Isnin, 28 Februari 2011

Soalan Untuk Lelaki Gay Yang Jambu.

Assalamualaikum


Hello gay boys dan cute wangi girls sekalian.

Lately, aku tengok referrer aku banyak betul orang search pasal "Gay boy Melayu" dan "Kenapa lelaki jadi gay". Aku pun pelik gak. Tapi bila di fikir-fikirkan balik, mungkin kah sebab aku menulis entri ini?

Tapi kan, kalau korang perasan di entri Facebook Gay Melayu aku tu, ada komen-komen yang... err... weird yang seperti di bawah.

"Majoriti MELAYU pegi club atau langgan pelacuran. BUANG ANAK? sapa? MELAYU. dah main sedap-sedap, pastu buang anak yang tak berdosa. So tak payah nak cakap melayu apa jadahnya, semua sama. dosa je banyak. korang rela tengok orang jadi gay or buang anak? Pilih. "
Dan ini :

"Kelakar gak.. Tapi memang betul ape yg dorg ckp tu..bukn kite nk jd gay ni..sbb ni adalah naluri..walau diubah selama mane boleh, tapi lambat laun akan terdetik gak nak buat balik..biler dah kene skali, jgn kata nk lagi sekali,5 6 kali nak try lebih..siyes..im not joking..erm..statement yg i nk buat.. before this im straight guy. Tapi biler i selalu mengata mmber i yang gay tu..then badi dier jatuh pada I. Haha. Im a gay boy now. Shit. But i tak kisah. cos i tak kacau orang.."

Bila di fikir-fikirkan balik, ya, tak di nafikan memang ada orang yang di lahirkan dengan perasaan suka kat kaum sejenis. Lahir-lahir je, suka kat kaum sejenis. Mungkin sebab di pupuk semacam kecil oleh ibu ayah yang pakaikan baju perempuan dan di berikan mainan kakak yang berupa doll dan mainan masak-masak. Mungkin?

Tapi aku tertanya-tanya gak, macam mana dieorang boleh jadi gay for the first time ya? Adakah bila dieorang tengok kaum yang betentangan, dieorang tak rasa apa-apa? Dalam isu 'fitrah' ni, aku tak tahu nak komen apa. Tapi tak kisah lah sebab aku... aku buat entri ni khas untuk gay yang handsome-handsome yang dah melukakan hati gadis-gadis di luar sana. Dan entri ni khas untuk prevent lagi banyak lelaki menjadi gay. Errm. Ehem.

TAPI, tapi aku tak faham ah macam mana seorang lelaki boleh tertarik kepada kaum sejenis.

Well, kalau di fikirkan balik.......... why the hell you (gays) rasa yang THIS...


is wayyyy much better than THIS?



And and and and what makes you think THIS:


is much better than THIS?

And what makes you think THIS...

Yang ni perempuan suka. Aku tau.

is superb than.... THIS?


Oh God, aku rasa aku dalam keadaan wajib nikah sekarang. HAHA.

Ehem.

Lagi pun, pernah tak korang terfikir kan pasal bau lelaki? Ye, bau badan lelaki. Peh-lis. Lelaki, kalau selepas mandi pun belum tentu bau wangi. Perempuan? Korang pergi mana-mana pun bau wangi tau. Berjogging 10km pun still wangi. Kalau tengah mandi, lagi lah wangi. Tak percaya, korang try ar senyap-senyap masuk tandas perempuan masa dieorang tengah mandi. Tak ada nya bau macam lelaki. Yet, korang pilih lelaki?

And come on gays. You cant even make a baby. Lagi pun, part badan yang ada kat lelaki lain, dah tersedia ada kat badan korang. Kenapa korang suka benda yang dah ada kat diri korang? Like.... korang standing depan cermin, tanggal semua baju, tengok susuk badan sendiri and then what...? Stimulated? Ewww.

Rugi tau korang jadi gay ni. Kalau jadi gay, nak cari pasangan pun susah. Apatah lagi nak cari 'bakal suami'? Tapi kalau tak gay, nak cari pasangan mudah je. Stock-stock yang tersimpan pun banyak. Ye lah, bilangan perempuan kan banyak sekarang. Siap boleh pilih-pilih mana berkenan and then masukkan dalam almari tau.



Kalau korang jadi gay, korang kena cari lelaki untuk berpasangan kan? Tapi korang kena ingat, perempuan pun ramai kat dunia ni. Tak pasal-pasal, korang kena compete dengan girls. Kan dah susah. Lagi pun, korang tak kesian ke tengok kaum wangi (perempuan) ni kesorangan? Terkebil-kebil cari pasangan hidup. Ye lah, nak mengurat lelaki, tak pandai...

Pulak tu, lelaki, perh. Mulut. Tak boleh dipercayai langsung. Boys, their mouth is bullshit. Screw them.

Then bayangkan kalau a couple of gay bergaduh, nak main merajuk memujuk gak ke? Kalau in relationship dengan perempuan, perempuan merajuk, mak aii, comelnya. Boleh la lelaki pujuk. Tapi kalu lelaki merajuk dengan lelaki ya Allah. Gelinya. Yet, korang suka lelaki?

Pelish ah.

I really need to ask Kim Hyun Joong dan Jang Geun Suk about this. Dengar cerita dieorang berdua bergaduh sebab berebutkan Kim Bum



139 Comments:

oh! hot! damn! berkata...

yay!! 1st tym comment
ngeee~~ laki ta yah nak gay sgt la
cian kat kami gurls susa nak cari pasangan nati.HAHA

cik_paan berkata...

sesuke rase ckp hyun joong ngn jgs tu...

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ berkata...

hurm.

susah nak komen tntang gay ni.

kalo pgangan agama cukup, kuat. rasanya xdelah jadi gay. yelah, tak ambik iktibar ke dengan kisah kaum nabi Luth a.s.

semoga semuanya balik ke pangkal jalan.

:)

Nyna berkata...

Hahaha The last pic makes me laugh! LOL XD

Yes, thank you for making this post. I think the gay guys should really read this.

P.s.: FYI, not ALL girls suka lelaki berbulu dada. Euww.

Cahaya Kewangianku berkata...

well..lelaki...hahahaha

nabilaMN berkata...

wooo.bkn semua suka lelaki berbulu di dada -.-

anyway,suka penulisan mr.k :)

rotashia faizal berkata...

eh... tak semua perempuan suka laki yg banyak bulu kat dada mcm dlm pic tu... hahahaha..

Miyna si mereng berkata...

hahaha!lawak la mr k ni.Btw,saya setuju apa yg awk ckp :)

mcjust.lol berkata...

gay? euhhhhhhh

najwaMazlan berkata...

x aci!
mana bleh kim hyun joong masuk sekali!
tapi mr.K. haha!
you make me laugh BTW.
:)

ice juliette berkata...

geli geli geli..
tp btol laa, laki dh lew makin pupus.. yg p jadik gay boy tu uat pe?? hbs tu pmpuan yg stock die ni cmpai dh terlebih2 nk carik laki cmne?? susah2, tak paham laa.. wawawa

Hush berkata...

ehh,
mana ada jang geun seuk berebut kim bum dengan KHJ?
eww.
tu sume tipu.

Marlina :) berkata...

serius kim hyun joong gadoh ngn jang geun suk sbb kim bum? ces.. frust aku. dah la 3-3 aku minat. awt depa xgado sbb berebut aku ja. lagi gempak. huahaha :D

RineeReza berkata...

artis hollywood tu kenapa yang gay-gay tu handsome ah? contohnya macam adam lambert, ricky martin, mark westlife, etc. haha. macam tak adil la pulak. jealous doe.

pity the female species like me. haha. :)

miss aisya berkata...

ewww geli lah yg pic bulu2 tuh!!

nway, bukan takdir yg salah kalau diorang jadi gay..salah kan diri sndiri yg tak pndai control nafsu..

dalam Quran tak ckp laki yg baik utk laki yg baik kan?? makna nyer, fitrah manusia ialah cinta berlainan jantina..:p

sicomot-comel berkata...

hahaha..
tak boleh blahh betul,..
haishh,,nak kena berebut ngn gay ni yg rimas neyh..huk3...

p/s: weyh,,part bulu dada tu,pergh..geli giler..sape je la suke ngn dada berbulu tu????
*alamak,terdirect plak..hehe

Cik NurulZaty berkata...

yuck.

i hate GAY

missMELATI berkata...

btol3.hahaha.
susah gk nk brsaing ngn laki jambu untuk mndptkn laki hensem.hrrmm=_='

Fazrezal Yusoff berkata...

aku benci gay, apehal nak mnat kt llki plak, adoi, geli siot, kalo nk twu, skrg dh ad gay couple, muslim, yg khwin ikut care islam, siap ad akad nikah lg, wtf.. smoga tuhan beri hidayah.. aminnn ~

milimilo berkata...

button like kat blog ni sama mcm blog joe.lain mcm sikit.heeee.

gmbr bdn lelaki + prmpuan tu lukis sendiri ke? awww. comel je. haha =)

Yong Sofea berkata...

like gila. gays are losers!

nurul syazana berkata...

mana dpt cerita dorg gaduh rebut kim bum? nk tengokkk

dewajiwa berkata...

err..
karikatur pompuan yang dilukis tu agak menyeramkan la. nanti the gays akan jawab baekk punya. tapi part gambar betik tu..aduihhh. tapi fakta lain memang A.

gua straight OK.

rabiatul.adawiyah.othman berkata...

I really need to ask Kim Hyun Joong dan Jang Geun Suk about this. Dengar cerita dieorang berdua bergaduh sebab berebutkan Kim Bum

*really?? HAHAHA

mawarmerah berkata...

dear mr.k,

mana ada si kim hyun joong dgn jang geun seok tu gay..mereka straight oke hehe :)

one more,kecewa abes bile tgk laki sekacak kacaknya tp alahai dia gay :(
sedih mak tao!

lala berkata...

haahah..gambar nya sgt menjolok mata eh..adoii..tp plis la..sy xsuke la laki ade bulu kat dada diorang..mcm org utan je =.=
papepon..harap laki2 yg nk jadi gay JANGANLAH jadi gay !jgn mensusutkan bilangn lelaki yg dah semakin susut nih..hee~
nice entry mr.k.. ;)
keep it up dude!

a_a berkata...

'I really need to ask Kim Hyun Joong dan Jang Geun Suk about this. Dengar cerita dieorang berdua bergaduh sebab berebutkan Kim Bum'

hahaha..this on funny... Mr.K kenal lelaki2 jambu diatas??? i'm impressed.. Nak promote lagi sorg yang jambu.. Soong Joong Ki...

GAY is definitely big NO for me... Lesbian also NO!!!! Dulu pernah de kawan pompuan confess kat aku... Pening sekejap... Aku perempuan.. dia perempuan.. WTH????

Dulu pernah

nolee yaacob berkata...

nice :)

missPARK berkata...

"I really need to ask Kim Hyun Joong dan Jang Geun Suk about this. Dengar cerita dieorang berdua bergaduh sebab berebutkan Kim Bum"

hahahah.. x boleh betol statement ni... kekkeke

Farah Ahmad berkata...

suka part yang gay 'kena compete dengan girls' tu..

izatul qisteena berkata...

ewww..berbuluuu~
yang betik pakai *** tu yang paling xleh blah..hohoho.
mr.k...entry nie adew sket titt~ ^^

ctrahmah berkata...

gila rugi boy y gay..kesian aku tgk..ermm..semoga diberi hidayah dariNya..

Tanpa Nama berkata...

mak aihh~marah tol dengan kaum tersebut nampak..haha..tapi iye la..yang gay ni muka kaw2 je..sayang a..huhu :)

rogei teya berkata...

ewww, bulu. geli mak aih

Tanpa Nama berkata...

MR.K..
those Korean artists tu x gay lah..
diorg cuma...
erm...


Comel.. hehe..

Tanpa Nama berkata...

ehh..
apesal Kim Hyun Jong ade kaitan dgn Jang Geun Suk pastu pasal Ki Bum ni??
diorg tk gayyyy laaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Fauzzan Helmy Anuar berkata...

No comment.... Tak tau nak kata apa. But it is something which is can be thinking of... Nice.

Fauzzan Helmy Anuar berkata...

No comment.... Tak tau nak kata apa. But it is something which is can be thinking of... Nice.

sam berkata...

gambar betik tu xleh blah
mana ko jumpa ha? hahaha

| Larasephia | berkata...

Hellooooo,
aku tak pernah suka lelaki yg ada bulu dada. baru nak gesel1 kang dah tersedak telan bulu.

Hahaha

Khairul, kau memang dah tahap wajib kahwin.

minah single berkata...

bapok kt fakulti aku pon ada pakwe
aku yg pompuan sejati ni rasa irritate gile HAHA

Tanpa Nama berkata...

hahahhaha...lwk gilerz...hehhee...kim hyun joong dan jang geuk suk...aaaiii..dh minat cerita korea ke...hehehhe...

Encik Psychopath berkata...

Aku banyak kawan dengan gay. Aku tak gay btw. Dan dorang sekadar suka2. Sbb sesama gay no hard feeling katanya.

Mungkin ada benarnya.

Mainur Hasnah berkata...

aishhh kuang asam betul mr. K ni ambik contoh mamat korea yang saya suka pulak tu... dorang bukan gay la :P

Mr K berkata...

@Hot - Gatal.

@Paan - Kenapa? Tak percaya?

@Nurezz - Aminn.

@Nyna, Nabila, Rotasha, Aisya, Anonymous - Ye ke tak suka lelaki berbulu dada? Bukan sexy ke? HAHA.

@Miyna - Ni mesti suka lelaki berbulu dada ni.

@Najwa - Laa, dah betul dieorang berebut. Nak buat macam mana.

@Marlina - Kau pun dia tak kenal. HAHA.

@Faz - Emo semacam je. Ada kisah gelap ke pasal gay ni?

@Syazana - Ada kat dalam henphone aku. Kim Bum yang sms aku sambil nangis2 cakap tadi.

@Rinee - Conclusion, cari lah lelaki tak handsome. Bukan sahaja romantik, malah... baik.

@Dewa - Kau straight? Aduh, makin banyak lah saingan aku.

@Mawar - Mana tau dieorang tak gay? HEHE

@Lala - Tak suka lelaki berbulu dada? Ye ke, bukan ke perempuan suka main bulu dada lelaki ke? HAHA.

@Yunz - Tak bernah dengar pun pasal blog tu.

@Sam - Belakang rumah aku.

@Minah single - Kau perlu belajar tackle lelaki dari bapok tu kot. HAHA.

@MiliMilo - I memang comel. Macam awak la, cutie.

anis.farhana berkata...

" i really need to ask Kim Hyun Joong dan Jang Geun Suk about this. Dengar cerita dieorang berdua bergaduh sebab berebutkan Kim Bum"

haha Mr K, your humor never fails..

Cik Miera Aziz berkata...

Sekali lagi, nice!

Kawanku ramai gay.
Rasa mau tampau laju laju.
Berpapa, bersayang. Pe-lishhh!

syamimi fatin berkata...

memang wajib kawen ni haha

eiYja_cHum3yl berkata...

ahah...ni la yg slalu sy t'pk kn bile bjmpe dgn laki2 gay...ble jmpe lak bgesel2...sy tgk pon naik geli...kalau yg bgesel manje2 tu pompuan kpd lelaki, bole trime lg la...ni lelaki yg begesel manje2 kt lelaki??? mcm ade something wrong somewhere je...

_aLiaHwaFa_ berkata...

eh mr.gay, ops silap, mr.k, xd gay yg komen entry ni ke?

shue_fearless_gurl berkata...

banyaakk je alasan org gay nih..
nak ketawa tekeluaq bijik mata aku baca yg part dia ckp gay ni naluri?
like wth????
kalau dah tau diri lembut..diam2 sudah la,ni nak jugak dia canang kat org yg dia gay..

Miss Lemonade berkata...

gile geli weh tgk bulu2 lelaki dlm ghmbr tu

Death by Girl berkata...

ingat kan entri nih serius rhope nye tak.. hahahah
kelakar gila part gmba, bile ak tngk gmba laki berbulu dada tetibe tringt kat kwn ak. die suke sgt kutuk budak laki ade bulu dada.
hahhaah ... siyes mr.k ni kelakar!
XD XD

Tanpa Nama berkata...

sigh..teringat plak dlu tunang aku cerita pernah kena ngorat ngn gay (malay) kat US dlu. taste gay kat sana bukan jambu2. nak carik badan ketak2 saje. (tercabar dow aku..dgn lelaki!!! lelaki!!!)LOL..~ haishh anti btul ngn gay..

btw sape x anti kn?


doakanlah semoga semua gay espcialy yg mengaku muslim kembali kepangkal jalan.


-areLyn

[AMR]ReenaRawee berkata...

blog nie selalu defend bdk2 wangi!
thx so much..!!
i love Mr. K..!!
:)

zt-zati berkata...

tau xpe..
dah la laki nk pupus, pulak tu ada yg gay..
lagi la pompan payah nak cari laki utk wat suami..

~tp kn, laki yg gay mesti ensem kn..??
npe la dia jd gay..
*sigh..

Kap berkata...

nasib baik betik tak berbulu.
hahah.

Yaya Nadia berkata...

best2!
aku memang menyampah gler dgn gay guys ney...
ntah pape ntah diorang neyy..
pmpuan yg cun2 baik punya ramai,nak gak kat lelaki...
yukss!geli ouh!
yg aku pelik tu,nape nak lwn fitrah yg Allah dah jadikan?betul x?
hisyy!nafsu je lebih!kena cuci ouh diorang ney..hahaha...
btw,Mr.K...yg gambar dada berbulu tadi...tak semua pmpuan suka..sebab aku tak suka..geli,geli,geli!!
:)

intannuratiqahmohamadyunus berkata...

they should seek for medical help.

sawn berkata...

aku pun rasa geli dengan gay.. hahahaha

Rapunzel Cikilolo berkata...

entry yang buat aku gelak dari mule smpai habis... hehe

dakpipimerah berkata...

nnt ramai lak gurl les plak,, tp xde feelin kot,,ahaha

miss red heart berkata...

OK... EUWWWWW part yg gamba bulu dada guys tu... apsal la pegi letak kat situ... serabut mata ak tgk. macam semak hutan je... apsal dgn gamba betik tu?? sapa punya pink yg ko curi? btw, isu gay ni I xreti nk komen sbb I pown xfhm isi hati mereka...maybe suasana persekitaran, pengaruh kawan,hormon,etc..

ɐןıqɐu berkata...

ade kucing jantan minat kat kucing jantan aku.kire gay gak r an?

qyqa berkata...

I really need to ask Kim Hyun Joong dan Jang Geun Suk about this. Dengar cerita dieorang berdua bergaduh sebab berebutkan Kim Bum

aaahhhhhh!!!!
yg ni x bole terima tau...
hahaha..

betul3..
pompuan ramai gila..
nak jadi gay????
peghhhhh... laknatlah jawabnya

luckiey berkata...

wallaweyhh....lelaki gay siyes akn bengang cket bc entry nih...

yg aku xpuas ati suke ati je ko ckp kim hyun joong ngan jang geun seuk rebut kim bum....ahahhahaha.....kalo diorang berebut park shin nyeo tuh yerr r jgk... =D

juliam berkata...

nak like seratus kali. haha berdekah baca entri ni haha

suara jahat + usang berkata...

salam....woot woot
ok..
aku nak bgi coment..
sebb aku pnh terBERCINTA dgn laki gay..
actually sumpah macm lesbian..
kau bayangkan aku merajuk,dia pun nak meajuk,sampai 1 tahap aku lak yang jadi cam lelaki jaga hati n perasaan dia..ckp pun kna jaga suara n semua la....mula2 aku rasa macm hell masa baru putus,tapi bila pk balik yang lagi haru klau aku dah kawin nagn dia,then baru tau dia gay...lagi terukkan kan..
so aku amik masa hampir setengah tahun nak lupakan dia..tapi bukn totally...
cuma part yang paling best giler...
bila bf(lelaki) dia mintk maaf ngan aku..n bf dia adalah kawan baik aku...hahahaha
keji kan..tapi gua cool beb...aku nangis n senyum n ckp semuga bahagia....n dia pun pnh citer kat aku tntg bf dia..masa diaorg gaduh...mula2 mcm nak shoot muka dia...tapi x sampai atie..so aku bg nasihat...hahahaha

moral of the storie laki gay ni memang muka handsome n jambu,tapi sumpah aku geli bila dapat tau dia gay..sampai satu tahap..mcm nak bagi penampar laju n mandiakan dgn air zam2..hahhah

mr K kau bukan gay kan???
hahahahaha

mungkin kau patut letak lepas ni cam ner nak tau laki tu straight ker x..hhehh

Afiq berkata...

