WW1 : Shy Shy Cat Love Story

Assalamualaikum


Again, pasal awek comel sukakan lelaki jerk + ala-ala bad boy. Kesian lelaki-lelaki baik macam saya tak ada awek comel suka. ;)

Ulasan

el_mia amm berkata…
ala ade seseorang untuk en.k la, dun worry...
MissF berkata…
hahaha... what the fuuu -__-"



:P
dha dear berkata…
who says? LOL
chemay berkata…
tak semua perempuan comel suka lelaki ala2 bad boy..
kottt.
annisabdullah berkata…
tahu xpeeeeee :)
CassiaSiamea berkata…
ko jadi ar ala-ala bad boy jugak..
hahaha..
wan zuliyana [apel] berkata…
sebab, secara teori. .
makin kasar luarannye means makin lembut di dalamnye. ;DD
Khadija Sakaria berkata…
kih kih kih. sabar je lah :)
specsy berkata…
sebab dorg nmpk mysterious. korang laki2 baik ni, kitorg dah tau dah yg korg baik. lelaki ala2 bad boy ni buat kami tertanya2 perangai baik dorg. well, takkan la dorg takde perangai baik langsung kan? heheh.
GadisKampung berkata…
ala.. laki pun same, da perempuan yang baik , tapi boy nak cari girl yang lagi comel.. ceittt!!!
Azrul Hisham berkata…
sabar je la bro... :)
Elis berkata…
tawu tkpe . act , aku pon skrg tgh rase macam tuh --' ntah pape ntah . . kesian kt mamat yg baek tuh --'
ara_Qa berkata…
cute one ..
but I prefer nerd kot!
lagi senang nak jd queen control
*winkwiwnk*
ayilarima berkata…
percaya tak kalau mira cakap KADANG-KADANG LELAKI BAIK BOLEH JADI LAGI JAHAT DARI LELAKI YANG JAHAT ?

*paham ke ape yg mira maksudkn nie? hahaha...
FasiHaH SupiaN berkata…
Salam lelaki baik-baik.

haha Mr K, belum sampai jdoh lagi tu. Doa bebanyak :)
qucachahir berkata…
hehe,,kelakar lah Mr.K nie..
memang kebanyakkan gadis sebegitu..
suke yang selekeh..
not means pemgotor..
tapi yang sempoi dan lawak..
not nerd..hehe..kan girls!.. ;)
apple berkata…
ntahh..... sebab lelaki yg ala2 bad boy ada kesweetannya yg tersendiri..
saya pun suka juga lelaki mcm 2^^
ueya megami berkata…
ehhh sape kate xde org suke?sy suke sy suke sy suke!haha bye! =D
Faiz Azar berkata…
sama lah kita, hehe. apa nak buat, dunia dah terbalik.
Faiz Azar berkata…
sama lah kita, hehe. apa nak buat, dunia dah terbalik.
syada aflaa berkata…
xpe. laki yg baik utk prmpn yg baik
haha..bunga bkn seekor, kumbang bkn sekuntum.aik cm pelik je.HAHA
Hush berkata…
oh ye?
aku lagi kesian kat perempuan yang tak comel.
tak comel je terus kena reject.
so fair and square oh.
yana_popeye berkata…
eh sape kata takde ? sy ade.hehe :)
| cik azeya | berkata…
sebab lelaki baik tak pandai mengurat plus skema badut. hahaha.

(daripada, insan yang tak comel yang mewakili gadis gadis comel)
Hanim Mahali berkata…
patutlah saya tak suka lelaki ala-ala bad boy... saya bukan awek comel... hehehe
frogprincesz berkata…
coz good guys r kinda juz too boring...hehe...sorry...

btw...cute pix.. ;D
Kepala Manchiss berkata…
kah kah kah..cilake.
wannurfazrini berkata…
haha yang itu dikejar? hampehhh !
lee anna shim berkata…
saya suka lelaki yg baik.. hehe..
Enchaoz berkata…
SBB TAKDE RAMBUT!HAHA :P
ChErish_guRLzz berkata…
tak tau la, tapi kenapa lelaki yg nakal tu sweet, knp? sy pon suke, heee^^ takpe lelaki yg baik pon lagi byk org suka, Mr K dah buktikan hehe
Aina Mimi berkata…
Gedik, buka mata luas luas MR. K. Jangan risau, dunia ni penuh dengan perempuan. Tutup mata pilih sorang .
milimilo berkata…
haha. mengada-ngada. :D
Nurfarihanim berkata…
hahahaha. aah en,kalau awek tu cun,balak mesti muka pecah. -___-''
nursayidatina berkata…
errr, yeke ? How about ur mili K? haha.
nursayidatina berkata…
errr, yeke ? How about ur mili K? haha.
tomatokering :) berkata…
hahah ! chomell jerrr .. :p
keshiann diaa .... :P
vampire's lovex berkata…
bad boy boleh nampak kot dalaman dia yg baik... huehuehue. taste aku ni,bad boy. hahaha
haha. i like good boys better. lagi2 if pakai speks... alalala. teehee.
ASH_LEE berkata…
meh aku jadi awek ko...ko xde aweklagi kan?...
♦♦orked♦♦ berkata…
botak??? zizan???
bad boys are cool, tp sekadar untuk suke jela..
if u know wat i mean..=)
Nur Farahim berkata…
yup2..kwn2 sy pun ada yg cmni.pelik jgk dgn diorang.but as 4 me,i'm prefer the 'baik2' one.sbb biasanya klu yg baik2 ni,dia jenis yg kemas,bersih,mature n cool.n yg plg penting,beragama kan?hehe.. =)

p/s: just a personal opinion.huhu..
Maria Lelouch berkata…
kenapa kartun yang dilukis, kepala nya sekerat aja? macam alien hahaha
SAKURA (= berkata…
sebab BORING and NICE guy hanya memerhati girl yang dia minat dari jauh,

manakala BAD ass guy pulak berani luah kan isi hati *sometimes cheap* dan sweet talker ,

which is good for them, but BAD for us, tp most girls would fall for that :D

sebab kadang2 perempuan akan geram tengok lelaki yang suka this girl tapi tanak mengaku

dan lebih suka kan lelaki yang berterus terang, then akan blame that guy kenapa player sgt
-________-"