Twilight Saga : Eclipse.

Assalamualaikum


Boring. And sucks.

Ulasan

are_nyss berkata…
wat??seriously?adoyaii..tringin nk tau ape brlaku after ''will you marry me?''(-__-)
sailormoon jelyta berkata…
wahahaha encik K.. bkn mmg x ske twilight saga ke? da 2 yg pegi tgk tuh watpe? hahaha~
♥♥ eija ♥♥ berkata…
kenape??

why so bored???
.ib. berkata…
sori. i think its gud. hehe. suke watak2 volturi... sgt cool~ well, its a love story, so hard to define as gud or the other... sape suke memg sukelah kan... yang tak memg taklah kan... i hv many friends yg tak suke, sebut je twilight, terus reject tak mau tgk wayang... last2 ako tgk sorang2... tapi ako suke... hhe... berbunge2... ;) hehe...
noor afzan berkata…
ada benda yang best dalam cerita ini.
ada yang tak?

so, depends nak lebihkan pada best atau tak.
bagi saya cerita ni overall ok but tak sehebat masa first n second twilight.
yang ni banyak cakap daripada aksi.
Smile Brightly berkata…
hahak... thumbs up for this post!!! the saga is LAME.. or cliche would be amongst the words to describe it. tengok cover buku pun dah boleh predict jalan cerita ni. I can't wait for this madness to end.
p/s: peace, no war~
Mr K berkata…
@All - Nanti aku ceritakan yea. ;)
joegrimjow berkata…
best ape sebab ada video lain kat tepi
kekeke
khairie berkata…
khairul,
high five. tq
ngeh ngeh ngeh
ubaitionally berkata…
hmmm.betul ke bored?Adoi
fndrocka berkata…
hahaha.movie ni kecoh je lebih
WZulhilmi berkata…
aku pun tak tgk lagi cerita nih.. tapi agak mengantuk lah bila aku tgk first movie. tu pun tgk dgn klik laju2kan dia.. hahaha

btw lain org lain citarasanya... :)
Tanpa Nama berkata…
best sgt ke cite nih???


-choclairs-
Tanpa Nama berkata…
citer ni best doe..

p/s:ak pompuan..