Rabu, 5 Januari 2011

Mengawan Di Tepi Kolam Mandi.

Assalamualaikum


New Year baru-baru ni, aku dan famili aku pergi ke KL yang pada masa yang sama hantar abang aku yang sambung belajar di Gombak. Memandangkan ayah aku hebat yang membuatkan aku ada adik-beradik yang ramai, ayah aku membuat keputusan untuk ambil apartment full house untuk bermalam di KL. Apartment murah-murah je.

Tapi yang bestnya, apartment tu ada kolam renang (swimming pool) tau. Bila aku dan abang aku tau yang apartment tu ada kolam renang, kite orang pun happy gila lah (even aku tak berapa pandai berenang).

So, bila sampai je kat hotel apartment tu, aku dan abang aku terus pergi check-check kolam renang. Kolam renang tu agak tertutup dan hanya ada 1 pintu masuk dan pintu keluar. Masa masuk, aku nampak ada seorang lelaki tengah buat kerja atas meja. Then, aku nampak a couple melayu tengah duduk di tepi kolam. Kedua-dua mereka basah dah. Masa tu petang memang tak ada orang dah.

So aku pun macam "Alah, 'normal' lah orang-orang muda baru nak up ni. Tahu nak bersenggama je.".

So, selepas check-check dan puas hati dengan swimming pool tu, aku pun balik ke bilik untuk ambil tuala, seluar 3 suku dan bla-bla-bla yang lain. Then aku pun turun lah. Bila masuk je kat renang tu, aku nampak si couple tu makin pelik jadinya. Dieorang still duduk di same spot di tepi kolam sambil kaki main-main air. Tapi, perempuan yang basah kuyup tu dah berada di atas riba si lelaki yang terlunjur. Dah la duduk atas riba lelaki. Mengangkang pulak tu. Dah macam tengah doggie dah. Aku tengok pun terkejut. Jarak dia dengan spot tempat aku mandi tu dalam 5 meter je. Sebab kolam tu dalam 10 meter je size.



Aku pun salin lah pakaian. Then terus menghempaskan diri kedalam air. Perh, memang best. Rasa sejukkkk je. Then bila aku angkat muka, aku tengok couple tu makin pelik. Masing-masing mengangkangkan peha antara satu sama lain. Maksudnya, perempuan tu atas riba lelaki, tetapi peha mereka bersilang (Gunakan imaginasi anda sebaiknya). Perh, memang tak boleh jadi ni. Kang memang dieorang betul-betul doggie kat sini memang free show ah.

Tapi aku diam je dengan abang aku. Tak tahu nak buat apa. So, kiteorang terus lah mandi kat belah kiri kolam tu. Nak pergi belah kanan, segan dengan dieorang.

Dan, memandangkan aku tak pakai cermin mata semasa mandi, aku pun tenung lah dieorang lama-lama dengan harapan mata aku akan dapat melihat dengan jelas. Tapi, nak buat macam mana. Mata aku mata orang baik-baik. Benda-benda tak senonoh je mesti auto matik censored (kabur). Dan memandangkan aku tak nampak dan suba usha diaorang dengan agak lama, dieorang perasan. Selepas dieorang perasan yang aku asyik usha dia, dieorang terus bangun and pergi duduk di kerusi.

Mak aiii. Melepas free show ni.



Then, selepas tu, dieorang berdua masuk dan mandi-manda bersama-sama peluk-peluk dalam air tu aku tak payah cerita lah. Lama juga lah dieorang mandi-manda. Bajet nak tunggu aku dan abang aku balik lah tu. Bila aku dan abang aku balik bilik, memang pool tu jadi kamar asmara dieorang lah kan. Tapi dieorang silap. Aku memang tak nak keluar dari kolam tu sehingga dieorang balik. So, selepas dieorang puas mandi dan tengok aku dah abang aku still mandi dan main tarik-tarik seluar serta tak balik-balik lagi, mereka give up. 

Mereka give up dan sambung aksi mengawan di tepi kolam wth... Maksud aku, dieoang buat benda macam tadi lah. Buat 'ringan-ringan'. Atau pun 'geli-geli'. Memang tak senonoh. Seriously, get married lah. Or get a room. Duh.

Well, dari pukul 5 petang, hingga hampir pukul 7 tu aku mandi, dieorang still mengawan. Aku pun tak tahu nak buat macam mana. Nak sound, tak reti. Iye lah. Nampak memang mudah kan menghalang maksiat. Tapi tak semudah kata-kata. Kita nampak kawan kita buat maksiat pun kita tak berani nak tegur. Ini kan pula orang yang kita tak kenal. Bukan tak berani, tapi tak tahu nak tegur macam mana.

Bila dah pukul 7 dan nak masuk magrib, aku dan abang aku pun blah la. Dieorang pulak still kat tepi birai kolam sedang mengawan sambil kaki main air. Tak tahu la apa yang dieorang buat masa aku dan abang aku blah.

Masa separuh jalam ke bilik, abang aku bagi idea "Weh, jom kita pergi semula kat pool then tengok apa yang dieorang buat nak?"

Perh, idea yang amat bernas. Then aku terus terfikir untuk rakam aksi dieorang. Tapi bila di fikir-fikirkan balik, tak payah lah. Sebab dua-dua muka macam beast and the beast. Huduh nak mampus. Tapi perempuan tu not bad lah. Stakat buat stock geli-geli memang ada gaya. Selepas dah bosan, boleh campak tepi jalan. Biasalah, barang murah. Cheap.

Persoalannya, kalau benda-benda macam ni terjadi kat depan mata korang, apa initiative yang korang akan buat? Dah la no tel JAKIM tak tahu. Nak tegur pula tak pandai.



79 ulasan:

  1. kan dah nak maghrib. pekik je lah kuat kuat kat situ

    "weh dah azan jom solattt"

    konfem terdiam.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaaa iera setuju

      Padam
    2. Betol tu

      Padam
    3. Xkn lama sgt dlm tu

      Padam
  2. kalo ak,maybe ak bunyikkan,,,ehem2!! (kuat2)hahah..
    btul ckp ko, get a room la! ;/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Klau u stkat ehem2,lbih baek xya

      Padam
  3. Hua, nak bersangka baik boleh.. ntah ntah dah akwen ke hehehehe :P

    >a href: http://dreamyblurry.blogspot.com/2011/01/bandung-vacation-day-1-part-1.html

    BalasPadam
  4. kl biasa lah. mata aku belum ternampak lagi. alhamdullilah. tapi aku pilih "i dont give a damn", walaupun kita kena menegur. tapi kalau menegur pun, macam curah air ke daun keladi tak guna gak. atau, diri sendiri pun bukan betul.

    inilah dunia. hakikat.

    BalasPadam
  5. mmg geli betul lah tuh. erk.

    BalasPadam
  6. try perli dorang ala2 tak sngaja.
    mcm sembg2 dgn abg dgn nada yang kuat,konon2 mcm tak tujukan kt dorg,tpi bt ayat2 pedih gila smpai bgi dorg trasa..

    BalasPadam
  7. klu ak pon xberani nak tegur...
    tapi ak berani la sound direct depan2...
    last year ada kes cmni gak la...tapi tu kat pool hotel...xda orang time tu ada adik n ak ja...
    adik ak g sound depan2, tapi ak rasa dia mungkin xkisah nak sound sebab time tu dia baru form 1...

    BalasPadam
  8. aku sound terusla, "selemah-lemah iman adalah diam"


    but sound terus is diam.


    kau dengan abang kau kan. so, buat la parodi depan diorang. mereka nak berseluk bagai. kau orang berdua pun buat benda yang sama, konon2 gay, berlakon je depan diorang. n tengok, sapa yang chow masuk bilik dulu.

    BalasPadam
  9. huhu nasib xpakai spek..haha.. cite sangat detail..hehe

    BalasPadam
  10. erk. ade jugak spisis gini.. ishk3

    BalasPadam
  11. WHAT THE HECKKK. gila punya manusia. euwwwwwwwwwwwwww. it was irritating and.and.and. truly disgustinggggg.

    BalasPadam
  12. haha~ msti syioook je ko nengok kali mata xkena cencored kn? isk3 mende la dorg wat kt tmpat awam...budak2 zman skg...xleh nk ckp pe...

    BalasPadam
  13. hurmmm....
    manusia sekarang makin tak malu...
    tu je boleh aku cakap...

    BalasPadam
  14. kau patot mandi dekat2 dengan dorang. then buat terjun sampai air percik kat dorang ke. get them angry

    BalasPadam
  15. adui , apa laa bongok couple tu .

    BalasPadam
  16. hotel mane tuh? nurul penah nampak org kissing2. still xbrani nak tegur..wuhuhu

    dunia..o dunia..

    BalasPadam
  17. astaghfirullah..teruk aih perangai bebudak tu..aah kan, kalo saya kat tempat mr.k pun tak reti nak tegur camne..sekadar dlm pikiran, rasa mcm nak hamburkan air kolam tu kat dorg, kasi terkejut sikit..hehe

    BalasPadam
  18. uish...they shud get a room arr..mcmner kalo ada budak2 kat ctu?

    BalasPadam
  19. dah biasa tgk pun hari2. pool dkt apartment i ramai gila mengawan kat situ. kadang2 kitorg suka lalu dgn kereta pastu hala lampu kat dyorg. baik punya dpt spotlight haha

    BalasPadam
  20. menyemai benih2 cinta. biasalah tu.
    agak2 new yr hari tu berapa ramai mangsa kapal karam? muahaa

    BalasPadam
  21. Mr K seriously! tegur je la! sebab bukan member la lagi senang tegur.

    cakap je "weh korang watpe ni?"
    kalau dorang cuak mmg terkedu ar.

    tapi kalau dorang jawab balik."kau sibuk pehal".

    jawab je... erk malas nak pikir dialog dah.

    BalasPadam
  22. rakam, upload. leh wat untung! hahahah

    BalasPadam
  23. Mandi berhampiran ngan diorang. Pastu buat-buat jeling & bisik2. Join sekali pun boleh. Threesome. LOL

    Eh btw, tu Sasuke & Naruto kan? Hehe

    BalasPadam
  24. @Tiara - Wah. Dah biasa. Lucky?

    @Adeli - =,=

    BalasPadam
  25. Nampaknya kita ada mata yang sama. Mata jenis baik-baik --'

    Sangat susah untuk usha guys. Kena tenung lama-lama sambil buat muka pelik baru boleh clear sikit. Cis.

    BalasPadam
  26. kalau i main percik percik air sampai kena couple tuh , mesti dia rimas then blahh .

    BalasPadam
  27. mmg susah nk tegurkan... ak sendiri pernah terkena... kwn baik punya pasal aku x berani nk tegur... sblm ni dorang main sembunyi2 je... aku kunci mulut sbb xde bukti... tp kuasa Allah nak bg aku bukti yg amat jelas... kantoi depan mata aku... tak tau la dorang skrg still mcm dulu atau dh insaf...

    BalasPadam
  28. kalau aku..aku mandi2 sambil berzikir ke beristighfar ke kat dalam kolam tu..tak pun aku jerit TOLONG kuat2 konon2 macam nak lemas sampai ramai yang datang situ..hahaha..


    ape punye perangai la sampai macam tu sekali sangap..kat tepi kolam depan orang pun jadi..hadoi..

    BalasPadam
  29. hahahaha. msti resah gelisah time duk mandi ada pulak org tgh nk mengawan :P

    lain kali tenung jeee lama2 smpai sentap jantung hati dorang. haha.

    BalasPadam
  30. aku pnh je jd cm nie, tp mse 2 jd kt sungai..memg nmpk len mcm je couple,cm yg kaw cite nie la...tmbh g rmi fmly kt c2...pns plk tgk aksi couple 2, aku sound je "ulat bulu da nek daun" tp xfhm2 jgk...last2 aku ajk dak2 kck jerit kuat2..haha bru tau malu..!

    BalasPadam
  31. Mr K..y tak rakam je? wakakaka... kalau sahye dapt tengok wayang free mcm ni trus cabut kot.. nanti muntah pulak. keh keh keh

    BalasPadam
  32. demm..betul2 tak ada adab.
    kalau dah kawen pun at least dorang takkan buat camtu bila ada orang kan.

    lepas ini simpan la dalam henset tu number JAKIM ke JAIS ke JAIWP ke..
    takpun call 999 je (err..buleh ke?)
    Kecemasan tu sebab ada orang yang nak bunuh maruah diri.

    BalasPadam
  33. 3 huruf campur 2 titik. E.W.W

    aku tau mr k leh watpe.

    gi tendang dari belakang biar dedua masok air. pastu cakap eh tak pasan. haha.

    BalasPadam
  34. haha. apsal tak join sekali. baru best!

    new blogger: http://samposmen.blogspot.com

    BalasPadam
  35. haha. apsal tak join sekali. baru best!

    new blogger: http://samposmen.blogspot.com

    BalasPadam
  36. w0ahaha..
    mmg gila r psngan couple tuh..
    x reti2 da mghrib..
    haha..

    BalasPadam
  37. kat situ je murah je kot. haha

    BalasPadam
  38. untung ko sebab mata ko kena censored je
    mata aku ni tenung lame2 pun tak nampak
    nampak kaler2 n rupe je klw tak pakai spek
    penglihatab terhad 2m je kot

    BalasPadam
  39. Aku tak kira.. aku akan cari juga jalan nak call JAKIM!!!!!!

    BalasPadam
  40. buat2 ckp ngn ur bro, "weh da magrib! hantu, setan byk bkeliaran! ade yg kene sampuk kang! jom blah!"

    BalasPadam
  41. Korang semua ni, ye ye je geli. HAHA

    BalasPadam
  42. der.. kutuk-kutuk gak .. kang kene batang idung sendiri kan naye tu..

    der tegur pon da kire dakwah tu,, kalu takat kutuk sini diorang x bace pon ..

    but tenkz konsi mende y realiti.. dunie di akhir zaman , sume remaje makin hancuss..

    nauzubillah
    get my point?

    BalasPadam
  43. mmg btul..i pon ade kes mcm gini.kwn sendri wt maksiat..nk tegur xreti..just perli2 je..

    BalasPadam
  44. tak tahan sangat ke bebudak tuu ?
    Get a room lah .
    ape kes mengawan tepi kolam
    haha !

    BalasPadam
  45. stok geli2..geli gelaman bila bayangkan

    BalasPadam
  46. biaselah .. diorang kan katak..musim2 hujan ni musim katak mengawan .. hahahhaha

    BalasPadam
  47. @Idaya - Tak semudah yang di katakan kan?

    @K2r - Got it.

    @Sha - Idea kau agak.... pelik -,-

    BalasPadam
  48. aaa, speechless. isk, ta de ase mlu lngsung

    BalasPadam
  49. owhowh betul2 kite xbrni nk tegur kwn kite klu dorg wat mksiat.

    btw mr k, entah2 dorg dah kawen ke.. keh3. n seriusly, they shud get a room.

    BalasPadam
  50. rakam masuk youtube,, eheh, joking, mmg susah nk tegor pon,, kalo ko cegah dlm hati pon ok, ehehe

    BalasPadam
  51. gi dekat-dekat diorang dalam pool tu pastu kentut kuat-kuat kasi kuar buih-buih

    BalasPadam
  52. haha... siot la engkau. satu persatu citer. aku pernah r skali ternampak.. masa jalan-jalan dengan spupu kat tepi pantai , waktu tu dah malam~
    kitorang lalu depan makhluk perosak lps tu sindir jelh. nak buat lebih2 tadek kuasa plak.. ckp sikit sudah.. otak tu bukannya kosong sangat takleh pk mana baik,mana buruk

    BalasPadam
  53. Susah sebenar nya kita nk tegur org nie. Aku sendiri pon x reti cara nk menegur org. Takut bahasa aku x kena dengan cara menegur org tu.

    Hmm mmg menjijikan cara hang cerita mereka geli2...eyewww...

    BalasPadam
  54. kau wat2 kenal laki tu..n then borak2 ngnan dia lame2..confirm puan tu blah dr situ..xpon kau panggil semua org yg ada lam blik turun tgok diorang duk mengawan..mesti dorang blah sbb malu..tp kan..ntah2 diorang da kawen da pon..haha

    BalasPadam
  55. i kn0w..i kn0w...~!!mr k jalan2 dekat dgn diorg sambil pura2 buta pehtu terlanggar diorg..sambil tu,jgn lupa cepuk kepala sorang dua tuh sambil berkata.. "mana haku letak spek mata tadi.."ngeh3...tp,seriously..kita dah menegur dgn hati dgn cara mengeji perbuatan diorg tu pon dah kira ok kan..??tak gitu (=

    BalasPadam
  56. gelong punya kapel.. ;p

    BalasPadam
  57. takdenye dah kahwin kalau kahwin diorang takkan tunjuk macam tu mestilah diorang get a room kan

    BalasPadam
  58. takdenye dah kahwin kalau kahwin diorang takkan tunjuk macam tu mestilah diorang get a room kan

    BalasPadam
  59. Macam syiall jee diaorg tuu .. Yakksss !

    BalasPadam
  60. Tembak jer dengan senapang gajah

    BalasPadam
  61. Wht i do ? Paling takpun aku nyanyi lagu taubat . hahahah

    BalasPadam
  62. Ap kebodoh nye tuh ehh g blek ahh bdk xde maruah tyg kt org rmai bwt bodohh sakai je lbih..g mampos ahh bodohh len kli Mr.K trik je kaki dyorg pstu MR.K trik jgn ksik lps biar dyorg trsedak..pstu klau dyorg kte "ko phl bro"Mr.K ckp je" ehh ini kaki lu kee..ehh sory wa ingt kaki abg wa" biar dyorg trcengang..bodo zmn kebudakan bru nk up!!😒

    BalasPadam
  63. cakap lah nak magrib ni.. xtkot panas ke bawah too nt bila dengar azan

    BalasPadam
  64. Kalau aq wat camni...mula mula ambil belon isi air ko pergi kat bilik ko kalau ada...paham2 lah mls tulis...lepas tu kau sasarkan betul betul dan baling....kalau boleh letak air suam...senang jekan x payah nak pokpek pokpek kat diaorang kan yang lain ingat nasihat aq.

    BalasPadam
  65. Kalau aq wat camni...mula mula ambil belon isi air ko pergi kat bilik ko kalau ada...paham2 lah mls tulis...lepas tu kau sasarkan betul betul dan baling....kalau boleh letak air suam...senang jekan x payah nak pokpek pokpek kat diaorang kan yang lain ingat nasihat aq.

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.