Selasa, 2 Mac 2010

Kalau Tak 'Keluar' Juga; Rusuhan, Hasutan dan Pembunuhan Bakal Berlaku

Assalamualaikum

Penyudahnya, hari ini, loan tak masuk. Semua bajet loan masuk hari khamis lepas sebab hari Jumaat tu cuti Maulidur.


Well, cuaca menjadi semakin panas. Spekulasi mula muncul. Ada yang kata loan bulan ni tak masuk. Ada yang cakap Mara dah tak der duit dah. Ada yang cakap Mara saja nak kasi students mengenali rasa susah. Mengenali rasa susah your head. Kereta aku nak jalan pakai pasir?

Lihat lah kawan-kawan. Betapa pentingnya duit. Tak ada duit sampai begini jadinya. Tak ada cinta ada ke sampai tahap macam ni sekali?

Dey, sapa kata cinta penting dari duit?









13 Comments:

Fiffy Syafiqa Hazirah berkata...

yeah.. money is a big deal..

no money no talk. no money xmakan la weh. without love leh lg makan, tension nangis sedih pn tension makan berbundle2 gak..

xde duit tp ada love, macam la leh bg nyawa ni bertenaga, perut bunyi2 gak pasal lapar..

fARaH rAhIM berkata...

yeah..duit amat penting..aku bkn materialistik..tp itu hakikat..duit is very important..cinta pun boleh bertukar dgn duit skang..

encik luth berkata...

dah orang bagi pinjam tu, syukur la bang oi

esok kalau tak bayar pinjaman tu jaga! haha

irahehe berkata...

hohoho~status aku pon ade..
tpi btol laa..lmbt giler loan msuk sem nie..ntah2 memg die xnk bgi kot..
adoiii..

joegrimjow berkata...

duit da masuk
hehe
suke2

dila john berkata...

aku tak kata. memang duit penting dari cinta. huh.

intannuratiqahmohamadyunus berkata...

sape kate cinta penting dari duit?

betul3!!

Kimmy berkata...

Hahahaha.. no comment, hanya boleh gelak je..

Diorang dh lingkup kot..




*wondering mcmne kalo aku xdpat jpa nnti, nk loan ptptn jgk ke? alalala, xpayah...baitulmal sudah~

.::WaNiE::. berkata...

hahah confirm bukan aku yg kata..

xdek duit mmg babai lah..ko nak kasik aku makan pasir..

nehi kabhi nehii .. bukan suh kaya sangat pun..janji lepas nak bagi den makan :D kekekek

nanti loan keluar boley belanja reader ko yg ramai ni yep hahaha

alif berkata...

yer yer belanja,,.eheehee,,salam kenal saya alif..wei jgn la sampai kill mengkill..sabar sabar yer,

dah follow..follow me back.enjoy shhh..my page.

Tanpa Nama berkata...

Aku pon scholar mara, tak masuk lg kot duit!!Arghhh tensen~

-----cikfaz----- berkata...

serius.. bdk2 mara seantero pelosok dunia da muflis.. 1st case sejak ak ditaja sepanjang 4 thn lps kot~

xde sesape terjah ke? ;D

ciQu berkata...

hish..haku hangin satu kampung duit mara x masuk lg.tp poket da kering.. tulung~~

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger