Rabu, 14 Oktober 2009

Aku Cuma Nak Bagi Tau - S2 Ep 3 : Hidden Words

The gentleman

Bila seorang lelaki memberikan laluan kepada gadis, dia akan berkata;

"Ladies first."

Yang sebenarnya bermaksud;
"(Beautiful) ladies (always my) first (priority)."

Lelaki... korang tak boleh percaya sangat. Mulut je manis.

Maaf kerana diri ini telah meragut kepercayaan mu terhadap ku....

26 Comments:

chipsmore berkata...

memang lelaki mulot maniss ponnn ..haha :D

joegrimjow berkata...

ala
ni cacatkan nama lelaki ni

CAHAYA berkata...

Haha. Kesian aku bukan priority.

emica berkata...

fact,,
tp bile guy bt gituh kt girl,,
that girl akn ade rama2 berterbangan dlm taman hati die,,
hahahah
n i do,,
kehkehkeh

jo berkata...

memang betul sangat pon...

♥ayudeadwish♥ berkata...

aku sgt sokong ngan kata2 mu tu..
ko pondan ke? <- ni soklan je

*~ aRaBeLLa ~* berkata...

Owwww..ye ke?? thanks 4 da info! hakhak

nina berkata...

ouh really???
only now i noe it~~
damn!
hahaha....=,="

kEy berkata...

mmg tau lme dah laki mulut manis mmg xleh caye~

vanillamilkshake berkata...

o0o0o0o...
bgitu mksd tersiratnye.
^_^

NieSah berkata...

parempaun yang peka sudah tahu kenyataan tuh..

et berkata...

err..x sumer kot mulut manis..ade je yg berat mulut..hek3..tp, xley caye derg sgt..bahaye2~

Just_najmiE berkata...

ragut kepercayaan siapa?.. hurm, musykil jap..

Kimmy berkata...

ouh..sebegitukah?? tapi aku belom jumpa lelaki yg berkata mcmtuh kat aku..

hmm,maybe i won't deserve it..hahaha

chokio_nia berkata...

aku sokong la ayt last ko..terbaek!!

Kimmy berkata...

Assalamualaikum,
err,encik Khairul, aku ade soalan yg xberkaitan dgn post kau ni..
harap didelete slepas membace yep..
(haha,aku pun xtau ape sebab ia perlu didelete)

lepas meratah sume entry2 kau nie, aku ade perasan yg widget LinkWithin kat bawah entry tu,die ade pd stiap ending entry walaupun ade lagi entry lain kat bawah.
tapi apasal aku punye xjadi mcmtu??
kalo aku letak bnyak entry utk 1 page tu,widget tu akn duduk kat entry yg paling bawah,bukan pd setiap ending entry.

adeh~soalan aku ni difahamikah?

ape pun,kalo kau tahu pape tntang ni, harap reply ek?
thank you..
^,^

p/s : aku rase mungkin comment ni xde kaitan ngan entry kau so,kalo diapprove mungkin akan mencacatkan other comments. MOTS,delete it.

enyheartsdiamond berkata...

bijak!

Kimmy berkata...

adeh..,mr.K ni xdgar cakap lh...

=.='

Mr K berkata...

@Kimmy - Aku memang degil. =)

Tanpa Nama berkata...

Dsr gay. hahaha

Mr K berkata...

@Anoy - Aku bisex doe. Da level up.

emica berkata...

additional frm my previous,,
i do agreed with ur statement,,
guys bile nk sumthing dr gurl,,
ayat,,
pergh,,
taik tinge pon leh cair,,
tp bile da dpt,,
that gurl hny dilayan spt angin kentut,,
bt tatau n rase wajib dielakkan,,
bulls**t!
upss!
emosi plak,,
hehehe

Miss_Independent berkata...

aku mmg dh agak org laki di mulut lain di hati lain..
bagi aku, most of them pandang rupa..

Kimmy berkata...

"Aku bisex doe. Da level up."

Pergh!! kontroversi tu beb

anyway,huh...=_='

Tanpa Nama berkata...

hahaha. entri ni lawak gile. lambat jumpe la blog ko. so skang baru dpt komen. haha nice.

Izzati berkata...

ko ckp cm uhh... ko bkn laki ke?

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger