Jumaat, 18 Februari 2011

Lelaki Dan Dota. Tidak Bisa Di Pisahkan.

Assalamualaikum


Dah pukul 3 pagi. Entah kenapa aku rasa tak mengantuk. Aku ingat nak online, tapi malas. So, aku terus lah pujuk mata aku supaya mengantuk dan boleh terus bing-bing (tidur). Tapi tak boleh. Aku tak tahu nak buat apa. So, aku sms lah awek baru aku, F*sha S*ndha. Maklum lah, dia kan tengah hot sekarang. Suara pun makin lunak plus manja plus ayu.

Well, masa tengah sms-sms tu, aku dapat satu incoming call dari L*sa Sur*hani aku. Ah, potong line betul lah dia ni. Nak tak nak, aku terpaksa lah angkat bila dia call. Ye lah, supaya tak jadi isu.

"Honey! ;) Guess what? ;p" Bila si dia call, mesti ada mimik muka.
"What?"
"Guess laaaa"
"What?" Lemah betul aku bab main guess-guess ni.
"Fine, you tau, masa lepas i shooting untuk filem Ombak Rindu tu, I dapat offer untuk Adamaya 2 tau. Happynyaaaaa."
"Ooooo"
"And guess what!"
"What?"
"Pengarah dan producer tu nak you jadi Adam, tau! ;)"
"Oh...."
"You tak happy ke?"
"Hmm. Happy la juga"
"So.....?"
"So?"
"Nak tak?"
"Tapi... I tak ada masa, I baru ingat nak friendly Dota dengan kawan I"
"Alaaa... Dota je kot"
"Honey, don't get me wrong. But when we are talking about Dota,  there is no 'je', okay?"
*"Tup" Talian di matikan*

Aku rasa kredit dia dah habis tu.

Well, ramai orang kata yang Dota adallah Dunia Orang Takder Awek. Tapi sebenarnya, dota adalah Dunia Orang yang Tulus, jujur, iklas, baik, pemurah dan Awesome. Dota ada lah sebuah game yang berpuaka, berhantu dan macam-macam lah. Sekali korang start main, sure akan melekat. Sebab tu lah ramai yang putus dengan awek / kekasihnya hanya di sebabkan Dota.

Aku ada cerita pasal Dota dan seorang perempuan. Masa aku kat rumah sewa, ada 4 orang yang main dota. So, memang hampir setiap malam ah kiteorang main dota. Kadang-kadang, sampai 5 pam (round). 1 round dalam sekitar 1 jam.

One day, masa aku tengah main dota ni, aku dapat call dari Miss Alien. Aku pun angkat lah phone aku tu. Cakap-cakap dengan dia then tiba-tiba, dia perasan kenapa aku diam semacam. Then, dia tanya lah. Entah macam mana, aku boleh pulak terjawab yang aku tengah main Dota. Dia tau je aku tengah main dota sambil bercakap dengan dia di phone, terus dia marah. Aku ingat lagi macam mana dia sound aku. "I bercakap dengan you di phone and you tengah main dota? Ianya amat rude, Khairul. Where is your manner?". Perh, garang beb. Garang plus comel. I like.. Tapi sayang, aku dan dia dah 'lost contact'.

Tapi, sedikit sebanyak, ianya mengubah aku. Sejak dari peristiwa itu, bila ada je orang call masa aku main Dota, aku aku tengok dulu phone aku tu. Yang call tu kalau lelaki, aku akan reject. Kalau perempuan, baru lah aku pause game tu.


Korang ingat masa main Lan dan Online game, then nak pause tu senang ke? Kalau kat garena, korang pause, mesti ada yang resume balik. Kalau main kat rumah atau dengan kawan-kawan, then bila ada orang pause, mesti bising jadinya. Semua nya akan terpekik dan terlolong mintak resume game.

Biasanya, kalau orang main dota kat rumah, dieorang akan main online bersama player lain di Garena. Garena ada 4 servers. 1 server ada hampir 20 ribu orang yang log in pada satu-satu masa (di masa kemuncak). Aku ulang, PADA SATU-SATU MASA. Maksudnya, dalam 1 jam mungkin lebih dari 40 hingga 50 ribu user berlainan yang log in. Tu baru satu server tau. And, tu belum kira kalau ada yang main selain di Garena. Kalau yang main kat Cyber Cafe ke atau kat kolej ke... Then, cuba korang bayangkan berapa ramai lelaki yang main dota ni? YA, ramai gila. Andai kata korang nak ban semua lelaki yang main dota, aku rasa, memang tak kahwih ah korang. HAHA.

So, solutionnya, apa kata korang pun main dota? Belajar lah dari kawan-kawan lelaki korang. Bila semua reti main dota; lelaki akan happy, perempuan pun akan happy. 


Win-win situation.



103 Comments:

| cik azeya | berkata...

nak try main.

tapi tak reti.

-_-

Rudy is Didie berkata...

awek aku pun main dota skali.. hahahaha.. xde yg mrh kat aku bile aku main dota wakakakakaka..

mojako_ila berkata...

aku slalu dgr laki dok sebot2 dota..tp smpai skg aku xdpt bygkn game 2 cmne...hahaha..wtshame ;p

Bella Bell berkata...

dota tu ape??aku xpenah tw pon cara maen dye cm ne..tp aku tw la akan kewujudan dota tu...hehehhehe

N.S.A berkata...

aah.. ada mmber aku clash dgn awek dia sbb dota.. haha

Nier Zecter berkata...

aku x pernah main dota..adakah aku ni pelik??? hahaha

miss aisya berkata...

hye Mr.K

the problem is kan, I tak tau pon game DOTA tu camne..hahah cmne lah nak main..

tp seriously, pernah bengang dgn BF sbb xhabis2 ngan game. rasa tersisih u! hahha

napeace™ berkata...

Susah ar nak cari perempuan yang main dota. Tapi serius cool~

Petite Fairy berkata...

selalu gaduh dgn bf sbb die gile dota. gile sgt dota smpai lupa janji nak jumpe!! geram gile

Hamba Allah berkata...

ak dah berhenti ar men dota ,haha..

Pijahh' de-Arr berkata...

yeahh..DOTA mmg best..
tppp..tak reti maen..=(

abdul rasyid..... berkata...

dota nih penyakit doe...huhu

Tanpa Nama berkata...

aku nak try main..tp aku tgk character dlm tu takda yg comel..so tak jd nak main..sighhh -.-'

luckiey berkata...

ahah....rileks suda kalo ad bf maen dota....aku pon nk maen tp xde org nk aja....haha....

VienzAngeL berkata...

wahaha
betul..setuju sangat..perempuan pun blajarlah men dota...baru aman damai relationship XD

Tanpa Nama berkata...

ajar aku main dota plzz *melutut*

delarocha berkata...

ajak awek main dota, baru la dia memahami..hehe

syAzAnA berkata...

haaa.

DOTA. dunia orang takde awek. haha.

susahlah kalau dapat bf ke laki yg men dota. saket jiwa jadinya. kalau dulu, lau dia nak men dota, syaz biarkan dia abeskan game tuh dulu, baru call or msg. lau x, haremm lah nak kacau. hehe

anda mesti kaki dota gila2 kan? ishhh3

Mr sukahatiaku berkata...

Aku tak minat DOTA lah.

Adziim berkata...

Nanti nak mintak tolong perempuan bab2 note,assignment susah pulak kalau diorang main dota jgk.

milimilo berkata...

wah dunia orang tulus awesome segala.nak belajar main dota gak ah macam ni.bljr ngan google je boleh kot. ;p

anis berkata...

haha..bez sangat ke dota tu??..:p

abdul azim b mohamad isa berkata...

aku tak main dota tapi aku seorang lelaki.

tapi aku main pes dan nfs. adakah aku lelaki yang LELAKI???

antara game dan pompuan, ye, game lebih diutamakan. =)

M C :) berkata...

memang betul pon dota dgn lelaki mmg xleh dipisahkan. tkde awek pon xkesah. abg kwn sy kemainn lagi berjam2 main dota, mmg tak bagi can lansung kat adik dia nak guna pc. pastu ayah dia belikan lappy sbb pc tu untuk main dota je =,="

Muhammad Zulhusmi berkata...

belajar kat u skrg, kalau xmain DotA mmg loser rh. tp kena kawal juga kadang2. kang lain benda lak jadi.

btw, DotA is superb duperb awesome games. ><

XIX Dragunov berkata...

betul wa sokong~! kita sebagai dota player bukan tak ada cinta, tapi diorang yg tak nampak..meh wa dah list kan apekah erti cinta di dalam dota...hahaha nanti ade part 2 pulak http://argentum-schneider.blogspot.com/2011/02/dota-player-tiada-cinta-hahah-silap-lah.html

~@~FaFa KiMuRa SaKuRa~@~ berkata...

nak main dota gak la...hohoho...

redbean berkata...

sarkastik. cam haromm....hahaa

Death by Girl berkata...

dota ... penah gak main ... sekali main mmg tak bleh renggang da.. best gak, smpai leh wat ak leka
XD XD

Norhafiza Yusoff berkata...

aku xpandai main dota tapi ak kaki pes :-)

iManAzRaf berkata...

haha.. dota ngn lelaki mmg xleh dpshkn... best ea??

fiza berkata...

i try once. konon nk blaja sendiri ar. hampeh!xpham langsung game 2 cmne. kalah je selalu. *noob*
haha.. but seriusly i agree with u. dota and lelaki memang xdapat dipisahkan. i baru je post kt status fb i a few week later.. haha..
and yes!dota bole retakkan perhubungan seseorang. kwan i clash ngn gf dier sebab dota. dier bole marah gf dier sebab kacau call dier tyme main dota n wt dier lost focus n kalah. huh?perlu ker smpai cm 2 kan??haha.

nur amin zawawi berkata...

ak benci org kaco ak maen dota...nk3 tgh owning...
=__=

hakeem kira berkata...

serius . masa main kalo ada org call mmg spoil je rasa . bukan boleh main pause2 macam main mario tu

che pooh berkata...

yesss,,hahah..pakwe aku syg kat aku...tyme die men pon die still eply msg aku..tapi lmbat jgak la nk mnggu..hehehe

lavender harum wangi berkata...

tetap xboleh.. walaupun bagi dia main dota, tapi dlm hati xikhlas pun sebenarnye~ =,=

Amiey White berkata...

nak tahu x? nak tahu x? link awak ni kawan saya bg sebab dia tau saya anti gila dengan dota btw nice entry...

saya nak hentam member blogger saya dulu hahaha

ismey berkata...

betul tu. tapi quote tu! hee. like!
mtk izin share eh, n nak amik qulte tu. thanks!

izatul qisteena berkata...

hohoho.. laki berkualiti makin pupus la cenggini..semuanya disebabkan dota! aku pon kne try jgk la try maen mende alah tu, blh try kongsi cter ngan depa lak..haha(ye kerr =.=')

shinbeichan berkata...

dah berzaman ak dgr psl DOTA tp ak x ambk pot pon..sbbnye ak ase tu games ntuk org laki..
Mr K ko x leh xplain ke games tu camne??ak dh naik cuak dgr sal game ni,tp x thu upanye camne..

ceritakami berkata...

nak copy ckit this post .
nak share with my bf .
sbb dia pun giler DOTA smpai x tdo mlm .kdg2 geram gak , tp mls da nak kata ap2 , biar kn je lah . janji dia epy .
=)

asrafzulkefli berkata...

dulu, ak slalu kutuk member yg main dota ni....
lelame ak try main...addicted bai....
seriously player dota ni xde awek pun x kesah....haha
satu frame sejam...ce kalo 7 frame..abis klas je, dota..rosak2...

Ninis berkata...

hahaha.elok la tu.main la dota reramai pastu main lagi main lagi main lagi sampai pengsan.lelaki=gamesssssss.hee :D

Tanpa Nama berkata...

dh try main tp x reti sgt...hehehee... =P

Tanpa Nama berkata...

dh try dh main dota tp x best pun..mungkin x reti kut..hahhaha...

AMOI KUSUT berkata...

tak habis2 dgn DOTA tu.
ni nak tanya ni,
u terror ke main DOTA?
ke selalu Kalah je?
hahaha

Sutera_suci berkata...

Haha..ooo macam tu eh?

Mr. Swift berkata...

This entry make my day.


Aku tahu aku ade geng.


HAHAHAHAHHA! -.-

Nur PeNyaYaNG berkata...

mmg nak try main dota tp dorg x nak ajar punn..
huhu

Cahaya Kewangianku berkata...

idok la hamba nak main dota... tp lau terpaksa.. kena belajar ni.. spa enak jd cikgu sy???

scarxoxo berkata...

HAHAHAHAHA sooooooooooooooo true. My boyf pon kaki dota. But it's okay la, at least dia main game. If main betina, tak ka hang sentap kan? haha

cathenclox berkata...

aku pna maen.. pakwe aku ajo.. siap buleh dating kot dalam tu.. *wink*

.. cik FLUTTERBY .. berkata...

sakit jiwa if laki da stat berDOTA!!
mmg tym dowg stat maen,, its really looks like they in DUNIA ORANG TADE AWEK.. sigh~

♥CIK SHA♥ berkata...

kawan2 lelaki aku time kat u dulu GILE main dota nih smpai terpksa extend pengajian sebab pointer jatuh gile2 jugak..sian betul..

Nur_Muslimah berkata...

huh menakutkn tol dgr ... best sgt ker ???

liferemix berkata...

lelaki dengan dota, perempuan dengan shopping..so, win-win situation..haha

Azmi berkata...

kah3...aku tak reti main dota or apa2 jenis game....
mcm mana tu??

Mr K berkata...

@Azeya - Belajar lah.

@Rudy - Sweet couple.

@Petite - Alah, missed jumpa sekali sekala apa salahnya. HAHA.

@Hamba - Aku pun tak tahu bila nak berhenti.

@Luckiey - Suruh la bf ajar.

@Adziim - Betul juga kan.

@MC - Good daddy.

@Pooh - HAHA. Nampaknya, dota tu still penting bagi dia.

@Amiey - HAHA.

@Asraf - Aku pun sama dulu.

@Amoi - Sebab selalu kalah lah nak kena main hari-hari. HAHA.

@Swift - Shit, nama kau ingatkan aku kat Taylor Swift.


*********

Nanti aku ajar korang semua main dota yea.

Tanpa Nama berkata...

u reminded me of someone i knew.
psl jwb fon mse men dota tu den lost contact..same.

is it u? haha.

Anis izyan Abd Rahman berkata...

this is so true !!!! hahaha
i mean , those quotes !

missnad berkata...

my boyfriend loves dota, i tried, tp not to my liking. so, i just give him his dota-moments lah during weekend.

above all, baik lah dy hujung minggu main dota dari keluar ngn pompuan lain. terima kasih DOTA, pencipta dota dan pemain2nye sekalian.

zey berkata...

eleh mR k, lelaki bukan setakat main DOTA je dia ignorekan girl dia.

main pool pin sama gak,

tu tak kira lagi bila depa nih main futsal....

haiihhh...lelaki,. girls hang out ngn member gegirl dorang pon still texting korang taw!

Diana Jamal berkata...

Saya bermadu dgn DOTA. Sekian.
Wasalam.

*smile*

Nia Bebeh berkata...

dota tu ape? sampai skrg tak tahu -.-

Aniey Ghanie berkata...

Mr K, buat r tutorial maen dota..

scha berkata...

owh yeah! aku salu teman bf aku maen game..tapi tak pernah maen dota sebab takut addicted..selalu nya kami aen Left 4 Dead..mmg menjana kebahagiaan betul lah..hahaha!!

p/s : lepas stalk and follow blog kau buat sekian lama, ini lah first time aku komen..sekian.

strawberry PinK berkata...

kalau pompan banned laki2 yang maen dota, korang pun xkawen jugak!

solution : laki kawen je dgn dota =P

conclusion : win-win situation!=)

Tanpa Nama berkata...

okay

member ak (perempuan) blaja main dota dari bf dia
*sebab nak faham sangat apesal bf dia suka gile dota sampai msg dgn gf pun cam bab1.

kowang taw ape jadi?
gf dia addict gile dgn dota, sampai join bf die men dota.
then







sampai bf die ajak kua mane2 gf dia akan jwp
"xnak, nga dota ni"

bf die terkedu, rasa tersisih pon ade sbb da byk kali kena

tpi ak teringin nk ckp

"eh, pesal lu nk terase? pdn muke lu ah"
f

Naqib Mohamad berkata...

aku reti main. tapi belum tahap addict. haha dan aku noob. i givap...

SPM candidate. berkata...

nice!!yeaaahhh!

faiz berkata...

aku lebih suka main fighting cam KOF...

Tanpa Nama berkata...

bhaya nye dota ni
klau suma awek ban laki yg men dota
ramai la nnti xkahwin
xkahwin nnti xde zuriat
xde zuriat nnti xde generasi
xde generasi mnusia pupus.
jom kita ban dota.

Tanpa Nama berkata...

hahaa mcm abg aku, cncentrate hbs kalau main dota. hilang cncern slama ni kt adk dia nie. hahaaa. oh tp tp. sbb dah biasa ngan dia, so mcm dah tak annoyed bila mcm nk gather ramai2 bdk laki ckp 'taleh arh, ktorg dota mlm nie' ;p

-ika-

Puan Capa berkata...

aku tak tau nape kawan2 laki aku rmai main permainan ni

Mainur Hasnah berkata...

nak juga main dota ni..nanti belajarlah.. dulu ex selalu g cc main game.. dah faham sgt so memang tak kacau time dia.. tapi kalau game lain kitorang duk bersaing kot..haha kadang2 dia lak bengang sebab tak kisah dia tapi penting game

misa berkata...

haha. trase plak bile bace. :P
mmg agree sgt bab dota buat org melekat. u really cant do anything to change dat. >.<

surya boy berkata...

gua tabik spring ar kat lu brader~~

K2r~90 berkata...

DOTA
DUNIA ORANG TANPA AWEK

aimida_fadz berkata...

no wonder la my bf addict sgt bnd neyh..u pon addict gak haha
boys n DOTA lyke girls n shoes :)

Muz & Ecah berkata...

dulu I selalu gadoh dgn my ex sbb die selalu utamakan dota dulu,lepas tu baru I. I tunggu lame gile ingat kan die tengah bz buat kerja, rupe2 nye sibuk dok layan dota. macam haram je.

XIX Dragunov berkata...

@K2r~90

DOTA : Dunia Orang Terlalu Awesome... wkakaka

'Farah Anuar berkata...

nak share :)

http://farareanuar.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

Mr.K..
Now its ur responsibility 2 teach women how 2 play it...
Siyesly eager 2 noe...hahaha

~ Qis ~

Tanpa Nama berkata...

i'm a girl n i play dota..n yes, its addicted!!! =))

nabilaMN berkata...

sy penah men dota jgk.cuma pmpn, biasala.suke men game yg ala2 comel and dak laki salu kata game bodo.huu so,quit dota after a few months :)
plus,ad kwn2 pmpn len yg taleh tgok pmpn len 'menceburi bidang dota' ni sbb dorg kata 'shes trying to be poyo and hot among the guys' whatsoever. :)

Urban Media berkata...

skrang nih dah genap 6 tahun main dota..cuba berenti ,,huhu,,jgn harap la dapat berenti...untuk pengetahuan korang dota mmg best gle2....game nih mcm bola..perlukan good teamwork ,skill,berfikiran bijak, and kene tau good timing , and kene tau what need to get and should not base on keadaan...its like a real war...you are the hero..

Tanpa Nama berkata...

huhukkk...aku sedih kenapa dorg bangga sngat ngan DOTA.. "DOTA" merosak kan masa ja... x main dota pun lelaki jugaklah...(jangan isau)

klau nak main dota.. amat di alu2 kan...

sebelum ni aku da sorg kwan masa aku blajar.. dia la founder dota kat kta org... semua membe aku dah jd kaki dota... aku pun hampir trjerumus dalam kancah dota nie... sempat gak la... aku blajar... mmg memukau+mengasyik+mempesonakan masa2 kami.. setiap ari pas klas atau x sempat ke klas dan adakalanya x ke klas langsung kami hanya br"dota" saja... masa tu kami mmg dah jd geng paling jeruk(x mandi)dok dpan pc kesayangan kami je.... haha awsome kn.. kami mmg dah addict DOTA...
sebelum nie selalu ja kmi main futsal... tp sesudah mengenal dota... futsal tiada lg..
tp malang ny kawan ku.. trsungkur d tngah pejuangan dalam pelajaran... huhuk... aku sedih... aku amik pengajaran dr kwn aku tu... aku berhenti bermain dota.. (tp x bleh siot= cam isap rokok) huhu...
bnyak masa kami dah trbuang dek dota... masa kami berlalu begitu sja tanpa berjasa...

tp serius Dota mmg trbaik mempengaruhi kami...
haha....

my123cents berkata...

ak ska men d0ta..
hehe.. tp still leh c0ntr0l..
x la addict sgt..ngeh3

Tanpa Nama berkata...

Quote ; kalau pompan banned laki2 yang maen dota, korang pun xkawen jugak!

solution : laki kawen je dgn dota =P

tak pa xkawen, kami ada DOTA! HAHA! pompuan ada apa? ;P

Safwan Kun berkata...

aku tak reti main dota..main fight of character pn asyik kalah je..so x minat la.. tapi aku minat kalau game shooting cam Counter and Call of Duty..bak datang lawan aku..HAHAHAH

hamster2020 berkata...

garena jom seround meh ~!
room 24

Dj Mist96 berkata...

slm Mr.K awak nie sebenar nya pemain Game DOTA ALLSTARS kah??? sya nak add awk kat garena

sicomot-comel berkata...

bongek la ko kerul...hahahhaa

ko telah men'trigger' hormon aku untuk try maen DOTA !

oh, YES !

hahahaha

CaRbOn berkata...

best r dota...dota mne leyh blaja dr google jer...kne ade orang yg ajr...n take time nak btol2 pndai maen dota nie...pastu bru leyh maen kat garena...dr situ dpt improve skill,teamwork,timing...klo de mse 2 tgk r guide dye,video,n replay orang pro maen...hahaha...

last flower berkata...

Well i'm a girl and i play dota.. (using my bro account :P)hell yeah i understand why u said when a man truly like that girl he would pause the game to answer the call LOL xD

Girls probably hated this game cause it's idk but most girl gonna hate it and im sort of alien girl who likes things like this xD

but yeah girls, if u have just broke up with some jerks try play games like Dota!! It's more exciting rather than boys false word "i love you duh" *rolling eyes* happy DOTA! ;)

yeb :D berkata...

jom skali...
ada bran?
hahaha

ReminaTheHellstaR berkata...

serious s*** .. aku btl2 x fhm ngn DOTA nie.. dota tu apa?? game apa?

Lupi berkata...

weh ape id garena? lai add aku: croness

meh pwn cina! muahahahaha

Administrator berkata...

haha, aq ngan awek aku men dota. so, xde problem

Aziz Syaidahtul berkata...

dlu main... tp dota consume lot and lot of my time... jadi, kalau cuti la main dengan adik.. tu pun dah kena kutuk kaw2 dengan drg.. n mmgla, dota tu game yg buat kita gla addicted..
no offense utk bdk lelaki yang main dota... tp tlgla, klu tym tu sdg main dota, bgtau awal2.. girl, they know waiting and leaving too

Tanpa Nama berkata...

Quote ; kalau pompan banned laki2 yang maen dota, korang pun xkawen jugak!

solution : laki kawen je dgn dota =P

tak pa xkawen, kami ada DOTA! HAHA! pompuan ada apa? ;P

kitorang ada 7 word's..bunyinya camni
FREEDOM !!
tak perlu dah ingat kat korang..dah mkn lom?? lalala~ hakhak

Marshall_Aziz berkata...

Pergh... Aku lama da tinggal dota ni da 4 thn.. sejak membe skolaa aku main dota dan ajak pulak aduhh.. aku try men garena pulak rasa seronok.. bayangkan nak exam nk men jugak dota aduh.. pening.. knp la xleh nk pisahkan dgb dota.. adoi

Tanpa Nama berkata...

Wah wah wah . Hahahahahahaha

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger