Selasa, 4 Mei 2010

Musim Lagu Indonesia Dan Berakhir. Mari Layan Lagu English.

Assalamualaikum

Sejak bulan lepas, entah kenapa aku asyik rasa macam nak dengar lagu indonesia je. So, aku download hampir 200 lagu indonesia yang berada di carta lagu indonesia dan selepas download, aku dengar satu-satu. Yang tak best, automatik aku delete.

Tapi itu bulan lepas. Dan aku sebagai lelaki yang mudah bosan, kini aku baru perasan ada banyak lagu-lagu best dari luar negara. So aku collect semua lagu-lagu yang berpotensi atau yang tengah hot. Dan taste aku bukan lagu-lagu macam Imma Bee atau ganre Wondergirls.

Lets check it out.

1. Nothing on You - B.o.B (ft. Bruno Mars)




2.  Yesterday - Toni Braxton (ft. Trey Songz)



3. OMG - Usher ftWill. I. Am. (Rasa macam tengah tengok bola bila dengar lagu ni)


4. Don't Stop Believing - Glee Cast



Lagu ni dah lama. Aku ingatkan suara latar dia perempuan yang bunyikan. Rupa-rupanya lelaki. Dan.. Cara dia nampak agak lemah lembut gemalai. Aduhh. Video yang aku kasi kat atas adalah version cover. Ada lagi satu version dia berduet dengan perempuan. Terbaik ah.

5. Tie Me Down - New Boyz


12 Comments:

intannuratiqahmohamadyunus berkata...

Glee cast the best!!
cerita pun best jugak!

.::WaNiE::. berkata...

jarang layan lagu indo :P

Syaz Shuk berkata...

nothin on you best. huhu

*~ aRaBeLLa ~* berkata...

hahh new boyz??

ko da try lagu What you waiting for by mizz nina? best seh..local artist feat international artist..

Mr K berkata...

@Arabella - Lagu tu aku da pernah post selepas dalam 3-5 hari lagu tu kuar.

kella berkata...

ohhh.. layan.. music best di petang hari... :)

joegrimjow berkata...

so mmg xleh tengok
sighhhh

joegrimjow berkata...

online kat libry

Nurul Harun berkata...

lagu yg glee cast tu mcm best je.

eyy, yg nyanyi tu semua org yg sama kan?

shinawawa eyenie berkata...

suka lady gaga

Athirah Ibrahim berkata...

suka sam tsui ;D

suka GLEE ;D

Tanpa Nama berkata...

corrections = Muzik lagu Indonesia DAN Berakhir = DAH BERAKHIR

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger