Aku Bukan Gay.


Komen dari entri ni.


Agak lama lah sudah sejak orang tak kaitkan aku dengan perkataan 'gay'. Tapi aku faham bukan salah mereka yang aku di label sebagai gay. Sebab masa dulu-dulu, blog aku bernama The Other Khairul & His Gay-ness dan kemudia di tukar kepada The Other Khairul Without His Gay-ness. Dan tak kurang juga entri-entri gay yang aku kemukakan.

Yang penyebab besar aku dikatakan gay adalah sebab cara aku kritik para gadis. Well, korang patut test kritik para gadis. Fun. Ya its fun!. Korang patut cuba.

So, di sini, aku nak kata yang aku bukan gay. Jadi, gay-gay sekalian, please jangan add YM aku. Di YM nama Roe/Rose tapi bila aku try search kat Facebook terpampang gambar lelaki yang tak seberapa nak berbaju. Okay mungkin dia sememangnya perempuan tetapi letak gambar lelaki sebab minat kat lelaki tak berbaju kot. Tapi apasal kat atas nama under FaceBook bernama Rosham? Tak faham tak faham.

Sesiapa nak ada comment form yang boleh direply di bawah atau yang macam Wordpress punya, boleh klik sini

P.s : Okay nak belajar pasal setting a website, cascading codes dan macam-macam lagi...

Ulasan

enyheartsdiamond berkata…
xkesah kena kritik :)
Jard The Great berkata…
eh.. per jadi dgn domain ko? ehehe
JMR berkata…
ntah2 yang ckp ko gay tu yg gay sbnrnya..hahah
smileitusenyum berkata…
kritik perempuan fun? apa yg fun nya? hehehe
julu berkata…
bro...
kritik skit2 jek pompuan..
kite perlukan diorg gak..
hahaha
'AQILAH berkata…
kalaula aku les
Aminah berkata…
http://lucadeketiak.blogspot.com/

ni link yg u nk..
ezzati berkata…
aduhaii...d cop gay lak :p
xpe2, xde slhny pun jd gay... :D
cik EPAL berkata…
rosham nor ke??? hehh..

ciss...mr k dah buang saya dalam list.....
zarif the great berkata…
HCG la ko khairul...(hard core ....)
jangan jadi gay.tak besh