Jumaat, 11 Jun 2010

The Best of The Week.

Assalamualaikum

Actually, ni adalah list lagu yang aku layan sekarang. Sekarang ni, aku dah tak layan dah lagu melayu. Lagu melayu amat mendayu-dayu. Buat aku layu. Melayu. Dan bosan. Adik aku dok sibuk suruh aku download lagu Shahir dan Shila AF 8 padahal aku tak layan langsung AF.









Lagu paramore tu first time dengar dah terpikat. Lagu yang keluar bulan february/march tahun ni.

8 ulasan:

  1. lol.
    baru nak layan ke?
    T_T

    BalasPadam
  2. wah! tak layan lagu melayu.!

    BalasPadam
  3. wah! tak layan lagu melayu.!

    BalasPadam
  4. @Shahira - Dah lagu ni je best. Nak buat macam mana.

    BalasPadam
  5. paramore mmg best !!!
    awek rambut merah~

    tapi ada juga lagu melayu yang tak mendayu-dayu. lagu lembik hanya boleh dilayan jarang-jarang. kalau tak diri sendiri jadi lembik. hahahah.

    BalasPadam
  6. 1st time dgr lagu world behind my wall kat 8tv...lps tue trus jth cnta n addicted ngan lagu tue......haha3
    lgu paramore n travie mccoy ok jgk.... thanks 4 shring...=)

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.