Rabu, 9 Februari 2011

I Am Sleepy.

Assalamualaikum


The life is getting better. My life is getting better, for now, at least.

And yeah, esok akan ada entry baru yang agak panjang. Juga agak sensitive.

Btw, ada apa-apa tak yang korang nak aku tulis? You know... something yang korang nak tahu yang mungkin aku tahu?



29 Comments:

amÖamÖy̌£uff berkata...

tulis jela pasal pape..
yang x bosan for sure ok.

Tanpa Nama berkata...

mungkin pasal valentine's day yg bakal menjelma n ramai gler tgh eager counting days nk smbut??

ipan berkata...

nice!!..gud2 entry

Miss Hana berkata...

pasal.awek2 gedik or pasal ,mesir...ntah...no one knows..~

♥CIK SHA♥ berkata...

ok..tak sabar nak tunggu entri yg panjang itu..

Tanpa Nama berkata...

ak nk tye knp lelaki ske melayan gurl len even dye dh ad gf. sgt menyakitkan hati.

miss aisya berkata...

salam mr k. bz eh? jrg update blog kan skunk?

i harap u boleh faham n fikirkan apa yg i nak bgtau. kenapa ek, i rasa lelaki skrg useless. suka amek kesempatan atas kebaikan n kelembutan hati perempuan. suka permainkan hati perempuan, suka merendah2 martabat sorg permpuan.suka membahankan perempuan. specially perempua yg bg dia tak cun, tak hot.yg dia sudi puji just awek dia sendiri. perempuan lain dilayan mcm sampah.

i harap u boleh tulis sesuatu..terpulang sama ada u nak prtahankan kaum u or u nak bersetuju dgn apa yg i rasa.

tengs:p

gem berkata...

maybe something about camne nak deal ngan orang yang kite nyampah tapi terpakse lak bertemu tiap2 hari like rumet or klasmet..?

thankyou.seriously.

they call me yon berkata...

citer pasal valentine,sebab baru2 ni ade tulis pasal ni..free to click;

http://basikal-pancet.blogspot.com/2011/02/countdown-for-hari-berkasih-kasihrofl.html

ikhlas berkata...

wah, 1st time bace xde komen lg~~~

Tanpa Nama berkata...

how the hell pulak life getting better?!
makin panas ade lah!
kalau your life tu lain lah..got nothing to do with me~

Death by Girl berkata...

huh ??
ngantuk kott ... (u_u)

Your Reader berkata...

Ada cara untuk let go our secrets? sesak bila tak bagitahu, lagi sesak kalau beritahu.

request untuk mr.k menulis macam-macam benda memnag beribu, saya harap, yang ni termasuk dalam list yang cukup panjang itu.

thank you.

Eien mohmad berkata...

wahh! full of curiosity laaa (:

nice blog. 1st time singgah .

Lili Sakina berkata...

aku nak taw cara-cara untuk menghindarkan diri daripada gangguan lelaki bangang/
admirer(lelaki)/stalker

Norhafiza Yusoff berkata...

bro,like typical meleis,ak mls nk godek blog ko utk cari ko pnye email address.
aku nak,bleh?
nk tnye sal installing those software yg sebelum2 ni.
soalan aku byk.
xnk tnya kt comment

Puan Capa berkata...

erm...kisah apa ek..entah!

Tanpa Nama berkata...

aku nak kau tulis pasal ni,http://ummuhusna99.blogspot.com/2011/02/antara-malu-dan-mahu.html#more

bertaubatlahsegera berkata...

better life. good.
then, you'll be richer soon.
with Allah's will.

Artoone berkata...

aku nak tahu bagaimana lelaki handle perempuan/ gf yang stalker dan apa yang akan dia lakukan jika benar-benar dah fed-up...

cheers!

Tanpa Nama berkata...

Emm...boleh x ko tls mcm mn k0 deal dgn org2 y suka ckp bsr,blagak,bajet smua taw,b0doh s0mb0ng,suka pangkah org,y ko prnh alami,atau y ade kt sklling k0.ak amat hargai klu k0 blh p0st sal t0pik ni. =) btw,spy ak x spam,nm ak adalah fikri.(wlupun k0 ttp x knl) ok TQ.

Tanpa Nama berkata...

nak tau pandangan lelaki kalau perempuan berterus terang soal hati dulu.. =)

Tanpa Nama berkata...

Mr K, kalo ade girl ikhlas suke ko, ape ko nak wat?
dont ask me who.

wOrkshOp gUrLz berkata...

bro, tulisla pasal- bulekah lelaki dengan perempuan berkawan baik (tersangat rapat, i mean) tanpa ada heart feeling...

Tanpa Nama berkata...

BRO leyy tulis tak psl cara nak menghadapi org yg x suke/jeles/buat fitnah sal kite? TQ

wan nurul iffa berkata...

erm,,nk request post balik 1st entry mase mula2 terjebak dlm kancah blog ni bleh x..?
mmsti da byk improvement..
(:

wohoi berkata...

nak suro MR.K ajar cane tanak senang terpengaroh ngn org laen(yg bad attitude even we befriend with them).please?

n cane tanak kasi kte senang down ble somebody judge kte? :)

wohoi berkata...

nak suro MR.K ajar cane tanak senang terpengaroh ngn org laen(yg bad attitude even we befriend with them).please?

n cane tanak kasi kte senang down ble somebody judge kte? :)

mohd mahdi berkata...

CAMNE NAK DOWNLOAD MP3 ENGLISH SONG BRO

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger