Jumaat, 12 Februari 2010

Surviving Valentine's Day as A Single

Assalamualaikum

How to enjoy being single

Everybody is on romance-dating except you? 

How to break up


How to lie and being a good liar.

Ini yang paling kelakar.

Perhatian kepada semua student UniKL Micet. Malam ni (11 Feb), ada 'party' "M. Cinta bersempena Valentine's Day" Semua di jemput hadir di DK2. Marilah kita bersama-sama memeriahkan majlis dan berkongsi ilmu.

"Mesti ramai awek cun punya lah"

9 Comments:

enyheartsdiamond berkata...

selalunya survive single..tp kali ney lain :)

i love february 2010!

Hana Kimi berkata...

bkn ke haram smbut valentine?

AyanaAsham berkata...

awek cun je ke ade...mamat cun xde :D

Mr K berkata...

@Hana - Yup.

Tapi agak pelik kenapa Valentine day di kaitkan dengan perayaan Spanyol. Hanya sebab jatuh pada hari yang sama?

Mr K berkata...

@Eny - Good for you. =)

@Aya - Lelaki yang pergi hanya sekitar bilangan separuh perempuan. So kalau.... memang boleh la satu lelaki untuk dua perempuan.

Hana Kimi berkata...

ada pasal history valentine dlm metro ari ni. pasal sjarah paderi yg nama valentine tu

Mr K berkata...

@Hana - Ya. Tapi still, tu bukan perayaan keagamaan. Aku tak kata ianya elok di sambut. Just, bila orang kata ianya disebabkan Valentine day adalah upacara keagamaan, aku tak setuju.

adibah berkata...

it's really weird!!!!kenapa ada sesetengah orang nak sambut valentine day sedangkan ada fatwa yang mengatakan bahawa ianya haram.eventhough you just said that it's just on the same date...tapi yg menyebabkan adanya perayaan ini adalah disebabkan peristiwa(korang mesti tau).so we will be a part of them kalau kita sama-sama sambut(it is just a thought)
p/s:kenapa hanya nak berkasih sayang hanya pada valentine's day...bukannya tak boleh nak berkasih sayang pada hari lain!!!!

Mr King berkata...

@Adibah: aku stuju ngn ko..da mmg fatwa haram npe nk persoalkan??org yg persoalkan sbb nk celebrate bnde tu je..xrugi pon xsmbut mende ni..

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger