Lin Dan And His Fake Badminton Skills

Assalamualaikum


Seriously, kalau ada orang yang betul-betul boleh buat macam tu, memang dia cool gila ah. Ya. Lin Dan handsome dari mana-mana player badminton lain.

So bad it's was a fake video.

Ps: Internet ada masalah. So next time lah aku jawab soalan formspring kat blog.


Ulasan

irahehe berkata…
mane kau tau tue tipu?
Tanpa Nama berkata…
fake video. of course. sebab untuk advertisement sahaja.

hey, lin dan is the handsome-est baddy player?!

check this out. http://www.youtube.com/watch?v=vnmriKX8STo&feature=related

korea selalu menang la bang.
otak ketat berkata…
tak ah. fu haifeng lagi kacak. haha.
joegrimjow berkata…
macam xfake je
Hazzy Ishak berkata…
cool ke?
ahaks
luvly mya berkata…
oh, Lin Dan memang hensem..haha
Mr K berkata…
Aku dah kaji. Memang fake. =)
Tanpa Nama berkata…
apa bukti fake?
masshie mastura berkata…
ape yg fake. xpaham (><). haha:P
emva berkata…
Kau cakap lin dan lebIh handsome dari pemain badminton yang lain?
taufik hidayat boleh tahan handsome ape dari lin Dan..:)
shue_fearless_gurl berkata…
rajagopal lag nsem doe..
presa1200 berkata…
hey ms emva salah ke org melayu puji pemain cina hensem? taufik hidayat tu lg hensem? tolong ckit... ko tu kan peminat pria jawa sbb tu ko ckp taufik tu hensem kan kan?