Jumaat, 23 Oktober 2009

Terkejut Tak Apabila Ada Anak Dara Sultan Datang Melamar Korang Dan Memberi Sebuah BMW Gina Light.


Gambar di ambil tanpa kebenaran.

Aku lepak-lepak depan lappy aku. Kelihatan kalernya dah semakin tak lawa. Agak menyesal aku beli laptop yang kaler putih. Dah nampak kusam. Benci.

Aku lepak-lepak kat blog anak al-Idrus. Gadis kota yang cantik. Mulut pun boleh tahan cantik. Tapi kalau tengok betul-betul, muka dia gila innocence. Rasa nak gelak pun ada. Kalau bergaduh ngan dia kat YM lak, punya la susah dia nak mengalah. Se-sakastik-sakastik aku, sakastik lagi dia. Oh-oh. Aku tak ada kakak. So memang aku anggap budak ni sebagai kakak. Jelez la juga aku tengok member-member aku cakap pasal kakak dieorang. So kalau korang tengok aku bermanja-manja dengan dia, jangan salah faham. Aku sememangnya kurang kasih-sayang seorang kakak sebab tu aku bermanja dengan dia. So siapa rasa dia cantik, putih, gebu, comel, baik hati, cute dan manja serta tak ada tempat nak curah kasih sayang, buat-buat lah tersalah number bila call aku.

Kalau nak diikutkan, aku tak ada apa nak dibuat. Hari ni kelas tak ada. Kalau ikut perancangan aku nak tido je. Tapi memandangkan masa depan aku semakin gelap, tak jadi ah nak tido. Apapun, blog mesti di-update. Cita-cita untuk dapat side income RM 500-1000 sebulan akhir tahun hadapan mesti aku capai. Ceh Rm 500- 1000. Bajet la kan nak dapat banyak tu sebulan. Tapi tak mustahil. Harap-harap, suatu hari nanti, aku boleh dapat lebih RM 10,000 sebulan hanya dengan NuffNang. Waktu tu, umur aku mungkin dah cecah 30 kot. Tu pun kalau blog ni wujud lagi la kot. Isk. InsyaAllah.

Aku masih di blog anak al-idrus. Tertarik dengan mainan tag dia. Setahu aku orang yang bosan tak ada kerja gila-gila je yang akan main tag. And jarang ada lelaki yang main tag. Kalau ada pun, lelaki tu mesti baik, sopan santun, berbudi bahasa, sedap mata memandang, kacak, bergaya, ada masa depan cerah, awek cute, romantis dan boleh dibuat suami walaupun dah ada isteri empat.


Tag


Yourself.
Aku nampak macam playboy. Tapi sebenarnya aku bukan playboy. Aku baik. Okay aku jahat. Orang jahat tak akan cakap dia jahat. So aku dah cakap yang aku ni jahat jadi kiranya aku ni baik lah. Aku seorang yang pendiam, pemalu dan macam -macam lagi lah. Tak suka beraada dalam crowded. Tak suka hangout ramai-ramai. Amat setia.

Speak of -
Pendiam

Interest -
Blogging

Orientation -
Bisex Straight.

Type of life partner -
Fulltime tutup aurat
Pemalu
Pediam
Sedap mata memandang/comel
Fair
Manja

Deodorant je.

Please state your current brand of the following:

1. Hair Shampoo :
Follow you.

2. Hair Conditioner :
None

3. Facial Foam :
Men Expert.

4. Scrubs :
Watson - Grapes

5. Facial cream :
Men Expert.

6. Body lotion :
Kulit aku sensitif. Aku pakai soap-free 5.5 apa tah.

7. Shower soap :
Kulit aku sensitif. Aku pakai soap-free 5.5 apa tah.

8. Lipstick :
LipIce

9. Perfume :
Giorgio Armani Attitude
Sikly for Men Inspiration.

10. Deodeorant :
Playboy Miami.
Nivea Yellow.


PART B (cloth)

Just state the favourite brand that you have only:

1. Outfit :
'Giordano' - singlet.
Bum - Singlet
Lois - Kemaja
Loxy punya - Kemaja
2nd Chance - Kemeja
Hardy Amines - Kemeja
Soda - Jacket/Sweater
Samuel & Kevin - T-shirt gay aku and Awang. Aku and dia pakai dalam satu hari pada masa sama sumpah nampak macam couple.

