Sabtu, 25 Jun 2011

Letak URL Blog Korang Untuk Aku Link-Kan.

Assalamualaikum


Hello babies.

Kalau korang perasan, sejak dua minggu lepas (maybe lebih) ada satu gadget di sidebar aku yang telah aku buang. Gadget tu adalah link-link blogger lain yang aku kumpulkan. Kira macam blogroll lah. Dan sekarang yang tinggal hanyalah The Other Pretty Gay. Yeah.

But now, aku nak tambah lagi link-link blog lain supaya bila ada orang datang ke blog aku, dia akan tertarik dengan blog-blog lain yang menarik. Korang mungkin akan tanya:

"Eh, Mr K kau link-link ke blog orang lain kau tak takut ke kalau followers dan readers kau lari? 

Well, the truth is, no I don't. Aku banyak je promote blog orang lain tapi tak ada pun followers aku makin kurang. So, korang nak takut apa? Korang kena ingat konsep the more you give is the more you get.

Tapi, masalahnya sekarang ni, adalah mustahil untuk aku masukkan semua link blog ke dalam blog list aku. Dan rasanya amat tak adil kalau aku penuhkan blog list aku dengan blog-blog yang jarang gila di update kan? Iyelah, dah la entry tak berkualiti, tulis sambil lewa, pastu jarang update sedangkan ada je blogger lain yang komited dengan blog tapi dia down sebab blog dia tak dia dapat perhatian.

So, untuk overcome masalah ni, aku wujudkan lah entry ni. Di entry ini, aku nak bagi tahu yang andai kata korang atau kawan korang ada blog then blog tu gila lah gempak, maka promote lah entry kat aku. Bukan gempak dari segi followers tapi gempak dari segi entry dan blog post. Aku tak kisah kalau blog tu tak ada follower yang ramai. Tak ada followers langsung pun tak apa. Asalkan entry berkualiti.


Korang mungkin tertanya-tanya kenapa aku buat dengan cara ni? Sebab aku nak kasi korang semua start buat entry yang berkualiti. Update tiga hari sekali je. Tetapi sekali update, entry panjang dan superb. Sure aku akan letakkan dalam blog list di sidebar blog aku. Orang lain yang baca pun tertarik. Ingat, quality beats the quantity.

Sama la juga dengan blog-blog yang dah ada kat The Other Pretty Gay. Ada sebab aku letak diaorang kat situ. Nak tahu sebabnya? Ini sebabnya.

  • BvlgariGirl - Antara banyak-banyak blog personal, yang ni paling best. Why? Sebab dulu (sekarang dah kurang) dia menceritakan pasal hubungan percintaan dia dengan seorang lelaki bukan Islam. So yeah, aku excited gila nak tahu. Jalan cerita dia pun bukan macam cerita indon. Ini cerita real. Dan cerita tu masih belum habis.
  • Arcx13 - Aku dah lama tahu pasal blog dia. Tapi tak pernah tertarik sehinggalah aku terbaca entry dia yang bertajuk 3 Ciri-ciri Blogger Bodoh. Damn awesome.
  • CikEpal - Aku suka tengok macam mana dia lawan haters.
  • Obefiend - Mamat Obe ni gila la comel. Kalau korang tengok dia bebel sorang-sorang kat timeline twitter lagi lah comel. Yang yang penting entry dia yang antara paling gila adalah bab dia troll Negeri Kelantan secara kaw-kaw. Korang boleh baca kat entri ni dan sambungannya di entry ni. Sambungan dia konfem buat sek-sek Kelantan mendidih.
  • Loveydoveydoo - Juga seperti Obe, awek ni pandai troll. Aku suka entri dia yang Carutan Untuk Minah Tudung Urban. Amat menyakitkan kalau orang baca. Aku suka benda-benda yang gila macam ni.
  • Lejohndary - John Hafiz sekarang dah jarang gila menulis. Kalau tak silap aku, dia ni geng-geng zaman MelayuMinimalis (MM- AkuTakPeduli). Dieorang adalah pencetus sebab-sebab kenapa aku menulis. Walaupun dah jarang update, aku still berharap dia akan balik menulis. Dia kadang-kadang agak lucah. Dan dia namakan dia punya ehem-ehem sebagai Denver. -,-. Don't ask.
  • K-pmmm - Ini bukan blog K-pop. Tapi blog yang lebih berilmiah. Aku tak pernah baca blog dia. Tapi dia ada 1 article yang amat-amat menarik which is about Islamic Couple. Dia terangkan dengan amat detail kenapa couple tu tak haram kalau tak buat benda-benda haram. Dia gak terangkan yang rindu dan teringat kat lelaki lain adalah tak termasuk dalam zina hati sebab bila bercakap pasal zina, ianya adalah berkait dengan nafsu.

See? Kalau korang tengok, ada reason kenapa aku letak blog-blog di bloglist aku. Reason dia tak banyak pun, tapi ada. Untuk korang, nyatakan reason kenapa aku patut listkan blog korang. Kalau korang pernah menulis entry yang korang rasa best gila then let me know about it. Boleh post your entry link kat ruangan komen, formspring dan kalau malu-malu sangat, boleh emailkan je kat aku. Tapi aku prefer korang emailkan link entry korang sebab aku suka baca email sebelum nak tidur.

This blog got around 20,000 page view perday. So yeah. Worth untuk termasuk dalam the blog list. Dan mana tau kot-kot entry korang amat menarik sampaikan aku buat entry korang sebagai featured blog post. Kan?



237 Comments:

«Lebih lama   ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 237   Terbaru›   Baru»
arez wong berkata...

oink:) me bloggie here:

fckyeaharez.blogspot.com

arez wong berkata...

here my bloggie,

fckyeaharez.blogspot.com

why should you linked me?
sebab ive been a loyal follower ;D ehehe and u inspired me the most with ur writings
only god knwo what your writing had effect me.

and i already linked yours
ahahhaa

hv a nice day

rabiatul.adawiyah.othman berkata...

salam mr.k !

aha !

mai singgah na.

:D

http://adawiyahothman.blogspot.com/

AmalinaNashihin berkata...

MR KAY!
Kau perasan tak aku selalu comment sini? Haha.

Erm, maybe I seemed like a shameless person right now, but aku nak promote blog aku :P

http://cik-amalinanashihin.blogspot.com/

the thing is, aku banyak merapu je dekat blog ni. pasal cinta-cinta yang kau katakan eww pun banyak. (aku rasa readers aku jemu baca pasal 'cik abang' aku) tapi ini blog aku, so ikut suka hati mak bapak pakcik makcik aku lah kan? hehe.

ada aku merapu pasal aaron, pasal korea pun banyak (eh, aku bangga menyatakan aku ni peminat hardcore k-pop. bukan m-pop ye)

tetapi entry yang paling ramai baca (berdasarkan jumlah komen lah)
is this one http://cik-amalinanashihin.blogspot.com/2011/06/dulu-dan-kini.html

entah, aku merapu je pasal perangai boys yang suka menabur janji-janji manis ni, tak sangka pula ramai baca :P

syaza nazura. berkata...

www.syazanazura.blospot.com :))

^^ Terpulang pada Mr.K kalau nak letak ke tak :)

kesumaharyani berkata...

blog aku tak best pun. segan ah nak promote kat ko.

! Sam Posmen ! berkata...

huh~ menarik-menarik

sergeant keroro berkata...

jom usha blog aku, hehe

http://platunkhaz.blogspot.com

cik athirah :) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
UNA budak BAEQ berkata...

oh sama lah . ada sebab letak mereka dalam bloglist . sebab tertentu mestilah blog dorang super awesome .


kalao aku pomot entry aku boleh ke ? tsskk walaopon malu tapi nak letak juga =.=

entry hari ni http://saiapanic.blogspot.com/2011/06/bila-kejahatan-dan-dosa-dah-jadi-satu.html

khansyaa' al khairiyah mohd ujang berkata...

tak cukup hebat ^^

teme berkata...

:) nnti sy buat satu entry best ye malam ni bang? :) hahahahah! ill try !

Terbang Bersamaku berkata...

bagusnye Mr K...sbb tue lah ramai folllower & ramai peminat nye..sy suka bce blog Mr K nie sebab entry2 nye best2 dan gempak..semuanya ade isi ...smpai bile2 pn sy akan follow blog nie..blog nie pn ade dlm blog list sy..(^______^)

Jard The Great berkata...

kekadang kan.. tulisan kau mcm john hafiz.. gedik2 giteww.. hehehe.. tp jenis yg sopanla..


unsur Denver kau nan ado =p

Mr.Kerro berkata...

wah kiranya nk bukak bloglist baru la ni? kalau entri dia tak panjang tapi isi kemas dan best bleh la eik.. aku pun newbie lagi slama ni aku stalker kt cini hehe.. cuba la tgk kot kalu rasa layak ke sbb kbnykan entri yg aku hasilkan adalah dari aku sndiri.. dan aku xbuat psl entri pesonal hehe.. Entri bawah ni banyak org suka dan mndapat copy paste tbnyk huhu..

http://mrkerro.com/budak-budak-sekarang-manja/

im fhy.. berkata...

kne bg reason ke?cm xda reason pon tuk orang tertarik nak baca.baek betol mr.k nk tlg promote blog org laen..keep it up :)

mariam safiahkhalid berkata...

my blog biase2 aje.n most entry related to health...juz sharin' knowledge there....berminat??..singgah lah.:)...

http://nurmaryamnurisme.blogspot.com/

darla carolina berkata...

Mr. K , darla ade entry baru yang agak panjang lhaa about Hackers ngan Anonymous . kalaw berminat bace lhaa . pastu boleh bagi pandangan sikit pasal entry tu kann . heee . na kongsi pendapat pasal tuh pun boleh :)

http://zoeykiddo.blogspot.com/2011/06/isu-hacker-dan-anonymous-serta.html

Nurul Ain berkata...

nak letak link...

http://haruhimusicroom3.blogspot.com

Eera Shera berkata...

kpmmm...explanation die psl couple islamic tersgtla best. rasanya yg terbaik la setakat ni..

ARC™ berkata...

hoi 3 hari sekali la bukan 3 kali sehari hahahhaha

noor nabilla fattin berkata...

http://singlexy.blogspot.com/2011/06/eh-awak-sini-tengok-dan-jujur.html#axzz1QFk4laJW

testing testing lalalala hahaha sesaje test ni haaa

Pojiepooh Abdullah berkata...

Mulianya hati hang, terima kasih. Cuma aku tatau blog aku berkualiti ker idak, aku pun menulis ikut sedap jer. kira blog aku cap ayam serama jer ;)

PojiePooh; Hanya Satu...

Red berkata...

Yeah! K.! finally membela kaum tak femes tapi entri berkualiti XD

btw K, apa maksud "aku kasi nak bagi tahu" .?? tak paham doh. HAHA.

Igniz berkata...

Dah lama ko tak jenguk ke blog aku, bro? Ingat lagi tak? Heheh.

btw, aku ada beberapa entry yang aku nak blogger cam ko baca actually. saja sharing gitu. tapi untuk ko baca lah. samada ko nak tolong share ke tak, terpulanglah.

1)http://youcannotreadthis.blogspot.com/2011/06/edisi-khas-bahasa-melayu-5-hikayat.html

2)http://youcannotreadthis.blogspot.com/2011/06/why-he-hates-his-parents.html

3)http://youcannotreadthis.blogspot.com/2011/06/edisi-khas-bahasa-melayu-4-cinta-dan.html

4)http://youcannotreadthis.blogspot.com/2011/05/malaysia-and-that-little-part-of-us.html

5)http://youcannotreadthis.blogspot.com/2011/04/hate-this-ill-love-you.html

and two more things, sebagai rakan pengkritik movie, jenguk2lah kat http://www.dramaticdurian.com/ & kalau berminat nak baca atau kongsi idea about English learning, jenguk http://whiteboard-ed.blogspot.com/

thanks bro.

Pateh Adnan berkata...

http://basikal-pancet.blogspot.com/

aku bagi link membe aku ni, die jarang update tapi baisenye entri die macam kau lah. sarcasm. ;) hope ko letak link die kat blog ko. mkseh

KRL kaprileader berkata...

yang last tu, This blog got around 20,000 page view perday. So yeah. Worth untuk termasuk dalam the blog list. Dan mana tau kot-kot entry korang amat menarik sampaikan aku buat entry korang sebagai featured blog post. Kan?

haha memang macho r..

laskar pelangi berkata...

Mr K punya blog adalah blog inspirasi. chewah!

s u a r a h e a R t y berkata...

baik lah !

Bella Bell berkata...

wow.. ko memang hebat la mr. kay.. 20000 page view per day? aku nak dapat 200 pon semput.. hahahaha!!~

nanti la aku cuba cari entry aku yang best2... tQ sebab buka peluang pada kami2 ni :)



^^

wahidah berkata...

kalo ade blog laki gay ok gak.hahahahahaha

nunama berkata...

www.zafiranabilah.com
safiyyah29.blogspot.com
www.abgshah.com

nunama berkata...

nusananosa91.blogspot.com
shafaza-zara.blogspot.com

EpoLღsiKunang2 berkata...

Privasi aku sudah hilang, biar semua jadi ilmu Allah dimaanfaatkan semua. Haihh.. ^^"

http://kekunangpelangi.blogspot.com/

lala berkata...

nk komen tp tataw nk komen ape..hehe..
pokoknya suka baca apa yg awk tlis^^

eyjalukman berkata...

ap emel MR. K ?? haha;D

mariea berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
aidAn berkata...

aku rasa blog kawan aku ni agak cool la kot . dia ni lelaki . ni url dia ;http://fanta-she-all.blogspot.com/

cik hidayah berkata...

my blog: hidayahmystory.blogspot.com
blog kawan: http://uglybloggy91.blogspot.com

Miscellaneous Smiles berkata...

y arcx tuu..mmg gile ahh ak suka gilaa..ahh gila ahhh
terbaik ah~

*mnde ak nihh..~ =.="

CIK GADIS berkata...

fuyyoo!!cayalah mr k..aku tringin nk msok tp tp aku rsa xlyak lah..entry aku pon mcm cipan x trlayak nk msok dlm bloglist hg..sob3!nnt2 lah aku dh mster mcm hg,aku join..kerh3! T_____T

Affan berkata...

patut pun tgk link blog aku dah takde dlm bloglist ko haha.

Entah, aku pun taktau entry mana dari blog aku yang best. Kalau rajin ko cek2 lah 1 2 entry terbaru aku kat front page mana tau ada yang berminat kekeke.

mate saya bulat berkata...

eh, aq nak jugak dalam ade dalam bloglist kaw. HAHA. bydway. sudikan lah datang blog aq yang hebat nih. BHAHA



http://sitizarizza.blogspot.com/

aDyLLa OmaR berkata...

salam.

http://adyllbbs.blogspot.com

jemput singgah.

oshinz berkata...

okeh saya tak layak.. hehe. tapi suka baca ur entri.

peep berkata...

salam, ni blog aku Mr.K.. tolong a try usha cket tgk pe2 yg boleh beiki.. :)

http://fahmijaafar.blogspot.com

thanks..

Sylangster Pressure berkata...

Dah emel. Tapi harap bertenang bace emel aku tu. Itu semua hanya untuk menarik minat ko untuk membacanya.

Yang penting aku dah try my best! waaaaa...

PEAH berkata...

blog dya ringan tp mnarik..

http://sesedaporen.blogspot.com/

rekbing berkata...

http://iqraitubacalah.blogspot.com/2011/04/tekanan-pierre.html

reason: aku bace ulang2 kali pun xbosan (xtau ar maybe taste aku rendah) -_-"

NaZrI berkata...

http://lifedge.blogspot.com/
hehe

Kucing Serius. berkata...

Ouh hey Mr K. Aku harap kau dapat godek2 jugak blog aku,baca sikit isi isi semua. And give your opinion :D

Aezudin berkata...

saje mencuba nasib..hoho.. http://aezus.blogspot.com/2011/04/bacalah.html

Pelisah berkata...

http://pelisah.blogspot.com/

azrijohan berkata...

whoa..
menarik jugak..

try take a look at my blog k
http://azrijohan.blogspot.com/

NaZrI berkata...

http://lifedge.blogspot.com/

kurakuraygslow berkata...

Assalamualaikum..just nak berkongsi pengalaman melalui entry ni. takde apa alasan yang best pun.
http://kurakuraygslow.blogspot.com/2011/06/antara-minat-dan-cita-cita-mana-lebih.html

maCy berkata...

ive never been here bfore. jd xkan tiba2 na letak link kan ;)


salam persinggahan~

Munira nabila berkata...

http://idamira.blogspot.com/2011/05/dalam-hati-ini.html
hehe..entry ni paling best bg sy..sbb: SAYA SAYANG ADIK SAYA!!!!!!!..kehilangan tu amat memeritkan..xtahu nak ckp cmne :(

Topek berkata...

http://www.wartasukan.blogspot.com

blog tema sukan diterima tidak? hanya mencuba

fath K berkata...

Hello Mr.K,
idk if this post menarik ke tak bagi anda.
but jenguklah (:

http://luarmerahdalampink.blogspot.com/2011/06/allah-swt-kan-ada-untuk-kita.html

The Sharkox berkata...

aaa

The Sharkox berkata...

Ah, sorry ter send tanpa isi tadi..hehe

Khairul, just nak promote blog semi komik dan illustrasi aku..

www.thesharkox.blogspot.com (akan menjadi thesharkox.com pada jun 2011)

JIJI YU berkata...

try jugak le..mane tau2 kot2 dapat..ehehe

http://nesloo.blogspot.com/

fatin hamama berkata...

oo.erkkk...blog guwa x oisem langsung.

masshie mastura berkata...

owhh i tego baru u nk update about this eh:P itula as i said, dlu u yg kate a good blogger link their followers. xpela i xnk bg my link, xpenting punn. entry ixsehebat entry u. segannn:P:P:P thanks for linking me slme nie k ;)

Farhan AJ berkata...

salam..kalau sudi bro,letak la blog aku ni.. aku tiap2 hari update, tapi aku x jamin ko suke entry2 aku.. sebab lain orang lain taste. cuma aku selalu utarakan isu semasa,dan kadang2 pasal gadget

http://www.tintapenaku.com/2011/06/sekuat-manapun-dugaan-takkan-ku.html

hai saya mun. berkata...

pernah baca abdhaq.blogspot.com?



anuox.blogspot.com (yang ni sgt cool dan terbaik.pada aku)

dan

hapacrita.blogspot.com

end.

Aina Mimi berkata...

Mr. K, i'm hoping that you could take a time for a moment to read my blog. can you ? :) I just wanna know your opinion about it. So you know, it's just about my life so err i don't think i've that information or tips tips on how to etc or so on. sorry, i'm just that budak yang tak banyak pengetahuan :/ it just, i just like to story about my real life that's all .
http://thelifeaina.blogspot.com/

EZAN IDMA berkata...

aha. ini entry gua suka. gua juga suka pada blog yg entry nya luar biasa biarpun follower nya hanya seratus 2

belog amiyo berkata...

ok. gua memang minat blog Mr K. sekarang baru gua tahu tentang fakta ini. 20k page view perday. wow! gua terkejut dan kagum. apa-apa pon blog Mr K memang layak mendapat page view sebanyak itu. blog ni memang best dan gua rasa blog gua memang tak layak kot nak masuk dalam bloglist Mr K. he he. so, komen ini buka untuk tinggal link blog gua, tapi hanya lah untuk memberitahu tentang kekaguman gua tentang blog Mr K. yep. yang gua paling sokong adalah memang betul. dengan kuantiti 2 3 juta entry setiap hari tapi tanpa secebis info, memang takda guna berbanding dengan 2 3 hari satu entry tetapi berkualiti. so Mr K, blog Mr K memang best!

Akulah Pak Lan berkata...

Just a story


http://akulahpaklan.blogspot.com/

cimOt berkata...

kalo ko nak link-kan semua follower ko giler byk laaa kan..hoishhhhh

tp link belog aku ko jgn lupe letak plak..cehhhh..hahahaha..

keep writing ur story mory..best!!

Kawe Ni berkata...

ok, kawe pon nak try mencuba nasib jugak lah..

this my blog link: www.kawepehedemo.blogspot.com

yeah!

::Safa & her banana:: berkata...

wah..daebak lah Mr.K..:D

Wijdan Hawani berkata...

Blog aku biasa je. Segan ah nak promote kat ko.

Hazwan Arif berkata...

Blog saya disini =)

Bukan Sekadar Cakar Ayam

Mr K berkata...

@Eyja - TOKhairul@hotmail.com

haikadove berkata...

nice one mr k! nk promote my blog, tp rasanya mine tadelah menarik pun utk org baca. huhuuu. ni tgk ramai org drop their links kt comment, boleh buat blogwalking baca blog blog diorg ni pulak lepas ni. heheee ;D

thE tWo SisterS berkata...

saya nak rekemenkan kamu link blog ni

http://ahmadnazrii.blogspot.com/

blog ni penulisan dia sgt mantap!

kalau blog saya biasa2 saja. tak menepati ciri2 yang kamu nak.

Bigdaddyz berkata...

http://kellylovetrish.blogspot.com/


kalau sudi ....

Ariff Masrom berkata...

Segan tapi nak juga. Kalau terus segan, tak ke mana lah kan. So, nak comment lah.hahaha. Terima kasih.


http://mellgibsonskizofrenia.blogspot.com/

anis berkata...

http://sayaanistaww.blogspot.com/
saya masih baru kat blog ni :)
kalau ada apa yang kurang tolong ajar dan tegur ;okthankyoubye :)

Najmah A. M berkata...

saya nak promote blog orang. bukan blog saya. TQ.

saya tak kenal dia. tak pernah comment kat blog dia pun. tapi antara silent reader yang setia. sangat suka cara dia menulis dan menyampaikan ilmu. mungkin mr k dengan kawan2 lain berminat. :)

http://angelwearsgucci.blogspot.com

oh. one more. not bad jugak blog ni.

http://iqbalsyarie.blogspot.com

:)

Rapunzel Cikilolo berkata...

boleh letak eh???

www.pari2cumel.blogspot.com...

tq

Fatahiyah Zainal berkata...

http://fatahlaniaz.blogspot.com/


kalau sempat,jenguklah =)..hve a blast!

tirah tsuyoi berkata...

huuhuh..
http://aqtirah.blogspot.com/

El berkata...

blogger yg masih noob...
:D
http://el-elsays.blogspot.com/

misscthajar berkata...

dtg la singgah...

misscthajar.blogspot.com

abdul azim b mohamad isa berkata...

penulis artikel di blog k-pmmm adalah senior saya. hasil tulisannya memang sangat berinformasi. banyak lagi perkara yang dia ulas tapi tiada di blog k-pmmm..

fiuzzhafiz berkata...

blog.fiuzz = http://fiuzz.blogspot.com

thanx bro..:)

anis berkata...

http://sayaanistaww.blogspot.com/

Khairul Eqeh Razak berkata...

salam bro. aku xnk share blog aku sbb aku sedar blog aku tak mantap dari segi lahiriah serta batiniah nya.

ape2 pun thanx share blog-blog kt bloglist ko tuu.semua nya mantap2 belaka dan bagus utk dibaca.

takbleh blah aku baca pasal obefiend troll org2 klate tuh.mmg kaw2 org klntan kne troll hehe.

;D

Lady Cherry berkata...

baru dulu semalam buat account ni :)

boleh la jenguk-jenguk :D

http://redchaeri.blogspot.com/

joegrimjow berkata...

ko jangan buang nama JOE tu ok. hehe

Nazreen_Senget berkata...

idea terbaik...!!!
harap2 aku dpt jadi salah sorang dripada preaty guy...hahaha


http://theanotherstoryofme.blogspot.com/

Nazreen_Senget berkata...

idea terbaik...!!!
harap2 aku dpt jadi salah sorang dripada preaty guy...hahaha


http://theanotherstoryofme.blogspot.com/

nedd berkata...

ni bukan blog aku. tapi aku suka baca blog ni. sempoi, ada isi.

http://angelwearsgucci.blogspot.com/

kut2 kau dah baca blog ni sila ignore comment ni

mia berkata...

hanya mencuba naseb..

Mia Suka Berangan

irahehe berkata...

kerol, aku nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. biar blog aku tk best pon. tk kireeeeeee.

HAHA! T_____T

| Irfan Roslee | berkata...

ahm-irfan.blogspot.com/

blog aku inspirasi dr blog mr K

nadiah izahar berkata...

lai lai usha kejap my blog kowt kowt berkenan di hati hee :)

my url :http://twink2rawk.blogspot.com/

and

blog kawan saya yang lebih hebat dari saya dan jugak peminat mr.k hee :)

myfrenz url : http://siapapunyabelog.blogspot.com/

aLya berkata...

http://alyasyaqiera.blogspot.com/

mahu letak juga.. btw, im just a beginner.. =P

SyahmiShaarani berkata...

http://syahmishaarani.com contact twitter: syahmishaarani. terima kasih!

Nay berkata...

http://nay0wn.blogspot.com/

Osman berkata...

Take a look my blog.
http://iniblogke.blogspot.com/
Thanks :D

Ibnu isa berkata...

http://mohamadisamuddin.blogspot.com/

heee.. xmatang sikit blog aku ni.. ahha

gadis comot berkata...

kalau rajin moh ler ke blog saya.. eheheh simple aje... baru2 start nak blog kembali.. setelah 1 tahun meninggalkkan nya..

http://gadiscomotmot.blogspot.com

Amoi berkata...

sebenarnya kau ada baca ke tak entri reply aku tu?

NGAHAHAHAHAHA

nah

http://rojakstory.blogspot.com/2011/06/re-kenapa-lelaki-mudah-bosan.html

orang biasa berkata...

rasa nak promote gak

safar90.blogspot.com

nardeera berkata...

errrr , doallthingwithlove@blogspot.com
=)

beautifulbazliah berkata...

hello:)

mine is http://cuboidrekaan.blogspot.com/

tapi macam cilakak sikit la huhuh :)

Nadia501 berkata...

baguslah buat macam ni. Letak link blog best2 n berkualiti ek. Boleh tumpang baca n blogwalking kalau bosan ...=)

Adott berkata...

haha. gigih aku scroll satu persatu link yang orang bagi.

i guess i only attracted to those yang cakap; ouh blog i tak hebak macam blog u Mr K.

to Mr K: selamat membaca, bro! kalau nak upah aku jadi tukang pilih pun boleh, kekeke. (oke aku gurau jek)

tapi siriyes, selamat mambaca. malam ni je dah nak dekat seratus komen. peh!

Adam bin Ahmad berkata...

http://adameben.blogspot.com/

no reason. sebab tetiba ade orang post dekat twitter. blog aku sampah

safina razak berkata...

assalamualaikum. hihi. mau jugak lah. and will try my best.hihi

http://doktorsafinarazak.blogspot.com/2011/01/tudung-tak-wajib-pakai-pon-lah.html

nik aziemah berkata...

Blog saya tak layak kot.. huhu..

Sca Ndx berkata...

*gulp*

aku serius tak berani letak link kat sini.

heheheh.

mampu ke kau baca link org bagi ni ea?

echa berkata...

entry aku pendek sbb aku tak ske bce pnjg2.ak rse smua org sme ngan ak.ak sll bce ko nyek nk cri ilmu,dan sll skip ayt2 klu da xlarat.heee...

sori~

Sca Ndx berkata...

aku pun tak berani nak letak link sebab tulisan dah makin merepek dan hilang idea.

tapi mampu ke kau datang semua link kat atas?

ehehehe.

alibi berkata...

good entry..

http://alibilol.blogspot.com

alibi berkata...

good entry..

http://alibilol.blogspot.com

Aflina Affandi berkata...

Good effort here but I don't think I want to submit my link here . Ha-ha ,nak belajar buat a quality & worthy entry to read 1st . Btw , chayok kuantanese :D

aiko kato berkata...

nice blog u have eventho u r still young..keep it bro!!

http://gadiskecilsaggi.blogspot.com

Tyra Lullaby berkata...

SALAM MR K .

| Freshie blogger = duniasigadislullaby.blogspot.com

*SUDI FOLLOW lahhh :)

izz zara berkata...

saja try

http://izzzara.blogspot.com :)

nurulnadiamarzuki berkata...

try bukak blog ney..

u will fall in love with her way..
bbglal.blogspot.com

Wal berkata...

Bersifat lebih pada memberi.

http://repekanbersahaja.blogspot.com

Aku cuma harap kalau orang baca blog aku, diorang akan dapat sesuatu. Tu je harapan aku.

Anyway thanks Mr K!

Nur Ruzana berkata...

http://sakurasagi.blogspot.com/

they call me yon berkata...

erkk...aku tak tau kenapa ko mesti letak link 'carutan untuk minah tudung urban',sbb entry tuh mmg penuh carutan trhdp hukum Allah,,walaupun entry tuh hebat dimata ko,tp sensitivity must comes 1st...zaman loni ngadap lappy pun dah boleh topup beriban dosa sehari...

Sofea berkata...

alahhh segan nak letak.

Norashiqin Kamaruzaman berkata...

assalam....wanna have a try....here's mine... =)

http://cinqleafclover.blogspot.com/

Engku Sofea berkata...

Mr K, assalamualaikum : )
MR K kalau ada masa, pergi lah ke belog Sofea.. tengok kat right sidebar Sofea. Sofea ada link bloggers yang Sofea suka follow update diorang. I mean berkualiti like what uve said. Pergi lah jenguk. U should put them in your link. Seriously. @ http://engkusofea.blogspot.com & some more, if sudi, bace lah prev entry Sofea.. cz Sofea pun bukan cerita kosong. mmg ada Selit sana sini sikit pasal diri sendiri tp yg lain u Mr K lah nilai sendiri. : ) adios ! http://engkusofea.blogspot.com

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

fuyooo , tak sangka rajin giloss aku baca komen2 depa kat atas tuh . bhahaaaa :)

dya mohamad berkata...

Dya taktaulah blog dya best ke tak.but so far alhamdulillah.good feedback from all.
dyapunyabelog.blogspot.com
(:

nas91 berkata...

assalamualaikum..bleh ana join skali..hee ^^

http://www.akunashriq.blogspot.com

di jemput melayari laman sy..^^

Amiey White berkata...

vanilawhitechocolate.blogspot.com

blog buruk . sekian -.-"

Nurul Huda Rahim berkata...

http://kesahati.blogspot.com/

HAHAHAH nak gk buh link wlpn tahu entri tak pernah ada yg menarik, ilmiah, mahupun berkualiti. mak cuba nasib noxs. mana tahu berjaya. kui kui kui.

sheeraYAAKOB berkata...

nak ..

http://sheerayaakob.blogspot.com/

aku insan lemah berkata...

http://akuinsanlemah91.blogspot.com/

syukran ^_^

Nashrul berkata...

Check out my blog. It's like a personal / rant kind of blog. Some of my entries have helped people. Like the one on how to get over your ex and how to manage anger . Also, my latest entry informed muslims that mole people are not yakjuj and makjuj . I'm still a newbie though. Still learning.. Helpful advice will be appreciated :)

links to the entry
http://altnash.blogspot.com/2011/06/how-to-get-over-your-ex.html
http://altnash.blogspot.com/2011/06/how-to-manage-anger.html
http://altnash.blogspot.com/2011/06/mole-people-bukan-yakjuj-dan-makjuj.html

Nashrul berkata...

Oh yea, you might also want to check out this blog http://aaronktj.blogspot.com/.not much there yet for now because he accidentally deleted ALL of his entries. But, his entries are quite interesting to read like http://aaronktj.blogspot.com/2011/06/ron-reviews-lazy-song.html . A personal blog but the words he use is made it interesting to read. Reading it can actually improve english. hehe.

afiq iltizam berkata...

cetengok :D

http://afiqiltizam.blogspot.com/

Faiz Ezanee berkata...

Aku tulis blog pun suka-suka. Saje nak kongsi2 apa yang ada dalam hidup aku.

Kalau dah bosan sgt dtg je singgah. Tapi entry aku panjang2. Siap ada yang kena baca 2-3 kali (maknanya dah jadi 2-3 siri sepatutnya).

Selamat membaca semua!

http://faezanee.blogspot.com/

Ďěмǿńƒōx berkata...

adakah aku yg terakhir?? macam malu la pulak nak letak...blog nih ntah hape2 jer sama macam tajuk..kalau nk bukak, bukak..hehe

http://sarahlovetvxq.blogspot.com

anyway blog tuh dikarang penuh dlm english tapi ada la unsur2 kemelayuan sikit2 di situ..

p/s : suka baca blog mr.k! n_n

NIZ berkata...

http://nizmylife.blogspot.com/2011/06/sesi-luahan-perasaan-semua-org-tak.html

http://nizmylife.blogspot.com/2011/05/semakn-pelk-duna-nie.html

my entry tak sehebat mr.K .. soryy.. :)

.miradila. berkata...

now i'm writing my life as pre-U student...hahaha u can try if you want to..

http://merdelpunyerstory.blogspot.com

starzieti berkata...

http://starzieti.blogspot.com/

Hakim IS Mikah berkata...

dia ni terpengaruh dengan gaya penulisan kau

http://hakimlifeisastory.blogspot.com/

epal92 berkata...

nah.aku ada entry post baekkk punyaaa tokkk fomfuannn.


http://sharifahsoleha.blogspot.com/2011/06/tutup-aurat-ape-faedahnya.html

bace arr.maybe kau bole kongsi ngan follower kau.sbb aku nye blog tade sape nak g.hahaa. :D

Adziim berkata...

http://adziim.blogspot.com/

sebab dulu kau ada linkkan blog aku dalam certain entry kau sebab aku ada bagi komen bernas. 1-2bulan lepas aku tukar url blog jadi incase la kau nak update semula senarai bloglist kau.

salwaismail berkata...

teringin nak masuk jgk T.T

http://salwaismail.blogspot.com

pRiNCe berkata...

nak join juga,,,:)

korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

prince juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

safiyyah berkata...

Ada beberapa blog yang saya sangat suka baca. Tapi ada yang dah x selalu update. Take a look.

http://magenta-made.blogspot.com/
(she's awesome! tp skrg dah x aktif)

http://abdhaq.blogspot.com/
(tgk entry dia dulu memang best gilaaaa. skrg dah busy kot)

http://cursingmalay.blogspot.com/
(u gonna love his writing. rajin update)

ni yang teringat. kalau ada lagi sy bagi later

cik_sna berkata...

ramai giler yang tinggal link. 3 hari 3 malam blogwalking tak habis nih.hehe

aish..makin ternampak kebaikan mr K nih..hahaha

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

Blog kite takdelah best mane pun ngaaaaaa..

tapi tetap gedix nak letak.


http://lollylurveff.blogspot.com/



moh bace moh moh moh.



regards,
ur silent reader.

eh?

athirah berkata...

dengan ini... blog ak dh xkn tersenarai dlm blok mrK... skang ak rs x lyk join sbb ak dh kurng update... hehehehe...

apa2 pun thanx utk selama ni... letak blog ak kt bloglist ko.. hehehehehe... byk sumbangan gak tu....

nyonyacyber berkata...

saya budak baru belajar.. sila beri tunjuk ajar.. :p

http://nyonyacyber.blogspot.com

MIMIE AIZA berkata...

malu nak letak tapi x kira.. nak letak jugak !

http://mimieaiza.blogspot.com/

~jiehayana96~ berkata...

malu lak nak letak ! coz my bl0g is n0thing special n s0 b0rink !

kotak bulat berkata...

tak pndai nak cerita tntang blog..
try tengok ye..

http://nazihanali.blogspot.com/

Ailya Insyera berkata...

http://selamatmalamsayang.blogspot.com/2011/06/perkara-yang-penting-perlu-dibuat-bila.html

tia fedora berkata...

blog aku xnk promote ke? hihi

TheGirlNamedNoor berkata...

aya pon ade blog gak. Tp xramai follower sbb mgkin penulisan sy teruk kot. Lgpon sy menulis entry ikot suka hati..hehe

anyway, this is the URL:

interpretasiotak.blogspot.com


i'm still improving the way i write

Jentayu berkata...

a blog that inspired me. not mine. but somehow it gave me strength. a story about a cancer patient, Hodgkin's lymphoma. he died in the battle but his mother continues to write his story.

masafzal.blogspot.com

anis aniesa berkata...

44 kali aku fikir,nak join ke x..yelah malu dgn blog aku yang entah pape tu.tapi akhirnya aku bertekad.join je lah :)))

http://anisaniesa.blogspot.com/

Aleena berkata...

want some angry birds noise...click here....http://www.dalanghitablog.blogspot.com/

Nurul Liyananina berkata...

http://liyananinalife.blogspot.com/

sy tak reti menules blog.
hanya tules apa yg terlintas in my mind..
visit me.. thank =)

....D.i.A.... berkata...

hye slalo skodeng je blog mr.K dr jauh

http://littlenaddy.blogspot.com

just a personal blog :)

Rahika Wahidah berkata...

http://iamrahika.blogspot.com/

blog biasa2x jew. melawat la kalau ada masa.

sukma atiqah berkata...

juz a sharing blog from my own perspective..

ur blog byak inspire aku..

http://atieyika.blogspot.com/

muahaha berkata...

nah http://sibukjenaktau.blogspot.com/

ghab van hal berkata...

http://ghabvanhal.blogspot.com/2011/06/biggest-lie-ever.html

kenapa anda harus masukkan saya dalam bloglist anda?

sebab nama anda macam kawan lma saya.kekeke..

