The Best of The Week.

Assalamualaikum

Actually, ni adalah list lagu yang aku layan sekarang. Sekarang ni, aku dah tak layan dah lagu melayu. Lagu melayu amat mendayu-dayu. Buat aku layu. Melayu. Dan bosan. Adik aku dok sibuk suruh aku download lagu Shahir dan Shila AF 8 padahal aku tak layan langsung AF.









Lagu paramore tu first time dengar dah terpikat. Lagu yang keluar bulan february/march tahun ni.

Ulasan

Shahira berkata…
lol.
baru nak layan ke?
T_T
shakinah berkata…
wah! tak layan lagu melayu.!
shakinah berkata…
wah! tak layan lagu melayu.!
Mr K berkata…
@Shahira - Dah lagu ni je best. Nak buat macam mana.
bakis kokies berkata…
okey terbaik ah . ><
CIK FAYYAD berkata…
paramore mmg best !!!
awek rambut merah~

tapi ada juga lagu melayu yang tak mendayu-dayu. lagu lembik hanya boleh dilayan jarang-jarang. kalau tak diri sendiri jadi lembik. hahahah.
Miss Comot berkata…
1st time dgr lagu world behind my wall kat 8tv...lps tue trus jth cnta n addicted ngan lagu tue......haha3
lgu paramore n travie mccoy ok jgk.... thanks 4 shring...=)