Jumaat, 10 Jun 2011

Shy-Shy Cat Love Story : Ununderstandable Girls.

Assalamualaikum






 Idea asal : SayaDodle.

 Hey guys, have you ever heard about this?

"Girls are meant to be loved, not to be understood."

Ya. Well, agak-agak korang kenapa ya? Maybe sebab dioarang adalah cute-ununderstandable-creature ever? HAHA.


81 ulasan:

  1. haha selalu macam ni kan

    BalasPadam
  2. hehe, memahami perempuan lebih susah dari memahami sistem peranakan kerbau

    BalasPadam
  3. girls;tak suka dipuji dan tak suka dikritik.senang citer,puji dan kritik dalam hati.haha

    BalasPadam
  4. haha hokayyy comelll sgt lah!!

    BalasPadam
  5. haha.
    kelakar jelah animaturss kau ni.
    hak3

    BalasPadam
  6. hahah...cute-understanable-creature...aku suke panggilan tuh...

    BalasPadam
  7. haha. aha kot. perempuan memang camtu. :)

    BalasPadam
  8. comel gila..

    perempuan mmg mula2 konon malu..

    org puji tu dlm hati da gembira sebenarnya..haha

    BalasPadam
  9. sebab tu lah panggil shy-shy cat kan? kalau tak macam tu, tak panggil pun shy-shy cat.Nama pun perempuan.perempuan takkan pernah faham lelaki, dan lelaki takkan pernah faham perempuan.Sampai sekarang pelik kenapa lelaki ni suka berlagak cool tapi masuuk tandas , nangis jugak.keluar, mata merah.haha

    BalasPadam
  10. perempuan memang suka reverse psychology.

    BalasPadam
  11. saya penah dgr designers are meant to be loved not to be understood je..

    BalasPadam
  12. well,if girls are really ununderstandable , then the guys are the same as well. girls are meant to be understood bcz they are such a complicated creature. and pliz, tanpa perempuan none of us exist.

    BalasPadam
  13. op tudung hijau lolike mili =D

    BalasPadam
  14. senang cerita tayah puji langsung, perempuan mgada je lebih . hahaha

    BalasPadam
  15. Ahaha.. tu bukan apa... malu bila kena puji... ada org suka dipuji tapi xtahu mcmana nk terima pujian... hehe

    BalasPadam
  16. umm.. no comment! hahahha

    http://wowimstillamyshuhada.blogspot.com

    BalasPadam
  17. haha...kiut tol budak pmpuan tu! :D

    BalasPadam
  18. Hahahaha.. Betol3x... Bila bf cakap cantikk, tak mengakuuuu.. Tp bila dia ckp tak cantik, terus merajukkkkk... hehe

    BalasPadam
  19. ooowwww~~~ biase berlakuuuuuu.... wakakakaka :P

    BalasPadam
  20. "awak x comel..
    awk cute.."

    boleh??

    BalasPadam
  21. woi, apsal pale die tak ckup? haha

    BalasPadam
  22. patut la macam penah nampak.. ada dalam tumblr munsyi kaaaannn~~
    ; )

    BalasPadam
  23. kehkeh.
    biasa lah pompan.
    tak tawu nak terima pujian macam mane.
    mempunyai perangai mengada2 yang wajib difahami sang lelaki.
    ok ? :) peace

    BalasPadam
  24. haha. girls memang macam tu bro! when they say something, they mean others. i know bcoz im a girl. teehee.

    BalasPadam
  25. perempuan malu di puji . tapi dalam hati . ecehh . gedik .

    perempuan merajuk kalau tak dipuji . plus gedik lagi . itu lah perempuan dan saya bangga jadi perempuan :)

    BalasPadam
  26. SETIAP HARI comel laaa... (",)

    BalasPadam
  27. seriusly. betul. haha. aku pernah buat macam tu. HAHAHA.

    BalasPadam
  28. hahahahaha comel plus kelakar..

    BalasPadam
  29. biasa lah.
    bila kena puji, malu.
    bila kena kutuk, merajuk.

    even aku sendiri pon xpaham diri aku.

    BalasPadam
  30. haha.. pempuan tu suke sebenarnye bile bf die puji. tapi biasalah.. perempuan kan malu-malu kucing gtuh~!

    BalasPadam
  31. haha cute je...
    erm.. klu aku, aku pn dlm situasi tu gakla. tp 1 cara yg pmpn suka smpi kembang2 hati dia bila lelaki tu puji then pmpn tu nafikan pastu laki tu senyum je. wow! gentle gile :D
    tp pujian tu mesti sekali jela, xyah nk lwn2 ckp cmni. mmg nk kne mkn penampor je... hehe
    tp lain pmpn, lain pe'el dia... hak3

    BalasPadam
  32. comelnya... ^_^

    yela, nak bagi reaksi apa bila dipuji? macam tu je la..

    BalasPadam
  33. huhuhu..terase plak tgk comic strip nih..terase jahat sbb wat bf ku mcm tuh..kikiki..mr.k.hang mang terer wat org terase

    BalasPadam
  34. HEHE, siryes comel giler ^^
    girls mmg susah nk difahami sbb sumtyme girls sndri x fhm diri dorg sndri, heee~

    n for sure girls are created to be loved ^^

    BalasPadam
  35. Perempuan suka dipuji tapi selalunya tak pandai terima pujian . Fakta .

    Anyway , maybe sebab PMS jugak kot . Hahaha . Lumrah hidup , perempuan memang gedik :D

    BalasPadam
  36. @Joe - Cakap based on pengalaman ke bro? Haha

    @Teja - What designers

    @Timon - Tumblr eny. Sila tengok sumber kat bawah gambar.

    @Anak abah - Tu bukan malu-malu kucing. Tu mengada-ngada. ;)

    BalasPadam
  37. tak suka dipuji secara terus. segan. rasa macam bodek pun ada.

    BalasPadam
  38. tak minta faham...minta dengar je..jadi lah

    BalasPadam
  39. arghhh comelnya doodle!! pompuan mmg camtu lar.. kdg2 apa yg ckp kat mulut tak selari dgn hati tau. mahu tapi malu heheheheh ;)

    BalasPadam
  40. puji salah,tak puji pon salah.

    BalasPadam
  41. ununderstandable girls. ok fine.
    kalo laki?
    if i say, bajet understanding guys la konon~

    BalasPadam
  42. perempuan memang suka kena puji tapi malu je nak mengaku..

    http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/06/bila-aku-masak.html

    BalasPadam
  43. badan katon ni mcm katon zackzukhairi sikit2. :P

    BalasPadam
  44. lelaki pun susah nk paham jugak..huh :p

    BalasPadam
  45. haha sengal la..puji slh kutuk pn slh
    ssh btol nk phmm

    BalasPadam
  46. ehhhmmmm..malu sebenarnyer...

    BalasPadam
  47. sbnrnya perempuan malu dipuji tatau nk reply apa. tu yg kata mana ada haha :D

    BalasPadam
  48. sebab ni aku benci perempuan. loser gila

    BalasPadam
  49. setuju dgn izz zara!

    mr k bila nak puji perempuan ni? sek kena kutuk je sedih tau :,(

    kalau puji (kadang2 pun jadi la) mesti la ktorang dtg jugak blog ni x semestinya kalau mr k kutuk2 je ktorg dtg wuwuwuw :,(

    dahla sarkastik gila :(

    BalasPadam
  50. ngade pompuan tuh, org ckp comel, comel la. tak ckp comel nangis lak. ahhaa

    BalasPadam
  51. Eh eh, bila pompuan nafikan tu diaorang nampak cute la. HAHA


    http://chaptersofthelife.blogspot.com

    BalasPadam
  52. ok mmg betul girls suka klw kena puji. tapi biarlah ikhlas..lelaki akan cakap ssh nak faham perempuan..org perempuan pun akan ckp ssh nk faham lelaki..

    BalasPadam
  53. kihkihkih
    mcm terkena batang idung sndiri

    thumb up!^o^

    BalasPadam
  54. yup..perempuan lbey suke disayangi dan dimanjai compared degan lelaki yang mahu difahami..

    let me watching football dear..huhu

    nice bro...

    BalasPadam
  55. ahaha perempuan suka kena puji.
    tapi bila dah kena puji.
    malu pulak

    BalasPadam
  56. Setuju dengan fatin fadhillah.. When girls say something, they mean others. Orang lain tak tau la, tapi saya camtu. Hehehe~ Tapi depends la, takkan semua benda kan!

    BalasPadam
  57. Haha. Tak semua girls mcm tu lah. Tak baik stereotype tau!:)

    BalasPadam
  58. bila baca blog nie..mesti sambil kuis2 kaki..~hihi sumthing sweet to read n feel like yes! i am the gurl..=p

    BalasPadam
  59. try tengok citer The Switch. pompuan susah difahami :)

    BalasPadam
  60. to be honest,girls ni suke dipuji. of course la suke kan~CUMA tak tahu macam mane nak terima pujian tu:nak bagi reaksi apa,nak cakap apa,nak terima kasih ke,nak buat muka malu ke.so worse come to worst is by DENYING XD

    BalasPadam
  61. girls x suka dipuji oleh bebudak Lelaki (boy), tapi lebih suka dipuji oleh Real Man...

    I'm not a Pretty Boy like Justin Bieber (yukkkss), but I'm a Man like Vin Diesel.

    Kincin utk girls yg come lote...

    http://kincinx.blogspot.com

    BalasPadam
  62. haha comelnya !
    yeah to be happy with a men , u must understand him alot and love him a little

    to be happy with a women , u must love her alot n do not try to understand her at all ;)

    BalasPadam
  63. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  64. comei bebeno...
    puji salah...tak puji pon salah..hehe

    http://ciknatmiloehh.blogspot.com

    BalasPadam
  65. Kadang-kadang tu memang tak faham.

    BalasPadam
  66. cutelah! *mujuk salwa tak macam tu. :DD

    BalasPadam
  67. oh, haha...aku pun pernah dgr designers are meant to be loved, not understood ja... epic quote!

    just tak sangka modified ke girls pulak =)

    BalasPadam
  68. comel sgt..=)
    suka phrase cute-ununderstandable-creature.hehe..

    BalasPadam
  69. haha..sgt2 klakar!mmg lumrah perempuan cm2 agak nye..haha

    BalasPadam
  70. HO ada setengah girl tak suka dipuji sebab dia fikir , naaaaahhh that guy hanya mulut manis, bukannya mmg maksud kan pun
    *tp kalau mksd kan apa salahnya

    bleeehhh !

    tapi that girl juga tk mau dengar ayat dia tak comel !

    so yeah manusia memang complicated :P

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.