Jumaat, 14 Mei 2010

Aku Cuma Nak Bagi Tau 25 : Perempuan Ego.

Assalamualaikum

Click to enlarge.

Aku alami lah kan, lelaki selalu di kait dengan ego. Bila lelaki salah, lelaki mungkin akan mintak maaf. Kalau dia tak nak mintak maaf, perempuan akan kata bahawa lelaki tu ego.

Tapi tak boleh blah bila pihak perempuan yang salah, lelaki jugak yang kena mintak maaf.

Mengada-ngada.


35 Comments:

et berkata...

ade ek pompuan cenggitu? harap2 x termasuk.sadis.

nabila berkata...

tak kira lelaki atau perempuan dua2 ade ego

Mohd Adziim berkata...

Lelaki itu terlalu sayangkan perempuan itu...mungkin.
Mungkin juga lelaki itu pengecut.
Juga lelaki itu adalah pemalas dalam soal bergaduh, biar macam itu sahaja.

otak ketat berkata...

hebat oh perempuan. kan? haha.

Siti Nur Aminah berkata...

kalau aku slh..aku ttp minta maaf..dan tak perlu nak ckp maaf kat aku kalau da nyta aku yg slh

CAHAYA berkata...

lelaki suka cakap 'sorry' selalu. sampaikan sorry tu dah takde makna dah.

atienalova berkata...

hahahahaa.
aku rase btol la pe ko ckp.
pompuan klu ego mmg melampau2.
tapi salunye laki yg dikaitkan dgn ego.
nape ye?

Nurulbadiah lai Mohd Ramli Lai berkata...

salam..
tp awak..
lelaki mmg ego la..
siyes..
sgt ego..hehehe..
pompuan xde la ego sgt...
kan..kan..hehe

Just_najmiE berkata...

tapi tetap comel..

Lun berkata...

hate to say, but totally agree damn!

adrinaqamarina berkata...

perempuan mengada-ngada sebab na mnje3 kot...
hahah~

tapi agak2 juga ah...
=p

ayu berkata...

mrK, tula kenyataannye..bkn ngade2,da nature kami..sng ckp, lelaki mmg saba lebey dr perempuan (aku puji neh)
=)

ween berkata...

HAHA. apa yg kau mentioned ttg perempuan selalu tepat. benci betul.

Mr K berkata...

@Nabila - Lelaki sanggup buang ego demi gadis dia. Perempuan sanggup ka? =)

@Adziim - Aku rasa lelaki tu malas nak gaduh-gaduh. So, dia mintak maaf je la.

@Otak - YA! =)

@Atielova - Itu la. Aku pun tak tahu. Unsolved mystery for now.

@Najmie - Ya, comel tu tidak dinafikan.

@Ween - Jangan benci-benci. Nanti lama-lama jadi sayang.

noor afzan berkata...

memanglah biasanya camtu mrK.
Tapi bukan semua macam tu k.

Ada je lelaki yang merajuk berhari-hari minta GF pujuk.
Dah explain byk kalipun still nak emo.
Last2, lantak la pi.
Penat nak pujuk.
haha~

Pompuan kurang sabar tuk pujuk lelaki. Itu fakta!

rhapsody LiN berkata...

sama je lelaki perempuan... dua2 ada ego

miss labi berkata...

erk..tp dr pengalaman aku, aku yg byk mintak maaf..macam mana tu? hahaha

Nana Bee ♥ berkata...

eh eh, mcm betul jeh :P

Hana Kimi berkata...

dua2 ego i think. 8 x 10 je sume

Nurul Harun berkata...

ahahahhaa hampeh.. cumel kartun tu. :p

nurul mcm tu ke ek?

hannamaruku berkata...

kebykan relationship yg bertahan lama, ialah bila lelaki tu ade ketahanan mental yg tinggi kat seseorang perempuan.

nature ah aku rase weh.
tapi takde ah setiap mase nak tgu lelaki mintak maaf.
perempuan memang mengada. nak perhatian. kenyataan.

Sizuka berkata...

aku baru post entry pasal sum1 yg ego. tapi lelaki la. heheh

tapi ego ni aku tujukan utk org yg xnak ngaku slh.
both gender. xde diskriminasi.
people make mistake.

Kimmy berkata...

haha.. a girl always like that.. alaa.. kalau dua2 ego mmg susah la relationship tu.. sorg ego sorg lagi kena beralah.. tp semua tu pn berpada2 jugak.. give n take,lift n weight..

renung2kn n slamat beramal!

hahahahaha.. XD

anisss berkata...

lelaki mcm ni nnt confirm takut bini.

ha chemo berkata...

ngeh3..im sorry???haha :p

Cpija berkata...

ala, ego ni xkira pompuan xkira laki.. sbb, ada jg pompuan/laki yg xego sgt.. n ada plak yg sbliknya. so, ni b'gantung ngan individu msg2...

Yatre Hayati berkata...

memang la..pompuan mana ley mintak maaf. jatuh a standard ;P

zry~ berkata...

hate to say this but...
btol gak tu..
sorry girls(ceh, aq pown girl gak)

saifuddin berkata...

huhuhu...xyah kata dgn lelaki, ngn kwn2 sendiri pun ade je yg perangai camni..da salah, admit it...xyah wat drama swasta as if kita lak salah...

ruggedmom berkata...

suke katun tu ngeh ngeh ngeh...

Imran berkata...

Semua orang ego ! Jangan gadoh2 lagi ! ^_^

Dj Mist96 berkata...

aku tak kan jatuh cinta ama popuan mcm tu

atikamohdnor berkata...

eley mana ada .

sapa salah kena lah mintak maaf .

kan kan kan

Tanpa Nama berkata...

standard la perempuan kalau dia buat salah n bf buat dia lagi rasa bsalah, mmg bf tu cari maut :P

NaZha 나자하 berkata...

In my situation, it's different. It owez me yg kena say sorry even though dia yg salah.

yeah i know lelaki ni ego. tp xkan la ble da terang2 salah still nak cakap dia btol and last2 sy gak yg kena minta maaf

kadang2 ada gak dia mintak maaf. then sy pun cakap "ok, sy maafkan awak". Ble mood sy da okay, trus dia ungkit balik topik td n cakap "awak pun salah gak sebenarnya. bla bla bla~". cmtu ke minta maaf?

well, pompuan pun ada gak cmtu (bukan sy k) :P

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger