Beli Pelbagai Keropok Keping Segera Online.

Assalamualaikum


Hello. Ini bukan iklan berbayar. Ini adalah helping post.




Well, aku rasa semua orang kat sini sukakan keropok kan? Dan aku bet agak susah untuk orang-orang di sebelah barat Malaysia untuk membeli keropok yang berkualiti dan original kan? So, sebab itu lah Tokey Keropok Online di wujudkan. Tokey Keropok Online adalah semua tempat di mana korang semua boleh mendapatkan keropok-keropok asli yang berkualiti dan sedap. Ada pelbagai jenis keropok yang sememangnya di buat di sini dan ianya fresh.

So, kalau korang berminat dengan keropok-keropok murah dan sedap, feel free untuk lepak-lepak di Tokey Keropok Online. Harga boleh dirunding dengan owner kalau beli dengan banyak.


Ulasan

Nash berkata…
wah, nampak sedap. kat belah barat sini mmg susah nak dapat yg ori.. boleh try boleh try.

TIPS PENJAGAAN MUKA PALING LOL!
http://nashfahrenheit.blogspot.com/2011/07/lol-sebelum-selepas-tips-menjaga-kulit.html
Monster Siti berkata…
sedap nyaaa!!!!
Nurul Azura berkata…
bes....^^..suka makan keropok time ptg2..hihi..
Syasya1901 berkata…
dem terliur!
homesick aku macam ni~
Red berkata…
Kau pernah rasa, ke.?
Bigdaddyz berkata…
sedap keropok ni...teringatkan kg losong.
EZAN IDMA berkata…
i love keropok!
Terbang Bersamaku berkata…
terasa lapar pula malam2 nie...dah ade business sendiri ke Mr.K...??
aida4eva berkata…
belanja aku boleh???lalalala~

http://aida4eva.blogspot.com
farha s berkata…
well, aku ade tanye nenek aku, "tok, kenape kawen mintak hantaran mahal2?"
ko tau ape nenek aku jawab, dia kata saje nak test,lakiyg pmpn kawen nanti pemurah atau tak.haha. aku pun memang tak suka renjis merenjis,hantaran mahal2 sume. tapi, reason yang nenek aku bagi tu make sense jugak. iyelah. lelaki sekarg kan kedekut bukan, bukan jimat ;P. baru test mintak hantaran mahal sikit dah gelabah. apelah. guys kan hebat dalam negotiate ni. don't worry lah, guys sepatutnye kalau tak mampu sgt nak tanggung hantaran kawen yg mahal2, pegi je la appeal dekat datuk, bapak pempuan yg ko nak kawen tu. kan senang. ingat, orang tua2 dulu,even cam kerek sikit nak sume mahal2, tapi bersebab.cool la brader.
farha s berkata…
well, aku ade tanye nenek aku, "tok, kenape kawen mintak hantaran mahal2?"
ko tau ape nenek aku jawab, dia kata saje nak test,lakiyg pmpn kawen nanti pemurah atau tak.haha. aku pun memang tak suka renjis merenjis,hantaran mahal2 sume. tapi, reason yang nenek aku bagi tu make sense jugak. iyelah. lelaki sekarg kan kedekut bukan, bukan jimat ;P. baru test mintak hantaran mahal sikit dah gelabah. apelah. guys kan hebat dalam negotiate ni. don't worry lah, guys sepatutnye kalau tak mampu sgt nak tanggung hantaran kawen yg mahal2, pegi je la appeal dekat datuk, bapak pempuan yg ko nak kawen tu. kan senang. ingat, orang tua2 dulu,even cam kerek sikit nak sume mahal2, tapi bersebab.cool la brader.