(Ayah) Aku Cuma Nak Bagi Tau 20 - No Blogging

Assalamualaikum
Blogger? 

Ini mengingatkan aku kepada situasi minggu lepas.

Perbualan talipon.

Ayah aku : Yo Mr K, apa khabar?

Aku : Kabar baik. Biasa-biasa je..

Ayah aku : Study macam mana?

Aku : Boleh la. Minggu depan ada test.

Ayah aku : OOooo. Study betul-betul. Ni tengah buat apa? Tido ke?

Aku : Tak de la. Just tengah main tenet.

Ayah aku : Main MySpace ke?

Aku : Tak der la. Main FaceBook je. Dah tak main Myspace dah. Hehe.

Ayah aku : OOoo Okay. Nak main internet tak apa. Nak main Facebook pun tak apa. Tapi ingat, jangan main blog.

WTH...

Aku harap famili aku still tak tahu yang aku ada blog..


Sejak AdukaTeruna dan Raja Petra jadi femes, dah ramai sangat dah orang pandang serong pada blogger. Damn.

Ulasan

norain ishak berkata…
huh!bukan semua blogger macam adukateruna tuh..ade ye jer yg okey..mcm mr.K(ceh,bajet nak ambil hati)..macam aku blogger yang sopann lagi santunh.haha.
AyanaAsham berkata…
jgn men blog....ish4.
aku kalau org x bagi benda tu la aku wat....ngeeeeeeeeee
ko jgn rso,aku takkan gtw bapak ko yg ko ade belog


hehe
Lady Dyla berkata…
xtaulah... nnti ayah ko thu ko ada belog... kn grounded for lyfe...
.::WaNiE::. berkata…
adehhh...sampai begitu sekali pesanannye
Budak Pipi Tembam berkata…
hehehe...nanti kte bgatu ayah awk...hahahaha....
nurfaiz shaidan berkata…
hm..
the cases had really tarnished the good names of us, the bloggers

therefore, we ourselves need to restore the good image back by not doing things that are against the laws

remember, all of us are watched
:)
✿ Cik Cimi berkata…
dgn yg laen3 pn kne gak.
mak aku pun ada gak hari tu sms aku jangan wat pelik2 kat facebook or blog. dorg tau aku ada blog tp xtaw la dorang baca ke x. wakakak
Rara berkata…
xsume blogger cmtu kn..ad je y oke,still boleh jge ati org len..
Mr K berkata…
@All - Ya bukan semua blogger macam tu tetapi pandangan masyarakat memang ikut keseluruhan.

Harap2 tak ada dah isu pelik-pelik
noor afzan berkata…
kok gitu facebook pun sama la..
kan ada yang kena tangkap pasal bom petrol..
aduila..

kerana nila setitik, rosak susu selautan..
Tanpa Nama berkata…
hoho. facebook boleh blog tak boleh. wakaka ada jenaka di situ :P

yang lawaknya sampai tak kasi langsung main blog tuhh. kalau kata main blog elokelok kee tulis baikbaik kee acceptabble lah kan.. :)

takpe takpe , ayah yang caring . :)
masshie mastura berkata…
nape ur dad xbg blogging?
weird.
owh xpe its ur dad.
he's know better.
miss asnida hani berkata…
hahhahahhhaa..sangat comel.:P
Hush berkata…
chill.
ayah ayah memang macam tu.
kau teruskan blogging.
ada ramai orang yang suka baca blog kau ni.