Sabtu, 25 Jun 2011

Letak URL Blog Korang Untuk Aku Link-Kan.

Assalamualaikum


Hello babies.

Kalau korang perasan, sejak dua minggu lepas (maybe lebih) ada satu gadget di sidebar aku yang telah aku buang. Gadget tu adalah link-link blogger lain yang aku kumpulkan. Kira macam blogroll lah. Dan sekarang yang tinggal hanyalah The Other Pretty Gay. Yeah.

But now, aku nak tambah lagi link-link blog lain supaya bila ada orang datang ke blog aku, dia akan tertarik dengan blog-blog lain yang menarik. Korang mungkin akan tanya:

"Eh, Mr K kau link-link ke blog orang lain kau tak takut ke kalau followers dan readers kau lari? 

Well, the truth is, no I don't. Aku banyak je promote blog orang lain tapi tak ada pun followers aku makin kurang. So, korang nak takut apa? Korang kena ingat konsep the more you give is the more you get.

Tapi, masalahnya sekarang ni, adalah mustahil untuk aku masukkan semua link blog ke dalam blog list aku. Dan rasanya amat tak adil kalau aku penuhkan blog list aku dengan blog-blog yang jarang gila di update kan? Iyelah, dah la entry tak berkualiti, tulis sambil lewa, pastu jarang update sedangkan ada je blogger lain yang komited dengan blog tapi dia down sebab blog dia tak dia dapat perhatian.

So, untuk overcome masalah ni, aku wujudkan lah entry ni. Di entry ini, aku nak bagi tahu yang andai kata korang atau kawan korang ada blog then blog tu gila lah gempak, maka promote lah entry kat aku. Bukan gempak dari segi followers tapi gempak dari segi entry dan blog post. Aku tak kisah kalau blog tu tak ada follower yang ramai. Tak ada followers langsung pun tak apa. Asalkan entry berkualiti.


Korang mungkin tertanya-tanya kenapa aku buat dengan cara ni? Sebab aku nak kasi korang semua start buat entry yang berkualiti. Update tiga hari sekali je. Tetapi sekali update, entry panjang dan superb. Sure aku akan letakkan dalam blog list di sidebar blog aku. Orang lain yang baca pun tertarik. Ingat, quality beats the quantity.

Sama la juga dengan blog-blog yang dah ada kat The Other Pretty Gay. Ada sebab aku letak diaorang kat situ. Nak tahu sebabnya? Ini sebabnya.

  • BvlgariGirl - Antara banyak-banyak blog personal, yang ni paling best. Why? Sebab dulu (sekarang dah kurang) dia menceritakan pasal hubungan percintaan dia dengan seorang lelaki bukan Islam. So yeah, aku excited gila nak tahu. Jalan cerita dia pun bukan macam cerita indon. Ini cerita real. Dan cerita tu masih belum habis.
  • Arcx13 - Aku dah lama tahu pasal blog dia. Tapi tak pernah tertarik sehinggalah aku terbaca entry dia yang bertajuk 3 Ciri-ciri Blogger Bodoh. Damn awesome.
  • CikEpal - Aku suka tengok macam mana dia lawan haters.
  • Obefiend - Mamat Obe ni gila la comel. Kalau korang tengok dia bebel sorang-sorang kat timeline twitter lagi lah comel. Yang yang penting entry dia yang antara paling gila adalah bab dia troll Negeri Kelantan secara kaw-kaw. Korang boleh baca kat entri ni dan sambungannya di entry ni. Sambungan dia konfem buat sek-sek Kelantan mendidih.
  • Loveydoveydoo - Juga seperti Obe, awek ni pandai troll. Aku suka entri dia yang Carutan Untuk Minah Tudung Urban. Amat menyakitkan kalau orang baca. Aku suka benda-benda yang gila macam ni.
  • Lejohndary - John Hafiz sekarang dah jarang gila menulis. Kalau tak silap aku, dia ni geng-geng zaman MelayuMinimalis (MM- AkuTakPeduli). Dieorang adalah pencetus sebab-sebab kenapa aku menulis. Walaupun dah jarang update, aku still berharap dia akan balik menulis. Dia kadang-kadang agak lucah. Dan dia namakan dia punya ehem-ehem sebagai Denver. -,-. Don't ask.
  • K-pmmm - Ini bukan blog K-pop. Tapi blog yang lebih berilmiah. Aku tak pernah baca blog dia. Tapi dia ada 1 article yang amat-amat menarik which is about Islamic Couple. Dia terangkan dengan amat detail kenapa couple tu tak haram kalau tak buat benda-benda haram. Dia gak terangkan yang rindu dan teringat kat lelaki lain adalah tak termasuk dalam zina hati sebab bila bercakap pasal zina, ianya adalah berkait dengan nafsu.

See? Kalau korang tengok, ada reason kenapa aku letak blog-blog di bloglist aku. Reason dia tak banyak pun, tapi ada. Untuk korang, nyatakan reason kenapa aku patut listkan blog korang. Kalau korang pernah menulis entry yang korang rasa best gila then let me know about it. Boleh post your entry link kat ruangan komen, formspring dan kalau malu-malu sangat, boleh emailkan je kat aku. Tapi aku prefer korang emailkan link entry korang sebab aku suka baca email sebelum nak tidur.

This blog got around 20,000 page view perday. So yeah. Worth untuk termasuk dalam the blog list. Dan mana tau kot-kot entry korang amat menarik sampaikan aku buat entry korang sebagai featured blog post. Kan?



237 ulasan:

  1. oink:) me bloggie here:

    fckyeaharez.blogspot.com

    BalasPadam
  2. here my bloggie,

    fckyeaharez.blogspot.com

    why should you linked me?
    sebab ive been a loyal follower ;D ehehe and u inspired me the most with ur writings
    only god knwo what your writing had effect me.

    and i already linked yours
    ahahhaa

    hv a nice day

    BalasPadam
  3. salam mr.k !

    aha !

    mai singgah na.

    :D

    http://adawiyahothman.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. MR KAY!
    Kau perasan tak aku selalu comment sini? Haha.

    Erm, maybe I seemed like a shameless person right now, but aku nak promote blog aku :P

    http://cik-amalinanashihin.blogspot.com/

    the thing is, aku banyak merapu je dekat blog ni. pasal cinta-cinta yang kau katakan eww pun banyak. (aku rasa readers aku jemu baca pasal 'cik abang' aku) tapi ini blog aku, so ikut suka hati mak bapak pakcik makcik aku lah kan? hehe.

    ada aku merapu pasal aaron, pasal korea pun banyak (eh, aku bangga menyatakan aku ni peminat hardcore k-pop. bukan m-pop ye)

    tetapi entry yang paling ramai baca (berdasarkan jumlah komen lah)
    is this one http://cik-amalinanashihin.blogspot.com/2011/06/dulu-dan-kini.html

    entah, aku merapu je pasal perangai boys yang suka menabur janji-janji manis ni, tak sangka pula ramai baca :P

    BalasPadam
  5. www.syazanazura.blospot.com :))

    ^^ Terpulang pada Mr.K kalau nak letak ke tak :)

    BalasPadam
  6. blog aku tak best pun. segan ah nak promote kat ko.

    BalasPadam
  7. jom usha blog aku, hehe

    http://platunkhaz.blogspot.com

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. oh sama lah . ada sebab letak mereka dalam bloglist . sebab tertentu mestilah blog dorang super awesome .


    kalao aku pomot entry aku boleh ke ? tsskk walaopon malu tapi nak letak juga =.=

    entry hari ni http://saiapanic.blogspot.com/2011/06/bila-kejahatan-dan-dosa-dah-jadi-satu.html

    BalasPadam
  10. :) nnti sy buat satu entry best ye malam ni bang? :) hahahahah! ill try !

    BalasPadam
  11. bagusnye Mr K...sbb tue lah ramai folllower & ramai peminat nye..sy suka bce blog Mr K nie sebab entry2 nye best2 dan gempak..semuanya ade isi ...smpai bile2 pn sy akan follow blog nie..blog nie pn ade dlm blog list sy..(^______^)

    BalasPadam
  12. kekadang kan.. tulisan kau mcm john hafiz.. gedik2 giteww.. hehehe.. tp jenis yg sopanla..


    unsur Denver kau nan ado =p

    BalasPadam
  13. wah kiranya nk bukak bloglist baru la ni? kalau entri dia tak panjang tapi isi kemas dan best bleh la eik.. aku pun newbie lagi slama ni aku stalker kt cini hehe.. cuba la tgk kot kalu rasa layak ke sbb kbnykan entri yg aku hasilkan adalah dari aku sndiri.. dan aku xbuat psl entri pesonal hehe.. Entri bawah ni banyak org suka dan mndapat copy paste tbnyk huhu..

    http://mrkerro.com/budak-budak-sekarang-manja/

    BalasPadam
  14. kne bg reason ke?cm xda reason pon tuk orang tertarik nak baca.baek betol mr.k nk tlg promote blog org laen..keep it up :)

    BalasPadam
  15. my blog biase2 aje.n most entry related to health...juz sharin' knowledge there....berminat??..singgah lah.:)...

    http://nurmaryamnurisme.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. Mr. K , darla ade entry baru yang agak panjang lhaa about Hackers ngan Anonymous . kalaw berminat bace lhaa . pastu boleh bagi pandangan sikit pasal entry tu kann . heee . na kongsi pendapat pasal tuh pun boleh :)

    http://zoeykiddo.blogspot.com/2011/06/isu-hacker-dan-anonymous-serta.html

    BalasPadam
  17. nak letak link...

    http://haruhimusicroom3.blogspot.com

    BalasPadam
  18. kpmmm...explanation die psl couple islamic tersgtla best. rasanya yg terbaik la setakat ni..

    BalasPadam
  19. hoi 3 hari sekali la bukan 3 kali sehari hahahhaha

    BalasPadam
  20. http://singlexy.blogspot.com/2011/06/eh-awak-sini-tengok-dan-jujur.html#axzz1QFk4laJW

    testing testing lalalala hahaha sesaje test ni haaa

    BalasPadam
  21. Mulianya hati hang, terima kasih. Cuma aku tatau blog aku berkualiti ker idak, aku pun menulis ikut sedap jer. kira blog aku cap ayam serama jer ;)

    PojiePooh; Hanya Satu...

    BalasPadam
  22. Yeah! K.! finally membela kaum tak femes tapi entri berkualiti XD

    btw K, apa maksud "aku kasi nak bagi tahu" .?? tak paham doh. HAHA.

    BalasPadam
  23. Dah lama ko tak jenguk ke blog aku, bro? Ingat lagi tak? Heheh.

    btw, aku ada beberapa entry yang aku nak blogger cam ko baca actually. saja sharing gitu. tapi untuk ko baca lah. samada ko nak tolong share ke tak, terpulanglah.

    1)http://youcannotreadthis.blogspot.com/2011/06/edisi-khas-bahasa-melayu-5-hikayat.html

    2)http://youcannotreadthis.blogspot.com/2011/06/why-he-hates-his-parents.html

    3)http://youcannotreadthis.blogspot.com/2011/06/edisi-khas-bahasa-melayu-4-cinta-dan.html

    4)http://youcannotreadthis.blogspot.com/2011/05/malaysia-and-that-little-part-of-us.html

    5)http://youcannotreadthis.blogspot.com/2011/04/hate-this-ill-love-you.html

    and two more things, sebagai rakan pengkritik movie, jenguk2lah kat http://www.dramaticdurian.com/ & kalau berminat nak baca atau kongsi idea about English learning, jenguk http://whiteboard-ed.blogspot.com/

    thanks bro.

    BalasPadam
  24. http://basikal-pancet.blogspot.com/

    aku bagi link membe aku ni, die jarang update tapi baisenye entri die macam kau lah. sarcasm. ;) hope ko letak link die kat blog ko. mkseh

    BalasPadam
  25. yang last tu, This blog got around 20,000 page view perday. So yeah. Worth untuk termasuk dalam the blog list. Dan mana tau kot-kot entry korang amat menarik sampaikan aku buat entry korang sebagai featured blog post. Kan?

    haha memang macho r..

    BalasPadam
  26. Mr K punya blog adalah blog inspirasi. chewah!

    BalasPadam
  27. wow.. ko memang hebat la mr. kay.. 20000 page view per day? aku nak dapat 200 pon semput.. hahahaha!!~

    nanti la aku cuba cari entry aku yang best2... tQ sebab buka peluang pada kami2 ni :)



    ^^

    BalasPadam
  28. kalo ade blog laki gay ok gak.hahahahahaha

    BalasPadam
  29. www.zafiranabilah.com
    safiyyah29.blogspot.com
    www.abgshah.com

    BalasPadam
  30. nusananosa91.blogspot.com
    shafaza-zara.blogspot.com

    BalasPadam
  31. Privasi aku sudah hilang, biar semua jadi ilmu Allah dimaanfaatkan semua. Haihh.. ^^"

    http://kekunangpelangi.blogspot.com/

    BalasPadam
  32. nk komen tp tataw nk komen ape..hehe..
    pokoknya suka baca apa yg awk tlis^^

    BalasPadam
  33. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  34. aku rasa blog kawan aku ni agak cool la kot . dia ni lelaki . ni url dia ;http://fanta-she-all.blogspot.com/

    BalasPadam
  35. my blog: hidayahmystory.blogspot.com
    blog kawan: http://uglybloggy91.blogspot.com

    BalasPadam
  36. y arcx tuu..mmg gile ahh ak suka gilaa..ahh gila ahhh
    terbaik ah~

    *mnde ak nihh..~ =.="

    BalasPadam
  37. fuyyoo!!cayalah mr k..aku tringin nk msok tp tp aku rsa xlyak lah..entry aku pon mcm cipan x trlayak nk msok dlm bloglist hg..sob3!nnt2 lah aku dh mster mcm hg,aku join..kerh3! T_____T

    BalasPadam
  38. patut pun tgk link blog aku dah takde dlm bloglist ko haha.

    Entah, aku pun taktau entry mana dari blog aku yang best. Kalau rajin ko cek2 lah 1 2 entry terbaru aku kat front page mana tau ada yang berminat kekeke.

    BalasPadam
  39. eh, aq nak jugak dalam ade dalam bloglist kaw. HAHA. bydway. sudikan lah datang blog aq yang hebat nih. BHAHA



    http://sitizarizza.blogspot.com/

    BalasPadam
  40. salam.

    http://adyllbbs.blogspot.com

    jemput singgah.

    BalasPadam
  41. okeh saya tak layak.. hehe. tapi suka baca ur entri.

    BalasPadam
  42. salam, ni blog aku Mr.K.. tolong a try usha cket tgk pe2 yg boleh beiki.. :)

    http://fahmijaafar.blogspot.com

    thanks..

    BalasPadam
  43. Dah emel. Tapi harap bertenang bace emel aku tu. Itu semua hanya untuk menarik minat ko untuk membacanya.

    Yang penting aku dah try my best! waaaaa...

    BalasPadam
  44. blog dya ringan tp mnarik..

    http://sesedaporen.blogspot.com/

    BalasPadam
  45. http://iqraitubacalah.blogspot.com/2011/04/tekanan-pierre.html

    reason: aku bace ulang2 kali pun xbosan (xtau ar maybe taste aku rendah) -_-"

    BalasPadam
  46. http://lifedge.blogspot.com/
    hehe

    BalasPadam
  47. Ouh hey Mr K. Aku harap kau dapat godek2 jugak blog aku,baca sikit isi isi semua. And give your opinion :D

    BalasPadam
  48. saje mencuba nasib..hoho.. http://aezus.blogspot.com/2011/04/bacalah.html

    BalasPadam
  49. http://pelisah.blogspot.com/

    BalasPadam
  50. whoa..
    menarik jugak..

    try take a look at my blog k
    http://azrijohan.blogspot.com/

    BalasPadam
  51. http://lifedge.blogspot.com/

    BalasPadam
  52. Assalamualaikum..just nak berkongsi pengalaman melalui entry ni. takde apa alasan yang best pun.
    http://kurakuraygslow.blogspot.com/2011/06/antara-minat-dan-cita-cita-mana-lebih.html

    BalasPadam
  53. ive never been here bfore. jd xkan tiba2 na letak link kan ;)


    salam persinggahan~

    BalasPadam
  54. http://idamira.blogspot.com/2011/05/dalam-hati-ini.html
    hehe..entry ni paling best bg sy..sbb: SAYA SAYANG ADIK SAYA!!!!!!!..kehilangan tu amat memeritkan..xtahu nak ckp cmne :(

    BalasPadam
  55. http://www.wartasukan.blogspot.com

    blog tema sukan diterima tidak? hanya mencuba

    BalasPadam
  56. Hello Mr.K,
    idk if this post menarik ke tak bagi anda.
    but jenguklah (:

    http://luarmerahdalampink.blogspot.com/2011/06/allah-swt-kan-ada-untuk-kita.html

    BalasPadam
  57. Ah, sorry ter send tanpa isi tadi..hehe

    Khairul, just nak promote blog semi komik dan illustrasi aku..

    www.thesharkox.blogspot.com (akan menjadi thesharkox.com pada jun 2011)

    BalasPadam
  58. try jugak le..mane tau2 kot2 dapat..ehehe

    http://nesloo.blogspot.com/

    BalasPadam
  59. oo.erkkk...blog guwa x oisem langsung.

    BalasPadam
  60. owhh i tego baru u nk update about this eh:P itula as i said, dlu u yg kate a good blogger link their followers. xpela i xnk bg my link, xpenting punn. entry ixsehebat entry u. segannn:P:P:P thanks for linking me slme nie k ;)

    BalasPadam
  61. salam..kalau sudi bro,letak la blog aku ni.. aku tiap2 hari update, tapi aku x jamin ko suke entry2 aku.. sebab lain orang lain taste. cuma aku selalu utarakan isu semasa,dan kadang2 pasal gadget

    http://www.tintapenaku.com/2011/06/sekuat-manapun-dugaan-takkan-ku.html

    BalasPadam
  62. pernah baca abdhaq.blogspot.com?



    anuox.blogspot.com (yang ni sgt cool dan terbaik.pada aku)

    dan

    hapacrita.blogspot.com

    end.

    BalasPadam
  63. Mr. K, i'm hoping that you could take a time for a moment to read my blog. can you ? :) I just wanna know your opinion about it. So you know, it's just about my life so err i don't think i've that information or tips tips on how to etc or so on. sorry, i'm just that budak yang tak banyak pengetahuan :/ it just, i just like to story about my real life that's all .
    http://thelifeaina.blogspot.com/

    BalasPadam
  64. aha. ini entry gua suka. gua juga suka pada blog yg entry nya luar biasa biarpun follower nya hanya seratus 2

    BalasPadam
  65. ok. gua memang minat blog Mr K. sekarang baru gua tahu tentang fakta ini. 20k page view perday. wow! gua terkejut dan kagum. apa-apa pon blog Mr K memang layak mendapat page view sebanyak itu. blog ni memang best dan gua rasa blog gua memang tak layak kot nak masuk dalam bloglist Mr K. he he. so, komen ini buka untuk tinggal link blog gua, tapi hanya lah untuk memberitahu tentang kekaguman gua tentang blog Mr K. yep. yang gua paling sokong adalah memang betul. dengan kuantiti 2 3 juta entry setiap hari tapi tanpa secebis info, memang takda guna berbanding dengan 2 3 hari satu entry tetapi berkualiti. so Mr K, blog Mr K memang best!

    BalasPadam
  66. Just a story


    http://akulahpaklan.blogspot.com/

    BalasPadam
  67. kalo ko nak link-kan semua follower ko giler byk laaa kan..hoishhhhh

    tp link belog aku ko jgn lupe letak plak..cehhhh..hahahaha..

    keep writing ur story mory..best!!

    BalasPadam
  68. ok, kawe pon nak try mencuba nasib jugak lah..

    this my blog link: www.kawepehedemo.blogspot.com

    yeah!

    BalasPadam
  69. wah..daebak lah Mr.K..:D

    BalasPadam
  70. Blog aku biasa je. Segan ah nak promote kat ko.

    BalasPadam
  71. @Eyja - TOKhairul@hotmail.com

    BalasPadam
  72. nice one mr k! nk promote my blog, tp rasanya mine tadelah menarik pun utk org baca. huhuuu. ni tgk ramai org drop their links kt comment, boleh buat blogwalking baca blog blog diorg ni pulak lepas ni. heheee ;D

    BalasPadam
  73. saya nak rekemenkan kamu link blog ni

    http://ahmadnazrii.blogspot.com/

    blog ni penulisan dia sgt mantap!

    kalau blog saya biasa2 saja. tak menepati ciri2 yang kamu nak.

    BalasPadam
  74. http://kellylovetrish.blogspot.com/


    kalau sudi ....

    BalasPadam
  75. Segan tapi nak juga. Kalau terus segan, tak ke mana lah kan. So, nak comment lah.hahaha. Terima kasih.


    http://mellgibsonskizofrenia.blogspot.com/

    BalasPadam
  76. http://sayaanistaww.blogspot.com/
    saya masih baru kat blog ni :)
    kalau ada apa yang kurang tolong ajar dan tegur ;okthankyoubye :)

    BalasPadam
  77. saya nak promote blog orang. bukan blog saya. TQ.

    saya tak kenal dia. tak pernah comment kat blog dia pun. tapi antara silent reader yang setia. sangat suka cara dia menulis dan menyampaikan ilmu. mungkin mr k dengan kawan2 lain berminat. :)

    http://angelwearsgucci.blogspot.com

    oh. one more. not bad jugak blog ni.

    http://iqbalsyarie.blogspot.com

    :)

    BalasPadam
  78. boleh letak eh???

    www.pari2cumel.blogspot.com...

    tq

    BalasPadam
  79. http://fatahlaniaz.blogspot.com/


    kalau sempat,jenguklah =)..hve a blast!

    BalasPadam
  80. huuhuh..
    http://aqtirah.blogspot.com/

    BalasPadam
  81. blogger yg masih noob...
    :D
    http://el-elsays.blogspot.com/

    BalasPadam
  82. dtg la singgah...

    misscthajar.blogspot.com

    BalasPadam
  83. penulis artikel di blog k-pmmm adalah senior saya. hasil tulisannya memang sangat berinformasi. banyak lagi perkara yang dia ulas tapi tiada di blog k-pmmm..

    BalasPadam
  84. blog.fiuzz = http://fiuzz.blogspot.com

    thanx bro..:)

    BalasPadam
  85. http://sayaanistaww.blogspot.com/

    BalasPadam
  86. salam bro. aku xnk share blog aku sbb aku sedar blog aku tak mantap dari segi lahiriah serta batiniah nya.

    ape2 pun thanx share blog-blog kt bloglist ko tuu.semua nya mantap2 belaka dan bagus utk dibaca.

    takbleh blah aku baca pasal obefiend troll org2 klate tuh.mmg kaw2 org klntan kne troll hehe.

    ;D

    BalasPadam
  87. baru dulu semalam buat account ni :)

    boleh la jenguk-jenguk :D

    http://redchaeri.blogspot.com/

    BalasPadam
  88. ko jangan buang nama JOE tu ok. hehe

    BalasPadam
  89. idea terbaik...!!!
    harap2 aku dpt jadi salah sorang dripada preaty guy...hahaha


    http://theanotherstoryofme.blogspot.com/

    BalasPadam
  90. idea terbaik...!!!
    harap2 aku dpt jadi salah sorang dripada preaty guy...hahaha


    http://theanotherstoryofme.blogspot.com/

    BalasPadam
  91. ni bukan blog aku. tapi aku suka baca blog ni. sempoi, ada isi.

    http://angelwearsgucci.blogspot.com/

    kut2 kau dah baca blog ni sila ignore comment ni

    BalasPadam
  92. kerol, aku nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. biar blog aku tk best pon. tk kireeeeeee.

    HAHA! T_____T

    BalasPadam
  93. ahm-irfan.blogspot.com/

    blog aku inspirasi dr blog mr K

    BalasPadam
  94. lai lai usha kejap my blog kowt kowt berkenan di hati hee :)

    my url :http://twink2rawk.blogspot.com/

    and

    blog kawan saya yang lebih hebat dari saya dan jugak peminat mr.k hee :)

    myfrenz url : http://siapapunyabelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  95. http://alyasyaqiera.blogspot.com/

    mahu letak juga.. btw, im just a beginner.. =P

    BalasPadam
  96. http://syahmishaarani.com contact twitter: syahmishaarani. terima kasih!

    BalasPadam
  97. http://nay0wn.blogspot.com/

    BalasPadam
  98. Take a look my blog.
    http://iniblogke.blogspot.com/
    Thanks :D

    BalasPadam
  99. http://mohamadisamuddin.blogspot.com/

    heee.. xmatang sikit blog aku ni.. ahha

    BalasPadam
  100. kalau rajin moh ler ke blog saya.. eheheh simple aje... baru2 start nak blog kembali.. setelah 1 tahun meninggalkkan nya..

    http://gadiscomotmot.blogspot.com

    BalasPadam
  101. sebenarnya kau ada baca ke tak entri reply aku tu?

    NGAHAHAHAHAHA

    nah

    http://rojakstory.blogspot.com/2011/06/re-kenapa-lelaki-mudah-bosan.html

    BalasPadam
  102. rasa nak promote gak

    safar90.blogspot.com

    BalasPadam
  103. errrr , doallthingwithlove@blogspot.com
    =)

    BalasPadam
  104. hello:)

    mine is http://cuboidrekaan.blogspot.com/

    tapi macam cilakak sikit la huhuh :)

    BalasPadam
  105. baguslah buat macam ni. Letak link blog best2 n berkualiti ek. Boleh tumpang baca n blogwalking kalau bosan ...=)

    BalasPadam
  106. haha. gigih aku scroll satu persatu link yang orang bagi.

    i guess i only attracted to those yang cakap; ouh blog i tak hebak macam blog u Mr K.

    to Mr K: selamat membaca, bro! kalau nak upah aku jadi tukang pilih pun boleh, kekeke. (oke aku gurau jek)

    tapi siriyes, selamat mambaca. malam ni je dah nak dekat seratus komen. peh!

    BalasPadam
  107. http://adameben.blogspot.com/

    no reason. sebab tetiba ade orang post dekat twitter. blog aku sampah

    BalasPadam
  108. assalamualaikum. hihi. mau jugak lah. and will try my best.hihi

    http://doktorsafinarazak.blogspot.com/2011/01/tudung-tak-wajib-pakai-pon-lah.html

    BalasPadam
  109. Blog saya tak layak kot.. huhu..

    BalasPadam
  110. *gulp*

    aku serius tak berani letak link kat sini.

    heheheh.

    mampu ke kau baca link org bagi ni ea?

    BalasPadam
  111. entry aku pendek sbb aku tak ske bce pnjg2.ak rse smua org sme ngan ak.ak sll bce ko nyek nk cri ilmu,dan sll skip ayt2 klu da xlarat.heee...

    sori~

    BalasPadam
  112. aku pun tak berani nak letak link sebab tulisan dah makin merepek dan hilang idea.

    tapi mampu ke kau datang semua link kat atas?

    ehehehe.

    BalasPadam
  113. good entry..

    http://alibilol.blogspot.com

    BalasPadam
  114. good entry..

    http://alibilol.blogspot.com

    BalasPadam
  115. Good effort here but I don't think I want to submit my link here . Ha-ha ,nak belajar buat a quality & worthy entry to read 1st . Btw , chayok kuantanese :D

    BalasPadam
  116. nice blog u have eventho u r still young..keep it bro!!

    http://gadiskecilsaggi.blogspot.com

    BalasPadam
  117. SALAM MR K .

    | Freshie blogger = duniasigadislullaby.blogspot.com

    *SUDI FOLLOW lahhh :)

    BalasPadam
  118. saja try

    http://izzzara.blogspot.com :)

    BalasPadam
  119. try bukak blog ney..

    u will fall in love with her way..
    bbglal.blogspot.com

    BalasPadam
  120. Bersifat lebih pada memberi.

    http://repekanbersahaja.blogspot.com

    Aku cuma harap kalau orang baca blog aku, diorang akan dapat sesuatu. Tu je harapan aku.

    Anyway thanks Mr K!

    BalasPadam
  121. http://sakurasagi.blogspot.com/

    BalasPadam
  122. erkk...aku tak tau kenapa ko mesti letak link 'carutan untuk minah tudung urban',sbb entry tuh mmg penuh carutan trhdp hukum Allah,,walaupun entry tuh hebat dimata ko,tp sensitivity must comes 1st...zaman loni ngadap lappy pun dah boleh topup beriban dosa sehari...

    BalasPadam
  123. alahhh segan nak letak.

    BalasPadam
  124. assalam....wanna have a try....here's mine... =)

    http://cinqleafclover.blogspot.com/

    BalasPadam
  125. Mr K, assalamualaikum : )
    MR K kalau ada masa, pergi lah ke belog Sofea.. tengok kat right sidebar Sofea. Sofea ada link bloggers yang Sofea suka follow update diorang. I mean berkualiti like what uve said. Pergi lah jenguk. U should put them in your link. Seriously. @ http://engkusofea.blogspot.com & some more, if sudi, bace lah prev entry Sofea.. cz Sofea pun bukan cerita kosong. mmg ada Selit sana sini sikit pasal diri sendiri tp yg lain u Mr K lah nilai sendiri. : ) adios ! http://engkusofea.blogspot.com

    BalasPadam
  126. fuyooo , tak sangka rajin giloss aku baca komen2 depa kat atas tuh . bhahaaaa :)

    BalasPadam
  127. Dya taktaulah blog dya best ke tak.but so far alhamdulillah.good feedback from all.
    dyapunyabelog.blogspot.com
    (:

    BalasPadam
  128. assalamualaikum..bleh ana join skali..hee ^^

    http://www.akunashriq.blogspot.com

    di jemput melayari laman sy..^^

    BalasPadam
  129. vanilawhitechocolate.blogspot.com

    blog buruk . sekian -.-"

    BalasPadam
  130. http://kesahati.blogspot.com/

    HAHAHAH nak gk buh link wlpn tahu entri tak pernah ada yg menarik, ilmiah, mahupun berkualiti. mak cuba nasib noxs. mana tahu berjaya. kui kui kui.

    BalasPadam
  131. nak ..

    http://sheerayaakob.blogspot.com/

    BalasPadam
  132. http://akuinsanlemah91.blogspot.com/

    syukran ^_^

    BalasPadam
  133. Check out my blog. It's like a personal / rant kind of blog. Some of my entries have helped people. Like the one on how to get over your ex and how to manage anger . Also, my latest entry informed muslims that mole people are not yakjuj and makjuj . I'm still a newbie though. Still learning.. Helpful advice will be appreciated :)

    links to the entry
    http://altnash.blogspot.com/2011/06/how-to-get-over-your-ex.html
    http://altnash.blogspot.com/2011/06/how-to-manage-anger.html
    http://altnash.blogspot.com/2011/06/mole-people-bukan-yakjuj-dan-makjuj.html

    BalasPadam
  134. Oh yea, you might also want to check out this blog http://aaronktj.blogspot.com/.not much there yet for now because he accidentally deleted ALL of his entries. But, his entries are quite interesting to read like http://aaronktj.blogspot.com/2011/06/ron-reviews-lazy-song.html . A personal blog but the words he use is made it interesting to read. Reading it can actually improve english. hehe.

    BalasPadam
  135. cetengok :D

    http://afiqiltizam.blogspot.com/

    BalasPadam
  136. Aku tulis blog pun suka-suka. Saje nak kongsi2 apa yang ada dalam hidup aku.

    Kalau dah bosan sgt dtg je singgah. Tapi entry aku panjang2. Siap ada yang kena baca 2-3 kali (maknanya dah jadi 2-3 siri sepatutnya).

