Khamis, 6 Mei 2010

Ip Man 2 vs Iron Man 2 vs The Losers

Assalamualaikum

Tadi aku keluar ke bandar melaka. Hajat nak tonton first tayangan. Tapi rupa-rupanya silap tarikh untuk filem horror. Damn.

So, kita orang decided untuk menonton filem yang agak lama keluar yang bertajuk The Losers. And you know what, The Losers is a REALLY-REALLY great movie. Sebuah movie yang ganas, kejam, stylo dan bersama lawak yang sarcastic gila dari mula hingga akhir penceritaan. Memang terbaik. Cerita bunuh-bunuh tapi sarcastic. (bukan lawak bodoh).

Dan seperti Iron Man yang di adaptasi dari comic, The Losers pun sama. The Losers adalah keluaran DC comic.

Dan selepas keluar, aku jumpa beberapa kawan yang lain. Katanya, Iron Man 2 agak tak best dan bosan ceritanya. Ip Man 2 pula, agak menarik. Tapi aku masih tak ada kesempatan untuk menonton Ip Man 2 sebab tengok cerita The Losers. Tapi tak menyesal. The Losers is highly recommended. Cerita aksi tembak-tembak bunuh-bunuh. And God, i love the sniper.

Well, try download di internet. Mungkin dah ada DVDrip.

Bagi korang, dari dua minggu lepas, apa movie yang best yang korang dah tonton? Don't say it is Iron Man 2. I heard lots of 'boring' for it.


20 Comments:

joegrimjow berkata...

pasan x status kat facebook?

ip man 2 lot lot lot better than ironman 2
hhuhuhuhu

milimilo berkata...

cerita action ni mmg xkena dgn jiwa.1 pn xrase tringin nk tgok.hoh

Hazzy Ishak berkata...

the losers best kan kan?
jensen kelakar gile
ip man & iron man belum tgk lagi
huhu

bspotgurl berkata...

I dah gi tgk Iron man 2 - takdelah boring sgt - it just okay :) I love it. I know IP man best according to my friend la. And I rasa mcm nak pi tgk citer The losers since u ckp BEST.

Farid Fernandez berkata...

3 movie terbaik





ip man - aku berlakon

iron man - aku juga

the losers - aku ketuanya... aku jugak..











haiiisshhhhh...............








>>_________________________<<

Adziim berkata...

Haha~
mofasad , kau memang comel . Semua kau je berlakon.

Kick Ass antara filem terbaik yang aku tengok untuk tahun ini.

Mr K berkata...

@Joe - Aku prasan. Sebab tu la aku tak tengok Iron Man 2. =)

@Milli - Kau patut tgk cerita Bounty Hunter nanti. =)

@Hazzy - Ya. Tak sangka aku cerita dia best gila

@Bspotgirl - Ya. Kau patut tengok.

@Farid - Ya. Semua kau.

ciK giNcu berkata...

when in rome! cite die sweet~ tp ko layan ke cite cam2 mr k?

irahehe berkata...

aku pergi melaka lepas xjadi nak g makan ikan bakar aritu..dan aku tengok citer iron man 2 walaupon pade mulenye aku xnk tengok sbb aku ade dgr2 org ckp citer tu xbest..

tetapi..

oke jer..best gak ahhh..naseb baek xikut cakap orang..
tengok sendiri baru tau..jgn dgr ckp org..

p/s:aku brckp drpd pengalamn aku sndiri,heh..hahaha~

YanaYeir berkata...

dh lme x lyn muvie....tp x sabar nk tgok d las song, dear john, shrek happily ever after


huhu...totally out of question

.::WaNiE::. berkata...

tak tengok ip man

tapi ironman memang agak bosan sikit

Mr K berkata...

@Adziin - Aku tak suka cerita genis macam kick-ass mcm tu.

@Gincu - Kalau dah movie genre cam 500 days of summer, a walk to remember dan the notebook aku layan, apatah lagi cerita tu. Oh, btw, Bounty Hunter should be great.

@Ira - Pengalaman kau tak best. HAHA

@Yana - Dear John punya DVDrip dah kuar. Kau boleh download kat Katz.cd je. Tak pun torrent.

@Wanie - Yup.

Ery Farieha berkata...

ip man 2 best dr iron man 2!
sokong2!
hhehehe

zati berkata...

belum tengok iron man 2 tapi dah tengok ip man 2

serious, tak rugi tengok ip man 2, ceritanya memang best sangat, kelaka pon ada

secara keseluruhannya, zati bagi 5 bintang untuk ip man 2
heee ;)

kenwooi berkata...

i think iron man 2 was awesome =)

slarky berkata...

personally aku rasa ip man2 lagi best dari iron man2
serious,korang x kan bosan
banyak improvement yang dorang buat dari ip man pertama
boleh kata every 15minute ada action
storyline pun best
jd mmg sangat recommend korang g tgk!

Azza Syzna berkata...

IP MAN is the best setakat ni.
tp loosers tu mcm, err tk berapa nk best kot. sbb masuk2 cerita da start 30 min. -_-''

Nurul Harun berkata...

citer ip man 2 mmg best. perghh. ms tgk tu rasa, saat tu juga nak belajar wang chan ke apa nama seni pertahankan diri tu. ish.

Miss Comot berkata...

aku nengok The Lossers....mcm ko kate....best giller....duk gelak je aku sowg...klu kat umah mmg da golek2...hrp duk pawagam jew...bhahahahhahahahaha

Tanpa Nama berkata...

iron man 2 is the first muvi i watched wit ma bf...next day...i broke up wit him

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger