Sabtu, 19 Disember 2009

Benda-benda Boleh Blah yang Patut Di buat Ketika Awal Muharam, Christmas, dan Tahun Baru.


 Lalalalalalalala.
Bosan.

Pagi-pagi bangun tido pukul 3 petang, benda pertama keluar dari mulut aku adalah selamat pagi. Benda kedua yang keluar adalah pasal nasi yang adik aku masak. Tak ada nasi, siap.

Tapi, hari ni berbeza. Hari ni spesial. Bagun pukul 1. Awal sikit dari biasa. Bukan apa. Ada kewajipan. Balik pukul 2. Terus online. Ingat nak tido skejap. Tapi bila dengar ceramah dari Miss Khai, tak jadi ah.

Masa online-online, agak pelik lah sebab tak ramai langsung orang buat entri pasal Awal Muharam. Tapi aku bet ramai gila ah yang akan buat entri pasal Tahun Baru beserta azam apa semua nanti. Ceit.



Citer fav aku masa muda-muda. I love Tomoyo.

So apa apa aktiviti yang perlu dilakukan ketika Awal Muharam, Christmas dan Tahun Baru? Cari awek baru? Bf baru? Azam baru? Why the hell azam baru sedangkan azam yang lepas-lepas tak pernah tertunai?

So apa yang perlu kita lakukan? Yassin dan doa tahun baru? Itu semalam. Bagaimana dengan hari-hari yang bakal tiba? Buat tak tahu? No!

Its..

Its..

Its..

Come on Mr K.. Come on

Its..

Its..

Its..

Its..

Its..













SHOPPING!




Shopping

Omg! Omg Nike and Adidas shoes for 80% discount! Omg Polo black belt 60% discount! Omg Renoma 50% discount! Omg MyTie 60% discount! Omg Charles Jourdan for 60%. OMG! Oh my Gucci! Oh my Giordano! Oh my Giorgio Armani! Omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg.

Year End Sale is just so nice. And it will be nicer.

Okay dah. Bye.

Comment Here

24 Comments:

zarif berkata...

1st comment..lol

enyheartsdiamond berkata...

ramai je yg buat entri pasal awal muharam ;)

Hana Kimi berkata...

hahaha! minat cardcaptor sakura? samalah tp rasanye kau lg tua drpd aku. huhu~~~

Fina berkata...

oh my dior! :P haha

jimah berkata...

lau de duet, sume buleyh.. shoping ari2 pon buleyh..

Sharinginfoz berkata...

kalau ada duit banyak... lagi sodap,.. anyway bosan2 singgah ya

M O N I C A berkata...

hahahahahaha..cpt2 shopping..murah sgt brg2 skg..:)

'AQILAH berkata...

baru lepas soping semalam...

'AQILAH berkata...

baru lepas soping semalam...

ha chemo berkata...

erk..tersedak mnum air time bce post ni*_*

♥chentaMAYA™ berkata...

ahah~
yea~
end year seal!
jom!~

cik EPAL berkata...

perghhh...mr K pon layan shopping tuuuuuuuuuu :D

et berkata...

uuu..bez ouh shop..tp kan..xbley spend duet byk2 kat shop..nnt abes duet ooo..

noor afzan berkata...

lagi bagus kalau gaji masuk awal..
huhu~

.miss d'ieyna. berkata...

kerol.
ko lyn shopping gak ke?
hahaha.x cya aku dowh.

Jard The Great berkata...

haha.. ade duit tak nk shopping?

Mr K berkata...

@Zarif - Lol

@Eny - Tak di Google Reader aku.

@Hana - Tak juga. Aku sentiasa muda.

@Fina - Dior? OMD? Tak sesuai. =)

@Jimah - Kalau tak ada. Bf kan ada. Kikis lah. =)

@Sha - Iya.

@Monica - Ya teramat murah

@Aqilah - Nice kan?

@Chemo - Ada orang rindu kot.

@Maya - Yeah. Jom2.

@Epal - Yup =)

@Et - Duit dicipta untuk di habiskan. =)

@Afzan - Dan juga loan.

@Iena - Aku suka, hanya bila ada ayah aku. So aku boleh suruh dia beli itu ini. =)

@Jard - Tak.............

didiey ;) berkata...

azam bershopping tu sikit pun tak guna kalau tergolong dalam golongan tade duet cm aku nie.

Fina berkata...

it's for oh my dear. OMD isn't it? ihihi

zanetti_be berkata...

shop till drop.bonus akhir tahun maybe ramai dah dapat nie.hehe

balqissy berkata...

window shopping je la =D

Mr K berkata...

@Didey - Apa lagi, kikis duet bf baru je la. =)

@Fina - Okay you got me.

@Zaneti - Aku puny ablum masuk lagi. Isk.

@Balq - Tak best. Tak remaja ah.

Y'ra Amaya berkata...

salam kenal...
entri yang menarik...urmm...ramai org buat azam taun baru...termasuk aku...honestly, secara jujur aku tak pernah fully fullfill semua azam2 yang aku buat...haha...bak kata org...hangat2 bunga tahi ayam...lol...
tapi bagus juga buat azam ni...bole motivate diri...x gitu..?~:)

VidyaYazmin berkata...

oh my god i suka this entry sbb ada gucci & shopping, biasalah, girlsssss.hahaha

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger