Rabu, 14 Oktober 2009

Aku Cuma Nak Bagi Tau - S2 Ep 3 : Hidden Words

The gentleman

Bila seorang lelaki memberikan laluan kepada gadis, dia akan berkata;

"Ladies first."

Yang sebenarnya bermaksud;
"(Beautiful) ladies (always my) first (priority)."

Lelaki... korang tak boleh percaya sangat. Mulut je manis.

Maaf kerana diri ini telah meragut kepercayaan mu terhadap ku....

26 ulasan:

  1. memang lelaki mulot maniss ponnn ..haha :D

    BalasPadam
  2. ala
    ni cacatkan nama lelaki ni

    BalasPadam
  3. Haha. Kesian aku bukan priority.

    BalasPadam
  4. fact,,
    tp bile guy bt gituh kt girl,,
    that girl akn ade rama2 berterbangan dlm taman hati die,,
    hahahah
    n i do,,
    kehkehkeh

    BalasPadam
  5. memang betul sangat pon...

    BalasPadam
  6. aku sgt sokong ngan kata2 mu tu..
    ko pondan ke? <- ni soklan je

    BalasPadam
  7. Owwww..ye ke?? thanks 4 da info! hakhak

    BalasPadam
  8. ouh really???
    only now i noe it~~
    damn!
    hahaha....=,="

    BalasPadam
  9. mmg tau lme dah laki mulut manis mmg xleh caye~

    BalasPadam
  10. o0o0o0o...
    bgitu mksd tersiratnye.
    ^_^

    BalasPadam
  11. parempaun yang peka sudah tahu kenyataan tuh..

    BalasPadam
  12. err..x sumer kot mulut manis..ade je yg berat mulut..hek3..tp, xley caye derg sgt..bahaye2~

    BalasPadam
  13. ragut kepercayaan siapa?.. hurm, musykil jap..

    BalasPadam
  14. ouh..sebegitukah?? tapi aku belom jumpa lelaki yg berkata mcmtuh kat aku..

    hmm,maybe i won't deserve it..hahaha

    BalasPadam
  15. aku sokong la ayt last ko..terbaek!!

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum,
    err,encik Khairul, aku ade soalan yg xberkaitan dgn post kau ni..
    harap didelete slepas membace yep..
    (haha,aku pun xtau ape sebab ia perlu didelete)

    lepas meratah sume entry2 kau nie, aku ade perasan yg widget LinkWithin kat bawah entry tu,die ade pd stiap ending entry walaupun ade lagi entry lain kat bawah.
    tapi apasal aku punye xjadi mcmtu??
    kalo aku letak bnyak entry utk 1 page tu,widget tu akn duduk kat entry yg paling bawah,bukan pd setiap ending entry.

    adeh~soalan aku ni difahamikah?

    ape pun,kalo kau tahu pape tntang ni, harap reply ek?
    thank you..
    ^,^

    p/s : aku rase mungkin comment ni xde kaitan ngan entry kau so,kalo diapprove mungkin akan mencacatkan other comments. MOTS,delete it.

    BalasPadam
  17. adeh..,mr.K ni xdgar cakap lh...

    =.='

    BalasPadam
  18. @Kimmy - Aku memang degil. =)

    BalasPadam
  19. Dsr gay. hahaha

    BalasPadam
  20. @Anoy - Aku bisex doe. Da level up.

    BalasPadam
  21. additional frm my previous,,
    i do agreed with ur statement,,
    guys bile nk sumthing dr gurl,,
    ayat,,
    pergh,,
    taik tinge pon leh cair,,
    tp bile da dpt,,
    that gurl hny dilayan spt angin kentut,,
    bt tatau n rase wajib dielakkan,,
    bulls**t!
    upss!
    emosi plak,,
    hehehe

    BalasPadam
  22. aku mmg dh agak org laki di mulut lain di hati lain..
    bagi aku, most of them pandang rupa..

    BalasPadam
  23. "Aku bisex doe. Da level up."

    Pergh!! kontroversi tu beb

    anyway,huh...=_='

    BalasPadam
  24. hahaha. entri ni lawak gile. lambat jumpe la blog ko. so skang baru dpt komen. haha nice.

    BalasPadam
  25. ko ckp cm uhh... ko bkn laki ke?

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.