Ahad, 28 Februari 2010

Aku Cuma Nak Bagi Tau 23 - The Ugly Truth

Assalamualaikum

Male brain

Aku layan cerita The Ugly Truth tadi. Dan quote yang aku paling tertarik dalam cerita tu adalah yang di ucapkan oleh Mike yang berbunyi;
"Woman would have us to believe that they are the victims at all time"

Yup. Kalau satu couple break up. Orang mesti bajet lelaki yang buat hal. Kalau lelaki dan perempuan bergaduh, orang mesti kata lelaki start gaduh. Kalau ada kes rogol mesti orang kata lelaki yang buat. Eh?

Tapi kan, aku memang tak puas hati kat lelaki bila masuk bab rogol. Kenapa perlu rogol-rogol? Mintak elok-elok tak boleh ke?

But still, that Mike got the point. Kalau korang tak setuju, korang mesti seorang perempuan. Haha!

19 Comments:

Kimmy berkata...

haha..mmg la..

kan wanita lebih lemah dari lelaki?

mesti la kne anggap kaum wanita sperti mangsa..

Whatever~

joegrimjow berkata...

tak stuju
nokhtah

green berkata...

ye ak perempuan...haha

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...

Tapi kan, aku memang tak puas hati kat lelaki bila masuk bab rogol. Kenapa perlu rogol-rogol? Mintak elok-elok tak boleh ke?

.haha
.kelakar ;p

Mimpi berkata...

The Ugly Truth memang pandai menyatakan kebenaran seorang lelaki.

hannamaruku berkata...

sbb kenape org akan salahkan lelaki bile begadoh ngan awek, sbb bile gadoh awek akan nanges. lelaki tak ngs.

jadi, lelaki kalau nak org kesian dan rase kau tak bersalah, nanges ah.

ha chemo berkata...

keciknya part bg komplimen lm otak lelaki..haih~

rathiqah azmira rosli berkata...

eh blog kau dah baru


hehe

YanaYeir berkata...

...tp i've to tell yg kadang2 pompuan sebenarnye yg buat hal...hapeh tul la

monica berkata...

tapikan ada ke perempuan rogol laki??kalau bukan laki rogol perempuan??:)

'AQILAH berkata...

sukar menerima

FarhanaDr berkata...

Erk.. Ku 50-50.. Hehehehe.. Dia ade point, betul2.. Tapi tak totally betul.. Ngeeee.. ;p

~ ku sokong part mintak betul2.. heee..

shazlea shayla @ maria berkata...

eh..mintak baek2 pon x boleh..kene lah nikah dulu taww... hamboi2..biase ek =P

hariz berkata...

kerol si perogol yang baik haha

.::WaNiE::. berkata...

ai suke jek kalau husband ai mintak nak rogol..sile lah bang ! hahaha


tapi 50-50 lah, ppn pun ada buat hal gak..:D

Malecontent berkata...

Shit dude.

You watch The Ugly Truth too?

That's part inspiration for my new anonymous blog.

p/s: Effing hell these Malay chicks talk about rape like it's nothing.cool.

Ah Fatt berkata...

hehe
takpe
lelaki gagah mental dan fizikal
sekadar saiko mcm tu tak kisah nyer

Tanpa Nama berkata...

cam org kurg pendidikan punyer ayt...

Tanpa Nama berkata...

how to unlock iphone
iphone unlock

unlock iphone iphone unlock how to unlock iphone
how to unlock iphone

unlock iphone iphone unlock [url=http://ounlockiphone.com]how to unlock iphone [/url] iphone unlock

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger