Gadis Tak Boleh Hidup Tanpa...

Love in the pocket. (Pic by edctpsu)

Gadis tak boleh hidup tanpa....?

Anyone? Name it.

Comment Here

Ulasan

sarah berkata…
money? bukan dtakat gadis xleh hidup tanpa money.lelaki pon kebulur kalo xde duit.hehe gadis takleh hidup tanpa..entah lu pikirlah sniri.hihihi
*~ aRaBeLLa ~* berkata…
alahhh laki pon same jugakk..
Atiqah berkata…
sy x leh hidup tnpa duit sbb sy kuat mkn...hehehe
Lala berkata…
aku rs lelaki juga xboleh hidup tanpa...money...betul???
fitriah berkata…
lo laki pun. sume org xleh idup tanpa duit.
et berkata…
hoho..kurg setuju..bukan tidak bsetuju oke..

mungkin ade je pompuan yg mcm tu..tp, x ramai sgt kot..rse cam lebey pd cintan..pompuan xley idup kalu xde cintan..

cintan kat family..kat kengkawan..kat pakwe etc...etc...keh3~

kalu xde elemen2 tu sumer...cam pelik gak laa...ngeee~ ^^
Tanpa Nama berkata…
prmpn x ley hdup tnpa LELAKI. HAHAHHAAHAHA
chokio_nia berkata…
tade duit mang taleh idop ah..siyes..tapi paling btol, tade nyawe ah..kalo da tuhan tarik nyawe tu, mati la kan..simple je..
Syarinie Amran berkata…
pad!
wahahaahahahaha
.ib. berkata…
pompuan takleh hidup tanpa her very own heart! ;) chill~~~!!!
balqissy berkata…
semua orang tak boleh hidup tanpa kekuatan dia.

ada yang jadi hamba duit, ada yang terlalu pentingkan kesayangan, ada yang hidup hanya untuk kecantikan, tapi back to basics, hidup yang berlandaskan agama akan dapat semua tu ^.^

sekian sahaja tazkirah hari ni. terima kasih. =)
'AQILAH berkata…
perempuan tak boleh hidup tanpa bercakap setiap hari.
joegrimjow berkata…
xley idup tanpa laki
ween berkata…
cinta sejati.
Boneka tak sakit berkata…
duit tak pernah akan cukup tu fact!
kecinta merosot mengikut usia hahaha..

alahai perempuan! dan tua tgk ko nak jual apa! chantek2 pown tua juga so agak2 pk lah sikit kan??

jgn pk ko chantek! selama yer ko digilai ko bukan maradona* nie yg aku eja nie pemain bola ke artis tu eh..!
:P
Just_najmiE berkata…
gadis tidak boleh hidup tanpa ibu bapa.. klau tak, diorg tak wujud kat dunia ini.. sekian.. (^^,)
suraya berkata…
duit?sume orang x boleh hidop tanpe duit.

pompuan x buleh hidop tanpe duit sbb kan keperluan dan kehendak.

laki x buleh hidop tanpe duit sbb pompuan?haha.boleh jugak tu.. :P
syahidahariff berkata…
i would say perempuan xboleh hidup if tak de kawan. i mean bff. itu my opinion lah..btw, a good topic man.. :')
jo berkata…
betul...
lelaki mn perlukan duit...

kan?kan?kan perempuan semua...?
Tanpa Nama berkata…
hahahahaha
ntah papentah ko nh kerol

memag diakui pmpuan xleh idup tnp duit

tapi,aku teringin ah nak tengok kau xpegang duit utk 3hari.leh survive x?

maybe ko maksudkan pasal pmpuan yg demand nak tu nk ni kat balak dorang kn?

sebenarny mostly jd cmtu sbb pengaruh kawan..kawan dorang dpt fon lah,bear lah dr pakwe dorang..so yg lain2 ni pon nk la jugak..