    Selamat membaca semua!

    http://faezanee.blogspot.com/

    BalasPadam
  137. adakah aku yg terakhir?? macam malu la pulak nak letak...blog nih ntah hape2 jer sama macam tajuk..kalau nk bukak, bukak..hehe

    http://sarahlovetvxq.blogspot.com

    anyway blog tuh dikarang penuh dlm english tapi ada la unsur2 kemelayuan sikit2 di situ..

    p/s : suka baca blog mr.k! n_n

    BalasPadam
  138. http://nizmylife.blogspot.com/2011/06/sesi-luahan-perasaan-semua-org-tak.html

    http://nizmylife.blogspot.com/2011/05/semakn-pelk-duna-nie.html

    my entry tak sehebat mr.K .. soryy.. :)

    BalasPadam
  139. now i'm writing my life as pre-U student...hahaha u can try if you want to..

    http://merdelpunyerstory.blogspot.com

    BalasPadam
  140. http://starzieti.blogspot.com/

    BalasPadam
  141. dia ni terpengaruh dengan gaya penulisan kau

    http://hakimlifeisastory.blogspot.com/

    BalasPadam
  142. nah.aku ada entry post baekkk punyaaa tokkk fomfuannn.


    http://sharifahsoleha.blogspot.com/2011/06/tutup-aurat-ape-faedahnya.html

    bace arr.maybe kau bole kongsi ngan follower kau.sbb aku nye blog tade sape nak g.hahaa. :D

    BalasPadam
  143. http://adziim.blogspot.com/

    sebab dulu kau ada linkkan blog aku dalam certain entry kau sebab aku ada bagi komen bernas. 1-2bulan lepas aku tukar url blog jadi incase la kau nak update semula senarai bloglist kau.

    BalasPadam
  144. nak join juga,,,:)

    korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

    prince juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

    berminat ?? http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

    BalasPadam
  145. Ada beberapa blog yang saya sangat suka baca. Tapi ada yang dah x selalu update. Take a look.

    http://magenta-made.blogspot.com/
    (she's awesome! tp skrg dah x aktif)

    http://abdhaq.blogspot.com/
    (tgk entry dia dulu memang best gilaaaa. skrg dah busy kot)

    http://cursingmalay.blogspot.com/
    (u gonna love his writing. rajin update)

    ni yang teringat. kalau ada lagi sy bagi later

    BalasPadam
  146. ramai giler yang tinggal link. 3 hari 3 malam blogwalking tak habis nih.hehe

    aish..makin ternampak kebaikan mr K nih..hahaha

    BalasPadam
  147. Blog kite takdelah best mane pun ngaaaaaa..

    tapi tetap gedix nak letak.


    http://lollylurveff.blogspot.com/



    moh bace moh moh moh.



    regards,
    ur silent reader.

    eh?

    BalasPadam
  148. dengan ini... blog ak dh xkn tersenarai dlm blok mrK... skang ak rs x lyk join sbb ak dh kurng update... hehehehe...

    apa2 pun thanx utk selama ni... letak blog ak kt bloglist ko.. hehehehehe... byk sumbangan gak tu....

    BalasPadam
  149. saya budak baru belajar.. sila beri tunjuk ajar.. :p

    http://nyonyacyber.blogspot.com

    BalasPadam
  150. malu nak letak tapi x kira.. nak letak jugak !

    http://mimieaiza.blogspot.com/

    BalasPadam
  151. malu lak nak letak ! coz my bl0g is n0thing special n s0 b0rink !

    BalasPadam
  152. tak pndai nak cerita tntang blog..
    try tengok ye..

    http://nazihanali.blogspot.com/

    BalasPadam
  153. http://selamatmalamsayang.blogspot.com/2011/06/perkara-yang-penting-perlu-dibuat-bila.html

    BalasPadam
  154. blog aku xnk promote ke? hihi

    BalasPadam
  155. aya pon ade blog gak. Tp xramai follower sbb mgkin penulisan sy teruk kot. Lgpon sy menulis entry ikot suka hati..hehe

    anyway, this is the URL:

    interpretasiotak.blogspot.com


    i'm still improving the way i write

    BalasPadam
  156. a blog that inspired me. not mine. but somehow it gave me strength. a story about a cancer patient, Hodgkin's lymphoma. he died in the battle but his mother continues to write his story.

    masafzal.blogspot.com

    BalasPadam
  157. 44 kali aku fikir,nak join ke x..yelah malu dgn blog aku yang entah pape tu.tapi akhirnya aku bertekad.join je lah :)))

    http://anisaniesa.blogspot.com/

    BalasPadam
  158. want some angry birds noise...click here....http://www.dalanghitablog.blogspot.com/

    BalasPadam
  159. http://liyananinalife.blogspot.com/

    sy tak reti menules blog.
    hanya tules apa yg terlintas in my mind..
    visit me.. thank =)

    BalasPadam
  160. hye slalo skodeng je blog mr.K dr jauh

    http://littlenaddy.blogspot.com

    just a personal blog :)

    BalasPadam
  161. http://iamrahika.blogspot.com/

    blog biasa2x jew. melawat la kalau ada masa.

    BalasPadam
  162. juz a sharing blog from my own perspective..

    ur blog byak inspire aku..

    http://atieyika.blogspot.com/

    BalasPadam
  163. nah http://sibukjenaktau.blogspot.com/

    BalasPadam
  164. http://ghabvanhal.blogspot.com/2011/06/biggest-lie-ever.html

    kenapa anda harus masukkan saya dalam bloglist anda?

    sebab nama anda macam kawan lma saya.kekeke..

    saya hanyala penulis blog suku masa yang hanya menulis dari apa yang dicetuska oleh pesekitaannya..=)

    BalasPadam
  165. mr k. rmai nye org letak.
    its an honour kalau awk usha2 blog sy! =) heeee

    great writing.!!!

    http://i-vip-straight-from-my-heart.blogspot.com/

    BalasPadam
  166. wah....sgt banyak mr K.....

    tapi aku tak sehebat kau lah Mr K, siapa pun yg baca blog aku tu.......

    nak cari yang berkualiti macam Mr K pun...entahlah....


    http://www.fasihah.com/2011/06/falsafah-orang-kampung-anak-aku-kerja.html

    http://www.fasihah.com/2011/06/cantik-itu-subjektif-cantik-yang.html

    http://www.fasihah.com/2011/06/orang-cina-bagi-nasihat-kat-orang-islam.html


    tapi aku macam x layak je...lah.....ramai yg lebih hebat...huhu ok MR. K..tq..

    BalasPadam
  167. nak nyemak gak ah camnie. muehehe. segannn tapi takpe ah letak gak :P
    http://kikioeffy.blogspot.com/

    BalasPadam
  168. salam mr k
    ni my friend punya blog, u try baca dulu ok
    entry dia lebih kpd troll politik kt malaysia ni ehe
    skang ni dh jrg update maybe bz belajar kot

    http://abdhaq.blogspot.com/

    BalasPadam
  169. sorry to say tapi a little butthurt bila baca blog dak tu.

    haish marah nie.

    BalasPadam
  170. "Walaupun blog aku tak sarkastik tapi ape salahnye m'cube nasib kerna Tuhan memberi pilihan pada kite,asalkan ada usaha utk m'jadi seorang yg lebih baik dan dapat m'hasilkan entry yg menarik lalu m'buat org berfikir ttg erti kehidupan.

    http://azwanramliarea.blogspot.com/2011/06/muhasabahbetter-late-than-never.html

    BalasPadam
  171. hai .

    cheritapelangi.blogspot.com

    tengs bro ! :)

    BalasPadam
  172. why not u singgah sini juga
    :-)
    http://kay-akam.blogspot.com/

    BalasPadam
  173. Hello :)

    thepetitecherie.tumblr.com

    BalasPadam
  174. hye ;)

    http://nabillahbolhassan.blogspot.com/

    BalasPadam
  175. Hai Mr.K..
    ahh walaupun blog ieqah ntah pape..nak bubuh gk link nyee..

    elephantisgajah.blogspot.com

    BalasPadam
  176. salam,
    so hope can put a visit at my blog..
    http://kirinfauzi.blogspot.com/

    BalasPadam
  177. agak sedih aku xtau 'furnish' blog aku seperti veteran2 yg laen ini. *ahaks!*

    BalasPadam
  178. saja nk komen.
    selalu blog femes, kne 'bayar'.
    u know what i mean, bila rmi org ushar, lg rmi yg benci. so, aku tak suka pd haters... hehe
    dan itulah hrga yg korg kena byar bila jd femes :)

    BalasPadam
  179. entry mr k mmg panjang panjang. tapi tuh lahh, baca je selagi tak habis habis. superb ah mr k !

    BalasPadam
  180. ak dh baca dah artikel dri obefiend tuh, wow..smpi cmtu skali marah die kt org klantan,

    i mean kalu baca mmg klakar, tp bg ak yg bkn dr klantan, ak x rasa itu mende ptut dbnggakan,

    ak harap ko x jadi cmtu skali, if not i will lose my respect for you..

    BalasPadam
  181. blog aku iemanizam.blogspot.com..aku pun tak tau nape ko patut masokkn skali blog aku..yg aku tau org tak suke msk blog aku sbb aku suke citer panjang2

    BalasPadam
  182. Here.

    http://excitingfoxyangel.blogspot.com/

    BalasPadam
  183. kite nak jugak..=)

    missnuhablogger.blogspot.com

    BalasPadam
  184. kite nak jugak..=)

    missnuhablogger.blogspot.com

    BalasPadam
  185. aku pun dari awal baca kisah arianna.mmg dari awal2..

    http://puancapa.blogspot.com

    BalasPadam
  186. Huh. Aku masuk sini terasa macam nak temuduga ambik keja je. Suma kena bagi resume yang bagus2 kalau nak terpilih. Haha

    Well, ini blog aku: http://burungman.blogspot.com/

    Entri aku tak sehebat kau, tapi at least aku tetap nak tumpang kehebatan kau. HAHA

    Ok la, tu je.

    BalasPadam
  187. haha. betul la. memang menulis blog ni senanye syok baca bile ada motif. aku drop aku nye, kalo ada masa baca la, xbaca pon xpe.

    lilynitrate.blogspot.com

    BalasPadam
  188. http://mama-irdienaikaimaan.blogspot.com/

    BalasPadam
  189. nak try la jugak...hehe..http://inoreqbaya.blogspot.com

    BalasPadam
  190. "We all take many different paths to reach the top of the mountain! Every journey is as unique as the person taking it. So when you reach the peak of success and are enjoying the glorious view, don't forget about those that behind you, for you may meet them again on the way down!"

    You are on the top now and still remember me down here. Thanks for still reading (even my life now is not as exciting as before -.-')and for keeping me in your mind.

    And, don't hate sidd. Haha

    Much Loves
    Xoxo

    BalasPadam
  191. cett.. patutlah dah x de trafik dari blog ni..

    http://warnailahhidupku.blogspot.com/

    ada benda yg aku nk sampaikan dlm tiap entry.

    BalasPadam