Jumaat, 10 Disember 2010

Think : Orang Di Sekeliling Anda.

Assalamualaikum

Hello lads and gents sekalian. Selamat hari Jumaat yang indah. Semalam, sebelum aku nak tidur, aku teringat akan cerita-cerita favorite aku which is House, Nip/Tuck. Dan, dari situ ia mengingatkan aku kepada movie yang akan kau ceritakan nanti. And then, leads me to something... COOL!

So then, aku terfikir kan pasal entri ni.

BUT. But. Yeah. Daripada pada aku tulis benda-benda tu secara full, apa kata korang kasi chance untuk aku bermanja dengan korang.

Ya, ini adalah another entri yang membuatkan korang menggunakan otak secara lebih sikit untuk berfikir. Why? Sebab aku ada empat (4) soalan untuk anda sebelum aku post entri yang sebenar. Tak salahkan kalau kita buatkan ia nampak lebih menarik? ;)


Dan, again. YES. Wajib jawab. Jangan malas-malas nak fikir. Dan bagi yang dah tahu jawapannya, sila jangan bagi tahu the secret.

Soalan 1


Seorang perempuan sedang menhadiri majlis pengkebumian kakak sulungnya. Di majlis itu, hanya ada saudara mara yang terdekat yang hadir. Dan ketika itu, that girl ternampak seorang lelaki. Lelaki tu dah la hensem, kaya pulak tu. So, that girl jatuh cinta kat lelaki tu tangkap leleh punya cinta. Biasalah, girllssss *rolling eyes*. Tetapi, that girl agak pemalu, so, dia tak mampu untuk bercakap, bertanyakan nama dan meminta nombor kat lelaki tu. Kemudian, keeseokanya, that girl membunuh adik perempuannya. Kenapa dia membunuh adik perempuannya?

Soalan 2

Anda sedang berdiri di balkoni luar rumah pangsa anda. Okay fine. Korang kan kaya, so, korang tengah berdiri di luar bilik Hotel JW Marriott anda yang tinggi dan mengadap ke luar. Anda padang ke bawah, anda nampak seorang lelaki sedang membunuh dan mengerat-ngerat badan seorang perempuan. Then, lelaki yang membunuh tu pandang ke atas dan ternampak anda. Dia perasan yang anda adalah saksi pembunuahan yang dia buat. Then lelaki tu membuat pergerakan/isyarat tangan. Apa pergerakan tangan (gesturing) yang dia buat?

Soalan 3

Anda di beri satu pisau tajam. Anda perlu membunuh seorang lelaki ni at any cost. Lelaki ni berada di dalam tandas yang tertutup dan jauh dari penempatan orang lain. What would you do?

Soalan 4

Korang terjumpa seekor anak kucing yang baru lahir. Comel gila. Macam amoi. Di sebabkan korang rasa yang ianya terlampau comel, korang rasa geram sangat-sangat. So, korang membunuh kucing tu. Bagai mana cara korang bunuh kucing tu.

So, anyone?


76 Comments:

fast yg slow berkata...

best ni

nn berkata...

1. sebab dia hope masa funeral adik dia lelaki tu ada.

2. letak jari kat mulut tanda - shhh.

3. senyap2 tikam dia dari belakang. (??)

4. by squeezing the cat i guess. huhu

josyu berkata...

soalan satu : err,sebab dye nak laki tu dtg lagi majlis pengkebumian..

soalan 2 : show his middle finger..wahahahah XD

soalan 3 : rogol dye then bunuh.. XD

soalan 4 : sambil nages2,tikam dengan penuh kasih sayang..

seriously tak taw jawpan..mengarot jee ni ..hehehe

..tapi bukan aku.. berkata...

haip! saye baru d sini n baru lagi jadi blogger. sile la follow blog saye k n bagi la pe2 komen. cz still merangkak dalam dunie bblogging ni. nway, saye suke blog awk. byk informasi :)

Nurul Huda Rahim berkata...

soalan 1,
nak jumpa lelaki hensem lg sekali punya pasal. mcm haram. nasib baik aku takdak adik beradek perempuan. kah kah kah.

soalan 2,
gaya org jahat kt dlm filem selalu buat yg membawa maksud "lepas ni turn kau plak mati"

soalan 3,
potong kemaluan dia. peh. keh keh keh.

soalan 4,
flush dalam toilet.

ala dah habes ke mr. k? lg la lg la. haha.

WZulhilmi berkata...

apsal semua berkaitan pembunuhah?? huh! sungguh suspicious soalan2 ini. solan perangkap kah?

Soalan 1 : Stress tak dpt nombor.

Soalan 2 : jari telunjuk dn jari tengah ditunjuk2 ke mata.

soalan 3 : pass. tak paham soalan. jauh dr penempatan?? klu jauh dr penempatan ada ke wujud tandas?

Soalan 4 : what!!

liela berkata...

saya nak tahu jawapan..tp malas nak fikir..CEPATTTTTTTTT kasik tahu

mariea berkata...

s.1 : perempuan tuh gila.hahah...maybe dia rasa ada adik dia dah berjaya mendapatkan lelaki itu terlebih dahulu dari dia. hahhaha.
s.2 : jari telunjuk merintang leher. hahah...
s.3 : cari pistol. guna pisau leceh sebab kena tangkap laki tu dulu. hahah.
s.4 : baling tinggi-tinggi supaya sangkut kat kipas yang berpusing. klu orang tengok mesti aim kita tak sengaja. hahha.

ween berkata...

speechless. haha

Mimi Saidi berkata...

soalan 1 : sbb tu boifren adik die lah

soalan 2: tgn die yg pegang pisau tu ltk kt leher die.konon2 nk ugut la.ala..mcm dlm drama tu..hahaha

soalan 3: ni mcm x phm.tp usaha la jugak. msk la dlm toilet tu.pejam mata takot ternmpk ape2 yg pelik kan. pastu tikam bertubi2.nasib die la kalau terkena kt die punye 'tu'

soalan 4 : cium kucing tu smpai die lemas

aku jawab gn logik akal.x pndai nk wat jwpan x logik ni.haha

Ms Ila berkata...

jawapan utk soalan 1:
hehehehehehe *mata bling3 ^^,
dia bunuh adik dia sbb nak mamat perasan kacak tu dtg ke majlis pengkebumian adiknya.. by that, dia boleh tackle mamat tu, kot??

rotashia faizal berkata...

nak jawab... hem soalan 1 dia bunuh adik dia sebab dia nak jumpa lagi laki yg hensem tu..

2nd buat isyarat tangan yng suruh diam tu..

3rd tak bunuh.. lari jer dari situ...

last... cara bunuh ank kucing tu dngan picit2 dia.. geram comel sangat.. hu~

rotashia faizal berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nur Fariza berkata...

Apa punya soalan tu? HAHA.
Ganas aje semua soalannya.

Haryani berkata...

adess macam CSI.
nak jawab soklan no 4 je.
dye potong kepala kucing tuu.
sebab muka kucing tuu je yg comel.
sadis tol -.-

therealme... berkata...

aduh...bengkak kepala aq pikir jawapan die...

Nordin berkata...

Aku nak jawab bleh?

soalan 1.
dia takut adik dia ambik line dia

soalan 2.
dia letak jari telunjuk depan mulut dan buat tanda suruh diam

soalan 3.
tarik nafas, minum kopi dulu pastu baru pi bunuh dia

soalan 4.
cekik leher dia sampai mati pastu baling dekat dinding

fathiyyahISMAIL berkata...

1 * adik dia pun minat kat laki tu kot +_+

2 * gaya ala2 mngerat tengkuk (mcmne eh nk tulis)

3 * kunci pintu tandas dari luar :D

4 * taknak bunuh ! +_+

rainbowskittle berkata...

1. sebab dia nak laki hensem tu dtg balik for second funeral. more chances. time ni boleh la nak bekenalan.

2. dia suruh aku turun , sebab dia nak cincang aku skali

3.masuk tandas dan cincang je la

4.ni psiko gila babeng


ape ni wey mr.k ujian psiko ke hape

Budak Pensel berkata...

1. sebab dia nak jumpa lelaki tu lagi, mane tau dia datang kebumian adik dia..

2. tunjuk jari tengah

3. tikam terus.

4. ramas sehingga mati

yut berkata...

blog nie macam khas untuk girls aku rasa..tapi aku nak join jawap jugak.

1.menjawap jawapan yang pertama kepada dia membunuh adik dia coz adik dia dah dapat cinta lelaki yang kakak dia feeling bagai 2..kalau adik dia berkhawin nanti mesti jumpa selalu kan..so dia bunuh adik dia untuk dapat change nak caras laki adik dia.

2.jawapan yang typikal ok..ofcoz la penjahat tu buat isyarat kerat kepala kat perempuan 2.. ^^

3.x sanggup kowt...ishhh tak la wehh..

4.kalau aku terpaksa bunuh kucing 2 aku kasi jer kucing..urmm entah laaa..x sanggup oiii..

olylda love~~~ berkata...

1. sebab adek die awek lelaki tuh.

2.lelaki pembunuh tu mintak no tepon and die mintak tlg suh kol polis skali.

3.bunuh jela laki tuh.susah ape.

4.cium n gomol miow tu sampai lemas.
xpon bagi makan byk2 sampai die da xlarat nak gerak n mati.

oke,dah.
nak SPOLOH HENGGET!

tira azhar berkata...

soalan 1;
sebab lelaki tu tangkap leleh dekat adik dia.

soalan 2;
ahh, dia buat middle finger.

soalan 3;
aku selalu main game gini. buat macam COD, kelar leher dia.

soalan 4;
aku suka kucing! aku takkan bunuh.

INFINITY berkata...

Soalan 1: Alaaa, dia bunuh adik dia pula dengan harapan dia akan berjumpa lelaki itu semula.

Soalan 2: Dengan jari telunjuk, buat isyarat tangan kelar leher. Alaa, macam dalam filem horror tuuuu.

Soalan 3: Keep running away. Hahahha. Tak boleh bunuh orang tanpa sebab. Hukum qisas bunuh balik. Euwww, I tak nikah lagi!

Soalan 4: As I did 10 years back, saya lambung lambung kira macam lambung budak comel, last last sekali jatuh atas lantai patah leher, mati. I won't be charged as guilty. It accidentally happens. Hoho.

Keretapi berkata...

Jawapan 1: sebab dia nak laki tu jumpa laki tu lagi so sebab dia jumpa first time kat funeral, dia bunuh laa adik dia so ada satu lagi funeral. . . maka berjumpalah dia dengan laki itu? betul tak?

tu pun kalau tak masuk jel lagi lah,



Jawapan 2: dia lambai2 ajak turun? weh apaa ni tak tau jawapannn *tak puas hati dengan diri sendiri*



Jawapan 3: upah jin aprit bunuhkan laki tu untuk aku boleh?



Jawapan 4: picit sampai mati.










tolonglah bagi jawapan dia, and bagus jugak teka teki ni. first time otak aku bekerja dalam sebulan lebih cuti sekolah ni.

Einstein junior berkata...

soklan 1:dah bunuh adik dyer..msti der funeral gi..so bley jmpe mamat uew g..hahaha

soklan 2:dyer tunjuk isyarat tngan best(smbil mngnkat ibu jari ala2 yg kt cover mkanan kcang uew,,)

Soklan 3:bnuh kt tempt awam la..br best,klu bnuh tmpat kt tndas xbest,bsuk,last2 kiter kne tgkap gak..so bek bnuh time org sume tgk..bngger sket

soklan 4:gler per bnuh kucing yg comel...

p/s.. delve into the killer's mind

dila berkata...

1) cz die nakkn perhatian dr that boy... maybe...
2) that man showed gesture tgn cut leher... means i'll die... huhu..
3)1st of all i choose not to kill.. huuu.. takot kot nak bunuh org.. da la lelaki.. kang kite yg die bunh kang... but only if i hve to, i would menyorok blakng tnds n stab his back... (huhu.. tu pun i kne pkr 1000x)
4) as soalan atas.. i choose not to kill.. huhu..

Miss Lemon berkata...

seram jg soalan2 ni. huhu xpa..org try

1.sbb adik pompuan dia yg lbh dl kol llki tu (?)

2.dia buat simbol "you`re next!"
omg! scaryyyyyyyyy

3.bgtau llki tu spy hilangkan diri. x sanggup la bunuh2. huhu

4.aha!!! jaga kucing tu smpai la ajal dia sampai. again! x snggup bunuh!

hehee sori..jwpan x serupa jwpn! btw,cpt2 publish entri sebenar!

im waiting =)

Tanpa Nama berkata...

npe sumer psal bnuh je??

Aniey Ghanie berkata...

ok.. aku suck sgt3 bab teka teki jwab sln yg pkai kbkk ni.. adoiyai..

1. adek pompuan dia dpt number phone dgn nama laki tu dulu..

2.ltak tgn kat leher?

3.hunus pisau dri atas..

4.bgi mkn racun?

MATAHARI berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mamak Boy berkata...

HAHA!

1.First,sebab adq die lagi lawa dri dia,so dia jeles lau lelaki hensem tu pikat adq,so better die bunuh dulu adq die,so die akn dpt lelaki tu.well,girls mmg cmtu "rolling eyes",

2.Maybe die tunjuk jari telunjuk dengan isyrat berjaga jaga or die guna jari telunjuk then letak kat lips die,suh senyap.HAHA

3.Aku akan jumpa die,the terus terang,ada orang suruh bubuh die at any cost.Than aku ta bunuh die,aku suh die report polis yang ada orang bunuh die,aku akan jadi saksi kat polis.wow,berani nye aku.HAHA

4.Bagi makanan kucing yang rupanya sangat cute mcm kucing ty gak,and letak poison skit.mati slow slow.Ok fine,aku ta kan bunuh kucing tu,aku baik.HAHA

Kei berkata...

haha.agak susah laah Mr.K~

soalan 1:dya psikopat kot~

soalan 2:isyarat yang nak bnh tuh,dya tunjuk kat leher~ala,cm Undertaker bwt tuh~

soalan3 :bunuh ja,jgn byk soal~

soalan 4:panggang dia.buat bbq~muahaha XD

shasha berkata...

hahaha..
sapa jawab, mmg ada mentality pembunuh...
;-)

MATAHARI berkata...

1. bunuh sebab tu bf adik.

2. tunjuk diam

3. aku ketuk pintu, tgg dia bukak terus tikam

4.gelekkan dgn keta

Heidi Shafiq berkata...

ko dh obsess ngn bunuh2 ke hah? hahaha..

syahira berkata...

Nak jawab yang 4th je.
Aku nak buat macam cerita saw. Kerat, tarik, keluarkan usus. WoW

Min Masri berkata...

1. Sbb adik pempuan dia cakap mamat tu long-lost abang diorang. SO literally, dia tak leh ngayat pun mamat tu.

2. Dia lambai suruh turun sebab nak mintak tolong sorokkan bahagian2 perempuan tu yang dah dikerat-kerat?

3. Ketuk pintu tandas tu then bila mamat tu kuar, terus kelar leher dia? Tu kalau nak mamat tu matai cepat ar. Kalau tak, pengsankan dia dulu kendian seksa2 dia.
BTW, apa salah mamat tu sebenarnya shgga harus dibunuh?

4. Aku sayang kucing so...aku andaikan kucing tu sakit ar dan tak nak dia seksa sangat time mati, so...inject die dgn ubat tido yang excessive?
NO WAY aku akan bunuh kucing.

Anis izyan Abd Rahman berkata...

1. sebab die nak jumpe that boy lagi...

2.die buat tanda amaran dan berjaga-jaga

3.suruh dia lari,jadi..tak payah laa bunuh dia..simpan pisau tuh buat potong kambing~ haha


4.sy takkan bunuh kucing ituh!!!!!

miss faten berkata...

Mesti klise gila kan jawapan tapi aku nak jugak bagi jawapan.


Soalan Satu: Sebab rupa2nya adik perempuan dia tu adalah lelaki yang dilihat di tanah perkuburan. Kiranya adik dia tranvestite. Haha. Tatahu kenapa pikir camni..

Or sebab tu pakwe adik dia yang sebenarnya. That why bunuh, takde pesaing.


Soalan Dua: Melihat lelaki itu menunjukkan isyarat jari tengah.


Soalan Tiga: Well pergi tandas lelaki itu then bunuh dia sampai mati. Duh senang cerita.


Soalan empat: Memeluk si kucing kuat kuat, kemas kemas sampai dia mati kelemasan.


Sekian.

Peh jawap soalan semua macam menimbulkan niat membunuh seseorang.

nursayidatina berkata...

auch. speechless. !

Mimi ! berkata...

1. Adik dia tackle laki tu dulu.

2. *isyarat potong leher & *isyarat i'm watching you (dua jari kat mata dia then tunjuk kat kita balek

3. Aku akan sembunyikan dia. (Aku takkan bunuh orang)

4. Aku cubit kucing tu sampai dia takleh tahann

_aLiaHwaFa_ berkata...

arghh. asal aku tak terpikir langsung jawapan2 ni tadi???

beavis berkata...

jawapannya:

1) mungkin dia nak jumpa lagi lelaki tu.

2) sambil lelaki tu pegang pisau,dia hunus pisau tu kat arah aku.

3)buat diversion bagi dia keluar,kill him fast,letak balik dalam tandas.hahahaha

4)letak poison dalam susu dia.

aswadz berkata...

1. adik dia nak potong line dia... eh, jap. ni adik perempuan tu ke adik laki tu????

2. wat signal tangan kerat leher, ala2 style undertaker dlm wrestling tuh...

3. kalo pembunuh tu pompuan, dia ngorat laki tu dlu dlm tandas, pas geli2, tikam kat perut. kalo pembunuh tu laki, dia panjat tandas sblh, hempas kan bata or whatsoever kat kepala dia. haaa, detail tak jawapan aku...

4. bubuh racun dlm makanan kucing tu. dah mati, awet kan bangkai dia. kecantikan kucing tu terpelihara beb...

a n o n berkata...

s1 - so that laki tu attend satu lagi funeral. and she can meet him

s2 - buat isyarat acu pistol kat kepala. sambil senyum sinis.

s3 - apa guna pisau, bakar je tandas tu.

s4 - rebus kucing tu hidup2.

wahidbushra berkata...

1. Sebab die nak laki tu datang lagi.

2. Pembunuh tu buat isyarat tangan untuk kelar kat leher dengan kata lain " Aku bunuh kau pasni"

3. hmm, buat cara pembunuhan smart sikit. Amik pisau tu, then ikat kat tali then letak kat pintu, bila lelaki tu tarik terus melayang p kat badan die.....huhuuu

4. Peluk kuat2....sedar2, eh...eh..eh da matilah...

blAcKvAniLA berkata...

1. sebab pempuan tu nak jumpa lelaki tu lagi + pempuan tu giler psiko..
2. buat isyarat suruh diam kalau tak kiok!
3. telefon polis la. abis citer. wajib bunuh ke? takde pilihan lain ke? cam sekeh je ke, belasah sampai koma ke.
4. pergh kejam siot kalo nak bunuh. tak sanggup ak.

ReEfHoNeY berkata...

1. sebab llaki tu suami adik dy. kate saudara mara terdekat je yg ade kan.? hee

2. buat tangan macam nak potong leher dy pulak lepas tu.

3. kunci tandas tu bia dy mati kebulur. dy jerit pon xde org denga kan sbb jauh dr org..

4. kene cekik sebab terlalu comel. xpon jatuh kene lambung2 ke atas byk kali. haha

Lupi berkata...

waa perempuan jwb pelik2 la no 3.. suma pervert! hahaha

1. nak jmpe mamat tu lg skali kt funeral.

2. isyarat gitu-gitu apek.

3. bakar tandas, bile laki tu keluar tikam ngan pisauu iyarghhh~~

3. gigit kepala kucing smbil wat muke :3

Mi berkata...

1. sebab die dapat tau yg adik die bunuh kakak. so revenge!

2. die hanya melambai sambil tersenyum riang. sebab die nak lihat respon sebab takut 'anda' adalah buta! kang penat2 naik atas bunuh..

3. cakap kat lelaki tu secara baik yang anda perlu bunuh lelaki itu at any cost. ada dua reaksi; sekiranya lelaki itu melawan, bunuh dia secara kejam ; sekiranya lelaki itu rela, bunuh die gak.

4. merendam dalam bahan pengawet. ala macam mumia tu. agar dapat memelihara 'kecomelan-gila' ank kucing tu

HanNah berkata...

1-dia hendak lelaki tu datang masa pengkebumian adiknya.

2-isyarat 'bunuh' dekat leher..(ala-ala "saya pancung".)

3-tak payah guna pisau. bakar je tandas tu terus.

4-senyum jahat kat kucing tu sampaikan dia terkejut lalu innalillah..haha

Zety Zainal berkata...

1.dia rasa insecure,rasa frust xdpt approach laki tu. so she's try to gain power,take control by ending someone's life, iaitu adik dia.

2.isyarat i'm watching u. ala yg letak dua jari kat mata kita then kita point kat org tu.

3.tikam sekali kat mana2 part. pastu cekik

4.psikonye. kalau comel kenapa bunuh?so..gantung kucing tu sampai mati. awet, buat perhiasan bilik.

aku mungkin dah terlalu banyak tengok crime-solving series kat FOX so dah macam org psiko pulak jawab soalan kau ni.

witch berkata...

adekah entri ni untuk lihat bgaimane care org sekeliling anda berfikir?

mksd aku, melalui jawapan diorg, ko dpat tgk bgaimane diorg berfikir, kan?

nice...~ ^_^

tiniey berkata...

jwpn yg ak pk sebijik mcm 2nd commentor.mis nn tu.

twinkle twinkle berkata...

ahha kenape sume psl bunuh2 ni

1- sebab adik pompuan die paksa2 die suh ckp dgn laki tu

2-tunjuk jari ja haha

3-xreti bunoh org -.-

4-haha bunuh die himpap dgn bantal ja ahaha

Kayrul berkata...

1. sbb die xnk adik die jtuh cinta kt mamat tu..
2.mamat tu wat geture 'Shh' dgn jari di mulut..
3.da jauh dari penempatan..kunci saja tndas tu jgn bagi kluar..
4.bia takdir je menntukan...

Tanpa Nama berkata...

1. sebab adik dye citer kat laki tu dye minat kat laki tu. kate pemalu.

2. flying kiss banyak2

3. tumpulkan pisau tu. so, alasan xdpt bunuh sebab pisau tumpul.

4. bunuh kebebasan dye. letak dalam umah. takot hilang.ey!bunuh gak ape.hahahahaha

DiNieezyANe berkata...

1. Lelaki tu mungkin suami adik perempuan dia. Disebabkan pemikiran yang cetek dah taktau fikir cara yang lebih jahat yang menyebabkan dia boleh memiliki lelaki tersebut, dia pun membunuh adik perempuan dia. Oh kesiannya.

2. Dia mungkin buat isyarat macam orang tengah main golf. Yang macam tabik hormat tuuuu. Well, err

3. Berjalan ke arah lelaki tersebut dengan penuh berhati-hati dan terus tikam lelaki tersebut. Dah alang-alang tikam tu, tikam lah banyak-banyak kali.

4. Buat kajian tentang kucing. Baling dari tingkat satu, then dua then tiga then empat...

sudirman berkata...

best..blog best...ada masa kawan2 jom follow blog saya...ada tawaran wang ringgit n hadiah lain..
http://sudirman1809.blogspot.com

Mizz_NuHa berkata...

apekah motif soalan bunuh2 nih?tp aku nk jwb gak la..

1.dlm majlis tu sedara mara je kan yg hadir..so guy ni mgkin adik ipar dia kot..so dia bunuh adik dia so that laki tu jd duda n available..hahaha

2.laki tu wat isyarat 'duit' as if nak ckp 'where's my money?'.obviously laki tu adelah pmbunuh upahan aku yg kaya ni la,..kata duduk kat hotel jw mariott kan..haa..pompuan yg kna bunuh tu adelah adik pompuan aku sndiri..

3.potong paip air leh x?nnt dia xleh basuh berak pastu x kuar2 dari toilet tu.pastu bl dia kuar tengok2 air nak wat minum pun xder lalu dia mati keseorangan kat kwsn pedalaman tu.ngengenege..

4.masukkan dalam bekas kaca sebab nak wat hiasan for display.and kucing tu mati kelemasan..ahh kijam...kijam....

mepek sangat jawapan aku..hahaha..*maafkan saya..maafkan saya..

Hush berkata...

soalan 1: sebab lelaki tu detektif yang menyiasat kes pembunuhan akak sulung dia.

soalan 2: buat 'saranghae'. hee.

soalan 3 dengan 4, hold dulu. em.

gha sudin berkata...

meh nak terai sekali lah jawab teka-teki-tekuk ni..

1. sebab adik perempuan dia berjaya bercakap n dapatkan fon number mamat tu..

2. buat isyarat tunjuk jari telunjuk kat minah ni, then jari telunjuk potong leher??

3. oh, maksudnyer lelaki ni jauh la daripada sesiapa yer.. i tot nak pi goda2 dia, then terus tikam di perut gitu.. haha..

4. campak kat sungai boleh kan?

hohohoho..

Perempuan berkata...

Huh.
Nonsense.

Hey Mr. K! I will not kill cats!

Rahika Wahidah berkata...

1) sebab perempuan itu gila.

2)*lama berfikir*. seriously tak tahu gesturing yg dia buat.mungkin tuding jari..

3)do nothing...

4)peluk kuat-kuat...

shafiyah zaubir berkata...

de answers :

fes : coz she's shy , plus ley jmp dat guy juz tym funeral , so ntk jmp 4 a second tym kene lah bunuh sum1 , dat's y she chuz 2kill her lil sis . so , d chance la dye nk jmp guy tuh lg tym 2nd funeral .

2nd : wt peace sudahhh
haha !
xpown wt body movement cm lgu go go go , ale ale ale .

3rd : kate toilet tuh jauh dr resident laen kn , so ketuk je lah toilet tuh . then tros tikam owg. bukn nye d sape2 taw pown. law dpt bunuh cm cite wrong turn left for dead tuh lg besss !

4th : i'm a cat lover . so ,xtaw la cnew nk bunuh kucing . ermmm . kite bunuh coz kucing tuh comel kn , so kite pancung lah kepala dye . then kite simpan pale dye n jd kn decoration kt uma . ala ,mcm pale rusa tuh laa

milimilo berkata...

ramainya dh jwb.mcm2 tebakan.heh.tp aku punye jwpn lebih krg nn je.mls taip laen.gile psiko.heh.

missbluefairy berkata...

soalan 1 : kerana dia ingin berjumpa dengan lelaki tersebut sekali lagi.
she's a psychopath...
soalan 2:he made the shusssh!!! sign.. pastu dia akan naik ke rumah flat anda. he managed to cought u...
pengsankan anda dgn chloroform. dragged u to his apartment. tied you to a chair... cut your tongue...pluck yr teeths...:)
soalan 3: pastikan pintu tandas tu tertutup~
pengsankan lelaki itu dengan kejutan eletrik...tikam dan kerat2 dia :)
soalan 4:rendam dalam air~mati secara lemas~adalah paling menyakitkan :)

noorafzan berkata...