saya hanyala penulis blog suku masa yang hanya menulis dari apa yang dicetuska oleh pesekitaannya..=)

i-vip berkata...

mr k. rmai nye org letak.
its an honour kalau awk usha2 blog sy! =) heeee

great writing.!!!

http://i-vip-straight-from-my-heart.blogspot.com/

FasiHaH SupiaN berkata...

wah....sgt banyak mr K.....

tapi aku tak sehebat kau lah Mr K, siapa pun yg baca blog aku tu.......

nak cari yang berkualiti macam Mr K pun...entahlah....


http://www.fasihah.com/2011/06/falsafah-orang-kampung-anak-aku-kerja.html

http://www.fasihah.com/2011/06/cantik-itu-subjektif-cantik-yang.html

http://www.fasihah.com/2011/06/orang-cina-bagi-nasihat-kat-orang-islam.html


tapi aku macam x layak je...lah.....ramai yg lebih hebat...huhu ok MR. K..tq..

wanie berkata...

nak nyemak gak ah camnie. muehehe. segannn tapi takpe ah letak gak :P
http://kikioeffy.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

salam mr k
ni my friend punya blog, u try baca dulu ok
entry dia lebih kpd troll politik kt malaysia ni ehe
skang ni dh jrg update maybe bz belajar kot

http://abdhaq.blogspot.com/

you&me berkata...

sorry to say tapi a little butthurt bila baca blog dak tu.

haish marah nie.

AzwanRamli berkata...

"Walaupun blog aku tak sarkastik tapi ape salahnye m'cube nasib kerna Tuhan memberi pilihan pada kite,asalkan ada usaha utk m'jadi seorang yg lebih baik dan dapat m'hasilkan entry yg menarik lalu m'buat org berfikir ttg erti kehidupan.

http://azwanramliarea.blogspot.com/2011/06/muhasabahbetter-late-than-never.html

Marjana :)) berkata...

hai .

cheritapelangi.blogspot.com

tengs bro ! :)

SiBudakKurus berkata...

why not u singgah sini juga
:-)
http://kay-akam.blogspot.com/

La Petite Cherie ♡ berkata...

Hello :)

thepetitecherie.tumblr.com

nabillah bolhassan berkata...

hye ;)

http://nabillahbolhassan.blogspot.com/

zunuraian berkata...

zunuraian.blogspot.com.

IEQAH berkata...

Hai Mr.K..
ahh walaupun blog ieqah ntah pape..nak bubuh gk link nyee..

elephantisgajah.blogspot.com

ini AKU berkata...

salam,
so hope can put a visit at my blog..
http://kirinfauzi.blogspot.com/

~ HanKiro ~ berkata...

agak sedih aku xtau 'furnish' blog aku seperti veteran2 yg laen ini. *ahaks!*

MissF berkata...

saja nk komen.
selalu blog femes, kne 'bayar'.
u know what i mean, bila rmi org ushar, lg rmi yg benci. so, aku tak suka pd haters... hehe
dan itulah hrga yg korg kena byar bila jd femes :)

k_Own berkata...

entry mr k mmg panjang panjang. tapi tuh lahh, baca je selagi tak habis habis. superb ah mr k !

Tanpa Nama berkata...

ak dh baca dah artikel dri obefiend tuh, wow..smpi cmtu skali marah die kt org klantan,

i mean kalu baca mmg klakar, tp bg ak yg bkn dr klantan, ak x rasa itu mende ptut dbnggakan,

ak harap ko x jadi cmtu skali, if not i will lose my respect for you..

iemanizam berkata...

blog aku iemanizam.blogspot.com..aku pun tak tau nape ko patut masokkn skali blog aku..yg aku tau org tak suke msk blog aku sbb aku suke citer panjang2

lady gugu berkata...

Here.

http://excitingfoxyangel.blogspot.com/

nuha ahmad berkata...

kite nak jugak..=)

missnuhablogger.blogspot.com

nuha ahmad berkata...

kite nak jugak..=)

missnuhablogger.blogspot.com

Puan Capa berkata...

aku pun dari awal baca kisah arianna.mmg dari awal2..

http://puancapa.blogspot.com

Nordin berkata...

Huh. Aku masuk sini terasa macam nak temuduga ambik keja je. Suma kena bagi resume yang bagus2 kalau nak terpilih. Haha

Well, ini blog aku: http://burungman.blogspot.com/

Entri aku tak sehebat kau, tapi at least aku tetap nak tumpang kehebatan kau. HAHA

Ok la, tu je.

Lily Natrah berkata...

haha. betul la. memang menulis blog ni senanye syok baca bile ada motif. aku drop aku nye, kalo ada masa baca la, xbaca pon xpe.

lilynitrate.blogspot.com

faiez berkata...

http://mama-irdienaikaimaan.blogspot.com/

n-ya berkata...

nak try la jugak...hehe..http://inoreqbaya.blogspot.com

bvlgarigirl @ Arianna berkata...

"We all take many different paths to reach the top of the mountain! Every journey is as unique as the person taking it. So when you reach the peak of success and are enjoying the glorious view, don't forget about those that behind you, for you may meet them again on the way down!"

You are on the top now and still remember me down here. Thanks for still reading (even my life now is not as exciting as before -.-')and for keeping me in your mind.

And, don't hate sidd. Haha

Much Loves
Xoxo

siti ika berkata...

cett.. patutlah dah x de trafik dari blog ni..

http://warnailahhidupku.blogspot.com/

ada benda yg aku nk sampaikan dlm tiap entry.

«Lebih lama ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 237   Terbaru› Baru»

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger