Ahad, 23 Januari 2011

Lelaki Yang Sweet.

Assalamualaikum




31 ulasan:

  1. jap2. tak bape paham la analogi yg cuba disampaikan.

    maknanya, dlm kotak lagi satu tu ke dy punye wheels? haha

    BalasPadam
  2. heh. aku pening nak beli hadiah.

    BalasPadam
  3. hehehehe... sweet sangat le tu... :)

    BalasPadam
  4. bila tengok entri ni mengingatkan aku dengan cite Mr bean..

    ala, cite psl awek dia yg terover excited bila dpt hdiah yg dianggap 'cincin' padahal hanyalah penyakut frame gmbar je..

    *errk, ada kaitan k? *

    BalasPadam
  5. perepmpuan suka expected lebih

    BalasPadam
  6. Macam cerita P. Ramlee. Gula dan garam.

    BalasPadam
  7. Hahaha...GIRL.

    BalasPadam
  8. Alah.. balik2 pompuan yang salah.

    BalasPadam
  9. he deserve a face-palm!

    BalasPadam
  10. yela..agak2la kan, nak bagi roller blade, tp asingkan roda dia...

    dis guy da lah xsweet, xsmart pula.. hampeh!

    BalasPadam
  11. ntah hape2 jew...
    bgi je lah skali..haisshhhh!!

    BalasPadam
  12. haha , best kot main asing2 . hha

    BalasPadam
  13. cian derr laki tu..
    ak rase wheels die kt dlm box satu lg tu laa..
    haishh pompuan!!

    BalasPadam
  14. samekom mr. khairul..
    xpekn sepahkn blog u dgn komen i?
    korg nmpk x yg pmpuan 2 dun even bother 2 open hadiah lagi satu, kot2 dlm 2 ade roda yg tertanggal 2, nti bolehla pasang sesame.
    yelah, this guy kind of sweet, n creative 2.

    BalasPadam
  15. owh..sangat sengal pakwe ni..jimat...boleh aku cuba nanti...bagi kat mak aku tudung,pastu bagi anak tudung...bernas!

    BalasPadam
  16. lelaki yang bijak and smart..hahaa!

    BalasPadam
  17. hahahhaha. boleh plak macam tu. hahaha

    BalasPadam
  18. hahaha...klu eyqa pun hangin jugak... baru nak puji dah terbantot..hikhikhik...

    BalasPadam
  19. erk...rodanya dalam kotak lagi satu kan?kan?kan?

    cian btul laki tu,terus je dpt "I HATE U" ahah..

    BalasPadam
  20. so the other one is roda la ek..
    which mean that guy nak ckp yg u completed me which is that guy is the wheel and the blade is meant for the girl so camtumkan jadi 1,camtu?..hurm

    ke pompuan tu xde kesabaran yg tinggi sampai x tertengok the other one hehe :)

    BalasPadam
  21. heyh², jom la singgah blog. (:

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.