Perangai Perempuan Memang Susah Untuk Difahami

Assalamualaikum

 I told you. Lelaki, sentiasa simple dan mudah di fahami.


Crawling the tumblr.

Ulasan

AyanaAsham berkata…
ssh sgt ke utk difahami...............
Crap berkata…
omg... that...
Tanpa Nama berkata…
llaki terbaekkkkk
Tanpa Nama berkata…
kami budak sklh lagi..bile laki ckp i luv u pade kami..maksudnye...??
Mr K berkata…
@Anony 5pm - Maksudnya they want to give you the experience for being loved and heartbroken.

Play fool too.
lumut berkata…
setuju gile dengan entry ni..sgt betul.
dila john berkata…
tu maksudnya, KAMI memang nak lelaki faham perasaan kami. muahhahahaaa..

dan si gedik jek rasanya kalau orang tanya dia jawab camni, contohnya:

boy: u ok tak ni?

girl: i tak ok la. u tak nampak ke? i susah hati dari tadi u tak kisah pon.

kalau yang tak gedik, contohnya:

boy: u ok tak ni?

girl: i ok jek, takde pape nak di risaukan k.
(sebabnya kitaorang cuba taknak susahkan hati bf, padahal dalam hati gila gila memberontak nak bf tau. ishk...)
Mr K berkata…
Dila John - Yes. You are right. In deed. So that is why boys can never understand girls.

+___________________+
Nurul Harun berkata…
hahaha, okay, kelakaran itu tetap diterapkan didalam entri ini. :p
scarxoxo berkata…
HAHA. Those are like codes for girls la. Depends on the guys, if they're clever enough they can settle the code and get the meaning :)
ielamorry berkata…
girls are to be loved, not understand. haha.

so knowing this, men should take note. :)
CAHAYA berkata…
perkataan lelaki pendek tapi makna panjang dan melalut. gatai!
monica berkata…
seem true..apa yg lelaki hanya fikir just sex saja..sy ckp refer to my ex dulu..tba2 bole ckp psl sex..stupido..
Hana Kimi berkata…
OMG!
tp, kenapa meaning apa yg guys cakap lbih kurang sama mksud je?
ha chemo berkata…
hahahahahahahahaha
(^_^)
.khai. @ drcomot berkata…
haha terbaik..
tapi ada je perempuan yg suka berterus terang. mcamne tu mr k?
cik EPAL berkata…
apa semua pasal sex je??
OuyOk berkata…
wow.WOW.wow.


apekah tu??rasanya lelaki patut amalkan puasa sunat.,
.::WaNiE::. berkata…
ye laki mmg simple, 4 ayat hanya satu maksud

hishh !
acik ayu berkata…
hahaha.

setuju ouyok

lelaki ptt amalkan puasa sunat!

:D
Frodo Baggins berkata…
ngahahahhahaha ~
mmg agak complicated.
kan senang otak fikir satu mende je,
lagi nak belit2 ...

i know u want me
u kno i want u ...


kekdah nyer ... hahhaha
akhis berkata…
~ayat semua lain2 tapi mksd same jer utk llaki
Mohd Shahrul Hafizi berkata…
Mr K:

LOL!

XD

Peace!
athirah berkata…
HAHAHHAAHHA
Miya, BeeMeyoewt. berkata…
heheh, boleh tahan entry ni, thumbs up! :)
pening sunguh berkata…
huk alohh......
Blossom berkata…
lelaki simple n mdh difahami?? i dont think so.....
LIEZ. berkata…
lelaki mudah di fahami????
xcay0 den!
iManAzRaf berkata…
haha.. mcm stuju ngn LIEZ.
kekadang lelaki lg ssh nk dphm..
Miela Tahril berkata…
kes org pompan ni sgt byk yg betulnye....mcm sumenye betul lah kan...tapi kes laki ni memg sume betul ke ape? gile r