Rabu, 15 Jun 2011

(WW3) Everything Men Know About Women

Assalamualaikum


Clearly.

96 ulasan:

  1. yea..absolutely.

    they know nothing.

    BalasPadam
  2. empty page? this is a book or a diary? umm

    BalasPadam
  3. hahahahaah.... empty... (^_^)\/

    BalasPadam
  4. hahahaha. soooo true.

    BalasPadam
  5. eik,apasal takede tulisan..
    mcm buku kuno dlm citer harry potter jer tu mr.k..

    BalasPadam
  6. hahah.gempak ah entri ne.thumbs up bro. xD

    BalasPadam
  7. hahaha maksudnya tak tahu apa2 la ea..haha

    BalasPadam
  8. hahaha... mmg lelaki ramai yg xtau pasal wanita dan kehendak wanita kan

    BalasPadam
  9. they're mnever meant to be understand. to be loved and cherished;yes, understood;no.

    BalasPadam
  10. wow...
    bestnye title buku...

    BalasPadam
  11. yes ! clear :)

    lelaki memang susah nak faham perempuan

    BalasPadam
  12. its just nothing bro... =_='

    BalasPadam
  13. smart doh buku ni... nak pinjam XD

    BalasPadam
  14. zerooooo..haha. start learning

    BalasPadam
  15. buku tu memang kosong ke..that means men taktau pape la sal women.haha

    BalasPadam
  16. woman complicated kot,
    jadi man can't know nothing about women.. hehehe...

    BalasPadam
  17. clearly.
    it's nothing.
    HAHA.

    BalasPadam
  18. Mana dpt buku tu????

    by the way...got something to share
    http://finieramos.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesday-4.html

    thanks~

    BalasPadam
  19. eh, tu sanitizer eah atas meja ko tu dik?(gambar pertama)

    kau ada OCD jugak ke?

    BalasPadam
  20. Ops~

    http://finieramos.blogspot.com/2011/06/1st-contest-by-finie-ramos.html

    BalasPadam
  21. hahhaha.. betul tu...no nothing!!!... tapi mungkin ada yg tersirat..kita x tau..huhuhu...

    BalasPadam
  22. dorang bukan tak tahu..dorang cuma TAK NAK TAHU..heheh.. apa salahnya benda yg dah tahu tuh..buat note dalam buku kosong tuh kan??!! :)

    BalasPadam
  23. Kebanyakan comment2 berbentuk sexist *benci

    biasa lah tu. men and women created to be different. lelaki payah nak paham, perempuan pun payah nak paham. But the effort that we took to TRY to understand tu yang bermakna.

    BalasPadam
  24. last pages admin mesti tak sedar, "women have breast"

    BalasPadam
  25. now playing- The Click five_Empty

    BalasPadam
  26. women are not to be understand.. tapi untuk di sayangi. jadi sile sayangi kami-kami ini (^_^)

    BalasPadam
  27. Haha, well, not all kot. yang patah tangan lebih memahami. :DD

    BalasPadam
  28. tau la,
    cuma tak semua.
    semua orang pun tak kan tau sepenuhnya diri mereka sendiri macam mana, kan?
    :)

    tapi K lagi paling tau kot pasal girls.
    sebab tu asek ajar tu ini kat girls.
    kan K, kan?
    ;)

    BalasPadam
  29. hahaha. dat's so true lah bro.

    it's nothingggg :)

    BalasPadam
  30. nothing. its exactly the right word.

    BalasPadam
  31. clearly..men doesn't know anything about girls..sbb tu la buku tu kosong je..heee~~~`

    BalasPadam
  32. men know everything BUT nothing...hahaha
    likee100x~so true

    biasalah we girls are the weirdest/unique..yet cutest creature in the world...miahaha

    BalasPadam
  33. yes!

    you know nothing about us. so please stop judging.

    BalasPadam
  34. they know nothing about women....

    BalasPadam
  35. Nak beli! Ada jual dekat mana benda ni? Nak beli banyak banyak kasi present dekat orang orang lelaki.

    HAHAHAHA :D

    BalasPadam
  36. terbaikkk

    menerangkan perasaanku la

    BalasPadam
  37. hey kawan aku ada buku ni!!! kterang show off kat sume laki time open day 2 sem lepas~ harhar~ this pic should show the back cover of the book. cool gila :D

    BalasPadam
  38. Boys are stupid. Some men too. Throw rocks at them. Pots and pans too.Hlovate.
    they taught they knew evrythin but d truth is they aren't.pretending 2b gud is 1 step in creating d heart 2b broken. i hate guy whn it comes to dishonest.

    BalasPadam
  39. true...men knows nothing..to know a woman..u just hav to marry her..

    kenal seribu tahun pun blum tentu u akan kenal perempuan unless u r married to her..;)

    BalasPadam
  40. haha.terbaik!

    BalasPadam
  41. kalau perempuan ssh di fahami, mcm mane pulak dgn lelaki?sbb aku rasa lelaki pon ssh di fahami jugak. mcm bf aku.kau rasa diri kau bole di predict dgn mudah tak?

    BalasPadam
  42. aik?kosong?caare btol buku neh..mesti beli di pasaran.hihi

    BalasPadam
  43. attention all!!!
    Sebenarnya penulis buku tu seorang playboy kot,tu lah dia tak mau tulis apa2..tak mau org tau jurus2 hebat n rahsia2 dia..hahaha..

    BalasPadam
  44. tak baik tau, tau la sikit. haha.

    BalasPadam
  45. hahaha terbaik !!!!


    memang...memang lelaki tak tahu pape pasal pmpuan...

    memang ! memang....k saje je buat2 emo..kahkah

    BalasPadam
  46. mungkin bku tu dibiarkan kosong utk lelaki tulis sendiri apa yg dorang tahu pasal perempuan. tpi rasanya hanya cukup 1 muka surat je kot. muka surat yg lain akan kosong je..

    BalasPadam
  47. Best n3 ever..........tq !

    BalasPadam
  48. women are too complicated to know. im proud being a women. ngeh3..

    BalasPadam
  49. its hard for men to know about us haha ^^

    http://cikeira.blogspot.com/2011/06/eksklusif-cara-untuk-mengenali-wanita.html

    BalasPadam
  50. OMG!! hahaha..this is funny..

    BalasPadam
  51. haha.sape bli buku ni?

    http://sharifahsoleha.blogspot.com/2011/06/best-sangat-ke-jadi-artis.html

    BalasPadam
  52. with try to understand them, you become one of them...

    kincinx.blogspot.com

    BalasPadam
  53. tak paham? tak paham sudah..

    BalasPadam
  54. dah give up bagi hint2/double meaning ngan laki.. kena ckp direct, straight to the point

    BalasPadam
  55. very true.. empty pages. even there're something written. still they see ---> nothing. or maybe they can only see is "remote control" ..hahaha.

    BalasPadam
  56. yeahhh ~ u know nothing lah about us mr.k :)

    BalasPadam
  57. how's things theotherkhairul.blogspot.com blogger discovered your site via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://mass-backlinks.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer most cost effective services to increase website traffic at this website http://mass-backlinks.com

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.