Lelaki Yang Sweet.

Assalamualaikum




Ulasan

sweet la sgt... haha~
nice~
Zaiya berkata…
hahaha..
is it sweet?
Bintun Sazali berkata…
jap2. tak bape paham la analogi yg cuba disampaikan.

maknanya, dlm kotak lagi satu tu ke dy punye wheels? haha
MATAHARI berkata…
heh. aku pening nak beli hadiah.
HaKim is MiKaH berkata…
hahahah....stylo giler..
Miss Yaty berkata…
i hate u too!haha
kella berkata…
hehehehe... sweet sangat le tu... :)
ms hanashi berkata…
bila tengok entri ni mengingatkan aku dengan cite Mr bean..

ala, cite psl awek dia yg terover excited bila dpt hdiah yg dianggap 'cincin' padahal hanyalah penyakut frame gmbar je..

*errk, ada kaitan k? *
Sca Ndx berkata…
perepmpuan suka expected lebih
khairul farhan berkata…
Macam cerita P. Ramlee. Gula dan garam.
Muhammad Zulhusmi berkata…
haha. ak nk try rh
bighagenjo berkata…
Alah.. balik2 pompuan yang salah.
liliy berkata…
he deserve a face-palm!
zey berkata…
yela..agak2la kan, nak bagi roller blade, tp asingkan roda dia...

dis guy da lah xsweet, xsmart pula.. hampeh!
ntah hape2 jew...
bgi je lah skali..haisshhhh!!
wannurfazrini berkata…
haha , best kot main asing2 . hha
saya afiqah laa (: berkata…
cian derr laki tu..
ak rase wheels die kt dlm box satu lg tu laa..
haishh pompuan!!
Tanpa Nama berkata…
samekom mr. khairul..
xpekn sepahkn blog u dgn komen i?
korg nmpk x yg pmpuan 2 dun even bother 2 open hadiah lagi satu, kot2 dlm 2 ade roda yg tertanggal 2, nti bolehla pasang sesame.
yelah, this guy kind of sweet, n creative 2.
Mrs. Cuppycake berkata…
owh..sangat sengal pakwe ni..jimat...boleh aku cuba nanti...bagi kat mak aku tudung,pastu bagi anak tudung...bernas!
Puan Capa berkata…
lelaki yang bijak and smart..hahaa!
piNky LuCiA berkata…
hahahhaha. boleh plak macam tu. hahaha
eyqasara berkata…
hahaha...klu eyqa pun hangin jugak... baru nak puji dah terbantot..hikhikhik...
sicomot-comel berkata…
erk...rodanya dalam kotak lagi satu kan?kan?kan?

cian btul laki tu,terus je dpt "I HATE U" ahah..
SweetyMui2 berkata…
pompuan impatient.dia rugi :)
cikbunga berkata…
so the other one is roda la ek..
which mean that guy nak ckp yg u completed me which is that guy is the wheel and the blade is meant for the girl so camtumkan jadi 1,camtu?..hurm

ke pompuan tu xde kesabaran yg tinggi sampai x tertengok the other one hehe :)
oh nudra berkata…
heyh², jom la singgah blog. (: