Rabu, 5 Mei 2010

Lin Dan And His Fake Badminton Skills

Assalamualaikum


Seriously, kalau ada orang yang betul-betul boleh buat macam tu, memang dia cool gila ah. Ya. Lin Dan handsome dari mana-mana player badminton lain.

So bad it's was a fake video.

Ps: Internet ada masalah. So next time lah aku jawab soalan formspring kat blog.


13 ulasan:

  1. fake video. of course. sebab untuk advertisement sahaja.

    hey, lin dan is the handsome-est baddy player?!

    check this out. http://www.youtube.com/watch?v=vnmriKX8STo&feature=related

    korea selalu menang la bang.

    BalasPadam
  2. tak ah. fu haifeng lagi kacak. haha.

    BalasPadam
  3. oh, Lin Dan memang hensem..haha

    BalasPadam
  4. Aku dah kaji. Memang fake. =)

    BalasPadam
  5. apa bukti fake?

    BalasPadam
  6. Kau cakap lin dan lebIh handsome dari pemain badminton yang lain?
    taufik hidayat boleh tahan handsome ape dari lin Dan..:)

    BalasPadam
  7. hey ms emva salah ke org melayu puji pemain cina hensem? taufik hidayat tu lg hensem? tolong ckit... ko tu kan peminat pria jawa sbb tu ko ckp taufik tu hensem kan kan?

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.