Sabtu, 19 Disember 2009

Benda-benda Boleh Blah yang Patut Di buat Ketika Awal Muharam, Christmas, dan Tahun Baru.


 Lalalalalalalala.
Bosan.

Pagi-pagi bangun tido pukul 3 petang, benda pertama keluar dari mulut aku adalah selamat pagi. Benda kedua yang keluar adalah pasal nasi yang adik aku masak. Tak ada nasi, siap.

Tapi, hari ni berbeza. Hari ni spesial. Bagun pukul 1. Awal sikit dari biasa. Bukan apa. Ada kewajipan. Balik pukul 2. Terus online. Ingat nak tido skejap. Tapi bila dengar ceramah dari Miss Khai, tak jadi ah.

Masa online-online, agak pelik lah sebab tak ramai langsung orang buat entri pasal Awal Muharam. Tapi aku bet ramai gila ah yang akan buat entri pasal Tahun Baru beserta azam apa semua nanti. Ceit.



Citer fav aku masa muda-muda. I love Tomoyo.

So apa apa aktiviti yang perlu dilakukan ketika Awal Muharam, Christmas dan Tahun Baru? Cari awek baru? Bf baru? Azam baru? Why the hell azam baru sedangkan azam yang lepas-lepas tak pernah tertunai?

So apa yang perlu kita lakukan? Yassin dan doa tahun baru? Itu semalam. Bagaimana dengan hari-hari yang bakal tiba? Buat tak tahu? No!

Its..

Its..

Its..

Come on Mr K.. Come on

Its..

Its..

Its..

Its..

Its..













SHOPPING!




Shopping

Omg! Omg Nike and Adidas shoes for 80% discount! Omg Polo black belt 60% discount! Omg Renoma 50% discount! Omg MyTie 60% discount! Omg Charles Jourdan for 60%. OMG! Oh my Gucci! Oh my Giordano! Oh my Giorgio Armani! Omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg.

Year End Sale is just so nice. And it will be nicer.

Okay dah. Bye.

Comment Here

24 ulasan:

  1. ramai je yg buat entri pasal awal muharam ;)

    BalasPadam
  2. hahaha! minat cardcaptor sakura? samalah tp rasanye kau lg tua drpd aku. huhu~~~

    BalasPadam
  3. lau de duet, sume buleyh.. shoping ari2 pon buleyh..

    BalasPadam
  4. kalau ada duit banyak... lagi sodap,.. anyway bosan2 singgah ya

    BalasPadam
  5. hahahahahaha..cpt2 shopping..murah sgt brg2 skg..:)

    BalasPadam
  6. baru lepas soping semalam...

    BalasPadam
  7. baru lepas soping semalam...

    BalasPadam
  8. erk..tersedak mnum air time bce post ni*_*

    BalasPadam
  9. perghhh...mr K pon layan shopping tuuuuuuuuuu :D

    BalasPadam
  10. uuu..bez ouh shop..tp kan..xbley spend duet byk2 kat shop..nnt abes duet ooo..

    BalasPadam
  11. lagi bagus kalau gaji masuk awal..
    huhu~

    BalasPadam
  12. kerol.
    ko lyn shopping gak ke?
    hahaha.x cya aku dowh.

    BalasPadam
  13. @Zarif - Lol

    @Eny - Tak di Google Reader aku.

    @Hana - Tak juga. Aku sentiasa muda.

    @Fina - Dior? OMD? Tak sesuai. =)

    @Jimah - Kalau tak ada. Bf kan ada. Kikis lah. =)

    @Sha - Iya.

    @Monica - Ya teramat murah

    @Aqilah - Nice kan?

    @Chemo - Ada orang rindu kot.

    @Maya - Yeah. Jom2.

    @Epal - Yup =)

    @Et - Duit dicipta untuk di habiskan. =)

    @Afzan - Dan juga loan.

    @Iena - Aku suka, hanya bila ada ayah aku. So aku boleh suruh dia beli itu ini. =)

    @Jard - Tak.............

    BalasPadam
  14. azam bershopping tu sikit pun tak guna kalau tergolong dalam golongan tade duet cm aku nie.

    BalasPadam
  15. it's for oh my dear. OMD isn't it? ihihi

    BalasPadam
  16. shop till drop.bonus akhir tahun maybe ramai dah dapat nie.hehe

    BalasPadam
  17. @Didey - Apa lagi, kikis duet bf baru je la. =)

    @Fina - Okay you got me.

    @Zaneti - Aku puny ablum masuk lagi. Isk.

    @Balq - Tak best. Tak remaja ah.

    BalasPadam
  18. salam kenal...
    entri yang menarik...urmm...ramai org buat azam taun baru...termasuk aku...honestly, secara jujur aku tak pernah fully fullfill semua azam2 yang aku buat...haha...bak kata org...hangat2 bunga tahi ayam...lol...
    tapi bagus juga buat azam ni...bole motivate diri...x gitu..?~:)

    BalasPadam
  19. oh my god i suka this entry sbb ada gucci & shopping, biasalah, girlsssss.hahaha

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.