Rabu, 23 Jun 2010

Siapakah Awek JoeGrimjow?

Assalamualaikum
 Miami with love.

Okay, ini adalah entry gila-gila Just For Fun pertama aku. Aku penat asyik tulis entri ganas-ganas. Ye la, walaupun nampak aku ni ganas, tapi kat luar aku ni baik, sopan santun, pemurah dan... baik.

Ehem ehem.

Berpandukan tajuk di atas, mesti korang tertanya-tanya kan, siapakah gerangan gadis yang bertahta di dalam hati Joe, bukan? Well, kalau dalam hati lelaki lain, ada taman. Tapi kalau dalam hati joe, mungkin ada L**Z. (Bajet nak censored nama padahal link-kan jugak. HAHA)


Apakah motif dan dalil yang membuat kan aku berkata sedekemikian rupa? Apakah ianya hanyalah omong kosong seperti mana pujangga kacak mengurati gadis-gadis sunti yang buat-buat malu kasi nak nampak jual mahal padahal kalau dah suka tu cakap la suka? Oh tidak... Tidak.


Oh, aku harap awek Joe yang sebenarnya tak akan baca entry ni. Okay awek dia mungkin akan baca. Tak apa guys, selepas ni, boleh la kita tengok segmen Joe memujuk aweknya di blog dan mungkin akan ada entry pujuk memujuk versi komik terbaru. HAHA.

So Joe, aku masih ada banyak bahan bukti yang masih tersimpan. Well, mungkin kita boleh negotiate. Aku nak 60% dari Nuffnnag kau, dan 50% dari herbalife kau. Take it, or leave it. HAHA.



16 Comments:

Syira ITIK KEJ♥M berkata...

WAH tibe-tibe MR K wat entri skandal tak pecaya aku HAHAHA

Fana Flora berkata...

wah~ boleh jadi pvt investigator ni..hahaha

Mohd Adziim berkata...

Aku nak vote tak percaya yang ni awek Joe.
Haha~

Shila Adnan berkata...

Haha, dalam hati ada taman babe xD

.alie. berkata...

gosip hangat bloggers ni..
joe dah tau ke belum ni?
hik3~

joegrimjow berkata...

lagi satu, 50 % herbalife almost 10 k, mana boleh bagi
kekeke

joegrimjow berkata...

haha
marah kat tanah bro camni
hehe

AkuAyie berkata...

haha. klakar! aku ske entri ni! :D

princeduyong berkata...

haha...ade udang rupanya...

Mr K berkata...

@Joe - Ah joe. Kalau mcm tu aku nak 90% lah. Haha.

rhapsody LiN berkata...

haha.. boleh pulak cmtu... :p

joegrimjow berkata...

hehe, follower dah cecah 1000 dah
;)

Mr K berkata...

@Joe - Yup

mimi saidi berkata...

phewittt..!

AMOI KUSUT berkata...

PEERRGGGHH!!!
geram seyh.
boleh plak dia buat entri psl ni.
malu laa wei..

u patut ckp terima kasih kat i,
sbb i da up kan follower u sampai 1001

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

aduss...... blackmail tuh...

hehehe


alert : minta delete.. ada di semua pc di dunya.. propaganda zionist ...

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger