Aku Cuma Nak Bagi Tau 23 - The Ugly Truth

Assalamualaikum

Male brain

Aku layan cerita The Ugly Truth tadi. Dan quote yang aku paling tertarik dalam cerita tu adalah yang di ucapkan oleh Mike yang berbunyi;
"Woman would have us to believe that they are the victims at all time"

Yup. Kalau satu couple break up. Orang mesti bajet lelaki yang buat hal. Kalau lelaki dan perempuan bergaduh, orang mesti kata lelaki start gaduh. Kalau ada kes rogol mesti orang kata lelaki yang buat. Eh?

Tapi kan, aku memang tak puas hati kat lelaki bila masuk bab rogol. Kenapa perlu rogol-rogol? Mintak elok-elok tak boleh ke?

But still, that Mike got the point. Kalau korang tak setuju, korang mesti seorang perempuan. Haha!

Ulasan

Kimmy berkata…
haha..mmg la..

kan wanita lebih lemah dari lelaki?

mesti la kne anggap kaum wanita sperti mangsa..

Whatever~
joegrimjow berkata…
tak stuju
nokhtah
green berkata…
ye ak perempuan...haha
Tapi kan, aku memang tak puas hati kat lelaki bila masuk bab rogol. Kenapa perlu rogol-rogol? Mintak elok-elok tak boleh ke?

.haha
.kelakar ;p
Mimpi berkata…
The Ugly Truth memang pandai menyatakan kebenaran seorang lelaki.
hannamaruku berkata…
sbb kenape org akan salahkan lelaki bile begadoh ngan awek, sbb bile gadoh awek akan nanges. lelaki tak ngs.

jadi, lelaki kalau nak org kesian dan rase kau tak bersalah, nanges ah.
ha chemo berkata…
keciknya part bg komplimen lm otak lelaki..haih~
eh blog kau dah baru


hehe
YanaYeir berkata…
...tp i've to tell yg kadang2 pompuan sebenarnye yg buat hal...hapeh tul la
monica berkata…
tapikan ada ke perempuan rogol laki??kalau bukan laki rogol perempuan??:)
'AQILAH berkata…
sukar menerima
FarhanaDr berkata…
Erk.. Ku 50-50.. Hehehehe.. Dia ade point, betul2.. Tapi tak totally betul.. Ngeeee.. ;p

~ ku sokong part mintak betul2.. heee..
eh..mintak baek2 pon x boleh..kene lah nikah dulu taww... hamboi2..biase ek =P
hariz berkata…
kerol si perogol yang baik haha
.::WaNiE::. berkata…
ai suke jek kalau husband ai mintak nak rogol..sile lah bang ! hahaha


tapi 50-50 lah, ppn pun ada buat hal gak..:D
Malecontent berkata…
Shit dude.

You watch The Ugly Truth too?

That's part inspiration for my new anonymous blog.

p/s: Effing hell these Malay chicks talk about rape like it's nothing.cool.
Ah Fatt berkata…
hehe
takpe
lelaki gagah mental dan fizikal
sekadar saiko mcm tu tak kisah nyer
Tanpa Nama berkata…
cam org kurg pendidikan punyer ayt...
Tanpa Nama berkata…
how to unlock iphone
iphone unlock

unlock iphone iphone unlock how to unlock iphone
how to unlock iphone

unlock iphone iphone unlock [url=http://ounlockiphone.com]how to unlock iphone [/url] iphone unlock