Selasa, 6 Oktober 2009

Khidmat Masyarakat untuk Budak-Budak Micet.

BitDefernder terbaik. License expired in 13900 days. =)

Baru-baru ni aku tengok banyak betul dak-dak Micet ada prob ngan laptop. Dan rajin pula diaorang gi hantar kedai kasi repair padahal format je. So, aku rasa ianya suatu yang membazir. Jadi, dengan FREEnya, aku sudi untuk memformat laptop korang ( kepada Windows 7 Ultimate x86bit) + Bit Defender Total Security 2009/ 2010 (Full version-Update hourly) . Aku guna BitD, sampai sekarang tak pernah prob. Dah nak dekat dua tahun. Tak perlulah bunyi kuda mengarut yang menyakitkan hati macam antivirus yang 'satu' tu. Stakat bunyi virus detected yang gempak tapi tak leh block virus tak guna juga.

Bukan selalu aku buat baik.

11 Comments:

enyheartsdiamond berkata...

tomoro.some of mestech's students will go to micet;)

*but im not included..
sobsss*

cik lubakpink berkata...

da lme buat keje nie?

haha~

noor afzan berkata...

budak micet je ker?
khidmat masyarakat tuk warga blogger x de ke bro..?

chokio_nia berkata...

aku bukan budak micet..tp aku nak ko tolong aku boley???

CAHAYA berkata...

bagus. kalau hard disk crash ko buat free tak? kalau free aku hantar kat ko. haha.

IMCurtain berkata...

Hello all,

We would like to invite you to promote your blog on our blogosphere. It has similar functions as Innit and Digg. Totally free! (Click on the 'Tutorial' button if you're not sure how to do it)

Join now: Malaysian Blogger [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

FiFFyMaFiA (",) berkata...

aku nak post ltptop member aku kt ko utk ko formatkan leh x? laptop dia hang smlm lepas cucuk pendrive aku. pastu g format aku yg bayar.. adei

edy anuar berkata...

aq nak bitD ley? :D

jo berkata...

meh datang tolong gua handle 2 makmal kompiter ni...

Mr K berkata...

@Eny - Jgn risau. Kau tak rugi apa2 pun. =)

@Irah- Baru doe.

@Afzan- Kene bayar.

@Chokio - Selagi kau perempuan, aku akan tolong.

@Fifi - Kau bernasib malang doe

@Jo - Gua nak jadi manager 1 makmal.

@Edy - Boleh je. Mintak lah nnt.

AZIZAN & HAFIZAH berkata...

jom lawati http://www.jombinabadan.com

dapatkan panduan badan tough sekarang

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger