Selasa, 1 Disember 2009

Aku Tak Puas Hati dengan Edwark Kuleng (Edward Cullen) dan Jakok Bhelek (Jacob Black).

Masa untuk mengkritik.

Aku melihat-lihat di dunia blog ni. Tersakit sangatlah mata aku melihat Edward Cullen yang ada di merata-rata. Tak kurang juga gambar separuh bogel Jacob Black yang jadi santapan gadis-gadis cantik sebelum tidur. And aku agak tak puas hati bila semua pakat letak gambar separuh bogel Jacob kat blog masing-masing. Terasa je hati ni nak letak gambar separuh bogel Bella Swan atau Kristen Steward yang oh-god-she-so-cute-and-damn-hot-plus-innoncet. Nak letak dalam bilik, takut Megan Fox pula yang marah. Lagi pun bilik aku tu bukan besar sangat nak berkongsi poster dengan Kristen, Sara Varone, Manuela Arculi, Keeley Hazell dan Alessandra Martines.

Oh this girl is sooo sweet~

Tapi kalau aku letak gambar Bella Swan, pasti jadi isu. Perempuan letak gambar separuh bogel lelaki tak apa. Tapi lelaki letak gambar separuh bogel perempuan tak boleh pula. Ah, dunia memang tak adil. Perempuan selalu dapat lebih. Pergi ke kelas kat U pakai selipar tak pernah kena tahan. Tak adil.

Aku belek-belek lagi dunia blog ni, aku tengok ada banyak gadis yang dah fanatik kat Jacob. Ada yang amik tahu la semua pasal Jacob. Well, aku just tergelak tanda simpati.

Okay la. Ni adalah rahsia terbesar aku. Sebenarnya, aku dan Jacob Black tu dah lama kenal. Dalam dua tahun lepas. Dia add YM aku then dia bukak ImViromment Falling Heart kemudian dia main buzz-buzz dengan aku. So faham-faham la apa bunyi yang akan keluar. Ya tersangat lah COMEL. Huh. Pulak tu malam-malam dia suka super saber aku. Tak dia, Edward Cullenyang super saber. Wtf? Memang dua orang ni asyik berebut lah nak super saber aku. Tapi yang tak tahan, aku tukar nombor pun diaorang still leh cari aku. Dah tu aku pergi kat Maxis Center suruh block no dua mamat ni dari reach kat henpon aku. Tapi akak kaunter tu tak nak layan. Dia tak percaya yang Edward Cullen dan Jacob kacau aku. Ceh. Aku tahu akak tu jealous sebenarnya. So korang mesti jealous tak percaya juga kan?

And guess what, Jacob is a gay. Try buka Facebook or MySpace. Cari la profile yang ada gambar lelaki separuh bogel. Borak-borak mesti dapat tahu yang dia tu gay. Sebab lelaki gay memang suka tanya body dieorang. So thats why lah Jacob suka tayang body. Nak menarik minat lelaki sebenarnya tu tapi memandangkan para gadis ni kuat perasan, semua sangka yang Jacob tu tayang kat dieorang.

Look at that Jakok Bhelek's sexy spot, kenapa tak kena censored?

And ingat tak dalam movie tu Jacob ada cakap yang dia tu "beautiful". And wtf lelaki cakap diri dia beautiful?! Lelaki kacak, hensem or what ever lah tapi bukan beautiful. Ewww. Disgusting, you. And tu dah buktikan yang dia tu gay. Ya gay.

Edwark Kuleng is a gay. Thats why he is virgin.

Tu baru Jacob, belum Edward Cullen. Bab Edward Cullen ni memang tak leh blah bila difikir-fikirkan balik. Lelaki vampire? Vampire tetapi romantik? Sanggup mati kerana perempuan? Umur 109* tahun? Badan akan jadi macam berlian bila kena cahaya matahri? Boleh makan bawang putih? Oh wtf is that? Oh ya, gay. Aku terlepas bab tu. Edward Cullen dan Jacob sama-sama gay. 2-2 suka tayang body tapi ya lah body Edwak tak se seksi kalau nak di bandingkan dengan Jacob. Kenapa perempuan tidak dikatakan gatal bila menggilakan tubuh lelaki? Hais.

So semua para gadis. Lupakan Edward Cullen dan Jacob Black. Anda semua tidak akan ada peluang untuk melihat jelingan mereka berdua. Mereka tak berminat kat perempuan. Hais, ingat taste vampire dan serigala sama dengan taste lelaki sebenar ke?

************
************

Okay fine mereka berdua tak gay. Berhenti menangis, lap hingus dan alihkan pisau tu dari leher or pergelangan tangan korang. Serta, muntahkan balik satu botol ubat tidur tu. Mereka berdua tak gay. Tak gay

Haissssss.

[Update] Aku kasi 9 over 10 stars for this movie. =)

Comment Here

40 Comments:

Rara berkata...

ko ni jeles ngn dowg ni..ko tau npe pmpuan ske dowg? bkn dowg la actually wtak dowg dlm twilight tuhh..especially edward cullen..die tsgt la syg kt awek die..die smpe sgup mati tuk bella..tu sje..sbb tu pmpuan giler kt die..

:D

fitriah berkata...

hahaha lawak

Mr K berkata...

@Rara - Are u sure? Then bukannya sebab Ekward kuleng tu hensem gila? Haha.

aminah berkata...

edward sgt romantic n same goes to jacob...both really tc to bella..tht 'thing' make gurl really adore with them

oh shit,...body jacob hot gile babi xle blah..gua cairrrrrrrrrrrrrr

Rara berkata...

haha..mg die nsem wehh..tp ak lebey t'tarik ngn wtak die dlm twilight je..ak sure pmpuan len pn sme..kot la..hehe..

enyheartsdiamond berkata...

tp..bella pulak ter'crush' dekat jacob..

x sukaa..

greedy...

bila edward kembali..dia buang jacob..

tau la cinta..tp..pada2 laa...

Mr K berkata...

@Eny - Ya. That part rasa macam Bella tu jahat gila. Selfish. Masa kuleng tak ada, dia terhegeh2 kat jakok. Then bila jakok blah, dia lagi lah terhegeh2. Tapi bila jakok nak cium, tak kasi.

@Amina - Lelaki handsome semua romantik kannn. Lelaki tak handsome buat apa-apa pun tak romantik. >,>

@Rara- Sbb twilight dia lagi cool dan pendiam kan. =)

Rara berkata...

ha,tau pn..wlaupn,die blakon cm mayat idup je..tp bselakn..dh kte vampire.. :)

Just_najmiE berkata...

I've never watched Twillight, and I don't think I'll ever watch new moon.. so mmg tak minat pun kat 2 org mamat tuh, sekian..

p/s :- nuff tido, takleh click..

Of Tr@vels, 3nvironment and bl@bl@bl@ berkata...

aku tak paham apasal ramai yang dok gila movie nih..aku tak minat langsung pun..fanatic la..haha

didiey ;) berkata...

alahhh..ko elmo kan sebab dd tepek mmuke edward cullen yang hensem katt blog dd :P

email dd pic terbaru ko,nanti dd tepek jugak.jangan elmo macam nie.malu kat orang.BTW,edward sms dd tadi. Tanye pasal entry ni.dd backup ko,dun worry.haha :D

Mr K berkata...

@Didiey - Kuleng tersalah nombor tuu

intannuratiqahmohamadyunus berkata...

jacob the best!sentiasa ade dgn bella..
and he's hot! its a bonus!

Tanpa Nama berkata...

bkn sume girls suka ngan dua mamat tu. sya x suka, biasa2 je. xlah sampai cari pics untuk dsimpan, ditatap semua tu. sya cuma suka watak edward dlm twilight saga je tu pun sbb novel tu sweet sgt, bkn snang nak cari novel pasal vampire yg sweet mcm tu.

p/s: sbb sya x suka sbb mmg hati x ttarik ngan muka mamat2 english. cute lg mamat2 korea n' jepun. comel apa? haha^_^

chokio_nia berkata...

aku penin..gay ke tak ne??aiyak..tapi tape..tak minat mereka..

'AQILAH berkata...

jeles? hahahaha tak suka body tapi suka muka edward jek.

Khaleeqa Idrus berkata...

HAHA jealous tahap cipan kau kat dorang eh? Oh ya yg bab beautiful tu, aku pun dlu tertanya apehal org puteh kalo puji laki kata beautiful bukan handsome. Byk aku jumpe kat youtube and forum. Mungkin beautiful bg dorang bkn "cantik bg perempuan" tp utk semua yg picturesque.

rathiqah azmira rosli berkata...

saye tak suke ah mereka dua.tak tengok pun cte2 derang.pelik gak nape kawan2 sume gile kt derg.nseb i normal.haha normal ke?

Izzati Hazwani berkata...

Ak tapernah minat dorang
Dorang je yg minat ak

jo berkata...

ah..kecoh..
dah jacob tu mmg sexy..nak buat camno..?
hahahha....

lotikus disarimankan berkata...

giler punya jeles

+black.angelz+ berkata...

hua..kalo gitu ko buh gamba separuh bogel ko lar..kui3..

mesti ramai nyer lar yg ngadu dgn pak polisi..kikiki

eeii,ko nie jelez x bertempat..

Jap,ko x rase jay z lg hot?? muahahaha...

fezaL Mohd berkata...

hahaha statement tk membina ;p

Afyy (: berkata...

Duh. Kau ni mmg mcarik nahas betul lah.
Thou aku tk suke pun dorang, tpi terase jek nk sula kau bila dgr statement kau tu.

NieSah berkata...

edward x ensem langsung r..pelik laa...muke putih mcm albino..wutdehel?

nkecik berkata...

hensem gile.

joegrimjow berkata...

stuju2
tapi ak xpe
sbb body ak akan jadi cam jacob tu
ahaa
tunggu la
;)
(dengan herbalife)

ocha berkata...

xde pe nk komen..

~~cuma nk gelak je...
hahahahahahahaha
(perasaan ketika bc entry ni)

aminah berkata...

rupe xkekal lm..just sdp pndg je..tu lg better

a r i k a y s berkata...

baru je tgk new moon td. jacob mmg hot gile babeng. ta kesah la kalau dia btul2 gay pun, aku tetap minat.

Lady Dyla berkata...

biar pon Jacob adalah keterunan gay... sy sggp berkongsi kaseh utk 6 Pax itu~~

ezzati berkata...

dengki...haha

norain ishak berkata...

edward kundur..hahahha..
adoi..teringat waktu tgk movie first twilight dgn member aku..kawan aku salah dengar..die kate name edward cullen,edward kundur..adoi..

cik lubakpink berkata...

erkk..aku juz nk komen

aku xambik tau r psal diorg nie

coz

buknnye diorg nk ambik tau psal aku

hahaha~

alie berkata...

sakit perot weii...
adooo...
kelakar je..

:)

Hana Kimi berkata...

kau ni mmg sengallah. leh pakat boikot kat kau sbb n3 ni oleh fans robert+taylor. emmm... twilight saga mmg top. cuma sukakan novel2 dia sbb sweet sgt. bkan snang nak cari citer vampire fall in love ngan human. aku juz minat biasa. xlah overdose sampaikan cari pic2 mereka.

sbb utama x minat- mmg hati x bkenan ngan wajah mat2 saleh. lg comel korean/japanese. at least mereka comel n' suka dtengok drpd wajah yg hensem^_^( gatal overdose)

21Ada berkata...

obviously mr.k awak jealous ngan dorang. haha. hot ke dorang uh? biase je kowt. citer dia best laa *tak leyh d nafikan* tapi novels dia lagi best kowt. worth money buying. worth la aku dok asrama time tuh ikat perut mkn dkt DM je sebab nak kumpul duit beli novels dia. bangga ade all the collection of this vampire series b4 movie dia keluar. ^_^v

rahsia berkata...

x ensem ko kate. muka die ensem giler. ke. mulut cakap x ensem.tapi dalam hati cakap ensem sampai nak masuk hospital hahahahaha....

Tanpa Nama berkata...

aku hampir je nak gantung diri sebab baca yg edward tu gay........mesti ko jeles kan sebab dorang tu pujaan hati semua perempuan kan ...alah ngaku je lah

Tanpa Nama berkata...

aku hampir je nak gantung diri sebab baca yg edward tu gay........mesti ko jeles kan sebab dorang tu pujaan hati semua perempuan kan ...alah ngaku je lah

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger