Ahad, 21 Mac 2010

(Another) Perangai Perempuan Memang Susah Untuk Difahami (2)

Assalamualaikum



"Damn son!" Aku menjerit bila tengok House kena tumbuk dengan nigger yang tengah bengang. Serious shit dia dah kalah bet dengan Dr Cameron.

Well, aku tak tahu kenapa aku tonton cerita favorite aku tu pada season lama. But, House MD is damn gila stylo you know.

Then tengah layan-layan tu, aku dapat buzz dari awek YM. Memang pantang kalau ada orang kacau aku tonton cerita favorite aku.

But oh well,  kalau ada perempuan tegur tak akan nak buat dono pula kan. Nanti kena cop sebagai berlagak. Hey, aku baik. Tak berlagak pun.

Ah

So, aku layan je la.

Awek YM : Weh, kau ingat tak lagi mamat yang nama Harith hari tu? (Bukan Hariz)

Aku : Walaikummusalam. Mamat yang mana satu?

Awek YM : Assalamualaikum. Alah, mamat yang aku tunjukkan kau gambar dia tu. Yang jambang berkumis matang perh hensem gila and hot sial tu.

Aku : Ye ye ye aku ingat. Kenapa dengan dia?

Awek YM : Hari tu jiran aku ada cakap yang ada lelaki intai-intai rumah aku. So aku takut la.

Aku : Ooo. Okay. Then?

Awek YM : Then aku pergi la menyorok kat belakang rumah nak investigate siapa orang tu. And you know what. Last-last aku dapat tau yang orang tu adalah Harith. Haha. Sweet kan?

Aku : Sweet?

Awek YM : Ye la. Aku rasa dia suka kat aku sama macam aku suka kat dia la. Hehehe.

Aku : So, are u sure that it's sweet?

Awek YM : Yup. And you know what. Selepas tu aku terus approach dia tanya pasal dia intai aku. Dia terus blushing and malu-malu dengan aku. Haha. Comel gila.

Aku : LOL. Btw, Ahmad kirim salam.

Awek YM : Ahmad gemuk tu?

Aku : Yup. Your secret admire tu la.

Awek YM : Eeeuuuwwwwww. What a stalker!



Wtf?




34 Comments:

fitriah berkata...

wakakakakaka nasib laki tak ensem memang camtu.

CAHAYA berkata...

Haha. Bestnya dengar pandangan seorang lelaki ttg perempuan dlm bab ini. Tapi jgn tutup sebelah mata sebab reaksi yang diterima pada perempuan bila dia kirim salam kat mamat yg dia suka.

dila john berkata...

hahhahhaha...

hek. tu sebahagian jek la,
mungkin kau patut guna segelintir perempuan.

irahehe berkata...

hah?bukn ke klau ikut si harith tue stalker jugk ker?
owh..rupe memg memainkn perann penting wlaupon kdang2 x..
hahaha..

ha chemo berkata...

agreed!!!
muahahahahaha:D

nabila berkata...

hahaahah!!! aku siyes mmg pangai mcm ni..sorry k..hheheh..tp aku xde la kate org stalker..just aku ckp mcm ni..

"oo..die ea..ok.." then trus aku lupe kn ahmad gemuk then cite lgi kekiutan mamat tu..aku tak kan ckp wat a stalker..tak baik sgt

kakachan berkata...

jap nak gelak... huf hufff...
haha.
sabo je la kan

Mimpi berkata...

Paras rupa jadi pilihan.
Hilang segala rasional logik akal dikaburi nafsu.

Tanpa Nama berkata...

yup karakter House mmg sempoi.
kalo ada watak "anti-hero" baru best.bukan hero yg asyik baik je.

LUT berkata...

lelaki pon camni jugak. same je. cuma kes ni byk berlaku kat pompuan.. kalo ada rupa sikit mula lah nak berlagak. grr

Lili Sakina berkata...

same goes to man..

scarxoxo berkata...

hahaha dr house sgt macho walaupun bertongkat -_- i loike

back to the main topic ; alaaa that's what i call a typical girl. haha yg melihat pada pandangan mata bukan mata hati. lelaki pun ada yg mcm tu. so equal, 1-1.

lumut berkata...

kurang faham....
see gua pon susah nak paham pompuan nye conversation...hehe

pening sunguh berkata...

kah kah kah.... ni mmg susah paham pon

amoigendut berkata...

gila gelojohh siot pompuan tuu.
haha

akhis berkata...

~awek ni gila ke ape..
~the one yg stalker is that harith

.::WaNiE::. berkata...

hahahahah

org lain yg stalk, org lain pulak yg kene cop stalker

cik EPAL berkata...

asal handsome je sweet. tah hape hape

LIEZ. berkata...

erm..
aku cuma nak beritahu,
yg aku kesian kart ahmad!
kirim slm kesian aku tue kart ahmad yee!
hehehehe,..

~yna_kawaii~ berkata...

wat a stalker!ouch~
but d truth is both men n women r like dis..most of us...

Hamizah Syamimi Supian berkata...

hahaha. lawak sungguh perempuan tu. tapi biasalah tu, bila rupa dijadikan ukuran. :)

SlacKerZ berkata...

muahahahahaha...

normal la tu...

SSSSS berkata...

pompuan tu da buta sbb terlebey cintun kt mr hensem die kot
wad de fun x tau ek nak nilai spe yg stalk die
sadis sey pompuan tu
salam ahmad tu die jawab ke x hek

noor afzan berkata...

aduh..muka ensem buat kerja tak senonohpun nampak sweet sesaja..
lelaki yang muka tak ensem approach cara baik...
what the fish?

p/s : tapi nampak macam lelaki hensem memang selalu je bertuah yea..=)

Mr K berkata...

@All- Thank you sebab sudi comment guys.

anisss berkata...

ala, dah pempuan, pempuan jgk.
biar ckp x pndg rupa paras pun.
x pndg harta benda.
kdg2 tu bnde tu yg jd kat dia.

hariz berkata...

nama aku masuk la sial.hahaha

OuyOk berkata...

mcm tu je??haaahaaaHAAA

same gak mcm lelaki.kalau awek cun dorang pandang.kalau awek xcun,pandang pon x.siap perlekeh lagi lalalala~~

Nurul Harun berkata...

ala, kesian kat ahmad, tak fasal-fasal je.

kem salam kat ahmad, ckp kt dia, saya kem salam, okay..

ielamorry berkata...

saya rasa, kalau saya la kan, kalau stalker tu hensem ke, tak hensem ke, stalker tetap stalker. =o=" kalau mamat hensem yg saya minat sekalipun, kalau tau dia stalker, terus hilang minat kot? hoho.

tapi tak faham and rasa nak tergelak bila awek ym tu kata eager nak tau sapa yg intai2 dia, gaya mcm marah2 la kan, then dapat tau yg intai dia tu mamat yg dia suka, terus kata sweet. HAHAH. serius macam, ntahapehape. hohoho.

miss asnida hani berkata...

well.. this post memg kene dengan ur latest post.. this is love..

nia berkata...

haha...
ngox gler pompuan tuh...
org da skodeng dye kate sweet..??
x ley pkir ka..?
owh lupe hati dye da bute sbb mamat tu hensem sangat..
wekk....

Nana Suhani berkata...

Bagi saya la kan, cara Ahmad gemuk is better than the stalker guy even dia tu hensem pun.At least, dia bg salam dgn cara paling HORMAT berbanding dengan the handsome guy yg stalker dia tu 'terlampau hormat' sgt. Tapi tak boleh nk ckp jugak bila hati dah berkenan yg busuk pun wangi.

ღ❤❣::Embun Malam::❣❤ღ berkata...

kesian Ahmad... feel for him... =)

nothing beats life experience... *wink*

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger