Gambar : Realiti Hidup.

Assalamualaikum

Hari ini, aku di kejutkan dengan kedatangan seorang sahabat lama ke rumah. Muka dia monyot gila. Dia datang kepadaku adalah kerana dia ingin meluahkan masalah dia kepada ku. Biasalah, selain baik, aku juga peramah, pendiam dan pandai memujuk. Aku juga seorang yang pandai mendengar masalah (dengan gadis comel sahaja).

Dia monyok kerana dia selalu hadapi masalah dengan kawan-kawan dia yang hipokrit.

Lalu, aku pun teringat akan perihal lembu. "Hidup ini umpama lembu di dalam kandang" yang aku baca beberapa hari lepas. So, aku pun arrange step untuk bercerita perihal lembu di dalam kandang ini terhadap sahabatku itu.




Ulasan

Naqib Mohamad berkata…
perghhh! double meaning tuh! HAHAHA
Andy Zulkipli berkata…
cam haram doh ...
HAHA !!!
Maizatul Akma berkata…
mmg dasar kuajo lah punya kawan~
eyan2 berkata…
hipocrite is better than backstabber
~_~'
Nurul Hani berkata…
ok fine, tak paham. XP
RS berkata…
hahahahahahah.astagfirullah!
Faiz Tapit berkata…
cegampang... hahahaha
facebook user berkata…
haha .. lepas ni orang mengadu masalah kat kau, make sure ayat masih bunga-bunga. cool juga steady, bro.
zey berkata…
ha? puyu?
Khairi berkata…
Bangan punya itu lembu hahaha.

Terbaik. So... prob dia dah setel ke?
haikadove berkata…
niceee advice! hahahaa. and the pic crius lawak ;D

yeah, mungkin btol jgak. tak semua yang dtg mendengar rela membantu kan. ada yang dtg mendengar utk ambil kesempatan..
syahidahfouat berkata…
double meaning sungguh ! hahaha xD but so damn true !
Tanpa Nama berkata…
eee..habat!-tasnim-
maryamqistina berkata…
haha...ambil kesempatan!
cKyN WaN berkata…
o.m.g

giler menakutkan ko nye contoh!
eQin_BaD berkata…
hahaha... xgne tol... keji pnye lembu.. hahaha
JuanYuan berkata…
haha..kau mengigau ker MR K??hak3
DinDangComey berkata…
ahaha.. apa la Mr K.. org2 yg innocent mna phm double meaning entry nih.. hypocrite is better than backstabber.. org innocent komen camnie la.. ptutnya "backstabber".. ngeh3..
miss red heart berkata…
adeih.. apekah?? oh.. sy sure xmo cerita prob sy kat mr.k... nanti mau "ayat bunga " pe la yg sy dapat.. ish2 mr.k... ayat dh baik tp gamba bw meaning yg lain... herm..lagi satu, kate pendiam camne boleh jadi peramah plak.. musykil..*tgh pk ni..
mr shah berkata…
perghhh....datang projek trus...ni mmg btol bantu membantu ni...
Kimmy Ai berkata…
HAHAHA! lawak2.. yep.. life's like that.. ;)
Sang Tsukasa berkata…
cilaks punye lembu.. hak3 ;D
MuhD NoR AzyM berkata…
Adoiyaii..haha..double meaning terbaekk.. :p
Zul Fahmi berkata…
hahahaha x boleh blah siot,
so be careful buddies.
Tanpa Nama berkata…
yeah..yg aq phm ader kwn yg sker tikm dri blkg kn..hehe~
tp yg aq psti..dlm mner2 entri ko psti akn ader ayt tuk memji dri ko sndri..haha :)
cess!!
mmg mngambil kesempatan!
Cik Nathrah berkata…
hahaha..best la pic tu..seswai!
noorafzan berkata…
hui..
hang takkan buat cam lembu tu kan?
kan?kan?
aku.kau.kamo berkata…
ahahaha..
comel!! >_<
Tanpa Nama berkata…
hahahahaha u rock my gloomy day thanks :)
EEan berkata…
Hahahahahah.. bodoh punye lembu.. Kejam la syial
Mr K berkata…
@Afzan - Eh, I baik..

@Anony & Din - Ada banyak meaning backstabber tu.
Anwar Faiz berkata…
hhaahahahahahahhaa!!
taqie berkata…
haha.. kadang2 tak boleh nak percaya org sekeliling kte sklipn.
shima azmi berkata…
haha..moral value 2 dh nmpk dh..cth 2 mmg kene ar..tp..jln cite xleh bla..interstng.. ;)
Cik Jannah berkata…
hahaha. lambat paham sikit. =.-
Pala Maldini berkata…
hahahha.. cam harraammm !!!
cik Diva berkata…
hoho.. double meaning ouh... gud job.. kelaka dow
pencinta haiwan berkata…
PLS la bro...dats not funny, ok!~
GHAH berkata…
baca komen baru faham. -__-
gadisemasa berkata…
hahaha...dasat lah.takleh balah la bendealah tuh
seven_eleven658 berkata…
hahha..double meaning terbaekkkk!!!
tapi memang..life slalu camtu..kawan sendiri pown leh tikam blakang. tapi kan, gambar ko memang wat aku gelak pagi ni!TQ bro..
SaYraH WonDerLanD berkata…
ni dinamakan mengambil kesempatan di dalam kesempitan
Tanpa Nama berkata…
lucah2
gadis 3 suku . berkata…
ok yg nie aku setuju :)