku sokong ko Mr.K!

::IZzuL:: berkata...

setuju sepenuh nye... 'pompuan' miang nih mmg hampeh.. geli bace blog die..

cik lubakpink berkata...

aku da tgok blog die
mcm sial jer
dh la puji diri sndiri
fuck btol r die tue..
aku pon anti die gax
hehe~~

Lala berkata...

argh...tolong la mamat pelik ni...huhu...xsuke sgt kat die....mcm pompuan...

NieSah berkata...

laaaa...ade ke yang suke dia...??
semua orang yang x mentallly challenged @ retarded benci die kot..

bLurr berkata...

bodoh tol mamat ni. siap gelar diri die akak. duhh... nak g umrah camtu ke??


*gelak guling-guling tas lantai*

syahidahariff berkata...

setuju-setuju..ini orang patut kena gam je..haishhh..menyampah gila..die pikir die hebat..padahal ayat blog die mmg mcm haram xbest..

.Miss N. berkata...

xbaik dowh ko ny ..

cahayachenta berkata...

aku pnya komen punharam dia nk approve.. pdhal bukan aku kutuk pon.. just bg ceramah sikit2 je,.. yg dia approve sume spesis yg sama dgn dia.. eee.. tolong la mak nyahhh..

FiFFyMaFiA (",) berkata...

hanjjjjeeennn u alls... hak3

aku dah flag blog dia ntah berpuluh2 kali ari tu.. wujud lg ke blog dia?? wakakak

aku suka blog aznil. penuh humble dan rendah diri..

eh.. kenapa org slalu bandingkan aznil dan azwan?padahal beza mereka antara langit dan bumi?? aznil memang best.. azwan?? hannjjeee yang dia slalu sebut pn x hengen terima dia.. keh3

Tanpa Nama berkata...

khairul, saya rasa awak janganlah mengaibkan orang lain...cukuplah kalau kita mendoakan dia berubah, tak baik malukan dia...yang dapat dosa tu kita, bukan nak sokong azwan ali ni, tapi janganlah mengaibkan orang..tak baik

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger