Selasa, 8 Disember 2009

Im In A Really-really Bad Situation


Bad situation.

Ya. Aku dalam stuasi teruk sekarang ni.


1. Masalah blog.

Bila aku domainkan blog aku, semua komen-komen hilang. Tapi bila aku buang balik domain tu, komen-komen tu ada balik. Tapi juga, komen-komen selepas aku letak domain pula hilang. Baca banyak2 nanti korang akan faham.

2. Masalah Domain.

Aku ada masalah dengan domain. Aku tak boleh view blog apabila masukkan domain. Dan masalah ni adalah masalah chipsmore. Sekejap ada sekejap tak ada. Dan masalah aku rasa macam tak akan habis.

Dan memandangkan aku tak ada basic dalam benda-benda domain ni, aku jadi blur habis. So memang banyak lah aku berbalas-balas email dengan pihak domain hosting ni. Dan aku rasa pihak tu pasti dah naik bengang dengan aku. Percayalah banyak gila. Dan ayat-ayat pihak domain tu macam tahan marah je. Ada sekali dia tulis " I hope you know what you are doing....". Ya aku tau aku salah. Tapi tak semua.

Aku perlukan someone yang tahu untuk bimbing aku.


3. Result final exam sem 3

Hari ni, result keluar. Wish me good luck. I really need it. Really. Sebab ada sesetengah orang dah dapat surat berhenti. Jangan tanya aku siapa. Ia rahsia. Aku just harap result aku cukup makan sebab aku sedar yang aku tak study sangat sem lepas.

I am a dead meat....Help me God.


Comment Here

21 ulasan:

  1. aik,kire ko balik ke blogspot balik ke ape..all the best for result..hope xdpt DDL C=

    BalasPadam
  2. jgn stress2 sgt k??n good luck..:)

    BalasPadam
  3. good luck.....

    kalau free mintak issi survey.. thanks...

    http://sharinginfoz.blogspot.com/2009/12/jom-survey-nuffnang.html

    BalasPadam
  4. Aduh,kiz pun tak reti bab bab domain nie...kalu yang bese2 bolehlah...sorilah ya..Um,Kiz doakan semoga dapat pointer baik OK..

    BalasPadam
  5. uh...ku yg bace pun pening. good luck!

    BalasPadam
  6. komen2 tuh nanti boleh kumpul heh.

    tak pun ko copy past balik haha.

    okay2 tak membantu. wish u luck. len kali study betul2 yer.

    BalasPadam
  7. yang sekejap ada sekejap takde tu bukan chipsmore la...itu choc fudge...

    :)

    BalasPadam
  8. tahu takpe.smlm try bukak blog kau tp tak dpt

    BalasPadam
  9. kerol, jgn aa stress2. okay? hope nnti suma ok. good luck for ur result too!

    BalasPadam
  10. hey3..my result x kuar ag pon..
    today nk bukak ecitie..lembab sial!!!
    ahhhhhhhh!

    BalasPadam
  11. good luck for ur result.. (^^,)

    i clicked ur nuff..

    BalasPadam
  12. eleh..
    ingatkan masalah pe ar td..
    setakat masalah cmni..
    tak payah nak pening kepala ar wei..
    cube ko pikir..
    ko jd ayah or mak ko yg pening mencari duit..
    utk kasi kat ko tu..
    lg pening..
    "where's money is everything!"
    hahahahah
    ;p

    BalasPadam
  13. @All - My resut is damn so teruk and I really frustrated right now........

    BalasPadam
  14. Jangan risau. Aku pun teruk.

    BalasPadam
  15. im really really really in a bad situation juge. sepp sket! ketuk monitor! hahaha

    BalasPadam
  16. pernah pening dua minggu lepas waktu setup blog kat serverfreak. mujurlah diaorang banyak support dan bersabar dengan karenah kami.

    hopefully masalah saudara dah selesai. kalau belum boleh cuba install semula. :)

    BalasPadam
  17. susah gak ada domain sendiri..huu

    cam mana result, ada gempak?

    BalasPadam
  18. "Whatever u do, do your best" and at least u are doing it....rite?

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.