Ahad, 28 Februari 2010

Aku Cuma Nak Bagi Tau 23 - The Ugly Truth

Assalamualaikum

Male brain

Aku layan cerita The Ugly Truth tadi. Dan quote yang aku paling tertarik dalam cerita tu adalah yang di ucapkan oleh Mike yang berbunyi;
"Woman would have us to believe that they are the victims at all time"

Yup. Kalau satu couple break up. Orang mesti bajet lelaki yang buat hal. Kalau lelaki dan perempuan bergaduh, orang mesti kata lelaki start gaduh. Kalau ada kes rogol mesti orang kata lelaki yang buat. Eh?

Tapi kan, aku memang tak puas hati kat lelaki bila masuk bab rogol. Kenapa perlu rogol-rogol? Mintak elok-elok tak boleh ke?

But still, that Mike got the point. Kalau korang tak setuju, korang mesti seorang perempuan. Haha!

19 ulasan:

  1. haha..mmg la..

    kan wanita lebih lemah dari lelaki?

    mesti la kne anggap kaum wanita sperti mangsa..

    Whatever~

    BalasPadam
  2. Tapi kan, aku memang tak puas hati kat lelaki bila masuk bab rogol. Kenapa perlu rogol-rogol? Mintak elok-elok tak boleh ke?

    .haha
    .kelakar ;p

    BalasPadam
  3. The Ugly Truth memang pandai menyatakan kebenaran seorang lelaki.

    BalasPadam
  4. sbb kenape org akan salahkan lelaki bile begadoh ngan awek, sbb bile gadoh awek akan nanges. lelaki tak ngs.

    jadi, lelaki kalau nak org kesian dan rase kau tak bersalah, nanges ah.

    BalasPadam
  5. keciknya part bg komplimen lm otak lelaki..haih~

    BalasPadam
  6. ...tp i've to tell yg kadang2 pompuan sebenarnye yg buat hal...hapeh tul la

    BalasPadam
  7. tapikan ada ke perempuan rogol laki??kalau bukan laki rogol perempuan??:)

    BalasPadam
  8. Erk.. Ku 50-50.. Hehehehe.. Dia ade point, betul2.. Tapi tak totally betul.. Ngeeee.. ;p

    ~ ku sokong part mintak betul2.. heee..

    BalasPadam
  9. eh..mintak baek2 pon x boleh..kene lah nikah dulu taww... hamboi2..biase ek =P

    BalasPadam
  10. kerol si perogol yang baik haha

    BalasPadam
  11. ai suke jek kalau husband ai mintak nak rogol..sile lah bang ! hahaha


    tapi 50-50 lah, ppn pun ada buat hal gak..:D

    BalasPadam
  12. Shit dude.

    You watch The Ugly Truth too?

    That's part inspiration for my new anonymous blog.

    p/s: Effing hell these Malay chicks talk about rape like it's nothing.cool.

    BalasPadam
  13. hehe
    takpe
    lelaki gagah mental dan fizikal
    sekadar saiko mcm tu tak kisah nyer

    BalasPadam
  14. cam org kurg pendidikan punyer ayt...

    BalasPadam
  15. how to unlock iphone
    iphone unlock

    unlock iphone iphone unlock how to unlock iphone
    how to unlock iphone

    unlock iphone iphone unlock [url=http://ounlockiphone.com]how to unlock iphone [/url] iphone unlock

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.