tapi bkn pmpuan je..lelaki pn ku rase begitu juge.same je ah.juz perenggan diatas word 'pakwe' tuka jd 'makwe' huh?

kesimpulanny,semue bgantung pd people aroud us.so kerol.jangan asik nak cop pmpuan je.kang ngan kau2 aku cop.

sekian mekasih
DilOt berkata…
xsemestinya perempuan lelaki pun rasanya sama je...kalau tak mcm mana nak pinang perempuan kalau xdak duit ...mcm mana nak sara anak org lain pasni...hehe..
Mr K berkata…
@Anoy - Aku setuju dengan JoeGrimjow. Perempuan tak boleh hidup tanpa lelaki. HAHAHA
noor afzan berkata…
x leh hidup tanpa cinta..
betul2..
x semestinya cinta pada lelaki je kan...
enough with that la..
Jard The Great berkata…
x leh idup tanpa udara.. keh keh keh
Kimmy berkata…
xleh hidup tanpa otak. xde otak, xleh la nk dapatkn bnda yg kita nak..
MRYM berkata…
Perempuan tak boleh hidup tanpa baju. -________-''
lynda berkata…
llaki pown....
Khaleeqa Idrus berkata…
Perempuan tak buleh hidup tanpa vaginanya :]
Rara berkata…
laki pon xleh idup tnpe duit pe..duit pnting lor skg..cinte? tolak tepi dlu lar..hek.. :D
enyheartsdiamond berkata…
tanpa cinta..boleh hidup je;)
♥ayudeadwish♥ berkata…
pompuan takley idup tanpa bra~~
hahahahaaaaa~~
nakal2



laaariiii~~
NieSah berkata…
tanpa kasih mama n abah..
gadis tak boleh hidup tanpa Aaron Aziz..
izna is eyelent berkata…
gadis xleh hidup tanpa nyawa kurniaan Allah..
haha..
LIEZ. berkata…
gewl xlry hidup tanpe nafas..
klau xbnafas,
cam ne nak id0p!
hehehe..
Mug Putih berkata…
Yang peliknya, nak jgk si lelaki stick ngan ppuan cam ni.

X boleh hidup ke lelaki tanpa perempuan yang x bley hidup tanpa duit?
Mug Putih berkata…
Yang peliknya, nak jgk si lelaki stick ngan ppuan cam ni.

X boleh hidup ke lelaki tanpa perempuan yang x bley hidup tanpa duit?
Tanpa Nama berkata…
imma gurlz..i choose both..sbb dwet tu pntg..and..love 2 is a part of live rite?spe yg xde 2 mmg tpu.
saifuddin berkata…
Perkara2 asas seperti yg telah disebut di atas kecuali Aaron aziz..
tambahan kewarasan...kalau xwaras, ramai gak yg bunuh diri...
ATINmoon berkata…
tak boleh hidup tanpa jantung yang mengepam darah ke seluruh badan =)
KasutkuKoyak berkata…
well,mgkin betul ape yg Mr.K ckp,but bkn sume awek2 kat luar ni yg g2.....
awek Mr.K pun mesti bkn g2 kan????
Tanpa Nama berkata…
makanan
Tanpa Nama berkata…
pompuan xleh idop kalo kurangnya kasih syg... =)
yang lagi mau jual kebun sengon mau bagi info nich tentang bibit jabon dan kayu jabon bagi yang suka bertani
mathaliul falah berkata…
mampir,, mampir..
drheartymza berkata…
gadis tak boleh hidup tanpa cinta ALLAH sebab cinta ALLAH itu akan hadirnya seorang lelaki yang beriman dalam hidup gadis tu
Tanpa Nama berkata…
Simply wish to say your article is as amazing.
The clearness in your post is simply spectacular and that i can suppose you're an expert on this subject. Fine together with your permission allow me to clutch your feed to stay up to date with imminent post. Thank you a million and please continue the gratifying work.

Feel free to visit my web site - http://pornharvest.com/index.php?m=2139322