1) pompuan tu dah gila!

2) lelaki tu wat isyarat jari gerak di leher macam amaran nak bunuh la pompuan tu.

3) pi berslat je depan lelaki tu after dia kuar toilet.

4) Kesian doe kalau dia bunuh that cat.

wzulaikha zulkiflee berkata...

sadis doe...soalan...=='
1]sebab adek dye gf laki tu..hoho..
2]dye wat isyarat yg cam nak bunuh org tu...
3]bunuh jela laki tu...
4]langgra ngan kereta..bahaha

zyra j berkata...

woahh nk try jwb jugak la. :P

1. Dia nk lelaki tu dtg funeral adik dia plak.

(eh jap, "that girl membunuh adik perempuannya." "nya" tu refer to that girl or that guy?)

2. I'm watching you.

3. Redah toilet tu & tikam.

4. Belai2 pastu picit2. (OMG tak sanggupnya. i love cats. T.T)

Tanpa Nama berkata...

apa ni soalan soalan psychopathic ni cepatlah bagi jawapan dia

miss swiftsya berkata...

1-rasanya...tu bf adik dye kot..
2-rasanya...senyap la kot..huhuhuh
3-kena ada 1000 sebab.bru bleh bunuh...
4-lagi la x sggup nk bunuh kcg...

hehehhehe...sori la bro..x dpt jwb beberapa soklan...wakakaka

hazirah naim berkata...

Jawapan 1:
Hoping that dia dapat mee the guy again..n kumpul kekuatan tuk approach if dorang jumpa lg
Jawapan 2:
Tangan sliding the neck????
Jawapan 3:
Kenapa kene gune pisau gak..bagi je laaaa injection cocktail that can kill dia ke racun ke..letupkan terus je ke tandas tuh
Jawapan 4:
Kenapa perlu rase geram nampak kucing yang comel??tak leh ke takyah bunuh....

Tanpa Nama berkata...

1,hrmm,lpas fkir balik2,sbnrny prmpuan tu x bnuh adikny malah dia pgi tlong slmtkn adk dia y cba bnuh diri sbb x bleh trima knyataan y dia bwa kreta smpi accident,pastu kakak sulung dia da xda,abg ipar plak mmg da xda,llki y hnsem tu adk abg ipr dia kot,huhu.nsib baik adik dia xda pa2,klu x, org ln igt dia da kna bnuh da,,,huhuhu

2.dia bt isyarat"jgn salah faham,kitarong tgah shooting,brlakon jak"mksdny llki tu bkn bnuh btul2 smbil tnjukkan kru y ada kat lokasi tu.huhuhu

3.bagi blik pisau tu & cakap "tak payah susah2 dia dah pgi jauh tinggalkan sini"org pn igt dia tu da xda la knon

4.tinggalkan kucing tu,biar kucing tu mati sndiri,hukum alam,

Akmal Azry berkata...

s1 : supaya adik dia tak rampas lelaki tu pabila lelaki tu datang ke pengebumian adik aku, pas tu goda dia, pas tu bunuh dia

s2 : isyarat jari dok kira berapa saat saya saksi kejadian. lepas tu dia akan toreh sebanyak 1 kali 1 saat yang saya tengok! dan kira kecepatan masa saya melarikan diri untuk mengangkat telefon, dia bergegas ke rumah saya dan membunuh saudara-mara saya.

s3 : buat suara perempuan, pas tu laki tu gabra, pisau tu ada kat atas pintu, bila dia buka je terus jatuh atas dia, pas tu tak mati lagi, saya cucuk mata dia, seksa-seksa sikit, lama-lama baru mati.

s4 : penderaan fizikal, main-main ngan kucing, orang nampak cam main, padahal tengah tekan kuat-kuat badan dia, orang tengok cam dok belai, padahal dok tekan usus dia kuat-kuat, lama2 mati la

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger