Khamis, 14 Mei 2009

First impression/tanggapan pertama anda terhadap aku. Nak maki pun boleh.

Hate me, because I hate myself.

Kita hanya kenal melalui text dan melalui kata-kata manis aku di belog aku. Oleh itu, ciri-ciri gentleman, pemalu dan maskulin yang tersembunyi jauh di dalam diri aku tak dapat aku tonjolkan.

So apa tanggapan pertama anda mengenai aku? Luah kan sahaja. Maki, kutukan dan herdikan boleh dilakukan. Aku tak akan pukul, seksa dan rejam sesiapa yang meluahkannya secara jujur. Janji.

26 Comments:

saffa berkata...

Err.. Nampak sangat.. er.. Sangat gila-gila kowt dan sempoi!

Khairul berkata...

apa yang kau nampak sangat2? >,>

Cookie Monster berkata...

hahahahahahahahahahahahahahahahaha
gelak bnyk siket pagi pagi bute nih
aku tanak jawab
mau gelak jaa
lalala~

ejaanrumilainejaanarablain berkata...

1st impression..to be frank,dlm ht aku kata,"ish sapela mamat perasan bagus sgt neh?" T_T

Khairul berkata...

@Cookie - jawab la sayang. I tunggu

@laila- terima kasih kerana jujur laila. Jangan risau. aku tak akan apa2kan kau.

Cookie Monster berkata...

gedikla ko sayang2..
ngahahaa
okehla..
1st impression aku..
ini adelah ikhlas oke..
1)ko mmg pndai mnulis
2)bca profile engko kt tepi nih pon aku leh agk pangai ko cmne so aku dunt careeee sgt..
3)mehehe..engko suke pnuhkan kotak komen aku smpai da mncanak 40 psal blue tuh..lalala~
4)ckp engko lam blog nih sume ade btulnya..wa3
5)bnyk lagi mau komen..tp mmandangkan skang kul 4.23 pgi..so otak aku da pnuh ngan keju..blur sadooo...*abaikan sadooo itu..ak pon tatau apekah mksudnya..hahak*

puas oo tidak puas ati?
hahakk
blanje aku mkan wei
xP

Igniz berkata...

berdasarkan blog, ko mcm byk ckp dan gila2..berdasarkan description yang ko tulis kat bawah blog title ko tu, ko ni mcm pemalu bila face-to-face ye? so aku bygkan ko ni seorang yg ada byk benda nak cerita, tapi selalu taktau mcm mana nak start bila berhadapan dgn situasi dlm kehidupan sebenar...

buat masa ni ko masih samar2 lagi..aku pun baru je 'kenal' ko..nanti dah lama skit, baru leh describe dgn lebih jelas kot..hakhakhakXD

Khairul berkata...

@Cookie dan Igniz - Haha! percaya lah cakap aku. Anda berdua pasti akan terkejut gila-gila kalau jumpa aku kat dunia sebenar. Dan cookie, aku gak pernah buat blue. Kau jangan risau. =)

sajeedhani. berkata...

eh aku macam cookie jugak.
rase nak beguling galak bace entry kau nih. lawakkkkk.
hahahahaha.

aku pon da tak ingat bile aku terjah masuk belog ko nihh. huhuhu

Khairul berkata...

ish.
aku tanya 1st impression. mana ada buat lawak. aku dah ugut tu. korang tak takut ke?

NieSah berkata...

ntah..xder first impression kot..
ngeh3...
ok..maybe ade la sikit...
tp x taw la nk ckp cmner..
bnyak menulis kot..suke rase diri tuh betol..n..ntah..
xtaw..blur r..lapar

sajeedhani. berkata...

oke laaa. aku bagi tau.
tp ni bkn 1st impression.
tp lebih pada impression aku pada kau. huhu.

1.gaya kau cakap mcm skema.
2.kau pandai begurau.
3.kau pandai bemadah. awek kau pasti bahagia.
4.gaya penulisan kau aku suke.
5.kau suke bagi komen yang membina. err yeke? haha
6.kau suke cerita benda yang serius je kan?
7.kau pandai menghargai orang. sebap tuh kau bg aku award yg special. haha.
8.kau memang mawas yg bekaliber.

hahaha.
ape lagi.
aku mati kutu.
maaf kalau kau terasa.
aku begurau je.. :)

Khairul berkata...

@Nisah - itu betul. termasuk semua manusia. sebab setiap orang akan rasa yang dia betul. kalau tak, tak adalah perdebatan kan? semua nak tegakkan pendapat sendiri =)

@Jeed - aku baca sebuah article mengatakan yang perempuan suka lelaki yang bercakap skema. penipu punya article.

Tanpa Nama berkata...

weh....
seronok ko berblog ek?
aku baru ingat nak kutuk ko..
tapi nampak ko tgh hepi jerkk...
x jadi ah..
chow...
drpd kengutuk sejati..

norain ishak berkata...

my 1st impression tgk BELOG ni,
aku rase ko sorang yg banyak mulut,banyak cakp..hehe..
erkk..btul tak??

Khairul berkata...

Zarif- nota sem 3 aku da try cari, tapi tak jumpa. aku dah nak cuba jadi rajin. akan aku buktikan sem dpn. Jaga2 la kau haha! Kau sebagai viewer terbaik aku support la aku. marah aku kalau aku main2 sem dpn yea =)

kau tau tak aku sayang kau?

Tanpa Nama berkata...

ola

Tanpa Nama berkata...

no komen lahh..hahaha

ok2
skema..
pndi bersyg2..
gud at bermadah pujangga..hehe

Khairul berkata...

kau tersalah post ke? Klik komen kat tajuk entri.

joegrimjow berkata...

biruuu

qwerty berkata...

benda pertama aku ckp masa kelas pertama masa kau jadi class rep:
"bagus kelas ni, ada benda boleh jadi bahan"
:D
tekalah siapa saya

Khairul berkata...

@Grim - Ish grim. jangan lah macam tu. segan I

@qwerty- kau fahim yang gay. Apahal nama kau gila membosankan. kenapa tak ambil zxcvb atau asdfg?

milimilo berkata...

kau ialah kau yg menulis blog ni..aku baru baca blog ni, so aku tertanya2, kalau ini the other khairul, mane khairul yg 1 lg..hoho..
tp seriously aku enjoy bace blog ni..clap.clap.clap.

Khairul berkata...

khairul lagi satu tu dah mati.

Myrzuan JejakaSkema berkata...

walaupun agak dah terlewat, tapi still kat tahun 2009 bukan nya tahun lipas.(x lawak)
okay okay,1st impression aku terhadap kau,setelah read entries kau tu:
1. kau mmg byk idea bab2 entry yg serius.
2.sporting.best buat kawan.
3.kdg2 aku jeles gak apsal otak kau tu dapat buat entry cam ni best.(?)
4.kau mmg pndai bermadah.seorang serius.and agak gila2 sometime.

klu aku salah,
aku kan majukan langkah kaki ku..
bukan ke depan tp ke belakang.takut kau kill aku nnt.
hahaha

Lynn Ahmad berkata...

7 months late tapi better late than never kan? =D
my 1st impression was "this guys sarcasm is EPIC" =)
and then i started reading other posts and i started thinking what does this guy have against girls?! =P

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger