Ahad, 20 Februari 2011

Bila Lelaki Minta No Phone Perempuan untuk 'Berkawan'.

Assalamualaikum

NO!. ITS JUSTIN BIEBER.

Kalau dah lelaki tu handsome, cute, dan menarik macam Kim Hyun Joong (buuewk), dia buat benda-benda annoying pun perempuan akan kata;

"Awwwwww, SUWITNYA DIA". 

Peh-lis *rolling eyes*. Tapi kalau dah lelaki tu tak handsome, tak der banyak duit, tak ada six pacs, lelaki tu bina satu taman bunga untuk perempuan tu pun belum tentu perempuan tu akan kata dia romantik. Silap-silap, perempuan tu akan kata:

"Ewww, nak tackle aku? Tak malunya."

Tak pun, girl tu akan kata yang lelaki tu pathethic (menyedihkan) sebab tergila-gilakan dia. Lebih-lebih lagi,, bila si lelaki nak tackle si perempuan melalui phone. Bagi perempuan, tak ke korang pelik mana si lelaki boleh dapat no phone korang? Then, bila korang tak nak layan si lelaki tu, si lelaki tu akan kuarkan ayat maut dia berbunyik;

"Alaa awak, saya nak berkawan je pun tak akan tak boleh?". 

Aku dah guna taktik ni like... for ages. Err... Errr. Actually bukan aku. Tapi boys. Aku lain. Aku baik. Normally, boys akan guna ayat ni untuk start cucuk line. Tapi kan, how if lelaki tu segan nak mintak no phone dan dia starts menggunakan ayat "Untuk Berkawan?" sebagai taktik untuk cucuk line. Sebenarnyakan, ayat ni amat berfungsi. Seriosuly berfungsi. Sebab girls ni, suka jual mahal. Suka play hard to get. Padal nak tapi malu. Ewww.

Andai kata ada boy tu jumpa seorang cewek comel. Comel gila ah. Dah la comel, gebu pulak tu. Mesti lelaki ni akan try usha (bagi yang high confident lah). Dan cara paling mudah untuk merapatkan diri dengan that girl adalah dengan menggunakan ayat "NAK BERKAWAN JE. TAK LEBIH DARI TU". And kalau kaum perempuan tak tahu trick ni, memang korang ni lampi ah. Sebab there is no way lelaki yang entah dari mana tiba-tiba nak berkawan dengan perempuan melainkan he likes you. And he wants to mengawan dengan you. Masalahnya, kita tak tahu berapa lama si lelaki ni aku sukakan perempuan tu, dan apa usaha yang dia sanggup buat untuk dapat mengawan dengan awek tu.


Ni ke jejaka kegilaan gadis Malaya? 
Macam gay je aku tengok.

Tapi lah kan, aku ada cerita pasal adik aku ni. Bukan pasal adik aku. Tapi pasal lelaki yang mengada-ngada yang nak ....errrr... 'berkawan' dengan adik aku. Perh, berkawan? Peh-lis. Lelaki dan perempuan, tak ada istilah kawan. Lagi pun, kau datang entah dari planet mana dan kata nak berkawan? Ewww.

Macam adik aku yang sekolah agama ni lah. Hari tu, di siang-siang hari di week day, ada seorang lelaki call. Budak sekolah lagi. Dia call kononla nak cakap dengan adik perempuan aku padahal dia tahu adik aku tu dok asrama dan dia pun duduk asrama sama sekolah dengan adik perempuan aku. Kantoi ah kan.

So, dia call tu, dia cakap-cakap dengan ayah aku. Dia kenalkan nama bla-bla. Borak-borak entah apa tah dia gebang. Then dia suruh kirim salam kat mak aku. Eh, ni dah macam nak masuk line dah ni. Mamat mana brani sangat ni nak cucuk line adik aku guna mak ayah ni. Dia patut lalu ikut abang-abang dulu. Restu abang-abang tu penting tau. Kalau tak cucuk ikut abang-abang, abis tu abang-abang nak nak campak mana? Tak beradab langsung budak ni. Harap je sekolah agama.

Tapi...Tapi tak apa. Aku tak kisah kalau dia nak tackle adik aku. Aku abang yang baik. Asalkan.. Asalkan dia kaya, banyak duit, banyak harta, banyak kereta sport yang nak di beri kepada abang-abang ipar dan… dan yang paling penting, ada banyak kakak yang comel-comel yang sudi berkongsi kasih sayang dengan seorang suami. HAHA.

Tapi kan, bila di fikir-fikirkan balik, dia akan dapat adik aku, aku akan dapat kakak-kakak dia yang alim dan comel. Eh, hey, its win-win situation. Kan?



111 Comments:

Nurdiyana Shakina Ameera berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
IcePrincess Queen . berkata...

nice . okeyy . rupanya dulu saya jenis yang lumphy . hahah . menyedihkan . tu dulu la

Kiyopta berkata...

hulamak...bran sunggih bakal adik ipar...ceit..dye ade akak ka u mahu tackle???hahaha...btw,kim hyung joong not a gay...huhuhu..

Niz berkata...

campur aduk kpala aku time bca entri ni
tp aku dpt la jg poin penting (kot?)
hehe

tp kalo llki tu btol2 ikhlas, its ok la. mcm kes kwn aku, siap jadi kes polis. llki tu msj cmni

"___(*insert nma kwn aku sini) aku rogol ko"

euww! scary ok!

RIAN berkata...

perenggan ke-3.

Lebih-lebih lagi,, bila si lelaki nak tackle lelaki melalui phone.

silap tulis ke ? h0ho

miss shark berkata...

ohh..itu adalah lumrah alam.. (nasib baik aku tak cantik, tak de orang nak dekat) :p

nurulshea berkata...

aha. lagi satu reason typical dapat no fon.
"i pon xsure, tapi no u ada dalam fon i"
ouh,pull-lis!! (mata ke atas, tangan ke dada)

Hush berkata...

HAHAHA.
sebijik macam abang aku jugak.

cik_paan berkata...

ceh, hyun joong hensem ape??
jeles..

anyway, tak yah nak suke2 bagi no ke ape, tak kira hnsm ke tak..

sha :) berkata...

ewww

Cahaya Kewangianku berkata...

post selalu sempoi.. tp gempak giler.r.. hahaha.. winwin situation la sgt kan??

Applepinkcomeyy berkata...

perghh, baru tahu taktik lelaki macam tu rupenye.

pandai gune strategi :D

Hanisah Nasuha berkata...

hahhaha
berkongsi kasih syg dgn kakak2 ?
eww

p/S : kimhyun joong tak gay !

Pijahh' de-Arr berkata...

eiii..ska kata abg kmi kan...!!
jgn cari pasal ngn abg kim hyung joong kamilah..hehee~

Bunga bt Kuntum berkata...

mr.k..
kami perempuan bukan jual mahal, tp maluuuu..bkn ego tp maluuu..
xkn nak start dulu kan..
so, lelaki kena start first la.. hehe

missamy berkata...

first time komen . tertarik sbb ad kim hyun joong . hehe :)

btw , lelaki mmg suka mintak no fon ek walaupun baru je chat skjp ?

suri akmar berkata...

haha. munguk! asyik taw nak gadis yang comel-comel je. lemak la, yang tak comel ko nak campak kat mane. hehe

suri akmar berkata...

haha. munguk! asyik taw nak gadis yang comel-comel je. lemak la, yang tak comel ko nak campak kat mane. hehe

DedOllY berkata...

topic yg menarik.
tp lelaki zaman skang da x minta no fon.
sume minta fb and email je.
add fb trus....sng...sume benda bley tau dr fb. hihi

Tanpa Nama berkata...

yep.xde istilah BERKAWAN antara lelaki dan perempuan

Shilaaa berkata...

Mr K jeless sebab Kim Hyun Joong lagi hensem dari Mr K! ;P

n.haliban berkata...

"And he wants to mengawan dengan you"

hahaha...wah3x. bhs sgt chantek~

intannuratiqahmohamadyunus berkata...

lelaki tu anak tunggal. xde kakak2.

zey berkata...

fuyoh! berani gila mamat y usha adik kaw tuh~

inna hayati berkata...

terasa nk tinggal komen;selama ni baca je.
>dalam ramai2 lelaki dalam dunia ni...kenapakah encik k dengki dengan Hyun Joong oppa ni???sangat tak patut tau.

cathenclox berkata...

hehe ko kutuk ler byk2 ag artis korea..aku xkesah..sbb aku xminat..jeng~

Tanpa Nama berkata...

mende nye nk dapat kakak die law die dapat adik ko..adoi....

Tanpa Nama berkata...

mende nye nk dapat kakak die law die dapat adik ko..adoi....

~ HanKiro ~ berkata...

HAHA hanye lelaki 'psycho' akan pakai taktik ni. :p

~aida~ berkata...

and cool girl will say
"i'm not affected by harmless flirt"
mcm2 la ko ni kay

~M-i-M~ berkata...

knpe ko jeles sgt ngn bdk2 korea yg pmpuan minat??
biar je bdk pmpuan ni minat boys mcm tu,bkn diorng bleh kawen pun...
nnt nak kawen cri gak laki mlayu...
btul x??
hahaha

suara jahat + usang berkata...

x baik kau ckp mamat handsome tu gay...dia howt k.. :D

Tanpa Nama berkata...

menyampah gler dengar boys cakap nk berkawan jew..
but it true dye x akan berkawan ngan kiter melainkan dye sukekan kiter

OoOo...

Tanpa Nama berkata...

ko ni mesti tgk cite my gf is a gumiho en Mr.K.. tu g asyek dok mengawan je..haha

juliam berkata...

gatal gila kau kan. haha tak boleh bla. hahahha

aqel berkata...

budak2 sekolah je kot camni. eh, ke lelaki dewasa pun buat gak?

MERAH berkata...

hehh.post ni byk berbaur cemburu je.

1. jeles kat laki korea yang mmg penuh kekoreaan.style.kan?haha.

2. jeles dak yg nk ngorat adik tu x gi bodek Mr K dlu.

ehh baguslah gi terus kat mak ayah.restu parents lg pntg dr restu abg.hahaha.

Tapi mmg betul pun laki n perempuan tidak blh jadi kawan semata.MUST BE MORE THAN THAT.

Bella Bell berkata...

klo pompuan nk mtk no tepon laki utk berkawan cm ne plak?hehehe

ieraLEE berkata...

sebab tu girls nak kena cari yang banyak harta, boleh bagi kereta sport, nanti abang xrestu. restu abang kan penting, sebab abang saya baik. :P

Tanpa Nama berkata...

pergh..kutuk kim hyun joong an..

geemah berkata...

Mintak izin amik gamba jejaka gay di atas ye..arigatoXD

not a silent reader berkata...

caption utk gambar hiasan amat menarik hahaha

as for me, ada je istilah berkwn dgn lelaki
tp ak bkn playgirl
bkn sebarang lelaki leh jd kwn
ak x pnah lepak berdua dgn lelaki

best kwn dgn lelaki cz dorg x byk kerenah mcm pompuan
so, boleh gurau2 kasar
*gurau2 lucah, ak baling kasut sat lagi*
dorg open minded
*kalau dirty minded, ak mmg bersedia nak baling kasut*
dorg x emo tetiba
*kalau nak emo tetiba, kali aku baling stokin lak*

tp serius, mmg perempuan boleh kwn dgn lelaki
tp tgk la lelaki tu mcm mana
dlm kes adik ko ni, ak rasa lelaki tu mcm bermulut manis usha mak abah ko
at least dia x teros ngorat anak dara org kn?

cuma trick dia kurang berkesan sbb kantoi dia mmg xde motif konon2 nk ckp dgn adik ko pdhal adik ko kt hostel...
anyway, ko jgn tamak sgt incik K... mana boleh kawen dgn 'kakak2', ko kna pilih '1 kakak' je weh ngeee~

dewi_fatin berkata...

bile girl ta minat nak bagi,mule la nak maki,kate sombong la, nak revenge la hape la.....mane letaknye privacy kami....suke ati la nak bagi tak kan3???*apsal terEMO ni??adey..sorry...*

ada aku kesah berkata...

haha
asalkn kya bnyk duit ye :P

ada aku kesah berkata...

haha
asalkn kya bnyk duit ye :P

Nordin berkata...

Hahahaha! Win-win situation ek? Pandai la ko sana..













































































Tapi.. ada betul jugak ckp ko tu.. huhu

NURUL NADIA ROSLAN berkata...

hohohoiii gambar tu bukan gay okie! haha

ateyn berkata...

kim hyun joong is not sweet lah !!! dye sangat lah gay ! ewwww sangat okay...seriously gay... len la LEE DONGHAE ke HYUN BIN ke...hehehe

miera azzudin berkata...

Nice entry...Mmg laki ske wat ayat cm 2 ek??Coz mmg slalu laki ckp cm 2 pd mula2 berkenalan...Nk tau jugak cm ne nk tau laki 2 betol2 ske kte or juz nk pergunakan kte je...???

TheChekJah berkata...

abg biasanya sgt protective... dgn sapa adik dia kawan, msg...

nurfaiq berkata...

hahaha,
llki mmg xd tktik lain ka?? kind of bored la gn tktik cum nyh...

Puan Capa berkata...

ala....rasa tergugat la tu dgn pelakon tu kan

nur hafizah berkata...

dengan kim hyun joong pun nak jeles -_-

SaYraH WonDerLanD berkata...

hakhakhak sengal betul la entry nie. Ala dah tawu dah taktik ni mr Khai selalu pakai kan? Xmo ngaku plak. Tp most of boys guna ayat ni untuk masuk line. "Nak berkawan" katanya padahal maksud sebalik "nak berkawan" tu nk mngorat.

Azmi berkata...

win2 situation la tuh...haha...
weh kalau dia tak de harta baik kau reject jer...

Azmi berkata...

win2 situation la tuh...haha...
weh kalau dia tak de harta baik kau reject jer...

puteriyangsenyum berkata...

HAHAHA. kne batang hidung sendiri kot part kim hyun joong tu. ngeh ngeh ngeh~ :D

sophie berkata...

Salam Khairul..

Whaa..gentle laki tu nak ngorat adik kamu ea? err,konfirm ke dia ada kakak? kalo tade?

noorafzan berkata...

kalau dia dah dapat kawen ngan adik hang tak ada chances la hang nak tackle kakak2 dia yang cun2 tu dah.
kehkeh!

cik peah berkata...

siapa cakap kim hyun joong tu hensem? memang tak ah kan. hensem lagi aku. wakakaka

Sayang Faleha berkata...

assalamualaikum.

agak menarik enrty mr.k kali ni. well actually ramai da girls tau taktik "nak berkawan ja tak lebih dari tu" sebab tu kebanyakkan girls malas nak layan. kalau ya pun sukakan girls tu. straight to the point la.. cakap je aku suka dengan kau, boleh tak kita berkawan. at least senang juga hati para girls nak terima kan..

ni cuma pendapat aku ja.

thats true.memang win- win situation.haha

Tanpa Nama berkata...

mr kay..
x baik kate org hensem tu gay...~T^T

Tanpa Nama berkata...

1st hahahahha...apa la mr.k ni hahaha..lelaki dgn pmpuan xleh kwn ke??hahaha

sy ada je bff lelaki hahaha...blh je hehehe.... "And he wants to mengawan dengan you."..waaaa..abis sume lelaki yg kwn dgn kami nk tu je ke??ahhahha

awk pn sm ke mr.k???hahahahahahahha

WanFadhilah berkata...

lelaki memang slalu macam tu. sikit2 nak mintak no phone.
tapi nasib baik sya jenis yg xsuka bg no phone. kalau ada apa2 hal, jumpa je senang. xpayah nk bazir kredit.

Titipan Untuk Wanita

Aimi berkata...

Ko pilih gmbr hyunjoong tu, mmg la nmpk mcm gay. xD Nway, Hyunjoong jauh lbh hot dr ko. :P

Nadee Dulcet berkata...

haha crab laa . guys and girls BOLEH berkawan k :P

Mohd Khirul Amri Bin Hasan berkata...

betul2!! gua sokong!! hehe

nseb bek ak xde adek pompuan..awek je pompuan..haha

Syaratul Ain Mohd Khalid berkata...

salam..
win2 situation...
hmmm..thats rite!! *rolling eyes*

Tanpa Nama berkata...

pompuan kebanyakannya termasuk lah aq, hehe, play hard to get untuk jaga maruah dan adat sebagai pompuan, statement malu tp mau tu aq x blh terima la...

Ery Farieha berkata...

tolong la ngorat saye dgn cara lain


erkk. terbajet hot plak. hahahaha

ice juliette berkata...

hahaha.. cm penah kena je.. ad budaq bwh aku la, muda 2 tahun.. mintak no fon, ckp ayt yg same cm kat ats tu..
cess! last2 ble msg kate yg die suke aku n nk usha aku.. hampeh tol!!

mase tu aku jage bf aku kat spital, kteorg ckp je kteorg adeq bradeq, sng! mulot org xkecoh.. tp tu la, aku kena usha dgn budaq laki yg mlawat spupu die, n bf aku kena usha dgn adeq pmpuan die.. siot tol ble ingt blek!!!

Ouh!! berrr.........

RineeReza berkata...

play hard to get tu mmg penting la. entah-entah laki sajer jer nak main perasaan ke apa kan. tapi cool blog. seriously suka! :D

Tanpa Nama berkata...

cool :)

miss aisya berkata...

ewww hang ni gatai jugak noooo...siap mengharap budak tu ada kakak yg comel..hahaha

ana_cReam('',) berkata...

haha! lawak.. materialistik gak..

Mr K berkata...

@Shakina - Eh, aku pun kadang-kadang layan gak no yang tak kenal. Mana la tau kot-kot jodoh jatuh dari langit. HAHA.

@Queen - Sekarang?

@Niz - IKLAS APA MACAM TU. Duh..

@Rian - Eh eh mana ada mana ada.

@Shark - Semacam je bunyinya.

@Shea - Eley, padahal suka ada orang nak tackle.

@Hush - Mesti abang yang baik.

@Paan - Tak kira handsome atau tak. Yang penting banyak $$$ kan? HAHA.

@Nasuha - Peh-lish.

@Bunga - Mengada-ngada.

@Amy - Ya, dia nak cari siapa yang paling sesuai.

@Akmar - Errr. Bukan ke semua gadis melayu comel ke? Ada ke yang tak comel?

@Anonymous - Wah, ada yang setuju.

@Shilaa - Pehlis.

@Haliban - Terima kasih. Bahasa jiwang bangsa.

@Intan - Sibuk.

@Zey - Berani cari nahas.

@Inna - Panas nampak. HAHA.

@Anonymous - Ah, tak kira.

@MIM - Mana la tau kot2 nanti ada ayat "Maaf awak, saya tak boleh terima awak. Hati saya nun jauh di sana. Di korea. Milik Kim Hyun." Frust menunggeng ah.

@Agel - Eh mesti lah.

@Merah - Most of the time, must be more than that.

@Bella - Itu baru lah betul-betul nak berkawan.

@Iera - Eh, itu my line.

@Anonymous - Ni wawa ke?

@Gee- Mana boleh. Kena buat sistem barter ah.

@Not silent reader - Ya, ada certain kalau yang dah berjiwa lelaki tu, lain citer. Kalau dah bersaya awak full time plus sms plus gayut, no way ah tak der perasaan.

@Dewi - Errr. Errr.

@Kisah - Aku nak kaya. Tapi dengan usaha sendiri.

@Ateyn - Donghae hidung besar.

@Miera - Suka. Bukan cinta. Just suka.

@Chek - Abang yang baik.

@Capa - Sebab ianya AWESOME.

@Hafizah - Isk. Biar ah. Isk.

RIAN berkata...

hahah. . cepat2 pegi tuka kan ?
oke gud. =.)

zahidah dihaz berkata...

tension bila setiap kali no kena kacau dengan budak sekolah...entah dari manalah diaorang dapat....kadang2 layan juga, tapi kadang2 bengang pun ada jugak...



New Entry: International Seminar - Engineering A Sustainable

Development: Role Played by Geotechnical Engineering

= Cik Orked berkata...

kay, peh-lisssshh

kim hyun joong is not HENSEM AT ALL!
(sorry 2 all unnie and dongsaeng yg minat gila kat dia but 4 me,dia mmg xleh blah langsung!)

well,i totally agree with u dis time..suka2 ati je kol,kne plak tgh2 malam..kenal pon tak..just eeeuuuu..
xleh terima langsung k!

Tanpa Nama berkata...

erk..mr.k bole x post sal cane lau gal nk ngorat boy?

Mainur Hasnah berkata...

tak habis2 win2 situation mr. k..
malas nak layan laki even dia ensem ke apa.. tak selesa kot.. dah tak kenal tiba2 borak..
eih kim hyun joong tu smart ok.. dia innocent sebenrnya n life dia dulu suffer giler tapi sbb dia usaha dapatlah dia kejayaan macam ni..

aleeya husnan berkata...

ni la spesis manusia yang mintak no fon nis dulu.. wakaka.. pas tu merajuk bila tau nis minat orang lain padahal rasanya satu sekola tau dah =.=" eh lupa.. form 6 tak tau kut =.="

ape2 pun, thanks giler la kat dia sebab sebarkan number tu.. ape jadah tah....

sTaRLighT berkata...

huish hebt dak tu ngorat adk kau..
hahaha
win2 situation ek
bijak2

Kebaya Sendat Sepatu Merah berkata...

totally hate word from boy " nk berkawan je"

boys nowadays need to invent some new techniques to tackle a girl.

;)

missPARK berkata...

haha.. serius giler bezz...
baru mengalami(kot)...kekekkeeke

missPARK berkata...

haha.. serius giler bezz...
baru mengalami(kot)...kekekkeeke

aka~iera berkata...

hmm...mybe bdk tu sedar, nk brkwn dgn ank org tu,kne kenal parents nye dlu...(restu tu pnting kn?kakakaa)..abg die,nnti2 la kot...coz bdk tu knl abg die cmne kot...hahaa =p

LyNn Ribena berkata...

hmm.. kalau lelaki tu dah ade gf tp mntak gak no fon pmpuan len tu kire ape pulak????

LyNn Ribena berkata...

hmm.. kalau lelaki tu dah ade gf tp mntak gak no fon pmpuan len tu kire ape pulak????

sueRAFE berkata...

takj habis2 win2 situation dia tuhhh

Kimmy Ai berkata...

okey la tu tackle parents dulu.. ;)

NuR 'aQiLaH berkata...

L.E.L.A.K.I.

memang pesen macam tu.
b4 dapat, ayat bunga bunga.
pompuan yg jual mahal pon buleh jual murah yedak.

bila dah dpt, buat tak tawu jer.
pompuan terabai diabaikan.
sadis............ T__T

*tiba tiba TER emo. grr*

M.a.r.L.i.N.a berkata...

kadang lelaki tu bila pompuan x mau bg no pon terus la dia cakap... "sombong..... mcm la org mahu ngorat" so,, mintak no tepon ne.. tanpa motif??

miss lily berkata...

wah mista kay..kim hyun joong tu jambu2 pon tough jugak.. ak rse ko mst jeles die rmai pminat kan.. wahahaha :P


http://oooemmgee.blogspot.com/

K2r~90 berkata...

KHJ memag hensem x leh dibafikan

ak guwa tahu anak2 die ade no jantan pelik2 mmg kene sembelih .. so guwa bukan spesis lyn no sesat..

cAnTiK berkata...

kim hyung joong tuh mmg class kot.dye bukn gay ok.

Tanpa Nama berkata...

setuju-setuju entry nie..ji hoo sunbae tue bese-bese jer..(^_^)

HaziratulQuds berkata...

Aku x suka lelaki nak berkawan dengan approach nie. Ayat jer propa.Huh!

http://miszprodigy.blogspot.com/2011/02/saya-nak-berkenalan-dengan-awak-boleh.html

sicomot-comel berkata...

hahaha..

mmg abg-abg macam ni eh gayanya kalau ade org nak tekel si adik???????

Nurul Hani berkata...

GAY ? kalau aku jumpa kau, perkara pertama aku nak buat, bunuh kau dulu, lalalalallala,

MIMIE AIZA berkata...

sekarang up sikit
"awak.. ape nama awak dekat facebook?" hahaha

akmalee berkata...

ok pe????
sape yg x mo kim hyunh joong
nsem
nmpk je mcm gay tp badan die
boleh than tw
x bek je ckp die gay

::n.u.r.f.a.r.h.a.n.a:: berkata...

hahaha. noty boi btol la mr K ni. haha

Abu Huzaifah berkata...

haha...kantoi sudah...

mcm ni...bukan semua lelaki mcm 2...
kalau pmpuan pndai pk lah...
lelaki ada yg ikhlas btul2 nak berkwn sbb faktor sifat2 pmpuan i2 sndri... lain lah nak cari jdoh..hehe

hukum alam mmng takleh ubah dah... kalau ubah jugak...jadi lah songsang... mcm gay,lesbian...

han eba berkata...

kenapa hyun joong dekat sini? btw, hai hyun joong.

HAHA ;D kalau lelaki tu baik, hensem ke tak ke, dia tetap baik. dia tetap sweet.

sekian

syifaanur berkata...

entry nih cam xckp research.

ReminaTheHellstaR berkata...

sokong cik MERAH.. padan muka admin,.hahaha..

tp yg part ni la aku t'gelak :
'Asalkan dia kaya, banyak duit, banyak harta, banyak kereta sport yang nak di beri kepada abang-abang ipar dan… dan yang paling penting, ada banyak kakak yang comel-comel yang sudi berkongsi kasih sayang dengan seorang suami'..

hahaha.. annoying lorh..

knp admin asyik kutuk ji hu tu.. cm de sumtenk ja nie..hahaha

Nurus Syifa' berkata...

kalau lelaki yg bagi no phone kat ppuan plak? acane tu??

ada lelaki3 ni mintak no fon tp aku x
bagi..
alih2 guna trik lain,,dorg bagi no fon suh text..kahkah..kan same je namenye tu?

Tanpa Nama berkata...

:)

Tanpa Nama berkata...

Mf na' nyambung sye,oj, fb qu Miko jaya jaya«««««qu pengen Lbh+knl am Lo! Bkh kan?

Tanpa Nama berkata...

Xcntik pn xpe. Abg nk knal u.....

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger