Jumaat, 4 September 2009

Hotlink Youth Club & DiGi Campus.

Mengada-ngada khairul censored numbor dia.
Macam la ada orang nak ambil.

Semalam aku order sim pack Maxis Youth Club yang harganya mahal sket untuk dapatkan nombor lawa. Tak ada lah mahal mana tapi mahal la jugak. Yang penting, aku puas hati kerana ada banyak numbor '9' kat nombor aku tu. Bunyi pun sedap.

Maxis Youth Club aka Student Plan.

Maxis Youth Club ni umpama U pax Celcom. Kiranya memang murah la. Masing-masing ada kelebihan tersendiri. Tapi aku lebih suka kan maxis sebab nama maxis tu agak stylo.

DiGi Campus. Damn super nice rate doe.

Dan hari ni pula, aku lihat iklan NuffNang, terpapar iklan DiGi Campus yang menyediakan SMS percuma untuk 11 nombor. Percuma dow. Nampak macam desprate betul yea DiGi nak cari pelanggan. Yang aku tahu, pengguna DiGi kebanyakkannya terdiri dari orang cina. Adik aku pakai DiGi. Sebab dia bersekolah di sekolah Cina dan rata-rata orang Cina memang memakai DiGi. Oh, amoi.

Bila difikir-fikirkan balik, berapa ramai kawan-kawan aku yang guna DiGi?
Tak ada sorang pun.

21 Comments:

'AQILAH berkata...

kawanku kerja promte bende ni...bila die berenti keje, dapat 10 no free

Ayil berkata...

@'Aqilah - 10 no free? mak aiii... byk tu. haha. kalau aku jadi dia, aku bg kt org len..kot hoho
yg skrg pun aku ada dua no, tu pon x terhandle... =P

LIZ; berkata...

gila best dpt 10 nbo free

Mr K berkata...

@Aqilah - 10. Hmm. Tak adalah jealous sgt aku dengar. Tapi jealous la jugak Hahaha!

@Ayil - Bukan ke seorang hanya boleh pakai max 2 nombor?

@Liz - Mmg best. Nak2, bila semua numbor lawa-lawa.

noor afzan berkata...

wah...
maxispun dah ada student plan..
tapi dah pakai postpaid la..

noor afzan berkata...

wah...
maxispun dah ada student plan..
tapi dah pakai postpaid la..

iKa berkata...

ala..
asal cnsord no tu..
t nk hello..hello..
=p

♥chentaMAYA™ berkata...

youth club besh!~

Mr K berkata...

@afzan - Postpaid mmg jimat sbb 8 sen sahaja call. Tapi postmain memaksa kita untuk gunakan dengan kerap =,=

@Ika - Hello2 kat YM kan boleh =)

@Yup - Best cam x upax.

LALA berkata...

aku pon suke gune maxis..bg aku nama maxis tu mcm menggambarkan sesuatu yg moden berbanding word celcom..hahahha....eh,kau suke no 9 ea???

Lionel Azry berkata...

baik pkai bill!

Fiza berkata...

setuju sgt chinese banyak pakai digi..kawan2 cina aku sume pakai digi kot..
aku dh hampir 7 thn pki no maxis yg sm..n no hp aku sgtla x besh,xde langsung no yg sm,haha
tp kat area gombak,maxis selalu prob ar,asyik network xde je.tension kot

ticnube berkata...

alahhh nape hotlink lembab... aku dah tuko baru nak kua... tensenn toLL..

Mr K berkata...

@LALA - Aku tak suka apa-apa nombor.

@Azry - postpaid murah. Tapi murah sgt sampai kita nak guna banyak2 sampai bil bertimbun. Tu yang terjadi kat abg aku =)

@Fiza - Kat kuantan pun kadang2 tak ada network. Temporary perhaps.

@Nube - Mesti tukar celcom kan =)

Gadis.. berkata...

maxis tipu aku..:-(

n y s a berkata...

alamak, iklan ikea la pulak. tak dapat na tekan. hihihihi

fezaL Mohd berkata...

cm layan je haha

Ganu Boyz berkata...

salam bro..
bro tempah dengan siape no hotlink youth club?
saya try cari kat tmpat saya x jumpelah..

Mr K berkata...

Pergi ke maxis centre untuk beli.

.waniey jamaludin. berkata...

youth club da nek harge kan..
ok komen kt post lame..lalala

NuR 'aQiLaH berkata...

digi campus,
sesuai untok pakwemakwe jer.
bleh gayot 24/7 for rm2.
mesej FREE.
pomote eh?

hiks ;p

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger