Sabtu, 14 Mei 2011

Blogger Dah Okay?

Assalamualaikum

Dah okay ke ni? Tapi apasal latest post aku pasal Review Filem Kongsi tu masih hilang ( Dalam Google Reader masih belum hilang)? Ouch, rugi kot aku tulis penat-penat...

Aku tak kisah kalau comment hilang, tapi kalau blog post hilang, perh. Well, harap-harap semua akan kembali seperti biasa. Harap-harap, selepas maintenance ni settled, semua akan okay. Biar lambat asalkan selamat. Lagi pun, benda free, nak bising tak best juga. -,-



36 Comments:

seyha berkata...

bro, saya pun rasa macam 'wth ni???'. post yg kwn sy ddcte tuk sy hlg. tak smpt bce T______T

whitelover berkata...

wohoho parah2

사이트 ✻ romlah berkata...

aah ! same goes to me =( mana pegi hat latest punya post . adeihhhh . blogger wat hal la . jeng3 !

Kap berkata...

katanya Blogger tengah cuba recover post dan komen yang "hilang".
jadi, kita tunggu lah hasilnya.

Ayeem Jemain berkata...

semua orang pon hilang post. jilaka

Eien Mohmad berkata...

yang design sume pun hilang jugak );

rekbing berkata...

entri aku pun hilang dowh..huhu

puteriyangsenyum berkata...

MR.K ~~~

i punye entry yg latest pun xde dh. haih. ngadenyeeee lah blog ni.

diana amin berkata...

arghhh hilang jugak! ;(

syasya berkata...

sakitnye hati dgn blogger. buat pnt je tulis pjg2

iyliabelagaksangat berkata...

tawu x pe.asal ngan blogg skrg?hbes post lme2:(

me | is | aku berkata...

same here mr.k
tp dah boleh post entry

Maria James berkata...

i hilang dua entry

Budak Chomot berkata...

Saya pilih comment. Hehe.

Samalah. Budak Chomot pun hilang entry ni. Sobsobsobs -.-'

adottBusuk berkata...

demmit! aku nya entri paling baru pun hilang!

AIN SYAFIQA AZMI berkata...

taw xpe..huhu sedih..lau die smpan jd draft xpe gak..ni ilang tros..=(

amy berkata...

Saya punya latest post pun dah hilang.T__T

June Md Fouzi berkata...

tp entry yg latest tade la. dh la sblom neh tukar template tp still dgn template yg lama.

:fatin amira dewi binti agus salim: berkata...

same here.....
penat wat ESEI panjang2....
ble plak HILANG!
but da ok da skrg...
da ble update post....

moshi berkata...

haha panjang kot entri tu...penat je tulis da tu ilang

lianna lil boogie berkata...

Same goes here la mr K. latest post tiba2 lesap.

Cik NurulZaty berkata...

aah la

latest pon saya pun hilang.. =_=

hrp2 leh recover soon..

lipoo berkata...

same goes to me. baru tuka template segala. hilang ghaib begitu saja. gggrr

anak Syamsul berkata...

samelah.. >.< Warggh! geramnye.. entry semalam hilang..!!! sia2!! Bak balik entry aku lahh!!!

Rozuan Ismail berkata...

saya pon hilangdua entri terbaru.huhu

lyndaz berkata...

penat aku try buka blogger rini ~~'

Ollen berkata...

jangan kata apa la, 2 post saya dah xda, menyirap... bersengkang mata saya mnulisnya, okay, menaip...xpe2...:'(

ferra berkata...

i face the same thing. mentang2 lah menumpang jer kat blogspot. wuuu.

Aslina berkata...

entry baru2 seme mcm ilang je. tengah kecewa gak ni...

takleh recover ke?

Tok Esah berkata...

hihihi, entry2 selepas jam 10 malam wed, semua hilang Mr K!! tak pe, buat lah sekali lg, tok tak bace egy!! huhu

jom tukar self hosting!! maju setapak

Azmi berkata...

dia suh guna wordpress self hosted la tu...
hahaha....

Risma Wani Ridwan berkata...

.sabar3.....kita serupa...:)

Asch berkata...

post aku ilang gak weh
lebih dari 1 post ilang ni ~ TT_TT

Nyna Roxford berkata...

Korang, kalau nak balik latest post korang boleh trace/ copy paste from email korang. :D

milimilo berkata...

cik abang, post kongsi awak dah muncul. tak payah nak sesedih sgt. hihi :D

Wijdan Hawani berkata...

dah okay :)

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger