Khamis, 25 Februari 2010

Sebab-Sebab Kenapa Tak Akan Ada 'Boys Over Flower Malaysia'.

Assalamualaikum
Hana Yori Dango

Boys Over Flower ke, Boys Before Flowers ke, atau apa-apa jadah pun tak kisah lah. Yang aku tau, bila aku check-ckeck Google Analytic blog aku, aku dapati ada orang search "Boys Over Flowers Malaysia". Oh what the hell is that? Boys Over Flowers Malaysia? There is no such thing. Why?

Banyak reason yang boleh aku kategorikan kenapa tak akan wujud punyalah Boys Over Flowers Malaysia.

Mari kita tengok kenapa;


Gadis sekarang sukakan duit.

Work for money

Kamu, kamu, kamu dan kamu amat sukakan duit. Aku juga sukakan duit. And because of that, its always become Money Before Boys dan Money Over Flowers.

Apa? Anda ingat perempuan zaman sekarang boleh jatuh cinta ke kalau korang main kasi bunga. Ini bukan zaman P. Ramlee. Zaman P. Ramlee dulu mudah je; Nampak awek, kenyit-kenyit mata, kasi bunga, nyanyi-nyanyi then kawin. Dah tu, masa nyanyi, bab peluk pokok mesti ada. Tak boleh blah.

Jejaka F4 semua kaya-kaya. Jejaka Malaysia kaya-kaya juga ke? Kaya habiskan duit mak bapak adalah.

Lelaki Malaysia lebih maskulin dan romantic berbanding F4.

 Mamat rambut bergulung. 

Korang tengok mamat rambut bergulung tu. Key point dia di sini, "rambut bergulung". Ini malaysia. Kau buat rambut bergulung memang tak ubah seperti ayam jantan. Kalau standard cool seperti Allycats tak apa juga. Ni tak, kalau di buat je, mesti kena gelak.

Dah tu, mamat rambut bergulung ni tak pandai langsung mengurat awek. Pulak yang tak boleh tahan, taste dia terhadap perempuan gila teruk. Banyak-banyak awek lawa, yang tak lawa tu juga la yang dia pilih. Dah la tak pandai pilih, mengurat awek pun tak pandai. Tengok je lah mamat Lee Min Ho  dalam cerita tu. Nak mengurat awek bukan kemain susah. Tengok pula jejaka kat Malaysia. Mudah je nak tackle awek. Jumpa je yang berkenan, ajak minum-minum then terus masuk bilik. Settle.

Mat rempit.

Tu belum kira bab jejaka Malaysia suka modify motor. Terpampang kemaskulinan lelaki ketika me-modify motor tersebut. Budak-budak F4 reti buat apa?

Lelaki Malaysia Semua baik-baik. 

Macho la tu

Ingat lagi tak mamat rambut bergulung tu layan perempuan macam mana. Awek comey bagi kek, dia amik dan lempar kat muka. Awek nak mandi kat kolam, dia pi letak sampah dan itik. Awek susah hati nangis jalan sorang-sorang, si rambut gulung buat derk je. Punya lah jahat perangai. Ya perangai dia jahat tapi semua gadis yang menonton still suka kat lelaki rambut bergulung tu. (Tak faham betul aku. Bila dah handsome, semua perangai jahat di kata baik. Hais.)

Kalau kat Malaysia mana ada macam tu. Lelaki nya semua baik-baik, lemah lembut, peramah, pemurah dan sebagainya. Awek comey kasi kek, si lelaki konfem-konfem amik. Awek nak pi mandi, si lelaki join sekaki. Awek tengah susah hati then jalan sorang-sorang tengah sejuk, si lelaki nampak terus bawak masuk bilik. See? Lelaki Malaysia memang baik.

Trend kawin dengan lelaki tua.

Duda kahwin dengan si Dara.

F4 menjadi famous di sebabkan banyak awek yang sukakan dieorang. Tetapi, member aku yang kat Kuala Lumpur cakap, perempuan zaman sekarang suka kat lelaki yang telah berusia. Lagi best kalau suami orang. Kenapa? Sebab mereka matang dan banyak pengalaman. Banyak duit tak terkecuali.

So boleh tak korang banyangkan kalau kumpulan F4 terdiri dari pakcik-pakcik tua bangka yang perasan hensem? Tu belum kira yang tak ada rambut dan botak tengah. Dah kalau botak tengah, nak buat rambut gulung-gulung macam mana?

Lelaki Malaysia tak gay.

 Ni bukti dia lelaki tulen?
Then then aku selalu sangkakan yang mamat F4 tu gay. Ya la. Satu group, 4 orang. Muka semua gila jambu. Makan satu meja. Lepak satu tempat. Belajar satu bilik. Tak saspek apa-apa ke? Mana otak pemikiran negative korang?

F4 semua tak hisap rokok.

Cool

85% remaja lelaki Malaysia merokok. 15% tu lagi adalah nerd. Sejak bila F4 terdiri daripada nerd?

Pulak dah, kalau perokok, mesti nak merokok punya lah kat sekolah. Ingat pelajar lelaki-lelaki berlari lingkang pukang sebab apa kalau bukan sebab kantoi isap rokok? So kalau ahli F4 Malaysia, berlari sambil di kejar oleh cikgu disiplin yang tangannya ada rotan sebab merokok, memang tak macho ah. Tu belum kira panjat pagar lagi. Dan meraba. Meragut. Merempit.

Berangan

Awek dalam cerita Boys Over Flowers tu, dia rajin tolong mak ayah kat kedai dobi famili dia. Awek Malaysia? Rajin tengok cerita Korea je.

The quality?


92 Comments:

shakinah berkata...

hahaa
thumbs up!

tapi laki rambut gulung tu hensemm woh!
excluding his hair.

AyanaAsham berkata...

pngn BOF....smpai cr BOF msia...

.::WaNiE::. berkata...

aku tak tengok citer ni
aku terkecuali la ye! hahahaha

joegrimjow berkata...

haha
konpem peminat bof maki hamnu entry ni

bab laki tulen ku bagi thumb up
hehe
agreed

ku dah tuka link
pakai blogspot balik skrg
klu pasan la
sebab bahagia other bloggies ni cam link ku salah je ;)

Jard The Great berkata...

hahahahahahahhahh..

norain ishak berkata...

haha..aku nak yang beriman,yang kerja paling koman doktor ar..haha.

p/s-aku nak jd doktor sebab nak kawen ngan doktor.logik ker?hakhak.

YanaYeir berkata...

kesimpulannyer,,,,nk btau yg pompuan malaysia xde kualiti ke? ermmm....depends la kut

Ms_Mui2 berkata...

uwaaa...jgn kutuk korean f4..huhu

~iceq~ berkata...

xtau la nk gelak ke nk sengih jer baca post nie..ngeee~~
-blogwalking!-

.i am me. berkata...

ahahaha. betul! betul!
kecuali bab trend kahwin lelaki tua tu la. geli ja.

rambut gulung2 dye tu la yg wat dye nampak hensem tau.

Mr K berkata...

@Shakinah - Handsome not.

@Ayana - Yup

@Wanie - Aku juga tak tengok. >,>

@Joe - Haha. Tak juga, bro

@Jard - =)

@Norain - Hey, demand nampak.

@Yana - Depending

@Mui - I love to.

@Iceq - Welcome.

@I am me - Bab kahwin tu paling betul =)

FarhanaDr berkata...

Woohoo.. I loike.. Tapi awek malaysia tak semestinya tengok cite korea jek.. Ku nengok hindustan.. Wawawawa.. ;p

BOF tu terlalu sempurna untuk wujuad dalam alam realiti.. Dalam mimpi saje leh mimpi.. ;p

Kap berkata...

malay girl tak kan 180 je??
up sikit, kasi naik air muka.

ciK giNcu berkata...

err ye ke ko x tgk??tp ko cam taw jln cite die! ha kantoii~~

diorg mmg hensem n sweet n hensem. ko jeles kn? haha

*~LuVMaSLuV~* berkata...

salam..
hahhahaa..mmg xthn ak bce..lawak2..trus rse nk komen kt cni..gud2,dude..peka!thumbs up 4 u..spe la dok cr BOF M'sia 2..hahahhaaa..nway,ak ske bce blog ko..keep it up..

meself,Ms Fint berkata...

tanak Boys Over Flower Malaysia?
apa kata kalau Girls Over Money
versi Malaysia..

4 orang perempuan & 1 lakilaki.
agak-agak fenomina dak?

:P

Tanpa Nama berkata...

giler kentang la pmkiran ko mr. K!!
Aku mmg salute!! cmni aku dgn besar hatinya nk ngorat ko...

penjenayah merah jambu. berkata...

aku tak suka langsung si rambut kiting-kiting tu.perangai gila annoying.

lagi satu,aku adalah antara gadis sekarang yang ketinggalan zaman sebab aku tak minat langsung pada material orang lain.

sebab tu aku suka gila kat si rambut karat caring protective cool gila tu.
kalau ada lelaki malaysia perangai macamtu,miskin pun tak pe,rela ai makan jemput-jemput setiap hari.
serius! (berani cakap sebab aku rasa macam mustahil nak jumpa lelaki malaysia baik macamtu.lelaki malaysia kan TERSANGAT baik.Ehe)

:P

milimilo berkata...

aku suke tengok laki rambut ropol2 cmtu..sgt oldskool..haha..tp belum jmpe mamat melayu yg sesuai rmbut cmtu =P

Mimpi berkata...

Haha~
Lelaki malaysia memang power r.
Asyik ajak ke bilik je.

kawie2020 berkata...

ulasan yang sungguh patriotik... kawie like it... hahhahahhahaha

**hudalulu** berkata...

kahkahkah...
berdekah sensorang aku pasal alleycat tuh..
aduyai~~~

nabihah zulhemay berkata...

hahahha.. kelakar lah kau.
mungkin ada kot... tapi mcm cari seekor kuman dalam sejuta kuman lah kot. :)) hahahha

♥ Q-i ♥ berkata...

LOL, yang gadis melayu 180 tu, sebab yg tak berkualiti oke

cubela pinang perempuan melayu yg berkualiti, berpelajaran? *cough*


mampu ke nak bayar cincin tunang?

=,="

Sizuka berkata...

hahaha.
logik gler la kau punya observtion!
tp kan.. ada jer mamat jmbu yg kurg ajar mcm lee min ho dlm BOF tuhh.
pling dkat best friend aq.
hehe. prangai lbey krg cmtu lah.
cm jahanam jekk. xnak aku buat bf cmtu. ahax

cik EPAL berkata...

saya rajin gak tolong mak ayah dekat dobi apaaa :D

lizz berkata...

wakakaka! macam siut aje entry tapi bagus ni. ade gak yg btol. wanita zaman skrg nk duit aje :P

Hana Kimi berkata...

suka ati ko je nak ngata jun pyo tu..
lelaki brusia?
x hingin aku, kalu tua stahun dua tu okey jugak
kiut apa muka jambu?
aku lg suka mamat muka jambu dr mamat muka hensem or melayu
sorry to say la...

irahehe berkata...

Awek Malaysia rajin tengok cerita Korea je??

betul..tpi bukn bukn prmpuan..
laki yer jugk..

lagi2 kauuu..hahaha..
jgn tipu ahh..kau tgok jugk citer korea..aritu kau ade ckp..kannnn..

~ ReD ~ berkata...

x layan pun citer ni..mamat2 tu memang jambu n nampak cam gay,tu yang x brapa layan tu.hhehe:D

yana.lili.lala berkata...

memang tak akan ada boys over kat malaysia. tapi saya suka. wawawa

full of love,keyna berkata...

lelaki korea hensem2,jaat cmne pn tetap minat.HEHE

AyanaAsham berkata...

ramai yg nak ngorat kamu MR k.....hahaha

maiTuty berkata...

hahahahahaha...

tp plakon BOF sume encem2...
like it..

Mr K berkata...

@Farhana - Mimpi indah bagi perempuan, ngeri bagi lelaki.

@Gincu - Eh eh eh.

@Fint - It would be so NICE then.

@Merah Jambu - Ye ke sanggup terima lelaki tak handsome asalkan baik? Bukan ke lelaki tak handsome semua baik? Haha.

@Mili - Tak akan ada mungkin?

@Q-I - Eish. Demand nampak? =)

@Hana - Taste kau bukan lelaki melayu rupanya tetapi kepada korea. Well, taste lelaki melayu juga kepada gadis korea.

@Ira - Tak pernah tgk >,>

dila john berkata...

aura cerita 'fairy tale' memang kuat.

azu kazuki berkata...

TERASAA TERASAAA HAHAHAHAHAH

bina badan berkata...

Dapatkan panduan untuk bina otot badan lelaki supaya anda lebih tough dan macho....

Tanpa Nama berkata...

slm. ehe.klaka bile ak tgok post encik ni. memg tk pena tepikir sepeti yg encik utarakn lm post ni tem ak tgok cite ni..name agy cite..tk dek mende yg benanye..klo ade superman kompem amerika tu aman damai da.ikot taste a pompuan tu nk partner die cmane. tk semestinya pompuan nk partner yg romantik je..ak pn geli seyh~ ahahah.satu agy..jgn la samakn lelaki jambu ngn gay..know wat differ themm...!

keep ur gud work :p nk bace agy post encik :)

misteen^-^ berkata...

u rite mr. k.....laki malaysia ade ke mcm f4????
hahahah

.khai. @ drcomot berkata...

takpe, nanti aku wujudkan f4 kat malaysia.
bukan jambu je, betik, tembikai sume ada.

Lazy BUM berkata...

i dont think boy malaysia romantik :P

ザ-sylver-shooter berkata...

kah kah kah
lawak3

ShahielaC berkata...

Seriously, lelaki Malaysia BAIK SANGAT sampai bawa awek masuk bilik? Lagi bagus lelaki rambut bergulung yang buat tak tahu.

Post ni menarik perhatian, suka baca walaupun sakit hati, haha :)

masshie mastura berkata...

u said dat u xmerokok.
then u r nerd eh? keh3:P
no no laki xmerokok is normal la,
i kenal sorg.
owh its not u, dont worry haha.

jap, i think u jelesla. jeles sbb F4 drop dead gojes. keh3.

Merpati Putih_Sakura berkata...

sy suke yg rambut gulung2 tue..mmg mnat type mcm tue..jambu + rambut kerinting = comel..hahahha..

ira berkata...

pergh bro..agak2 r kate malay gurl 180 ja..

honeymoney berkata...

hahahaha. kurang asam. ni nak backup pmpuan ke laki nii??saba2

mu adz berkata...

laki msia sng sgt ajak pegi bilik, murah sgt jual. Tu la pasal xde org nk hargai. Mamat k0rea uh jual mahal. Tu la pasal byk org berangan nk die wlpn tau xkn dpt punyer.

aqeyLs berkata...

style arh. haha;p

Tanpa Nama berkata...

hehe lawak gile bace post ni! bru je pas tgk cite BOF!

Jojona berkata...

bof . u gotta hv d korean soul 2 undrstand d korean shw . hahaha .
love it . al d gys , ensem . jan di , nt cute or pretty , bt played d role well . 10/10 rating frm me . thx . =) ..

zubaidah berkata...

i like laki yg kasanova tu..comel + baik..

c.i.k.a.m.i.e.a berkata...

batul2 parody!!.. hhha

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

haha thumbs up.! terbekkkkk...~

Aqira Qimura berkata...

Terasa dan sikit sakit hati.. Rambut gulung2 yg comey taw.. Hahaha..

Nice entry.. Sangat setuju bab lelaki malaysia sangat 'baik' and bla bla bla.. :)

eQin_BaD berkata...

benci artis korea.. mmg betul pn, mcm gay.. dress up pn mcm pmpn.. plek2 jek.. haha

Tanpa Nama berkata...

woah! apa ni d0k kutuk jejaka idaman perempuan nie..entry kali ni, aku memang xsokong..hehe

nooraiman berkata...

you're genius man ! aku xpenah suka pun cerita ni HAHA

Tanpa Nama berkata...

hahahahha..bkn la...baca blog la..hehehhe... =P

Tanpa Nama berkata...

my girlfriend is gumiho best..wink2...hehehhe... =P

Pijahh' berkata...

lol..y last skli mmg trkena..kat ak..huhuu~

Tanpa Nama berkata...

di boikot bab x minat laki korea!! ape nk jd ngn dunia.

Tanpa Nama berkata...

mr.K, are u also nerd?? wow... sy baru tau u ni nerd juga( coz u kata u x merokok)hahahaha..keep it up bro...if u dont want to be nerd person hahaha...merokok le hehehehhe...gud luck tu u..

Tanpa Nama berkata...

mr.k, are u also nerd(coz u kata u x merokok)hahahhaha....kalau u x nak jadi nerd u can merokok hahahahaha. ..keep it up bro...

Tanpa Nama berkata...

npe x merokok nerd plak?
org yg xmerokok la COOOOOOOOOOOOOOOL
btw,im a girl(nnti kter puji dri sndiri plak haha)
so,JGN MEROKOK SBB ORG YG TAK MEROKOK COOOOOOOOOOOOOOOOOOOL hahahahahaha

Aida Taici berkata...

janganlah kata leeminho tu gay..:( sy pminat die nie.

cliEjoker berkata...

haha!!!!! biler bce btol2~
rase cam ayat bnyk ktok lelaki malaysia gak nih...ap yg coolnyer dngn bwk awek msuk blik??? merokok??? merempit??? meraba??? aish klu yer un nak bgi comparison bgi la yg leklok skit~

nimiey berkata...

ok pe f4 tuh..n sape kate gay?playboy tuh..siap bawak awek omputih gi mkn angin..jejaka malaysia boleh ke??haha

p/s:smoking is so not cool.kalo sedut asap tu sorg xpe gak..toksah nk puhhh2 asap tu kat org len plak.

b2tykissme berkata...

merepek dol kau. tak bernas langsung ==

eporch effa berkata...

haha.entri awk yg nih nmpk cm backup laki Malaysia tp ade mksud tersirat.
smbiL menyeLam minum air lah kott.naiss.

lyana hanis berkata...

tp kan bkan dlam boys over flower tuh mmg kye ker??

syaza_nur93 berkata...

tu la pasal...saya tak suka mamat korea berambut gulung tu.time saya tengok cerita tu,kawan2 yang join sekaki menjerit sebab kata kat mamat tu hensem.saya tahan gelak je sebab langsung tak hensem pun.macam apa ye?macam iras-iras pakcik kat kafe kolej saya pun ada.hahaha!!!

ummu hazen berkata...

Mr K ni sangat-sangat suka memuji lelaki and mengutuk perempuan.why hoh?Mr K memang suka menyakitkan hati perempuan ke?

cik FS berkata...

Perghh....ko ni kira menghina jejaka2 F4 tuhh. Sbg peminat setia BOF, bab gay tu memang aku xleh terima ekk...

Rasa macam nak maki hamun, tapi tak jadi plak sebab entry ko ni agak lawak la jugak.
Tapi agak terkilan sikit la dengan beberapa perkara, ko macam nak cakap perempuan kat M'sia ni teruk sangat.

MEMANG TAK AKAN ADA BOF MALAYSIA.

syazawati ramly berkata...

hahaha..nyawa atau komen?ok ok komen. haha entry ni memg lawaklah...tp 1 ja sbb girl suka tgk cite korea..obviously mrk nk bf mcm dlm story ni. :P

Tanpa Nama berkata...

HAHAHA mcm gud2 je kata F4 muka jambu...wat the??? -.-

nahwanz berkata...

dah tgk cite ni.

x best pun.

mmg x hensem rambut bergulong.

mmg pelik muka diorg semua cm pempuan.

mmg x comel langsung layan pempuan kejam cmtu.

dan mmg rasa tertanya2 ada ka sekolah mcm tu. ada ka org kaya cmtu.

cite ni asalnya komik. komik jepun. sbb tu jalan cite cm komik jugaklah.

masa tgk cite ni tahan sampai episode 3 ja. selebihnya rasa nak muntah pun ada. cm memainkan pumpuan.

kalu saya jadi pumpuan tu, pindah je la sekolah lain. masalah sangat ka.

cm la hero tu kaya dan berkuasa sangat. apa dia nak semua dapat. rambot bergulong tu mmg x seswai la.

sekian komen.

sama la. kita sependapat. cite tu x best.

heh.

Tanpa Nama berkata...

Fuh, ni cerita jelah. Adam lambert gay, takde orang komen pun?

Nabilah. berkata...

Tipikal cerita korea with mamat jambu atittude kejam plus arrogant dgn perempuan.


Tp My Girlfriend Is A Gumiho best.
Si mamat tak jambu.

Bieha_RiHah berkata...

okay..
as much as ak suka korea..
i mean seriously bilik ak penuh dengan poster korea...
ak kene agree ngan mr k...
why?
sbb malaysia memang tak akan ade boys over flower..
ak stuju ngan all of the above kecuali bab Lee Min Ho gay??
jbhajnjkdsnmnamnk????
gay???
n bab kau ckp perempuan tengok materiel...
sbb ak bukan one of them...
n ak kureng suke Kim Hyung Joon dlm BOF...
why?
sbb dye selalu sebok bile jandi n junpyo sesame...
benci ci jihu dlm cite tu...
tp kibun first time ak rase menarik hati utk dilihat...
hahaahaa

Tanpa Nama berkata...

do u know there are a lot of gay boy in malaysia????~ haha... biarlah dorang gay,dorang tetap kafir.. ~

missA berkata...

haha.. sumpah lawak ! tapi aku tak suke care entry nie ditulis ~

Tanpa Nama berkata...

xyah nk wat market kat sni r...klu rsew xmnat @ xdew aty lgsg kat korea juz shut ur hell mouth n put ur ass down ah...tau r nk wat blog nh market klu ktuk kpop...klu nk ckp kpop nh gay mti r dyorg kafir..kte nh islam wat cre islam..xyah nk ktuk2,fitnah2...

Tanpa Nama berkata...

BOF malaysia ? what the fish ? -.-
diowg mkn sme2 , blja sme2 sbb kwn dari kecik lah ! bongok ! tak penah tgk BOF just shut up keyh ? ppyong !

ReminaTheHellstaR berkata...

woi.. x baik la kutuk2 BOF.. aku mnat gila ngn mamat 4 org tu.. mmg btl la nmpak cm GAY,, tp hakikat nya naluri dia dgn perempuan gk.. bukti nya , jun pyo tu yg t'hegeh2 ngn c Jan di tu,, ( penangan cinta la katakn )

soal admin x pnh tgk , amat diragui la, koz bleh plak ko thu jun pyo leh lempar kek kt mka peminat dia..hahahaha ;p

walaupapn , BOF best korean drama ever..hehe~~~

yuma faima berkata...

EXCUSE ME ,,,, kami xpnh tgk BOF , xbest. typical korean lovestory... .. x sume guz suke sbb korean boy nsem , content jln crta yg mnrik dn ade 'drama' yg kami layan ..........

Tanpa Nama berkata...

Tak semestinya dia 'lelaki Malaysia' dia baik wahai encik. Kalau tak, mmg takkan ada lah kes ragut, kes rompak, kes rogol yang semestinya lebih dimonopoli oleh lelaki. Lelaki mana? Hahh.. Kalau namanya lelaki tak kesah laa dia lelaki kulit itam ke putih, kalau lelaki, lelaki la jugak :) Jangan salahkan org perempuan kalau mereka minat mamat hensem. Lelaki minat pompuan hot2, nak gorgeous2 jugak tu ada perempaun kisah?

Tanpa Nama berkata...

Kalau dorang gay sekali pun , dorang tu KAFIR . Yang lelaki melayu kawin dengan mat saleh dekat gareja tu apa cerita . Tu lagi teruk , dah la islam . Buat malu agama islam .

Tanpa Nama berkata...

it's difference between MALAYSIAN and KOREAN! in malaysia, u will never fine the guys like F4 because most of malaysian guys, even them muslim.. their behavior is very~~~~~ hampeh.. compared with korean guys they more gentle and nice.. tolong la jangan nak bandingkan orang kita dengan dorang.. it's totally different macam daratan & lautan. dari segi agama, perangai, pertuturan and everything!!!!

miss KFT berkata...

nak kutuk pon agak2 ar... macamlah lelaki malaysia ni bagus sgt.. btw, aq suke giler kat lee min ho tu.. mamat rambut gulung.. awesome kot.. kalo la aq dpt bf camtu kan bgos.. huhu sampai skarang aq ikot pkembangan lee min ho. city hunter..~

putra berkata...

aku sebenarnya tak berapa nak faham cara penyampaian mr.K neh..ape yang aku dapat comprehend, die macam x kutuk BOF instead dia kutuk mamat n minah malaysia zaman sekarang secara berlapis..tapi bila aku baca komen2 kalian, rasa ada jugak dia macam banned habes BoF..hmmmm..kompius aku..haha =.='

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger