Khamis, 29 Oktober 2009

Gadis Tak Boleh Hidup Tanpa...

Love in the pocket. (Pic by edctpsu)

Gadis tak boleh hidup tanpa....?

Anyone? Name it.

Comment Here

49 ulasan:

  1. money? bukan dtakat gadis xleh hidup tanpa money.lelaki pon kebulur kalo xde duit.hehe gadis takleh hidup tanpa..entah lu pikirlah sniri.hihihi

    BalasPadam
  2. sy x leh hidup tnpa duit sbb sy kuat mkn...hehehe

    BalasPadam
  3. aku rs lelaki juga xboleh hidup tanpa...money...betul???

    BalasPadam
  4. lo laki pun. sume org xleh idup tanpa duit.

    BalasPadam
  5. hoho..kurg setuju..bukan tidak bsetuju oke..

    mungkin ade je pompuan yg mcm tu..tp, x ramai sgt kot..rse cam lebey pd cintan..pompuan xley idup kalu xde cintan..

    cintan kat family..kat kengkawan..kat pakwe etc...etc...keh3~

    kalu xde elemen2 tu sumer...cam pelik gak laa...ngeee~ ^^

    BalasPadam
  6. prmpn x ley hdup tnpa LELAKI. HAHAHHAAHAHA

    BalasPadam
  7. tade duit mang taleh idop ah..siyes..tapi paling btol, tade nyawe ah..kalo da tuhan tarik nyawe tu, mati la kan..simple je..

    BalasPadam
  8. pompuan takleh hidup tanpa her very own heart! ;) chill~~~!!!

    BalasPadam
  9. semua orang tak boleh hidup tanpa kekuatan dia.

    ada yang jadi hamba duit, ada yang terlalu pentingkan kesayangan, ada yang hidup hanya untuk kecantikan, tapi back to basics, hidup yang berlandaskan agama akan dapat semua tu ^.^

    sekian sahaja tazkirah hari ni. terima kasih. =)

    BalasPadam
  10. perempuan tak boleh hidup tanpa bercakap setiap hari.

    BalasPadam
  11. duit tak pernah akan cukup tu fact!
    kecinta merosot mengikut usia hahaha..

    alahai perempuan! dan tua tgk ko nak jual apa! chantek2 pown tua juga so agak2 pk lah sikit kan??

    jgn pk ko chantek! selama yer ko digilai ko bukan maradona* nie yg aku eja nie pemain bola ke artis tu eh..!
    :P

    BalasPadam
  12. gadis tidak boleh hidup tanpa ibu bapa.. klau tak, diorg tak wujud kat dunia ini.. sekian.. (^^,)

    BalasPadam
  13. duit?sume orang x boleh hidop tanpe duit.

    pompuan x buleh hidop tanpe duit sbb kan keperluan dan kehendak.

    laki x buleh hidop tanpe duit sbb pompuan?haha.boleh jugak tu.. :P

    BalasPadam
  14. i would say perempuan xboleh hidup if tak de kawan. i mean bff. itu my opinion lah..btw, a good topic man.. :')

    BalasPadam
  15. betul...
    lelaki mn perlukan duit...

    kan?kan?kan perempuan semua...?

    BalasPadam
  16. hahahahaha
    ntah papentah ko nh kerol

    memag diakui pmpuan xleh idup tnp duit

    tapi,aku teringin ah nak tengok kau xpegang duit utk 3hari.leh survive x?

    maybe ko maksudkan pasal pmpuan yg demand nak tu nk ni kat balak dorang kn?

    sebenarny mostly jd cmtu sbb pengaruh kawan..kawan dorang dpt fon lah,bear lah dr pakwe dorang..so yg lain2 ni pon nk la jugak..

    tapi bkn pmpuan je..lelaki pn ku rase begitu juge.same je ah.juz perenggan diatas word 'pakwe' tuka jd 'makwe' huh?

    kesimpulanny,semue bgantung pd people aroud us.so kerol.jangan asik nak cop pmpuan je.kang ngan kau2 aku cop.

    sekian mekasih

    BalasPadam
  17. xsemestinya perempuan lelaki pun rasanya sama je...kalau tak mcm mana nak pinang perempuan kalau xdak duit ...mcm mana nak sara anak org lain pasni...hehe..

    BalasPadam
  18. @Anoy - Aku setuju dengan JoeGrimjow. Perempuan tak boleh hidup tanpa lelaki. HAHAHA

    BalasPadam
  19. x leh hidup tanpa cinta..
    betul2..
    x semestinya cinta pada lelaki je kan...
    enough with that la..

    BalasPadam
  20. x leh idup tanpa udara.. keh keh keh

    BalasPadam
  21. xleh hidup tanpa otak. xde otak, xleh la nk dapatkn bnda yg kita nak..

    BalasPadam
  22. Perempuan tak boleh hidup tanpa baju. -________-''

    BalasPadam
  23. Perempuan tak buleh hidup tanpa vaginanya :]

    BalasPadam
  24. laki pon xleh idup tnpe duit pe..duit pnting lor skg..cinte? tolak tepi dlu lar..hek.. :D

    BalasPadam
  25. pompuan takley idup tanpa bra~~
    hahahahaaaaa~~
    nakal2



    laaariiii~~

    BalasPadam
  26. gadis xleh hidup tanpa nyawa kurniaan Allah..
    haha..

    BalasPadam
  27. gewl xlry hidup tanpe nafas..
    klau xbnafas,
    cam ne nak id0p!
    hehehe..

    BalasPadam
  28. Yang peliknya, nak jgk si lelaki stick ngan ppuan cam ni.

    X boleh hidup ke lelaki tanpa perempuan yang x bley hidup tanpa duit?

    BalasPadam
  29. Yang peliknya, nak jgk si lelaki stick ngan ppuan cam ni.

    X boleh hidup ke lelaki tanpa perempuan yang x bley hidup tanpa duit?

    BalasPadam
  30. imma gurlz..i choose both..sbb dwet tu pntg..and..love 2 is a part of live rite?spe yg xde 2 mmg tpu.

    BalasPadam
  31. Perkara2 asas seperti yg telah disebut di atas kecuali Aaron aziz..
    tambahan kewarasan...kalau xwaras, ramai gak yg bunuh diri...

    BalasPadam
  32. tak boleh hidup tanpa jantung yang mengepam darah ke seluruh badan =)

    BalasPadam
  33. well,mgkin betul ape yg Mr.K ckp,but bkn sume awek2 kat luar ni yg g2.....
    awek Mr.K pun mesti bkn g2 kan????

    BalasPadam
  34. pompuan xleh idop kalo kurangnya kasih syg... =)

    BalasPadam
  35. yang lagi mau jual kebun sengon mau bagi info nich tentang bibit jabon dan kayu jabon bagi yang suka bertani

    BalasPadam
  36. gadis tak boleh hidup tanpa cinta ALLAH sebab cinta ALLAH itu akan hadirnya seorang lelaki yang beriman dalam hidup gadis tu

    BalasPadam
  37. Simply wish to say your article is as amazing.
    The clearness in your post is simply spectacular and that i can suppose you're an expert on this subject. Fine together with your permission allow me to clutch your feed to stay up to date with imminent post. Thank you a million and please continue the gratifying work.

    Feel free to visit my web site - http://pornharvest.com/index.php?m=2139322

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.