Selasa, 22 Jun 2010

Kalau Korang Nak Mengata Aku, Inilah Masanya.

Assalamualaikum

Gambar diletak untuk menyejukkan para gadis.

Aku asyik mengata kaum perempuan kan? Ye lah, walaupun mereka spesis favorite aku, still, mereka gedik. But then, kita hanya kenal melalui text dan melalui kata-kata 'manis' aku di belog aku. Oleh itu, ciri-ciri gentleman, pemalu, baik hati dan maskulin yang tersembunyi jauh di dalam diri aku tak dapat aku tonjolkan.

So apa tanggapan pertama (Atau kedua) anda mengenai aku? Luah kan sahaja. Maki, kutukan dan herdikan boleh dilakukan. Aku tak akan pukul, seksa, rejam dan sula sesiapa yang meluahkannya secara jujur. Janji.



37 ulasan:

  1. ha ha ha. perempuan gedik boleh terima lagi. lelaki gedik? boleh terima ke? watever.

    BalasPadam
  2. bgos gak kdg2 klw ade words y pedas dr laki2 tuk ppuan...
    leh wat kami sedar diri...

    sbb kdg2 tgelak gak bile bace post2 sal ppuan kt cni...sbb ade gak la ape y ko ckp tu btol...

    asalkn ape y ko ckp tu xmelampau sgt da r...

    BalasPadam
  3. kau janji takkan pukul kan?


    aku rasa kau macam belagak bagus.
    tapi lame2 syok bace blog kau. nak tengok kau bagus tahap mane. HAHAHA. tapi ble aku bace blog kau, aku sedikit sbyk belajar perspektif seorang lelaki kepada pmpuan.

    titik.

    BalasPadam
  4. 1st impression?
    Mr. K sangat straight forward. Especially bila cerita psl girls.

    p/s: sila jgn mrh..?

    BalasPadam
  5. sarkastik yg jujur, straight, xmen pusing2...suke kutuk n then cover balik....

    heheheh

    BalasPadam
  6. Lelaki gedik yang romantikk!!!

    BalasPadam
  7. 1st impression aar... misterius, witty and sometimes obnoxious.. ehehehe...

    BalasPadam
  8. takde orang mengutuk mr.k lg? hahahaha.tak sabar nk baca

    mr.k, perempuan=gedik? yeke?

    BalasPadam
  9. lu ni doctor love dow
    siyes gwa xbohong

    gyahhahahahah~

    BalasPadam
  10. ee budak gemuk xblh kasi can! HAHA

    BalasPadam
  11. hehehe.. saya takde nak kutuk apa2..
    tp sy nak bgtahu yang entri2 mr k memang menceriakan hari sy.. hahaha.. i loikeeee

    BalasPadam
  12. HAI GAY. HEHHEE

    BalasPadam
  13. aku suke bila kaw carik gaduh ngn pompuan doh.
    comell. NGAAHAA :D

    BalasPadam
  14. Ayat terlebih power...HIHIHI

    BalasPadam
  15. tanggapan pertama saya...kmu tahu macam mana menulis blog dengan yakinnya...

    BalasPadam
  16. jejak kali pertama pasal rafiqin si pengutuk din beramboi. so, from zero, I know all.

    first impression - informative. and, I like it when you consider the right side of story, selain your and their side of story. sorry tiada kutukan. tak jumpa lagi.

    BalasPadam
  17. etto...hmm,,

    jujur dalam penulisan.

    p/s : mungkin kau takde la "misterious" mana macam yg org lain ckp.

    BalasPadam
  18. @Joe - Kau ingat joe... Kau ingat. Esok lusa tau la kau. Haha.

    @Jard - Kau org ke-2 yang pernah panggil aku witty. :)

    @Anonymous - Hey alien, apa gemuk2. Tak puas hati, cakap. Haha. Esok jangan lupa tegur i macam biasa.

    @SSSS - Menulis blog adalah SATU2 nya benda yang aku reti buat. Benda2 lain, no way.

    @Amoi - Yea, senior-senior micet memang comel.

    *******************************************************************************************************

    Aku tak marah. Tapi esok lusa kalau ada orang ketuk pintu then bila buka terus ada bom meletup jangan cari aku naaa.

    And, mana Liez? aku suspek dia dok tulis karangan nak mengutuk aku lah. Pantang kasi chance mengata aku. Karangan terus dia bagi. Haha.

    BalasPadam
  19. betol ni ko tak marah..
    okeah moh bc :

    1st time bc blog ko, aku rs cam "adeh mamat nie ngape..tak abis2 kutuk perempuan..bajek bagos plak..macam r dye perfect.."
    tiap kali aku bc, tiap kali itulah aku kutuk ko...
    hahhaha

    tp bile dh lama2 bc, kadang2 ape yg ko ckp tu, ade betolnya jugak..

    so makin lama, makin seronok nk bc n tak sabar nk tunggu ko kutuk n kutuk n kutuk perempuan..

    aku nk tunggu lama mana ko mampu nk kutuk perempuan... hahahahahahahahahhahahaha

    BalasPadam
  20. sgt straight foward.
    lazer yang logic.
    sumtime buat aku terfikir.
    yes u r right khairul! =)

    BalasPadam
  21. sarcastic. tapi enjoy baca sebab mengata depan2. tak baik mengumpat belakang.

    BalasPadam
  22. muahaha. tunggu kutukan dari i enk.
    i nak buat kat blog i r.
    sebab macam best je ni.
    selama ni u je kutuk girls kan.
    tunggu yee :)

    BalasPadam
  23. @Maituty - Eh, selagi aku tak gay, selagi tu la aku akan mengata. Haha.

    @Liez - Buat-buat. ;)

    BalasPadam
  24. ouch geligeli.
    okke senior MICET sume comel2.
    sem dpn bnje nasi aym pak ujang !
    ngaaahaaa :D

    BalasPadam
  25. kitorang x gedik...
    kitorang manja...

    BalasPadam
  26. sebab aku tahu kau takkan marah ;

    kau emang berlagak bagus for some reasons ...

    sumer entri kau emang sarkastik dan kadang2 menyakitkan hati ..

    biler kau kutuk kaum kami , aku rasa nak keluarkan satu entri kutuk kau habisan ...

    kadang2 biler ingatkan entri kat belog kau , aku terinagt semula slogan lamer aku ; boys sucks ...

    but yet dunno y ;

    tgn aku gatal nak kelik time kau post entri baru ...

    BalasPadam
  27. @Sue - Okay sue, kau memang direct.

    BalasPadam
  28. kau sebenarnya sangat memerlukan perempuan. kan? hahhahahaha.

    aku bet bile ko da ade awek (or maybe isteri) ko akan syg dia gila2 n xkan ade benda lah yg ko kutuk dia nanti...

    romantik yet annoying.

    BalasPadam
  29. still, post lama tapi aku baru baca. *aku start baca masa before test statics. harem. hancus test aku.

    kau ni kan, sometimes annoying yet funny. entry kau pun macam tu la. certain fun certain annoying.

    tapi memangbetul ape kau cakap tu. pompuan memang leceh, lelaki lebih senang.

    eh tapi one more thing. ade juga entry kau yang bukan pasal girls buat aku rasa menyampah. HAHA. well, tapi ramai suka kau kesah apa kumen aku ni.

    till then

    BalasPadam
  30. even skarang aq tengok pompuan da pndai isap rokok laa,,,but bler pompuan tngok lelaki merokok dyeowng akn cakap pengotor laa ape2 laa,,,so annoying laa,,,

    BalasPadam
  31. nada kau sarkastik,
    tapi logik,
    and sekarang aku tiap2 hari bukak blog nie!
    mr.K is the best lah!

    BalasPadam
  32. salam k. .
    aku rase ape yg salu ko mention psl girl xde la kterlauan sgt. .
    tp bab agama aku rase xuyah la bhaskn sgt. . sbb tkut ade ssetengah pihak xpuas hati. .tp thumbs arr nk ckp. . aku mmg da jatoh cinta kowt ngn blog ko. . kee it up ngn isu2 yg lebih menarik.. thnxs, coz byk jgk bnde yg aku dah taw dlm mngenali llaki :)

    BalasPadam
  33. 1 year n 1 day after..haha..

    annoying...yes...
    too self confident..sometymes..
    masculinist...most of the tyme...
    sarcastic...always...

    haha...
    under all that...

    jiwang...i think..
    sweet...some entries only..
    pandai berkias...haha...

    happy blogging Mr. K... ;)

    BalasPadam
  34. seriusly aku tingin gla nk btentang mta dgn mr.k nie..aku nk tgk dpn2 psnality dia..tapi.,.....tcapai kah??

    aku pminat no.1 blog nie okey...setiap post aku bca..tapi mls lorh komen..mr.k bkn nk balas pun..nyampah~~~~~

    BalasPadam
  35. aku sekarang tengah PMS, jadi kau adalah bahan utama untuk melepaskan geram. first impression rasa macam kau ni boleh jadi bahan rujukan sebab kau punya pengetahuan am adalah luas. second impression, kau macam berlagak bagus bila cakap pasal perempuan, semua benda kau tahu. kadang2 betul jugak apa yang kau cakap tu, but well, certain perempuan tak suka terima kenyataan. 3rd impression, gaya penceritaan kau bagus, jadi minat gitu nak baca entry kau padahal dalam hati menyumpah2 ni. haha btw, aku harap kau seorang yang gemuk dan tak hensem at least, tak semua benda yang berkaitan dgn kau adalah perfect. kahkah bye

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.