Aku Cuma Nak Bagi Tau - S2 Ep 3 : Hidden Words

The gentleman

Bila seorang lelaki memberikan laluan kepada gadis, dia akan berkata;

"Ladies first."

Yang sebenarnya bermaksud;
"(Beautiful) ladies (always my) first (priority)."

Lelaki... korang tak boleh percaya sangat. Mulut je manis.

Maaf kerana diri ini telah meragut kepercayaan mu terhadap ku....

Ulasan

chipsmore berkata…
memang lelaki mulot maniss ponnn ..haha :D
joegrimjow berkata…
ala
ni cacatkan nama lelaki ni
CAHAYA berkata…
Haha. Kesian aku bukan priority.
emica berkata…
fact,,
tp bile guy bt gituh kt girl,,
that girl akn ade rama2 berterbangan dlm taman hati die,,
hahahah
n i do,,
kehkehkeh
jo berkata…
memang betul sangat pon...
♥ayudeadwish♥ berkata…
aku sgt sokong ngan kata2 mu tu..
ko pondan ke? <- ni soklan je
*~ aRaBeLLa ~* berkata…
Owwww..ye ke?? thanks 4 da info! hakhak
nina berkata…
ouh really???
only now i noe it~~
damn!
hahaha....=,="
kEy berkata…
mmg tau lme dah laki mulut manis mmg xleh caye~
vanillamilkshake berkata…
o0o0o0o...
bgitu mksd tersiratnye.
^_^
NieSah berkata…
parempaun yang peka sudah tahu kenyataan tuh..
et berkata…
err..x sumer kot mulut manis..ade je yg berat mulut..hek3..tp, xley caye derg sgt..bahaye2~
Just_najmiE berkata…
ragut kepercayaan siapa?.. hurm, musykil jap..
Kimmy berkata…
ouh..sebegitukah?? tapi aku belom jumpa lelaki yg berkata mcmtuh kat aku..

hmm,maybe i won't deserve it..hahaha
chokio_nia berkata…
aku sokong la ayt last ko..terbaek!!
Kimmy berkata…
Assalamualaikum,
err,encik Khairul, aku ade soalan yg xberkaitan dgn post kau ni..
harap didelete slepas membace yep..
(haha,aku pun xtau ape sebab ia perlu didelete)

lepas meratah sume entry2 kau nie, aku ade perasan yg widget LinkWithin kat bawah entry tu,die ade pd stiap ending entry walaupun ade lagi entry lain kat bawah.
tapi apasal aku punye xjadi mcmtu??
kalo aku letak bnyak entry utk 1 page tu,widget tu akn duduk kat entry yg paling bawah,bukan pd setiap ending entry.

adeh~soalan aku ni difahamikah?

ape pun,kalo kau tahu pape tntang ni, harap reply ek?
thank you..
^,^

p/s : aku rase mungkin comment ni xde kaitan ngan entry kau so,kalo diapprove mungkin akan mencacatkan other comments. MOTS,delete it.
Kimmy berkata…
adeh..,mr.K ni xdgar cakap lh...

=.='
Mr K berkata…
@Kimmy - Aku memang degil. =)
Tanpa Nama berkata…
Dsr gay. hahaha
Mr K berkata…
@Anoy - Aku bisex doe. Da level up.
emica berkata…
additional frm my previous,,
i do agreed with ur statement,,
guys bile nk sumthing dr gurl,,
ayat,,
pergh,,
taik tinge pon leh cair,,
tp bile da dpt,,
that gurl hny dilayan spt angin kentut,,
bt tatau n rase wajib dielakkan,,
bulls**t!
upss!
emosi plak,,
hehehe
Miss_Independent berkata…
aku mmg dh agak org laki di mulut lain di hati lain..
bagi aku, most of them pandang rupa..
Kimmy berkata…
"Aku bisex doe. Da level up."

Pergh!! kontroversi tu beb

anyway,huh...=_='
Tanpa Nama berkata…
hahaha. entri ni lawak gile. lambat jumpe la blog ko. so skang baru dpt komen. haha nice.
Izzati berkata…
ko ckp cm uhh... ko bkn laki ke?