Ahad, 11 Julai 2010

Twilight Saga : Eclipse.

Assalamualaikum


Boring. And sucks.

14 ulasan:

  1. wat??seriously?adoyaii..tringin nk tau ape brlaku after ''will you marry me?''(-__-)

    BalasPadam
  2. wahahaha encik K.. bkn mmg x ske twilight saga ke? da 2 yg pegi tgk tuh watpe? hahaha~

    BalasPadam
  3. sori. i think its gud. hehe. suke watak2 volturi... sgt cool~ well, its a love story, so hard to define as gud or the other... sape suke memg sukelah kan... yang tak memg taklah kan... i hv many friends yg tak suke, sebut je twilight, terus reject tak mau tgk wayang... last2 ako tgk sorang2... tapi ako suke... hhe... berbunge2... ;) hehe...

    BalasPadam
  4. ada benda yang best dalam cerita ini.
    ada yang tak?

    so, depends nak lebihkan pada best atau tak.
    bagi saya cerita ni overall ok but tak sehebat masa first n second twilight.
    yang ni banyak cakap daripada aksi.

    BalasPadam
  5. hahak... thumbs up for this post!!! the saga is LAME.. or cliche would be amongst the words to describe it. tengok cover buku pun dah boleh predict jalan cerita ni. I can't wait for this madness to end.
    p/s: peace, no war~

    BalasPadam
  6. @All - Nanti aku ceritakan yea. ;)

    BalasPadam
  7. best ape sebab ada video lain kat tepi
    kekeke

    BalasPadam
  8. khairul,
    high five. tq
    ngeh ngeh ngeh

    BalasPadam
  9. hahaha.movie ni kecoh je lebih

    BalasPadam
  10. aku pun tak tgk lagi cerita nih.. tapi agak mengantuk lah bila aku tgk first movie. tu pun tgk dgn klik laju2kan dia.. hahaha

    btw lain org lain citarasanya... :)

    BalasPadam
  11. best sgt ke cite nih???


    -choclairs-

    BalasPadam
  12. citer ni best doe..

    p/s:ak pompuan..

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.