Salam,
i've beeen a silent reader of ur blog,nice entry anyway.My experience of some of my gay friends showed that most of them have a little bit of feminine characteristic/habits at least 5-10% of their character.probably coming from influence of their friends(who are gays of course),how they being raised up by their parents(perhaps their parents want a daughter),or even some of them got molested or any type of sexual harrasment(if u search at internet lots of cases/people who are gay mostly got this kind of history-->hmmm.. maybe dah tersedap kot but i dont know) by some sick pervert or doesnt have good religious bacground( i've got a friend who when he was small saying that he didnt know liking a man is sinful and forbidden in Islam.previously 'gay/lesbian' is considered a psychiatric disease but it's been excluded as they said that being a gay it's not a disability but i think they've been surpressed by the so called gay right society.I believed it's hard for them to fight this disease since temptations are everywhere(nowadays media and western make being gay is normal and accepted).Kind of sad seing them having disease like hiv and eventually aids at early 20 becos of their bad choices.But for me whatever the reason is behind it they've to remember that they've a religion(islam) & the purpose is to guide and show what's right n wrong.All will be better if they put Allah in everything that they do,just take that being gay is their 'test' in this world.well,everyone must have their own test or 'dugaan' in this world.Only they can change themselves and we as fellow muslimin and muslimat can pray so that Allah will lead them to the right path.Dont choose the path u're nt going to be happy in the end bcos in the end we'r going to meet our own creator.

p/s:gays--> condom is not 100% protective from hiv.

Tanpa Nama berkata...

perempuan kalo tak cukur BULU pun geli jgk haha

amier azrul alias berkata...

aku pon xtau la npe la wjudnye spesies gay ni..
adeihh

FarhanaLicious berkata...

Hahaha. Serius kelakar.

"Terkebil-kebil cari pasangan hidup. Ye lah, nak mengurat lelaki, tak pandai..."

Rasa gila kesian kat diri sendiri. haha

azhad berkata...

gay?! eeee...kalo lelaki lembut tu gay gak ke?! sbb skang da bnyak!

aYa berkata...

Salah satu sebab lelaki jadi gay sebab mereka suka kpd kecantikan/kehenseman. mereka sering x puas hati dgn apa yg ada pd diri mereka dari segi kehenseman. so, mereka akan suka atau mencari lelaki lain yg mereka rasa lebih hensem pd mereka...tu sebb gay hensem2.

*ini sebab dari segi psychological and medically approved. i've met fews patients yg gay yg memang mengaku jd gay kerana sebab tersebut..

Pijahh' de-Arr berkata...

bengong mna ad kim hyung joong suka kat kim bub..erhh..~

marah neh..~~

zey berkata...

haihh..aq baru balik field work eh.. -.-' anyway mrK, aq sokong entri kaw kali ni sbb berjaya membuka mata gay boy y reti baca entri kaw neh.




tp, serious. loya!

Tanpa Nama berkata...

hmmm.. nak kata sentap sgt bila baca entry ni, takdela.. cuma those issue yg dibincangkan dlm entry ni agak cliche.. dan slps membaca few entries yg berkisar ttg dunia gay, i blh buat kesimpulan sbnrnya dunia gay dgn str8 ni mmg jauh berbeza. make it male or female, asalkan mereka str8 persoalan ttg "taste" mcm yg mr. K timbulkan kat atas ni..

tapi kan mr. K, katakanlah kalau ada gay tanya u.. knp u minat kat pompuan? dan u jawab.. "dah itu fitrah seorg lelaki, tak hairanlah." lps tu diorg tanya balik.. "kalau kami suruh u suka lelaki, u mampu tak?" mesti u akan jawab, kalau tak verbally pun mesti dlm hati.. "giler apa, aku tak taste.. dahla nanti kena lakhnat Tuhan.. nabi tak mengaku umat.. eisshhh.. taknak aku!"

so bila u kata mcm tu, u rasa.. ada tak manusia lain yg sengaja saja2 buat perasaan jadi gay dan lps tu diorang mendongak kat langit dgn bangganya ckp, "ya.. tengoklah Tuhan! aku jadi gay, bangganya aku.. sila lakhnat aku skrg!" ataupun "ya.. tengoklah Tuhan! aku saje je jd gay sbb nak dpt murka kau, ingat aku takut ke kena humban kat neraka? ada aku kesah ke Tuhan?"

ada ke, mr. K?

jadi kalau u rasa xde, u rasa u patut percaya tak kalau pada sstgh lelaki perasaan tu mmg dah wujud sejak lahir? selain dpd spesis gay jadian dlm contoh kat atas tu, adakah u rasa x mungkin wujud langsung manusia berperasaan gay di luar sana yg bertarung melawan perasaan itu, mengelakkan dari melakukan benda2 luar tabii yg sepatutnya dan tidak meninggalkan suruhan-Nya semata2 kerana hendak menghindari, paling tidak pun meminimakan hukuman atau lakhnat Tuhan yg ditimpakan ke atas mereka?

dan persoalan itu kembali kpd contoh di atas. siapa yg lebih mulia. gay yg menyedari kelainan/kekurangan mereka dan berusaha mengawal tingkah laku sendiri, ataupun lelaki str8 yg suka suki membuntingkan anak dara orang, lps tu buang bayi yg tak berdosa memalukan mak bapak masing2?

owh, mungkin jugak bagi golongan str8 yg mcm tu mereka boleh dimaafkan.. walaupun diorang pernah mendongak langit dgn bangga sbb membuatkan Tuhan murka, manusia lain pun tahu yg Tuhan akan maafkan dorg sbb diorg str8. tak kisahla sebesar mana pun dosa zina tu kan, xpe buat je.. sbb cmne teruk pun dorg, dorg tetap lebih mulia dpd manusia jiwa songsang secara semulajadi yg mengawal diri masing2 dr perkara terkutuk kan?

well, ini bukanla soalan sbnrnya. tp diharap dpt menjawab sedikit sebyk persoalan atas contoh yg disebutkan td. i pun silent reader u jgk mr. K, dan wpun isu ni agak sensitif bg i (jwb sendiri knp) tp itu tak menghilangkan respect pd u pun.. sbb at least, u ulas perkara ni secara jujur tanpa sebarang direct intention utk membuat sape2 tersinggung. so at least, i berterima kasih utk tu.

peace no war =)

budaksalahcakap berkata...

ok..isu gay sangat menarik pada n mostly gay adalah sangt cute n seowng yang professional....saya plak d kelilingi isu atau owng2 pengkid...but im not pengkid...ish tu pun satu hal gak...owng2 yang suke kaum sejenis ni biase selalu akan bg statement'aku x kaco idup korunk,korunk jgn kaco idup aku' xbley blah kan....camne ada nafsu sesame jenis...ish2...

budaksalahcakap berkata...

sian kan golongan gay mostly professional..aku plak bykk geng pengkid pening2...statement kaum sejenis'aku x kco idup korunk,korunk jgn kaco idup aku' tp golngan gay ni pompuan suke kawan...kan..tp kawan je..

Tanpa Nama berkata...

like what Afiq said..ak tngok sweet gak Gay ni couple...pasal yg ko ckap klu diorang gaduh cmne nk pujuk kan..actually klu sorg merjuk srg lg pujuk lagi sweet dr yg lelaki pujuk awek diorang ...(oh aku kwn dgn gay)..diorang pon ade 2 role jgak dlm couple sorang kasar sorang lembut ...in sex yg lembut akn jd pompuan(bottom) n laki kan suke mengame..diorang men lwn2 pedang(huhu)...dan 1 of my gay fren ckp die akn stop buat bende ni sbb nk kawen gak, tp akn contact gak dgn psgan gay even lepas kawen...len nikmatnye...ape2 je lar..tp ak pompuan aku x pnah kapel..ak pnah reject sorang laki ni..skrng die jadik Gay...

sori anonymous ak xde blog,url or wht eva..

budaksalahcakap berkata...

gay memang isu pada golongan professional..semua cukop tp gay plak..ish sayang betui...saya plak selalu duk pk isu pengkid..d owng ni selalu buat statement aku x kaco idup korunk watpe korunk kaco idup aku...

AuTumN LeaVes berkata...

tidakkk!...

Kim hyun Joong eliminated bab2 GAY ni..dia tulen tau...sbb dia BF I.hahhahaaah!

anywy, lawak la MRK...

and, kdg2 GAY ni lagiii cantek dari girls yg ada... cumanya, diorang ni tak wangi la...keke..lalalalalala

Azmi berkata...

haha...tak thu nak ckaap apa....

fawani berkata...

Oh, budak flat atas aku ada sorang tu hansem. Sayang sekali dia gay. Dan pasangan gay nya pula muka macam edward cullen. Kenapaaa??

Budak kelas aku pun yang ganteng ganteng semuanya gay. Kenapaaa??

Bila aku jalan jalan kat city, nampak sepasang lelaki hansem berpeluk-merajuk-bercumbu. GELI HOI TENGOK GAY BUAT AKSI LIVE DEPAN MATA! *muntah*

WHYYYY??? T____T

Duduk kat luar negara membuatkan mata aku semakin tidak suci.

Dugaaan.

muhsin aminudin berkata...

ade gay bayar budak student untuk hisap budak student tu punye

| cik azeya | berkata...

kah3. kelakar kot. :)

ateyn berkata...

eh eh pe pendapat kau pasal laki yg berabang n adik angkat ngn laki laki sahaja ? siap support makan minum pakai, berholiday bagai.. ko rase rase dorg neyh dlm golongang inikah ??? ohhhh shit !

inna hayati berkata...

setuju dengan gay adalah geli.

TAPI SANGAT TAK SETUJU bila kim hyun joong disangkut pautkan dengan Jang Geum Suk. Ada Kim BUm lagi???? encik K ni kenapa ni? kenapa dengki dengan mereka ni?
xboleh terima? aaaa!!!

Tsukasa berkata...

zaman sekarang ni even ustaz dan ala2 ustaz pun ade yg gay. depan org pakai kopiah + baju mlayu segala tp biler malam gigih layan planet romeo & manjam. giler x? kesah benar ok. lect pulak 2. siang mberi so-called ajaran agama pd student2 die then bile malam teach completely the opposite. keji sgt bile manusia mggunakan agama utk m'cover pekung msg2. ; (

Puan Capa berkata...

gelinya....ada bulu byk2

Izzi berkata...

nice artikel ...

tapi bab yang pompuan suka bulu tu yang tak betul sikit ... ramai suka yang kemas dan licin...hehee (kecuali yang minat cerita hidustan kot)

lagi satu ; tak semua perempuan yang wangi-wangi ... sebab ada jugak pompuan yang 'berbau' samada sebelum atau selepas mandi.

yang jadi gay ni satu jer... yang jenis tak pandai menghargai keindahan dan kelembutan.. punyalah spesial pompuan ni (dalam dan luar) terkenal dengan kelembutannya, tapi tak tahu menilai yang mana yang lembut dan yang mana yang keras..

kalaulah lelaki mendalami yang setiap perempuan itu adalah 'pasangan' kaum lelaki maka tiadalah isu-isu pukul atau dera isteri kerana lelaki dan wanita ini saling melengkapkan.

sebab itu kita patut(wajib pada hak cukup haulnya) berkahwin tak kirala samada anda adalah lelaki atau perempuan.

hentakbelipat berkata...

kehkehkehkeh...aku rasa certain male yang pandang male lain sedap adalah yang punya citarasa tinggi kot..dia x pilih bau2 minyak tuti ni..nak bau doche je kot...tapi kalau aku tgk lame2 diri aku pn geli inikan nk pndang male lain kot

miss noname berkata...

KHJ sy straight ok. tq

cat berkata...

"I really need to ask Kim Hyun Joong dan Jang Geun Suk about this. Dengar cerita dieorang berdua bergaduh sebab berebutkan Kim Bum"
xleh bla btol ayat ni...agak2 la pon kalo nk rmai org comment sbb x puas hati MR.K oii..including me..ngaa..hot issue beb..bdw, mmg agak sadis la laki jd gay...sejarah lampau berulang kembali.

izwanie halim berkata...

haha ! first time drop komen kat sini. tapi siyes, part yg kim hyun jung ngan jang geung suk berebutkan kim bum. memang best utk lawak sampingan. haha ! keep write MR.K!

Nur Liyana Abdul Aziz berkata...

eeee....
geli tgk pic2 tuu...
x suke x suke!!!

ayinira berkata...

nice post..
like it damn much..
sume post mr K best sgt..
bile ek mr K nk tunjuk dr die..hehe

Tanpa Nama berkata...

entahla..kekdg bndani jd sebb owg sekellng dowg...ada pempn xfhm jiwa dowg..xpandai jaga ati dowg....last2 bla ada lelaki yg fhm dowg...jd la mcm ne....

IFA Athirah berkata...

ak ade bace 1 luahan laki tu.dia kata die gay&die cuba mcm2x dah utk suke yg brlawanan jenis.yet, die still trngsang dgn laki gak.tu kata dia la.sso, ak musykil gak cmne lah laki blh ske laki.x bleh trime.

Emma Park berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Emma Park berkata...

rasenye part jsg n khj tu x payah add pun entry ni dh ckup best
kau bkn tau culture korea mcm mne. aku ckp ni, sbb ni bkn 1st time kau tuduh diorg gay. n rasanye x baik kut, kau bg statement gtu hanya sbb diorg x mcm kau maskulin dan penuh kejantan :)

Nik Izany berkata...

post ni bagus. tp yg dok komen bawah post ni mcm lagi risau org cakap pelakon korea diorang gay daripada org melayu kita yang laki-laki ni pakai skirt pakai bra sume.. tak risau ke? haih

shue_fearless_gurl berkata...

LOL,apahal bising2 nak backing khj,jgs n kb tuh..
take it as a joke..No need to be taken seriously..
cmmon la

napeace™ berkata...

HAHAHA Hurm.. Entahlah. Mungkin sebab terlebih nafsu kot.

Hyemi berkata...

aku baru nk ckp mcm Emma Park tu. aku xsuke aw kau guna nama oppa2 ensem dlm entri gay ko ni. baik lah ko guna nama tom cruise ke, johnny deep ke, whatsoever lah. jgn amik siyes ape aku ckp ni.

p/s; ko tgk kdrama ke? sikit2 nme mamat korea. lol

NurLailatul berkata...

yes!btol..aku memang tak pernah jumpa sebenarnya lelaki gay ni..

guest what?

aku ada je kenal lelaki yang agak lembut hati..suka bunga or barang-barang perempuan..Tapi, still ada fitrah suka pada perempuan..Tak ada apa nak dipeningkan..Jika kita ada rasa cintakan Allah...InsyaAllah, kita kan tahu apa kita perlu buat..

itu sahaja jalannya..

sophea berkata...

hyun joong n geun suk straight.... never never be a gay..

laki ensem=gay..

frust gilerzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!

ak jumpe kt ec mall kuantan ni.. blambak pengkid nan couple die..
sorg pengkid tuh siap kasi ag ceramah kt aku tntg kebaikan pengkid.. hahahahahahaha...

da r most yan cpl nan pengkid tuh pakai tudung~
brp kerat je yang seksi2..~

hahaha.. malukan aku je y pakai tdung ni....

masshie mastura berkata...

haha. kelakar;P

Tanpa Nama berkata...

aku benci gila lelaki ada bulu dada... klu nk kawin nnti, nk tnya siap2 bakal suami tu ada bulu dada x..klu dia xnak shave, ggod bye romeo... eeeeeeeeeeeeee, geliiiiiiiiiiii

Imran berkata...

Blog ini adalah blog yang paling berani yang Imran pernah lihat ! Keep up the good 'mengutuk' !!!!!

Tanpa Nama berkata...

aduh..perempuan2 komen ni sume dok menggatal la ni..so fukcing funny...hu...dalam ati masing2 merembes la tu tgk khairul kan?...huhu

Tanpa Nama berkata...

sedih giler..sblm mengatakan sesuatu dan wat article yg pelik2 better selidik dulu..article mcm kau nie dh belambak dh,,,maybe aku rasa kau jew yg kureng ckit explore then terus wat article mcm nie..orang yang bijak pandai berfikir dahulu sebelum mengatakan/menyampaikan...bukan direct dr otak kau terus ke keyboard bangang.

hasil kajian yang dibuat hampir keseluruhan universiti di dunia termasuk malaysia tentang dunia gay dan pengkid telah membuat kesimpulan, kehadiran naluri suka sama suka antara jantina hadirnya dari mereka lahir lagi..para pengkaji percaya ini merupakan dugaan yang paling besar pada diri gay/pengkid pada akhir zaman..Tuhan menguji umatnya pada akhir zaman untuk memberikan mereka pilihan dan memilih jalan yang betul...dan ini dugaan yg paling berat perlu ditanggung oleh golongan gay/pengkid ni..tapi bagi mereka untuk menghilangkan rasa dan naluri suka sama suka antara jantina ini hanya mendekatkan diri pada yang Maha Esa..hanya mampu berserah..walupon mereka sembahyang 5waktu sehari semlam kadg2 benda itu ssh untuk hilang dr dalam diri mereka..tetapi mereka perlu berusaha untuk menghadapinya demi memikirkan syurga dan neraka dna dimana meraka tempatkan..dan faktor yg membuatkan mereka ssh untuk berubah adalah keadaan sekeliling yg menekan mereka..

aku pelik dgn perempuan zaman sekarang nie..gay pon ade perasaan dan kiteorang belajar lebih tggi la kot dari korunk..walaupon pengetahuan agama agak kureng tp tu bkn alasan 1st aku pasti sgt..yg korunk aku rasa memg lebih tahu la and terer gila la bab2 agama nie..

allah mengangkat darjat kaum hawa ini sebaris kemuliaannya/darjat siti khadijah..dan merupakan darjat kedua tertinggi selepas Rasulullah..PEREMPUAN semua korunk seharusnya malu...sbb jawapannnya ada depan mata korunk.

it's my view of life. berkata...

i dun giv a damn about gay things. sbab da ade boipren! hehehe.
but yeah, syg sunggoh. kbykn gay adelah kacak.

Tanpa Nama berkata...

salam... hi... just nak share my opinion jew...

ok, i ade bace byk comment and byk yg tulis "kenape bole jadi gay?"..

and the answer from me....
yea... perasaaan suka dengan kaum sejenis tu mmg datang sejak lahir lagi... time kecik2 dulu terasa segan dengan laki and benci sebab "maybe i lembut sikit"... and tau la budak2... suke mengejek and memalukan i.... even at high school or university...(banggang kan??)... and lagi satu... diskriminasi yang membuak2... ade ke patut... budak2 yg lembut ni di boikot... semue budak laki xnak kawan ngn die... takut kne tempias kutukan... and mule lah timbul kawah... as result, terpaksalah berkawan ngn perempuan.... bila dah kawan ngn perempuan... xkn nak ajak main tembak2 lak... so.. iikut je lah main make up make up... and ikutlah perlakuan budak perempuan... so... mcm mne nak pupuk kelakuan budak laki jika dah berkawan ngn perempuan all the time???? klu kawan ngn perempuan... mesti die akan share ngn kite "eh... hensemnyer budak laki tuh...." and dalam hati i... i pun akan kate hensem gak although i xtak tau pape for sake of that girl... so... i xkawan la ngn laki sbb deorg akan mengutuk org mcm i nih... xjantan la.. lembut la... kaum nabi lut la...lahanat la... padahal.. ape salah i???
and lagi satu.... bile contoh i kawan ngn budak2 laki... mesti budak laki yg nakal tuh akan mengata.... eeee.. kopel... bullshit sgt... so... i knelah kawan whether ngn budak perempuan or cari same type... sbb same type is more memahami... so bile dah lembut2 nih bersatu... mule lah.. tau2 je lah...

as conclusion,
i think.... gay nih maybe sejak dari kecik lagi... kawan sekeliling mmg @#$%&* sbb boikot org macam kiteorg nih...

P/S: I salute sgt budak2 lembut sebab deorg nih lah bagi i kaum yang paling banyak kene tomahan dan kutukan dari masyarakat(dalam era 2000 ni)... sejak kecil sampai besar... open la mata korg... klu korg kne kutuk everyday since korg kecik lagi... mampoo ke korg terus hidup macam budak2 lembut nih...???
bagi I... ini semua salah dari masyarakat jugak... sebab korg jugak la budak2 lembut nih jadi GAY~!! hate all people like that~!!

Tanpa Nama berkata...

Isu ni terlalu cliche untuk dibincangkan sebab lain orang lain tahap pengetahuan nya. Masing-masing ada pendapat sendiri.

Bagi aku kenapa wujudnya gay ni??
Gay ni dah lama wujud since zaman kaum Nabi Luth lagi. So apa yang aku boleh huraikan is Gay ini adalah the other feeling dalam diri sendiri yang memakan diri sendiri. Which is, Allah menciptakan adam sendirian. Apabila adam sunyi dia mahukan seorang teman. Lalu Allah pun menciptakan hawa untuk adam. Maka Allah pun mengambil sebahagian dari adam iaitu tulang belakangnya untuk dijadikan hawa. Maka terciptalah hawa untuk adam. Disini kita dapat lihat yang sebenarnya seorang adam itu mempunyai perasaan minat terhadap lelaki dan perempuan. Setelah mencipta hawa perasaan minat terhadap lelaki telahpun dialihkan kepada hawa. Yang tinggal pada adam adalah minat terhadap wanita. Ia suatu ciptaan yang mengikut fitrah. Tetapi tidak semua benda di dunia ini sempurna.

So perasaan minat terhadap kaum sendiri itu adalah perasaan diri sendiri seorang adam itu. Maka dengan ini berbalik pada dugaan yang Allah berikan sama ada seorang adam itu mahu dimurka dengan memilih jalan yang salah atau diredhai dengan milih pasangan yang betul.

p/s kalau salah tolong betulkan. Saya ilmu agama tak lah tinggi mana. Tapi niat ingin berkongsi apa yang terbuku di hati dalam soal isu ini.

Tanpa Nama berkata...

Better a glorious death than a shameful life.

Adeyn ;) berkata...

saya suka last part tue... haha... :)) kim hyunjoong and jang geun suk rebutkan kimbum.. xleh nak bygkan..

nami chan berkata...

aku ada kawan gay, tp bkn malay, best oooo ngumpat org dgn derang nih.. very the biatch

IslamIsViolent berkata...

I'm a Gay male and I have been criticized my whole life for being different.

The article you wrote is a blatant ignorance towards our race. This is another evidence to show how Islam has been designed to imprint hatred in your hearts.

Your article has proven that Islam instill values of violence, loathe and hate towards the others who are seen different.

Our people consists of people from every levels. We monitor your movements the so called straight people each and everyday.

We possess the greatest intellects.

We design your clothes, we design your buildings, we design your car, we design almost everything.

It is only time when we control the world.

And when that happens, everyone will be lured to become one of us and revenge will be ours.

Islam will then cease to exist.

IzzaturSyuhadaSuhaimi berkata...

I really need to ask Kim Hyun Joong dan Jang Geun Suk about this. Dengar cerita dieorang berdua bergaduh sebab berebutkan Kim Bum.

sumpah aku terguling baca ayat kau nih. HAHAHAHAHAH

ReminaTheHellstaR berkata...

HAha.. part yg last tu bt aku tergelak.. haha..

Tanpa Nama berkata...

your article this time, i x setuju sgt. u generally claim that gay people love hairy guys instead ofnon hairy girls. the thing is, most gay people have very good taste. they love man yg x hairy, clean, beautiful. well, not all women are hygenic. again, it all depends on people's preferences. no matter whay gender, some like hairy, some like non hairy. so, don't generally accuse gay people love hairy guys. think before u write something. don't hurt other's feeling

Tanpa Nama berkata...

(sighs...)

The stereotypical representation of gays in your article is very misguiding, offensive and uneducated. You need to brush up on your Gender Studies before posting anything... The fact that you said all gays are suckers for hairy guys shows your shallow knowledge in this discourse.

I quote you...

"Dan entri ni khas untuk prevent lagi banyak lelaki menjadi gay"

Which part of this particular entry was designed to avoid men from becoming gays? Pray tell, enlighten me where are your suggestions to prevent men from becoming homosexuals. Make sure they are better than the treatments once prescribed by American Psychological Association in clinically treating gay people (and of course, that's until they denounced homosexuality as a mental disorder since 1973). If anything, this hate-mongering article will just worsen the public's view of homosexuality, and you can be assured that the gay community will increase closure in the same time.

Do you even have the slightest of idea how hard life must have been for homosexuals? To live a life knowing they're innately different from the rest of the population, and in some parts of the world they can be murdered, jailed or violated for it? And in order to conceal that thing you "normal" people think as "unnatural", they have to live lies every single day for fear of their own lives? That's not taking into account of those who have actually died, just because they were homosexuals (suicide due to stress, killed by homophobics).

It's very disheartening that your blog's readers can spew hate comments to gays very easily. Till this very day the majority of homosexual societies tolerates the heterosexuals, so why not return the favor to them?

It's highly amusing when a lot of people chose to ponder and bother themselves on gay people (mostly professionals and normal bodied men and women) rather than those uneducated heteros who humps like rabbits and leave their newborns around like rubbish.

But again, it is very easy to cast the stone of judgment.


p.s : it has been proven that people who hates homosexuals are closeted homos themselves. true story :)

Tanpa Nama berkata...

Emm,this article is indeed cliche and quite provincial for a fast moving evolution this days.Anyway i enjoy reading the conments here,cute,makes me laugh..hehe

Subri Desa berkata...

tu la pmpuan jgn memilih sngat..lg 1,laki lg wangi dri pmpuan..klu pluh 10km pn dpt bau lg pmpuan ni. .huhu

Tanpa Nama berkata...

woo...gua rase an laki gay jadi sebab macam2...
eg.

1. dalam adik beradik, atas2 die semua perempuan2, kakak2, so depa terikut.
2. sebab setan dah "aim" budak2 laki yg baru lahir ni dan hasut depa untuk jadi gay samapi depa besar.
3. sebab Allah nk bagi ujian kat meraka2 yg gay macam mane nk kawal nafsu kot. Kot berjaye u beriman, kot tak??? nerake kot
4. sebab kecewe ngan gf banyak kali, then depa beralih arah.
5. perceraian buat mereka x caye pade perempuan.
6. sebab mase time belajar, banyak budak2 lembut. dalam depa mengacau budak2 lembut ni depa TER'beromen sebab bile usie mude semue nk cube. atau pun depa try2 beromen ngan budak2 lembut ni sebab nk main ngan perempuan susah, nanti mengandong pulak. nak2 budak duduk asrama.
7. dah dari kecika de naluri macam tuh...

Tanpa Nama berkata...

Gay ni macam2 jenis. Jadinya, TAK SEMESTINYA sebab salah asuhan mak bapak atau keadaan sekeliling. Aku teringat satu rancangan agama. Yg ustazah ni ok sibuk tuduh puncanya mak bapak. Tapi tetamu jemputannya, seorang ibu dgn anaknya yang lembut. Si ibu kata dia tak pernah pun didik anak dia jadi macam tu. Tapi si ustazah ini tetap buat kesimpulan yg puncanya salah asuhan.

Satu lagi kes. Kawan aku kutuk gay. Dia salahkah ibu bapa juga. Tapi lepas tu dia teringatkan sepupu dia. Masa kecik orang tua dia suka pakaikan dia baju perempuan. Tapi dia kata, sepupu tu tak jadi gay. Elok kawin dan beranak-pinak. Dia buat teori, tapi dia sendiri kemukakan bukti yg teorinya itu salah. Tak ke macam org mabuk???

Artikel u ni cetek, sori to say. Benda ni tak semudah yg disangka. It's a complex subject. Bukan macam org suka cakap, kalaulah dah tahu mencuri tu salah, kenapa buat juga. Jadi gay dengan mencuri tu bagai langit dgn bumi, tak ada kaitan langsung, u know!

Lagi satu, golongan gay ni bukan calang2 orang ilmu dan status mereka. Bukan yg duk dilorong2 tu spt yg ada dlm fikiran kau.

Kau tak jawab pun komen org yg tulis dlm bahasa omputih tu. Jawab lah. Aku nak tau apa jawapan kau.

Tanpa Nama berkata...

x setuju part "dari kecil mak ayah ajar main masak2 or pakai baju perempuan"...jgn tulis benda ikut suka hati...yg pakai baju perempuan dipanggil transvete or sissy...ada jew gay badan sasa pakai baju lelaki tp wind up gay jgk..nie baru gay..x caya..kawan sy yg gay sume ckp diorang x pernah teringin nk pakai baiu perempuan..or even bra..gay nie hanyalah soal sexual orientation

Tanpa Nama berkata...

Apa sal lak bincang pasal lelaki je.pmpuan lesbien x sma gak ke ngan gay hihi

Tanpa Nama berkata...

korg smua ni mcm xde ilmu la, kejadian multiple identity disorder ni mmg wujud, wujud pun bkn sbb m'jd ttp t'jd! da fitrah manusia ni, law lahir mcm tuh, mcm tuh la jdnya! korg fkir la, org yg xde tgn sejak lahir, adakah dia mampu dpt tangan baru bila dia meningkat dewasa??...walaupun ada kemungkinan n mungkin dia dpt tangan baru, tp tuh kn juz palsu!...harap korg fham la! da xyah nk ckp benda2 ngarut gay jgn jd gay....sbb da mmg fitrah!!...

Tanpa Nama berkata...

tol2......2lh jgn nk mnybk jge sal te'p kain owg jge dri sndri yg kowg baek,yg alim sngt 2mntp aurt lh sngt nk ckp kat owg jdi lh pompuan yg muslimh er.........cfmn dri 2 dlu tngk mcm mne mke kte nk mngte owg lau dri sndri x tol nk ckp kat owg er......p argh...........bgs sngt ke kowg 2?jge lh er...te'p kain sndri......CERMIN DULU MUKE TU....bye smge phm kte2 d ats......

Tanpa Nama berkata...

ggfhwvvf

Mohamad Hafizi berkata...

Nth ler xtw na kate..........statement xbole blarh ar heuuuuwww....

Tanpa Nama berkata...

I hate gay boy. Dh lah memberi harapan kat aku selama 4tahun last2 tggalkan aku mcm tu aje demi jantan lain yg x hensem muka mcm cibai. Ye lah dgn aku xleh nak main aku virgin lg dia pgg tgn pn aku xnak. Dgn laki tu main hari2 pun xkan mengandung. For him : good ! Keep up the good work!!! Kalau kau kawin jgk satu hari nanti aku nk tgk mcm mana anak2 kau. Mewarisi anak perangai sebijik mcm kau br kau tahu

Tanpa Nama berkata...

Bagi org yg susah memahami tu mungkin Allah akan bg pengajaran supaya lebih paham..mungkin korang bukan kaum2 mcm ni...tapi anak2 korang nnt? bakal suami korang nnt? so just kita kenelah paham mereka2 nih..bukannye diaorg mintak jdk mc tu kan..lainlah kalo yg gay jadian tuh..haha..so ingt yeee...kita takot mengata org, sekali Allah bg ujian kat kita nnt mulalah tak tertanggung... :)

Tanpa Nama berkata...

gfdfff

Tanpa Nama berkata...

Easy for you to condemn us.. Do you really think that we're meant to be like this? I'm gay, bisexual maybe, ahh I don't know.. Do you think we want to be like this.. I was realized that I have feeling towards men since I was 5 years old.. Come on, I was a kids who barely knew nothing about life.. I was really excited when I see men (who are handsome enough in my view).. I remember how passionate I am towards them.. Come to think of it, what was in my mind as a child, and where did I got that feeling? I completely do not blamed my parent for this nor my sibling. I just blame it for myself to let it in.. I struggle enough with this.. Try to convinced myself that I not gay.. But it was a failure indeed.. It's not an easy life for me.. I got war in my mind, my soul.. Don't bash or condemn us, just be grateful that you're not given this kind of test by Allah.. I'm still on it, try to control it.. I don't wanna be gay but I know this feeling towards men will always there deep in my heart.. It's not easy.. Feel like wanna give up..

Tanpa Nama berkata...

Clearly byk sgt haters n uneducated people dlm room ne..gay ne wujud sbb science ..not a choice..confirm at puberty..euwww to you cave people..its 21 century wake up!!

Tanpa Nama berkata...

Seriously, takde lah sentap sangat. Sebab kaum macam kami ni mmg akan dicaci. Normal. Aku sekarang keliru dengan diri aku. Suka perempuan, suka lelaki. Dua dua aku suka. Tapi aku lebih kepada suka lelaki la sekarang ni. Tapi percayalah, kami pun teringin nak kahwin ngan perempuan, ada keluarga, ada anak.

Cuma.. kami macam menipu perempuan tu. Lagi teruk yg dah kahwin pastu buat sex ngan jantan manatah. Dia gunakan isteri sebagai umpan untuk tutup keaiban dia. Tu mmg kejam.

Dan aku ada kawan, perempuan, dia tau aku gay. Dan dia suka aku. Tapi aku taknak la kapel ngan dia sebab aku tau aku akan dera perasaan aku ngan dia. Dia takdelah pulak nak putus kawan ngan aku lepas aku kata yg aku ni gay.

Kebanyakan lelaki gay ni hensem? Tu.. Betul. Kebanyakan je, bukan semua. Aku cakap benda tu betul sebab aku ni antara mamat paling hensem kat sekolah. Dan ex aku yg lelaki pun hensem hensem je, takdelah pondan. Tapi seriously aku mmg geli kalau merajuk ngan lelaki ataupun ada lelaki merajuk kat aku.

Akhir kata, kami masih boleh berubah :) Kami perlukan sokongan, bukan kutukan.

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger