Ahad, 13 Jun 2010

Dalam Banyak2 FIFA Theme Song, Ini Adalah Yang Paling best.

Assalamualaikum


Seperti yang korang semua tahu, aku baru berjinak-jinak dengan boleh sejak beberapa bulan lepas. Kalau dulu nak lepak mamak tengok bola jangan harap. Tapi sekang, lepak mekdi tengok bola dah kira carry on.

Btw, lagu tema di atas adalah yang terbest.Lagu ni ada banyak versi. Ini adalah versi Arab punya. Melodi dia macam lagu nasyid yang siapa entah yang nyanyi. Di tambah pula gadis arab yang nyanyi tu perh, lawa. (Aku rasa aku nak ubah taste aku lah) Sampaikan adik aku sendiri sound yang penyanyi tu comel gila. Aku harap adik aku tak bengkang bengkok. Dia pernah janji dengan aku nak kahwin dengan anak orang kaya.



8 ulasan:

  1. setiap kali aku dengar lagu ni mesti aku teringat palestin

    BalasPadam
  2. Insha Allah.
    Insha Allah.
    Insha Allah.

    BalasPadam
  3. lagu waka waka,shakira. best,wa ckp lu...hehehe

    BalasPadam
  4. aku rasa aku macam adik kau. boleh goyah jugak jiwa aku tengok perempuan comel macam tu.

    jangan risau, aku masih lurus! ;p

    BalasPadam
  5. girls! "wave your flag" lol

    BalasPadam
  6. Hello Mr. K.
    For your info,Nancy Ajram ni memang hot.tapi masalahnya dia kafir.
    Masa satu program televisyen tu,pengacara tanya dia."awak suka tak dengan orang muslim"
    dia cakap:"ya saya suka dengan orang muslim.dekat rumah saya ada anjing nama muhammad"
    benda ni orang Mesir sendiri yang bagitau

    BalasPadam
  7. Hello Mr. K.
    For your info,Nancy Ajram ni memang hot.tapi masalahnya dia kafir.
    Masa satu program televisyen tu,pengacara tanya dia."awak suka tak dengan orang muslim"
    dia cakap:"ya saya suka dengan orang muslim.dekat rumah saya ada anjing nama muhammad"
    benda ni orang Mesir sendiri yang bagitau

    BalasPadam
  8. neway i lagi suka VICTORY KOREA..

    semangat dia lain sket..tmbh2 sbb my fav. ,SUJU ada..

    haha ;)

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.