Ya aku memang suka pakai kemeja.

2. Jeans :
Diesel, Dapper, BUM.

3. Baju kurung/melayu :
John Master

4. Shoes :
Larrie
BlueHammer

5. Slippers :
Tak ada.

6. Spectacles/sunglasses :
Lee's

7. Hijjab :
Gua pakai kopiah.

8. Underwear:
Even Creation Boxers.
(Part ni mesti para lelaki cepat-cepat pergi ke blog anak al-Idrus tu sebab nak tengok apa yang dia tulis kan? Hehe)

9. Belt :
Levi's Original yang dibeli oleh Firdaus Kachack kat pasar malam
Gucci white.

10. Socks :
Diesel/Dapper

11. Watch :
Tak pernah




PART C (technology)

1. Mobile handphone : Nokia

2. Laptop/notebook : Acer

3. Printer/scanner : ComLab29C

4. Camera : Rash's Hp.

5. Hardisk : Atans'

6. mp3/mp4 : Mira's Mp3 Player

Commitment! Katanya..

Awek ni pernah bagi tau aku yang couple and cinta-cinta ni tak penting. Dia tanya aku kenapa cinta tu penting sangat bagi aku and aku tak tahu nak jawab apa. Lagi pun, bajet lah kan kalau couple akan kahwin trus. Asal jangan buat apa-apa masa couple sudah lah.

Oh ya. Tajuk tak ada kena mengena dengan entri.

Comment Here.

10 Comments:

chipsmore berkata...

try la gadoh dengan saya kat ym pulak..haha

suraya berkata...

Aku masih di blog anak al-idrus. Tertarik dengan mainan tag dia. Setahu aku orang yang bosan tak ada kerja gila-gila je yang akan main tag. And jarang ada lelaki yang main tag. Kalau ada pun, lelaki tu mesti baik, sopan santun, berbudi bahasa, sedap mata memandang, kacak, bergaya, ada masa depan cerah, awek cute, romantis dan boleh dibuat suami walaupun dah ada isteri empat.

adekah mr k buat tag utk berade dlm golongan di atas.heeehe.gurau je..

blog walking ^^

farhana rahim aka paan berkata...

"And jarang ada lelaki yang main tag. Kalau ada pun, lelaki tu mesti baik, sopan santun, berbudi bahasa, sedap mata memandang, kacak, bergaya, ada masa depan cerah, awek cute, romantis dan boleh dibuat suami walaupun dah ada isteri empat."
.
.
.
ngahahaha ;))
sila kawen 4.~ ;P

tag ni menarek, tp malas nk pikir jenama weh ;)

NieSah berkata...

Ya Allah..jenuh nya nak relate tajuk ngn entri..rupenyer xde kene mengena..haish!

patutla puji org laki buat tag..upenyer dia..huhu~

chokio_nia berkata...

ahaha..bak no tepon..nak wat2 salah2 kol..nati leh ckp ngan anak idrus..=)

taz berkata...

nak menyibuk jugak la buat tag ni.

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin berkata...

aku dengan die sama baya kan?
kire aku ni abang ipar ko la
lalala~

Kimmy berkata...

tajuk kau bapak la gempaknye!

cehs~

rupanya tag-mengetag aje..

Lala berkata...

so disini kamu nk bgtau yg kamu ni seorang lelaki yg baik,lemah lembut, pendiam dan sebagainya lah sbb kamu buat tag ni...hehehehhe...

chenadiaa berkata...

hahaha . entry mr.k always the best !

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger