Rabu, 22 Jun 2011

WW : Happy Marriage.

Assalamualaikum


Andaikata aku berjaya kahwin nanti, aku nak beli sofa yang mahal-mahal. Dan juga empuk. Why? Sebab takut kena queen control then hari-hari terpaksa tidur luar...


60 ulasan:

  1. tetibe aku rasa nak komen.

    HAHA

    tu je aku nak komen.

    #okbai

    BalasPadam
  2. buatla prinsip..
    gaduh cemane pon..pastikn tido sebilik itu wajib ;))

    BalasPadam
  3. ayat tak boleh blah...haha
    wife = mrs always right, :D

    BalasPadam
  4. wah Mr K..blum2 dah wat persediaan..huhuhu..bgus2 sediakan payung sebelum hujan..huhuhuhu..=)

    BalasPadam
  5. hahahahhaha.... ok.. bagos!


    ^^

    BalasPadam
  6. kah3!! bagus2 preparation yg mantap~

    BalasPadam
  7. lwak r bro..mmg berfikiran jauh kehdapan..hbat2,huhu

    BalasPadam
  8. jangan lupa beli comforter extra sekali.
    kalau tilam lagi bagus.

    BalasPadam
  9. penjelasan #WW anda begitu buat ku ter-wordless, hehe

    BalasPadam
  10. mrs always right?hehe


    selamat hari rabu!

    BalasPadam
  11. hahaha !
    jadi jangan lah kawen dengan queen control
    hihi

    BalasPadam
  12. your wife is always right until she is wrong :)

    BalasPadam
  13. kesian
    aku simpati



    bli 2 in 1
    sofa bole jadi tilam

    BalasPadam
  14. hahakaka..... pelek2 la mu nie...

    BalasPadam
  15. suami/ayah ialah ketua keluarga.thus,act like a leader okay?hapuskan queen control!

    Walaupon,aku pompan.hahaha.

    BalasPadam
  16. kelakar!
    kau kan selalu cakap kau ni sweet romantik segala bagai. tak kan jadi la cam gitu.hahahha

    BalasPadam
  17. Jangan lupa beli comforter sekali Mr. K. Nanti sejuk pulak. Hahah~

    BalasPadam
  18. LOL, HAHAHAHAHA, pandai pandai :)

    BalasPadam
  19. ye ke tidur luar hari2??baru kawin dah tidur luar?haha

    BalasPadam
  20. wah wah wah....persediaan awal nampak...nih mesti tgh bercouple dh kene control..hehehe

    regards,
    Sofia Smiley

    BalasPadam
  21. sesungguhnya sofa yg empuk itu diperlukan bkn ketika tidak dpt tidur bersama je... ehem2.

    BalasPadam
  22. ala..komen td kena ada verification ntah..ades..

    BalasPadam
  23. HAHAHAHA ;P beli je sofa best2 :p

    BalasPadam
  24. kena queen control? booo... :D

    BalasPadam
  25. x kwen g dah ckp mcm tu.jgn.tu doa :)
    insyaAllah dp isteri y ptuh kat suami

    BalasPadam
  26. beli je katil satu lagi, letak kat luar...

    BalasPadam
  27. aku doakan kau dpt bini queen control! hehe

    BalasPadam
  28. mak gua kengkadang queen control. sian bapak gua. so gua tolong marah mak gua. sian gua. gua jadi derhaka tak semena.

    BalasPadam
  29. sian... blm kahwin dh agk pe yg bakal jd. nmpk sgt awek yg ko usha skrg ni mmg type queen control kn? kah3

    BalasPadam
  30. seperti biasa. ww anda mmg kreatif.

    BalasPadam
  31. haha perlu lah sofa yang sgt empuk! tdo pun lena.

    BalasPadam
  32. hahaha... tak terfikir pun.. Mrs always right... ^_^ Mr K terbaik!

    BalasPadam
  33. @Keroro - Bai

    @Nasuha - Brilliant!

    @Li - Until shes wrong.

    @Sna - Mana la tau. Perempuan sekarang garang macam singa. Haha

    @Athirah - Boooooo

    @Farihanim - Aku doa kau dalam suami nak kahwin dua. HAHA

    BalasPadam
  34. aik.? bukan ke kau hari hari malam jumaat, K.?

    BalasPadam
  35. hahahhaa...'mrs always right'..mendalam tu maksudnya mr k..haha


    buat je bilik byk2...gado tido la bilik lain..ngeh3

    BalasPadam
  36. hehee...
    sptotnye kne pilih mrs.always right cermat2....kuikuikui

    BalasPadam
  37. haha boley lak plan camtuh. lawak tul~ xD

    BalasPadam
  38. boleh cadangkan kat bakal suami nanti camni :)) haha

    BalasPadam
  39. kelakar lah u bro!.. hehe..
    i'm not queen control.. (^^)

    BalasPadam
  40. bagos la dah plan untuk masa depan,hehehe

    BalasPadam
  41. HAHAHA!

    Dalam bnyk2 entry..ni paling kelaka..

    HAHAHA!

    ok cukup =.='

    -tasnim-

    BalasPadam
  42. milo bukan queen control kot. kehkehkeh

    BalasPadam
  43. awal2 da mintak cam2..huhuhu..

    BalasPadam
  44. wahhhh..dah get ready siap2 nampak?hahaha...kesian2..tumpang simpati :P

    BalasPadam
  45. 'Andaikata aku berjaya kahwin nanti,'

    dont worry..sure u will find ur "mrs always right" soon.. ;-)

    BalasPadam
  46. heeeeeeee..tetiba tringin na kawen :P

    BalasPadam
  47. ala tido luar tu kejap je ;p

    BalasPadam
  48. i heard this somewhere before;
    (from a korean show i think, gist lebih kurang camni la)

    "kalau suami isteri gaduh jangan tidur asing-asing, mesti tetap tidur satu katil. yes, it will be awkward, but by doing so u can solve ur problem by being together and sorting it out, rather than running away and let the problem deepens".


    and i gotta say, sangat setuju! :)

    BalasPadam
  49. persediaan yang cool la bro!!!! save bajet sikit. kalo tak tiap bulan kena pergi rumah urut, sakit-sakit badan. ehehe.

    BalasPadam
  50. hermmm,,,baguzz betoll..x tpikir pon..

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.