Ahad, 13 Jun 2010

Dalam Banyak2 FIFA Theme Song, Ini Adalah Yang Paling best.

Assalamualaikum


Seperti yang korang semua tahu, aku baru berjinak-jinak dengan boleh sejak beberapa bulan lepas. Kalau dulu nak lepak mamak tengok bola jangan harap. Tapi sekang, lepak mekdi tengok bola dah kira carry on.

Btw, lagu tema di atas adalah yang terbest.Lagu ni ada banyak versi. Ini adalah versi Arab punya. Melodi dia macam lagu nasyid yang siapa entah yang nyanyi. Di tambah pula gadis arab yang nyanyi tu perh, lawa. (Aku rasa aku nak ubah taste aku lah) Sampaikan adik aku sendiri sound yang penyanyi tu comel gila. Aku harap adik aku tak bengkang bengkok. Dia pernah janji dengan aku nak kahwin dengan anak orang kaya.



8 Comments:

aisya berkata...

setiap kali aku dengar lagu ni mesti aku teringat palestin

Kap berkata...

Insha Allah.
Insha Allah.
Insha Allah.

mimi saidi berkata...

lagu waka waka,shakira. best,wa ckp lu...hehehe

fawani berkata...

aku rasa aku macam adik kau. boleh goyah jugak jiwa aku tengok perempuan comel macam tu.

jangan risau, aku masih lurus! ;p

Lun berkata...

girls! "wave your flag" lol

Faiz berkata...

Hello Mr. K.
For your info,Nancy Ajram ni memang hot.tapi masalahnya dia kafir.
Masa satu program televisyen tu,pengacara tanya dia."awak suka tak dengan orang muslim"
dia cakap:"ya saya suka dengan orang muslim.dekat rumah saya ada anjing nama muhammad"
benda ni orang Mesir sendiri yang bagitau

Faiz berkata...

Hello Mr. K.
For your info,Nancy Ajram ni memang hot.tapi masalahnya dia kafir.
Masa satu program televisyen tu,pengacara tanya dia."awak suka tak dengan orang muslim"
dia cakap:"ya saya suka dengan orang muslim.dekat rumah saya ada anjing nama muhammad"
benda ni orang Mesir sendiri yang bagitau

= Cik Orked berkata...

neway i lagi suka VICTORY KOREA..

semangat dia lain sket..tmbh2 sbb my fav. ,SUJU ada..

haha ;)

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger