Khamis, 4 Mac 2010

Kisah Menyayat Hati Mr Handsome Dan Aweknya.

Assalamualaikum

Cinderella

Gua ada benda nak cakap sikit. Nak cakap pasal perbualan gua dengan Mr Handsome mengenai ceweknya yang comey lottey.

Mr Handsome : Mr K, aku sedih doe. Awek aku curang....

Aku : Awek kau curang? Kenapa dia curang?

Mr Handsome : Entah la... Aku pun tak tahu nak buat macam mana dah.

Aku : Kau lupakan je la dia.

Mr Handsome : Tapi dia comel doe.

Aku : Aduh. Comel ke? Kau cakap pasal awek kau yang mana satu?

Mr Handsome : Yang aku tunjukkan kat kau hari tu.

Aku : Yang kau webcam ngan dia masa dia pakai baju tidur tu ke?

Mr Handsome : Tak. Bukan awek tu. Ni awek lain. Yang dalam gambar tu.

Aku : Oh, yang tudung hijau tu?

Mr Handsome : Tak bertudung la.

Aku : Ohhh. Abis tu yang tudung hijau tu?

Mr Handsome : Tu nombor 3 doe.

Aku : Ohh....

Mr Handsome : Weh, tengah sedih ni...

Aku : Tak apa, awek yang webcam tu kan ada. Bukan ke kau selalu webcam buka-buka dengan dia.

Mr Handsome : Tak mo. Dia dah rosak kot. Awek aku yang curang tu baik lagi baik dari awek webcam tu. Walau tak bertudung, tapi ayu tau.

Aku : OOoo. Macam mana kau tau dia curang dengan kau? 

Mr Handsome : Dia bagi tau aku doe. Dia confess semalam yang dia curang kat aku dan dia ada lelaki lain. Semua dia ceritakan semalam

Aku : Oh dia ceritakan semua? okay la tu. At least dia mengaku yang dia curang dengan kau yang dia ada lelaki lain. Dia dah insaf la tu. Okay la kan?

Mr Handsome : Aku rasa tak...

Aku : Kenapa tak?

Diam diam...

Aku : Kejap. Hingga semalam, kau couple dengan dia dah berapa lama?

Mr Handsome : 2 Tahun setengah.

Aku : Dia ada lelaki lain sejak bila?

Mr Handsome : 4 tahun... lepas....

Wtf.

Hais. Kenapa perempuan suka pasang ramai?

Kesian Mr Handsome...
Kan?




40 Comments:

Ms_Mui2 berkata...

smua pmpuan sma..lelaki pun ape kurang?tu dh ada cntoh,yg bju tido la,tdung hijau la..hahaha

Pipi Muncet berkata...

i tak pasang ramai. aha

tabby berkata...

kenapa nak persoalkan perempuan suka pasang ramai?

sedangkan Mr K sendiri pon pasang 2-3 orang awek.. huhu.. same jek..

Helmi Razali berkata...

cerita ni sangat menyayat hati.
sangat!

joegrimjow berkata...

what u give
u get back
hehe
adil la kan?

.::WaNiE::. berkata...

hehehehehe..elok la tuu..buat baik dibalas baik, curang dibalas curangggg..ok bukan???

meself,Ms Fint berkata...

irony. don't you think so ?

life.
that's how it works.

@rE-LonG berkata...

nak kesiankan MR Handsome?Erk..haha!!
dia pn mcm tu kn??kn??

org kata.."What goes around comes aroUnd.."

Suh dia pikirLa sendiri.. ;)

starsyeea berkata...

erk??

bukan same je ke dorang??

hukhukhuk...-_-'

rathiqah azmira rosli berkata...

huish

teror tul itu perempuan


4 tahun ngan 2 tahun

tak kantoi langsung

cis

hehe

Kimmy berkata...

Sbenarnye siape yg curang ni?

Mr.Handsome ke awek die?

mcm same2 curang je..






kecurangan berpunca daripada ketidaktetapan hati serta tidak serius dalam soal cinta~

shakinah berkata...

eh eh!
tibatiba rasa nak penampor mr hensem tu.

haha

shafarina berkata...

Alahai.. huhu

LUT berkata...

awek tu nak pilih antara batang benar ngan batang berjuntai~ xD

YanaYeir berkata...

hahah...same je kut mr hensem ngn awek comey tuh...2x5 je....aiyoooo

anisss berkata...

HAHA, lagi kesian kat yg lelaki lain 2 kottt..
alah, mr. handsome tu sme je. 2x5 jugak.
yela, awek dah 3, bising je kat org.
at least pmpn tu ade dua je kan?

miss faten berkata...

agaga. lawak ouh this entry =D dah lama tak baca blog ko. anywayy, urm aku no komen di sini. sebab mr handsome pun sama jek pasang ramai. ahahahaa XD

Tanpa Nama berkata...

ehem2x...assalamualaikum...kesian btol kt mr handsome.....erm..org handsome pon DICURANGI...apatah lg org yang TAK HENSEM kn...mcm pompuan jgk la..tk rase ke...sbnrnye...pompuan tu dh lame curg kt bf die yg 4 taun tu...

noor afzan berkata...

haiisshh..
lelaki hensem tu pun apa kurangnya..
memang kena labuku dengan ruas..

orang perasan cantik/comel/hensem mmg gitu..
suka test market..

*~ aRaBeLLa ~* berkata...

yg mamat tuh pasang awek ramai sampai ade awek webcam la ,awek tudung ijau la tu camner nak kire..

Mr K berkata...

@Lut - Ayat kau lucah

.i am me. berkata...

yesss. sangat kesian kat Mr Handsome.
simpati sangat sangat.
xpatut awek comel tu ade boypren lg 1.
patutnye ade lagi 2.

Mya berkata...

haha.. karma betol..
Xtaw la nak kesian ke x.. huhu..

cik EPAL berkata...

Dia pon sama dengan je ngn pempuan tu. He deserve it la. Haha. Handsome sgt ke mr handsome tu? Ada handsome mcm mr k tak? Haha

asked berkata...

=

bvlgarigirl @ Arianna berkata...

Actually sama je lelaki perempuan. Lepas memasang, kena pasang balik.

Erkkk

dianna berkata...

oh abes yg lelaki tu ade ramai awek. cm ne pulak tu?

PiQa (*_*) berkata...

fuh3x..
naseb baek pompuan tu curang..
kalo x,sia2 jek setia x btmpt..

{lumut} berkata...

die pon pasang ramai kan??????

aku rse sakit dgr perasaan curang....aduh.

ван нур фархана berkata...

lelaki yang baik untuk perempuan yang baik...begitu juga sebalik nya..mr handsome xperlu sedih kot..

tijiey berkata...

slm..trend pe psg rmai2..hahha..cmane2 pon die akn jumpe yg 1 jns prangainye..hehhe..same cm mr handsome tu..bile die da psg rmai..awek yg die jumpe pn msti la spdan dgn nye..hee..tp..idop ni karma..huu..

Nurul Harun berkata...

haha, kelakar la cerita mr handsome ni. :p

sallynda berkata...

due2 same jeh. psang memasang. cube setia :D

Bella berkata...

perempuan suka pasang ramai sbab lelaki 2x5 je. rather than getting our hearts hurt isn't it better to hurt? if guys get their hearts broken diorang cepat carik pengganti. tapi when girls get their hearts broken, they remember the guy for the rest of their lives ;)

chawyna berkata...

nak pinjam quote awak boleh mr.K? :D

aza berkata...

elok la2 due2 curang..wht goes around comes around
kalo xcurang zmn skg ni xrock la

aza berkata...

nice gler..due2 curang
akhr zmn ni kalo curang xrock la

kina_razali berkata...

selalunya,
perempuan yg baik utk lelaki yg baik jadi kalau perempuan yg curang utk laki yg curang jgk larh kan?haha

MiSs ChOqLaRt berkata...

hahaha.........klako3.......sme jerk 2x3 nan mr. k :P

Nitaholasweet berkata...

4 me,slagi girl tu bkn jd milik sesape spenuhnyer,die berhak pasang memasang...
lgpun girl zaman skrng bijak dr llaki smpai x kantoi...die bt mcm tu utk buat pilihan 4 future.
sume girl nak yg terbaik n lbh baik utk future diorng.
sound like selfish,tp tu la reality knp girl bercurang....

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger