Selasa, 29 Disember 2009

Aku Bukan Gay.


Komen dari entri ni.


Agak lama lah sudah sejak orang tak kaitkan aku dengan perkataan 'gay'. Tapi aku faham bukan salah mereka yang aku di label sebagai gay. Sebab masa dulu-dulu, blog aku bernama The Other Khairul & His Gay-ness dan kemudia di tukar kepada The Other Khairul Without His Gay-ness. Dan tak kurang juga entri-entri gay yang aku kemukakan.

Yang penyebab besar aku dikatakan gay adalah sebab cara aku kritik para gadis. Well, korang patut test kritik para gadis. Fun. Ya its fun!. Korang patut cuba.

So, di sini, aku nak kata yang aku bukan gay. Jadi, gay-gay sekalian, please jangan add YM aku. Di YM nama Roe/Rose tapi bila aku try search kat Facebook terpampang gambar lelaki yang tak seberapa nak berbaju. Okay mungkin dia sememangnya perempuan tetapi letak gambar lelaki sebab minat kat lelaki tak berbaju kot. Tapi apasal kat atas nama under FaceBook bernama Rosham? Tak faham tak faham.

Sesiapa nak ada comment form yang boleh direply di bawah atau yang macam Wordpress punya, boleh klik sini

P.s : Okay nak belajar pasal setting a website, cascading codes dan macam-macam lagi...

12 Comments:

enyheartsdiamond berkata...

xkesah kena kritik :)

Jard The Great berkata...

eh.. per jadi dgn domain ko? ehehe

JMR berkata...

ntah2 yang ckp ko gay tu yg gay sbnrnya..hahah

smileitusenyum berkata...

kritik perempuan fun? apa yg fun nya? hehehe

julu berkata...

bro...
kritik skit2 jek pompuan..
kite perlukan diorg gak..
hahaha

'AQILAH berkata...

kalaula aku les

Aminah berkata...

http://lucadeketiak.blogspot.com/

ni link yg u nk..

ezzati berkata...

aduhaii...d cop gay lak :p

nourelain badaruddin berkata...

xpe2, xde slhny pun jd gay... :D

cik EPAL berkata...

rosham nor ke??? hehh..

ciss...mr k dah buang saya dalam list.....

zarif the great berkata...

HCG la ko khairul...(hard core ....)

rathiqah azmira rosli berkata...

jangan jadi gay.tak besh

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger