Rabu, 1 Jun 2011

WW1 : Shy Shy Cat Love Story

Assalamualaikum


Again, pasal awek comel sukakan lelaki jerk + ala-ala bad boy. Kesian lelaki-lelaki baik macam saya tak ada awek comel suka. ;)

44 ulasan:

  1. ala ade seseorang untuk en.k la, dun worry...

    BalasPadam
  2. hahaha... what the fuuu -__-"



    :P

    BalasPadam
  3. tak semua perempuan comel suka lelaki ala2 bad boy..
    kottt.

    BalasPadam
  4. ko jadi ar ala-ala bad boy jugak..
    hahaha..

    BalasPadam
  5. sebab, secara teori. .
    makin kasar luarannye means makin lembut di dalamnye. ;DD

    BalasPadam
  6. sebab dorg nmpk mysterious. korang laki2 baik ni, kitorg dah tau dah yg korg baik. lelaki ala2 bad boy ni buat kami tertanya2 perangai baik dorg. well, takkan la dorg takde perangai baik langsung kan? heheh.

    BalasPadam
  7. ala.. laki pun same, da perempuan yang baik , tapi boy nak cari girl yang lagi comel.. ceittt!!!

    BalasPadam
  8. tawu tkpe . act , aku pon skrg tgh rase macam tuh --' ntah pape ntah . . kesian kt mamat yg baek tuh --'

    BalasPadam
  9. cute one ..
    but I prefer nerd kot!
    lagi senang nak jd queen control
    *winkwiwnk*

    BalasPadam
  10. percaya tak kalau mira cakap KADANG-KADANG LELAKI BAIK BOLEH JADI LAGI JAHAT DARI LELAKI YANG JAHAT ?

    *paham ke ape yg mira maksudkn nie? hahaha...

    BalasPadam
  11. Salam lelaki baik-baik.

    haha Mr K, belum sampai jdoh lagi tu. Doa bebanyak :)

    BalasPadam
  12. hehe,,kelakar lah Mr.K nie..
    memang kebanyakkan gadis sebegitu..
    suke yang selekeh..
    not means pemgotor..
    tapi yang sempoi dan lawak..
    not nerd..hehe..kan girls!.. ;)

    BalasPadam
  13. ntahh..... sebab lelaki yg ala2 bad boy ada kesweetannya yg tersendiri..
    saya pun suka juga lelaki mcm 2^^

    BalasPadam
  14. ehhh sape kate xde org suke?sy suke sy suke sy suke!haha bye! =D

    BalasPadam
  15. sama lah kita, hehe. apa nak buat, dunia dah terbalik.

    BalasPadam
  16. sama lah kita, hehe. apa nak buat, dunia dah terbalik.

    BalasPadam
  17. xpe. laki yg baik utk prmpn yg baik
    haha..bunga bkn seekor, kumbang bkn sekuntum.aik cm pelik je.HAHA

    BalasPadam
  18. oh ye?
    aku lagi kesian kat perempuan yang tak comel.
    tak comel je terus kena reject.
    so fair and square oh.

    BalasPadam
  19. eh sape kata takde ? sy ade.hehe :)

    BalasPadam
  20. sebab lelaki baik tak pandai mengurat plus skema badut. hahaha.

    (daripada, insan yang tak comel yang mewakili gadis gadis comel)

    BalasPadam
  21. patutlah saya tak suka lelaki ala-ala bad boy... saya bukan awek comel... hehehe

    BalasPadam
  22. coz good guys r kinda juz too boring...hehe...sorry...

    btw...cute pix.. ;D

    BalasPadam
  23. haha yang itu dikejar? hampehhh !

    BalasPadam
  24. saya suka lelaki yg baik.. hehe..

    BalasPadam
  25. SBB TAKDE RAMBUT!HAHA :P

    BalasPadam
  26. tak tau la, tapi kenapa lelaki yg nakal tu sweet, knp? sy pon suke, heee^^ takpe lelaki yg baik pon lagi byk org suka, Mr K dah buktikan hehe

    BalasPadam
  27. Gedik, buka mata luas luas MR. K. Jangan risau, dunia ni penuh dengan perempuan. Tutup mata pilih sorang .

    BalasPadam
  28. hahahaha. aah en,kalau awek tu cun,balak mesti muka pecah. -___-''

    BalasPadam
  29. errr, yeke ? How about ur mili K? haha.

    BalasPadam
  30. errr, yeke ? How about ur mili K? haha.

    BalasPadam
  31. hahah ! chomell jerrr .. :p
    keshiann diaa .... :P

    BalasPadam
  32. bad boy boleh nampak kot dalaman dia yg baik... huehuehue. taste aku ni,bad boy. hahaha

    BalasPadam
  33. haha. i like good boys better. lagi2 if pakai speks... alalala. teehee.

    BalasPadam
  34. meh aku jadi awek ko...ko xde aweklagi kan?...

    BalasPadam
  35. botak??? zizan???
    bad boys are cool, tp sekadar untuk suke jela..
    if u know wat i mean..=)

    BalasPadam
  36. yup2..kwn2 sy pun ada yg cmni.pelik jgk dgn diorang.but as 4 me,i'm prefer the 'baik2' one.sbb biasanya klu yg baik2 ni,dia jenis yg kemas,bersih,mature n cool.n yg plg penting,beragama kan?hehe.. =)

    p/s: just a personal opinion.huhu..

    BalasPadam
  37. kenapa kartun yang dilukis, kepala nya sekerat aja? macam alien hahaha

    BalasPadam
  38. sebab BORING and NICE guy hanya memerhati girl yang dia minat dari jauh,

    manakala BAD ass guy pulak berani luah kan isi hati *sometimes cheap* dan sweet talker ,

    which is good for them, but BAD for us, tp most girls would fall for that :D

    sebab kadang2 perempuan akan geram tengok lelaki yang suka this girl tapi tanak mengaku

    dan lebih suka kan lelaki yang berterus terang, then akan blame that guy kenapa player sgt
    -________-"

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.