Ahad, 20 Jun 2010

Jangan Lupakan I.

Assalamualaikum


Beberapa minggu lepas, aku siap download movie Remember Me (2010) Dvdrip. Tapi baru beberapa hari lepas aku sempat tonton sampai habis. Cerita dia agak menarik. Perempuan mesti ramai suka cerita ni sebab Robert Pakinson Pattinson (Edward Cullen) yang berlakon. It is a really nice movie. Mungkin setanding dengan The Notebook. Tetapi konsep dia lebih kepada 500 Days of Summer dan A Walk To Remember which is more to 'realistic'. Realistic maksudnya tak 100% happy ending, which means tak semua benda yang kita nak akan kita dapat.

Oh, and don't forget to hear that lovely video clip. It's my favorite song for this week. Lagu ni, buat modal untuk pujuk aweks/skandals korang yang tengah merajuk mesti best.




13 Comments:

irahehe berkata...

cakap pasal remember2 nie..try kau tengok citer 'a moment to remember'..

kalau kau tengok citer tue tapi xnangis..kau memang xde prasaan.hahaha~

sedih gile kot..

zey berkata...

besh gilaxx ke cer tu??
i xtgk lg...sbb tgk poster tu p0n cam gila jambu si edward tu...eeyyuuww~~

kalau ending dia best.. mesti tgk nih!

ayuni.eleena.M.T.azar. berkata...

Mr K dowmload movie kat ner?

anis berkata...

best ke cte 2?nk try download la..hehe

Mr K berkata...

@Zey - Ending dia best. Tapi tak 100% happy ending.

@Mahi - Dah, aku dah tgk citer tu masa akhir sem lps.

@Ayuni - Guna torrent.

@Anis - Yup.

AMOI KUSUT berkata...

nak beritahu kat mr k,
bahawa saya kepunyaan robert pattinson.
jgn nak ber'gay dgn dia ok.
hehehe.

lumut berkata...

aku nak tgk ....
nak nak.hehe

lumut berkata...

1 more thing..
i really love ur entry yang ni..

Don't Love The One Who Loves You

=)

saya copy dan letak kan di blog private saye...=)

Mr K berkata...

@Lumut - Okay :)

nasik_kawah berkata...

Tengok Charlie Bartlett la best.. A Walk to Remember gila cliche habis. Kalau production Malaysia sah-sah kena kutuk. Dan aku setuju irahehe tulis pasal A Moment to Remember. Movie Korea yang best dengan hero yang hot.

p/s: Mr. K, agak2 kalau ko dgn watak robert pattinson dalam movie Remember Me ni bertanding dalam pertandingan abang contoh, sapa yang menang??

syazana berkata...

nyesal x tgk ritu..adeh..nk kna p cr la nih sape yg ade..hakhakah

Mr K berkata...

@Nasik Kawah - Hey, kalau aku bertanding abang contoh/mithali dengan robert, mesti la aku mng. Tgk la pula perangai adik mcm mana. kalau perangai adik aku baik mcm tu, mmg aku bunuh je budak yang kata "Hey, you did something to your hair?".

Miss Hana berkata...

salam
hari tu hana ada download torrent tu la gune bitcomet tapi pening la..dulu masa 2008 gune bitcomet tak pening macam sekarang..K download guna ape?

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger