Jumaat, 4 Mac 2011

Kenapa : Pengkid, Lesbian dan Awek Comel.

Assalamualaikum


Hello handsome girls and pretty boys sekalian.

Aku nak tanya, korang suka tak citer Greek (Series)? Aku suka gila citer ni. Citer ni pernah di tayangkan di Hallmark (Diva) di saluran 702 di astro. Dan sejak first time aku tengok citer tu, aku dah melekat habis. Sebab cerita dia adalah lebih kepada teens life. Tapi kan, agak tak boleh blah bila dalam cerita tu, amat banyak babak gay lelaki cium lelaki. Seriously cium mulut ke mulu tanpa censored. Tapi aku rasa yang pasangan gay adalah funny. Pasangan lesbian too. Aku pun tak tahu kenapa. Dan aku suka berkawan dengan dieorang (agaknya).

Actually, bab gay ni aku tak kisah lah sangat since gay-gay ni at least mengurangkan saingan lelaki-lelaki straight untuk memikat gadis-gadis di dunia. Ehem. Cuma, aku harap dieorang berubah ah sebelum terlambat.

Tapi bila kita dah masuk ke bab lesbian dan pengkid, perh. Gua tak boleh sabar der.

Korang bayangkan ah, Kalau dalam satu Malaysia ada 10 juta perempuan. Then dari 10 juta tu, 3 juta darinya adalah lesbian dan pengkid. Kalau dah setiap seorang dari 3 juta pengkid tu mengurat seorang gadis yang berlainan dan berjaya tukarkannya lagi jadi lesbian, maka, hanya tinggal 4 juta je lah perempuan yang straight. Korang ingat 4 juta perempuan ni cukup ke untuk tampung permintaan lelaki di Malaysia? Seorang lelaki sekurang-kurangnya perlukan dua orang awek dan tiga skandal. Tapi kalau dah macam ni gayanya, memang tak cukup ah untuk lelaki-lelaki di Malaysia tu pasang 5. So, korang tak kesian ke tengok lelaki yang tak boleh nak pasang lima ni? Peh-lis, show some mercy.

Lagi pun kan, apa la yang best sangat dengan perempuan ni sampai korang (perempuan) boleh minat gila-gila? Setakat kaum perempuan, eley, mana-mana je korang boleh cari beb. Tapi kalau kaum lelaki, peh, ingat senang ke nak cari kaum lelaki yang baik dan romantis? Contohnya... contohnya....erm... erm siapa ya lelaki yang baik lagi jujur lagi baik lagi pemurah... Hurm.. Haa! ya, Mr K contohnya. Ingat senang ke nak cari lelaki macam Mr K? Susah tau. Ehem.

Ramai orang kata:

"Ramai perempuan comel-comel jatuh hati kat pengkid sebab pengkid ni pun perempuan, so, sure lah pengkid ni tahu apa yang perempuan comel nak"

Dey, seriously, apa yang perempuan comel nak sebenarnya? Kasih sayang dari kaum sejenis yang faham macam mana nak belai? Ewww. Pehlis. No.

Abis tu, korang rasa yang lelaki ni tak faham perempuan lah ye? Korang ingat, lelaki tak faham ke perangai perempuan macam mana? Lelaki faham tau. Kalau lelaki nampak perempuan tu asyik marah-marah, mesti lelaki tu terus dapat agak yang perempuan tu tengah datang bulan. See? Lelaki memang memahami.

"Saya comel. Dan hot. Tapi saya suka kat pengkid. Semuanya adalah di sebabkan saya dah tak percaya kat lelaki. Lelaki suka mainkan perasaan perempuan."

Ni satu lagi jawapan yang paling banyak orang cakap bila tanya kenapa perempuan comel suka kat pengkid. Ya, quote di atas tu aku reka. Tapi pointnya, betul ke ramai jadi lesbian di sebabkan oleh lelaki?


Actually kan, bila seorang perempuan di permainkan oleh lelaki, bukan 100% lelaki yang salah. Iye lah. Dah tau si lelaki tu ada makwe, dia boleh pulak sibuk pi layan flirt-flirt. Dah tau lelaki tu playboy ada banyak skandal, boleh pulak dia mintak-mintak no phone. Dah tau si lelaki tu ada anak 10, boleh pulak terima pergi jalan-jalan tepi pantai. Dah tau lelaki tu suka curang-curang, boleh pulak ikut keluar lepak sampai tengah-tengah malam. Then, bila lelaki tu pilih his wife / awek dia instead of korang, mula la korang nak salahkan lelaki. Seriously?

"Pengkid tak kedekut macam lelaki. Kalau lelaki mesti kedekut. Nak beli gelang-gelang je, mesti kena cop sebagai kikis duit. Nak makan kat restoran romantik je, mesti kena cop sebagai mengada-ngada. Tak romantik langsung"

Ini yang aku tak boleh blah. Memang tak boleh blah. Siapa berani bilang lelaki Melayu tak romantik? Lelaki melayu lah lelaki paling romantik di dunia tau. Lagi romantik dari lelaki Korea yang gay tu. Lelaki korea tu semua berlakon sambil baca script memang ah ayat manis je. Cer test dieorang bercakap tak baca skrip. Sure merapu-rapu gelabah macam biawak kena sergah. Tak pun, entah-entah semua gagap.


Kalau check-check sebilangan lelaki Melayu, masing-masing muka macam longkang. Tapi awek superb beb. Si lelaki muka dah la hitam. Kening tak ada. Tapi awek, peh, putih, mulus. Dahi awek tu lak kalau hayun, memang tak ada air-resistance langsung. Licin habis dahi tu. So, macam mana lelaki ni boleh dapat awek-awek cun? Apa lagi kalau bukan kerana keromantikan si lelaki. Kan?

Sampai sekarang aku tak tahu kenapa perempuan comel boleh tertarik dengan pengkid. So yeah, ada banyak jejaka-jejaka yang handsome tak pun yang baik di luar sana yang sedang tunggu anda putus dengan kekasih lesbian anda. So, go, and melt with him.



90 Comments:

syafiQakarim berkata...

enty terbaiiikk..haha,
oh,aku ada mber ni.
serius dorg jd sebab lelaki.
sorry too say,tpi tu hakikat.
mula nampak sweet bagai,tup2,
kantoi kau mamat tu dok psg dua.
pe lg..pompuan tu tutup hati trs =.=
aihh

sophie berkata...

Alhamdulillah masih straight lagi..

Err,Sofiey ada gak kawan lesbian. Tapi tak tye lak nape dorang bersama.

cikbunga berkata...

aku x pernah ada kawan gay or lesbian so aku da zero knowledge psl dorg..
yg aku tao aku straight haha :)

hakitahahijan.blogspot.com berkata...

haha..ayat yang puji diri kau tu tak boleh bla lak nak baca..^_^ and mampu ke nak adil kalau nak psang smpai 5 tu..=)

~masithah hanis~ berkata...

salam.
tu la...cian lelaki n girl yang straight,hubungan macam tu x sampai kemane...nak kawen??boleh ke sejenis...ish ish..ade ilmu tanpa amal...itu la jadi....HYe x ley den nolong nya....ingat! perbuatan cm dilaknat ALLAH...kuikui...tazkirah seketika...

Farhan Zulhusmi berkata...

nice entry...
menarik......tapi MR K tu...kenapalah suka promote diri sendiri..hehehe

Kakkoii berkata...

respect u the most.

Caya lah ayat memang power, tertarik gila kakkoii baca.

Eim Abey berkata...

" Seorang lelaki sekurang-kurangnya perlukan dua orang awek dan tiga skandal. Tapi kalau dah macam ni gayanya, memang tak cukup ah untuk lelaki-lelaki di Malaysia tu pasang 5."

haha, aku suka la quote nih...

joegrimjow berkata...

pasni buat entry

kenapa : lelaki gemok awek hot

~si prinCess aQis~ berkata...

saya ske awk n xske pengkid...^^
biase la rmai kaum hawa xpndai nk kwl perasaan n nafsu...t'lalu ikut kte hati n nafsu...disisi islam mmg kte dilarang sme skli tok b'pasangan dgn kaum y sme(pompan n pompan n disebaliknye) n ape tah lg si perempuan y b'tukar jantina (kene panah petir bru tau)...ape2 pon kaum prmpuan ttp akn kwn ngn lelaki...klu kawin2 sesame pompan camne nk dpt ank (tanpe air mani mne leh pompan m'gandung)...stiap insan mst akn m'impikan baby y cute2 ble dh besar jd cam sye2...we~

sya fieqa berkata...

kdg2 betol gak sebab gurl lebih minat kat penkid nih..dah kurg percaya kat lelaki y ske mainkan prasaan jer..

Tanpa Nama berkata...

"Kalau check-check sebilangan lelaki Melayu, masing-masing muka macam longkang. Tapi awek superb beb. Si lelaki muka dah la hitam. Kening tak ada. Tapi awek, peh, putih, mulus. Dahi awek tu lak kalau hayun, memang tak ada air-resistance langsung. Licin habis dahi tu. So, macam mana lelaki ni boleh dapat awek-awek cun? Apa lagi kalau bukan kerana keromantikan si lelaki. Kan?"

bukan sebab lelaki tu romantik.. mungkin sebab dah xde sape nk kat laki tu... sbb tu pilih laki tak hensem.. maklumla.. pompuan ni kan hati lembut.. mudah bersimpati

Tanpa Nama berkata...

pyjcth:- haha..

siti_asiah berkata...

entry kau mmg menggelikan kali neh
*muntah

moXie A.K berkata...

nape pompuan plih penx?
penx neyh caring..laki?
caring ikot mood..
hampeh jew..
klo ikot an player ke pew..
mmg la penx pon ada yg player gak..
wlopun awek cun mcm ank cine uh..
tp penx ni cara dia sgt2 bbeza..
mybe penx lbih caring and lbih mudah kuar an duit utk couple..
klo laki?
huh...haram...leyh lak mintak ganti balik...
susah nak dpt laki yg btol2 leyh bagi pompuan kasih syg yg sbnr..
pompuan ni perlukan sum1 yg amik berat psl die..pompuan ni manje..
so klo nk mnje dgn laki ni payah..
tu je la yg aku leyh share disni..
hik3..

WanFadhilah berkata...

saya perempuan saya ok! hehehe..

ok2.. emm, sebenarnya tak tahu nak komen apa, tapi dari pemerhatian sya la kan, pengaruh sekeliling jugak mampu utk mereka tertarik antara satu sama lain..contohnya kalau gay, kenapa mereka jadi mcm tu? mungkin sbb hidup dikelilingi oleh perempuan je. huhu.. dan pengkid mungkin disebabkan oleh hidup dia dikelilingi oleh lelaki je.. lebih kurang macam tu la kot..

syahira berkata...

Sebab lelaki melayu suka jahanamkan anak dara orang. Haha. Tak cakap semua la. Tapi most of them la. Baru start couple dah pegang-pegang. Aish. Aku cakap bukan sebab aku les/pengkid. Aku straight ok. Jangan salah anggap. Tapi kenyataan. Kan?Kan?

Nur Liyana Mohd Yunus berkata...

Haha. X leh blah hg ni. Bes2..

[AMR]ReenaRawee berkata...

"bila seorang perempuan di permainkan oleh lelaki, bukan 100% lelaki yang salah bla bla bla.."

agreed..!!
kalau tak de yang melayan, mesti yang memulakan tu akan berhenti..!!

Applepinkcomeyy berkata...

sape mr. K ? nak kenal.. haha

miss aisya berkata...

hye mr. K

i rasa mostly girl pilih pengkid sbb pengkid fhm n tahu pe yang dorang nak..but as for me, utk apa relakan diri dgn hubungan yg tak kan ke mana..tak nak zuriat kerrr??

..bicara hati ke hati.. berkata...

betul..itulah antara tanda-tanda kiamat kecil..mereka ni kurang didikan..lebih-lebih lgi tentng agama.,so..kita sebgai manusia..harus saling mengingati..:)

..bicara hati ke hati.. berkata...

betul..itulah antara tanda-tanda kiamat kecil..mereka ni kurang didikan..lebih-lebih lgi tentng agama.,so..kita sebgai manusia..harus saling mengingati..:)

LiLohOnEy berkata...

Mr K!

aku lesboo, haha :p

wey, entri ko bagus ah..

bab muka lelaki melayu mcm longkang tu ak xleh blah.

rasa2 termasuk ko x tu?

haha, kiddin :p

scarxoxo berkata...

alahhh, tak kemana la cinta lesbian. sampai masa teringin nak beranak pandai plak dorang cari laki nak kahwin. semua ni ikutkan perasaan je ;/

KAMIHIDUP berkata...

bab dtg bulan to xboleh blah, hahaha. kepada pempuan, KAMI single lagi, hehehehehe. :)

misznanarizal berkata...

mungkin ada sebab2 utama..contohnya ada sesetengah laki ni just nak amik kesempatan jer kat pompuan.pastu pompuan yang dh kena pulak mesti akan bertindak sebagai pelindung la konon2nya kepada pompuan laen..sebab tu ada sesetengah pompuan asa selamat bila bercinta ngan pompuan..xsemua yang kapel sesama jenis tu buat hubungan terlarang...mungkin cuma perasaan suka sahaja

cik hanym berkata...

haha.. okeyh ! firstly, aq first tyme coment kat sini (sbelom neyh, taw bce jek)..2nd-ly pasal gay, pengkin n les.
adoy !! de manyak mende balas neyh!!haha..tp, yg penting,,part "ramai org kate" tuh, mmg btol !!

Sca Ndx berkata...

meh sini scandx ada untuk kamu.HHAHA

sicomot-comel berkata...

omaigucci!
aku pun terpikir gak,,apa tarikannya jantina sama ni??

benda yg dah sedia ada,,watpe nak tertarik..??adeyy

Cik Syira berkata...

Ohoo 1st! haha. Yo Mr.K romantik eh.. huahua. Ehem. Pasai pengkid ni tak tau la nak citer cemana dah. Pelik pun ade tapi org kata naluri.. macam mana lelaki boleh bertukar jadi pompuan..macam tu pompuan boleh tukar jadi lelaki.. Bagi ayat tazkirah pun x jalan jadi apala yg boleh bantu golongan macam ni?

areon berkata...

hahaha,,,good one lor

Tanpa Nama berkata...

rasanya mereka da penat dgn lelaki melayu yg x serius dlm hubungan n lebih byk bercakap banding buat. common, sume org tau laki pemalas kowt..

Tanpa Nama berkata...

betol lah tuh quote yg Mr K buat tuh . ramai kawan-2 sy ckap camtu . dorang ckap lelaki tak pham dorang . dan dorang ckap lelaki suka control . then lau couple ngan pompuan senang-2 bole ajak datang n masuk bilik . lelaki susah . dan ini untuk keseronokkan je . nanti nak kawin dorang nak kawin dgn lelaki jugak . hihi . tu kata kawan-2 saya yg pengkid n lesbian .

darkangel berkata...

kehkehkeh. we pengkid are much more cooler than u guys.

qucachahir berkata...

saya tak les..saya normal..
tapi jangan salahkan pempuan klu lelaki sendiri xreti nak tackle ngn jage dengan betul..
lelaki dah memahami pempuan tue betol..tapi???..bukan secara mendalam..hanya lah..luaran semata-mata..

Kutu Kiti berkata...

tak percaya sbnrnye, rmi gadis2 bertudung adelah lesbian. seyes mmg comel2. ape lagi Mr K. tolong bantu mereka. untung2 mereka syok kat Mr K dah dapat pahala. hihihi. :-)

noorafzan berkata...

dorang tak jumpa lelaki romantik macam u la K sebab tu dorang jadi lesbo.
kata lelaki romantik tak ramai.
ngeh2..

amare amor berkata...

ala kau ni.
mcm la kau tawu apa yg perempuan nak?
ce cite ce cite apa yg p'puan nak

Kimmy Ai berkata...

apa ciri2 lesbian ek?

arm berkata...

miahaha..thumb ups! amat sungguh kata2 mu Mr.K..lol

arm berkata...

miahaha..thumb ups! amat sungguh kata2 mu Mr.K..lol

Mainur Hasnah berkata...

ada kawan yang mengalami nasib sama.. dia couple.. then asyik putus sebab laki tu mainkan dia.. end up dia dengan girl.. walaupun tak baik benda ni.. nak larang pun tak sedap.. lagi pun dorang tahu haram halal.. apa pun pikir dari satu sudut.. dorang tak kan buat dosa melampau kan.. dan harap satu hari nanti dorang akan sedar dan tiba msa nak nikah brubah

bunga13 berkata...

kah3 style2.. walaupon ending 2 kene kt btang idong aku , tp aku still agree..

Wan Aliff berkata...

gua f*ck sisa kaum nbi lut ni...ahhha

Lili Sakina berkata...

pendapat yang tegak dan tak belok-belok:

sbb mereka lagi nsem n flamboyant drpd lelaki straight...
lelaki straight + muka sikit lagi nak serupa macam tong sampah=perangai buruk @ yang nsem +straight = kaki perempuan



p/s: dont worry, aku masih straight

Alice Wewen berkata...

like2 this entry..membe aku pon ade gak au yg gini..xtau ah nape leh teraccident suke kt kaum sejenis..alasan dye sme ah ngan yg mr k ckp,,kaum sjenis lebeyh faham ape yg dye nak..ahakz..ntah la..nk kata kureng didikan agama,,xgak..boleh dkatekn kuat gak r mat gay nih..p dah takdir..(salahkn takdir plak) p rase2nye camne ek nk ubah prangai spesis gini? sebab kataknlh..aku tersuke kt laki yg gay...fergghhh..pe yg patot dbuat??hahaha..juz a question..=)

Nordin berkata...

Sedih aku. Ada perempuan dah elok2 budi bahasa dan rupa, tup tap tup dia lesbian. Dem. Kasihanilah kami kaum lelaki T___T











































































Burungman's Blog

Tanpa Nama berkata...

Mrs. N

rubbish.

annisabdullah berkata...

mcm ane pon aku benci kt lelaki,

tetapi aku tetap tak pernah
terfikir nak kapel dgn perempuan..

perlu ke nak berfikiran cetek?

smpi nak kapel dgn perempuan?

cukup lah mencintai ibu saya yg juga seorang perempuan :)

cik pulau berkata...

cik pulau tetap pilih lelaki..
kalau jumpa pengkid.. cik pulau pandang pelik je... lalala~ ^^,

Mr. Swift berkata...

Pelik pelik je. -.-

Tanpa Nama berkata...

aku bg entry ni 1/2 star...topik ni aku x minat sgt la...

eiffel berkata...

lol~


semua point kt sini semuanya nk slhkn perempuan..macam lah laki tuh bagus sgt...smuanya bajet laki betul..nampak sangat bias dan hanya cakap ikot suka tanpa pemerhatian
-.-"

gay bole terima, lesbian xbole?pdhal ape bezanya mereka???

entah apa2 -.-"

eiffel berkata...

maaf mengomen lagi...ini adlh berikutan..entry ini lebih kepada


luahan suara hati lelaki emo yg butthurt pabila terlihat si pengkid mendapat gadis lbh hot dr lelaki sejati! -.-"

lgsg tiada point yg bernas...hnyalah semata nk kaver line -.-"

maafla..sgt kecewa dgn entry ini..penantian yg sia-sia~

**akibat terpengaruh dgn tulisan aqram!ceit....

Anem arnamee berkata...

Saya lesbo. Haha. Tak, saya tipu . ok, just satu nasihat :

Yg straight jgn cuba2 nak bersyg manja dgn pempuan2 over2, sah2 rasa syg lebih akan wujud.Tak tipu. Akhir zaman, yg kuat je menang !

*Rasa nak jawab entri ni kat blog. Tapi xleh, shaye bertudung t kena kutuk.Ops.Salam..

xyz.

Puan Capa berkata...

dah kurang laki..minat pompuan plak..ish3

lolipop berkata...

mr.k..camne kite nk tau dia tu pengkid ke lesbi ke gay ke..i mean dari segi sikap luaran diorng..

kpd anonymous,(9.44pm) lau xminat entry ni xpyh la komen tau :)ak yg bc jdi emosi lak.. haha..

Naddia berkata...

lelaki muka da la hitam. kening tak ada.
oke. ini sgt huduh. patotla ramai pilih pengkin. kompem ade aura2 kecomelan lagi..
pengalaman 20 minit berdepan dengan orang gila

Melodica berkata...

lelaki setia skunk ni dah pupus.seme mcm u ckp tu, awek 2 skandal 3.
kalo dah 2,3 kali terkena maybe penkid lebih memahami camne nak layan pompuan,janji hati tak sakit.

ahfieeza berkata...

like..=)

Shell Syazz Shor berkata...

kite na share bole?

Ollen berkata...

kes jelez ngan pengkid ar ni, :) itulah, lelaki lain kali kena la pandai jaga ati ppuan, pastu pasal yg dipermainkn ngan lelaki tu, bukan semua ppuan tau yg lelaki tu mainkn dia, aduhh, kalo tau, xdenya dia nk kt lelaki tu, sy xsokong langsung pengkid, but better lelaki2 ni blaja dr pengkid, cam na nak layan ppuan kot, peace :D *but please jgn contohi diorg pasal bab ni, diorg ni kuat jelez, k..ppuan suka, but jgn kongkong, n lepaskn sgt pun jgn..jgn main tarik lepas tali sgt, kalo tetarik kuat bole putus, kalo biar terlepas, mana tau kalo tersangkut kat mana2 pun bole putus jugak kn, faham2 lah ye..

Tanpa Nama berkata...

Korang ingat 4 juta perempuan ni cukup ke untuk tampung permintaan lelaki di Malaysia? Seorang lelaki sekurang-kurangnya perlukan dua orang awek dan tiga skandal.
ayat laki sejati yang mmg gile perempuan rasaya...

admin xboleh ke setia pada SATU WANITA SAHAJA.....pergghhh...

LaNgIt yAnG iNdAh,aWan YaNg MeNdUnG berkata...

KPD PENGKID & LESBIAN & GAY : wa nak tanya Puas ke main dgn jari?dh la jari pendek kecik...tak syok der...lu orang belom pernah rasa batang konek lg...skali kena...kali kedua mengigil mencari batang konek...der...Tuhan buat Pmpuan utk Lelaki, Tuhan buat lu pnye kemaluan bukan utk kencing jer der...untuk membiakan zuriat, kalo pakai Jari jer membiak ker manusia kat dunia ni??xdenye Der...konek jgk baru bole membiak...pancut dalam2 cukup 9 bulan beranak la pmpuan tu...apa daaaa...tarak Akal ka mau fikir??

Tanpa Nama berkata...

Wah cita2 tinggi sampai nak 5 pompuan? cb pompuan ada 5 spare. Amacam? Aku pengkid....mls nak komen banyak, Best person win! klu dah LOSER tu mcm2 lah alasan menyalahkan org lain. Cermin diri...masing2 pnya selera....

Tanpa Nama berkata...

seryes doe hang wat aku gelak sakan na bace entry ni. ni aku nak habaq skit. sian la kat depa yang dok keliru nak carik identiti. aku ada gak mber yang lagu ni. banyak lahai. ada gak aku cube tst try dok layan depa ni. dok flirt2 bagai. tp dalam fon ja la. mak aii. dia punya ayat naa 3hari tak tidoq lahai. patot la ramai pompuan comei2 dok sngkot kat depa. cukop sebulan 7hari aku stop dah la nak layan depa ni. gila ka apa? haih. geli gelemen lahai.. hahahaha.

Tanpa Nama berkata...

Bro,

Gua anti gay lesbian dan sebagainya.
Tapi gua lagi ANTI bile lu slumber relax derr bab GAY....
Bro, gua rasa lu punya topic ni lebeh mau promote lu punye telor sendiri le bro....hayun tak cukup kuat tu..,,
Budak-budak, buang masa gua baca...
gay/lesbian, tahap kemusnahan tetap sama.gua rasa skali lu kene telan bumi sebab sokong gay cara halus...
dasar telor karat....

Tanpa Nama berkata...

pengkid sucks ok! spe kte laki x caring? aku rse laki lg caring ok.. mmg ah ppuan phm ppuan tp not all. ade je aku xphm kwn aku.. mnde la otak pengkid ni.. Allah bg otak utk berpikir mne yg btl. aku pun msih x phm knp perlu suka sma jenis.. knp?? xrse geli ke? pada pengkid2 tlg la.. korg jgn ingt korg bgus sgt bila kta laki ni mcm2. Laki ketua kluarga. yg laki plak dok psng bnyk2 psai pa? dh gatal pelir sgt pa nk psng bnyk2? mmg la lh kwin 4 klu korg tu adil. ni klu kwin ikut nafsu baik x pyh kwin. ok done.

Tanpa Nama berkata...

Apa yang ko orang gtau semuanya betul dan tak ada salahnya.. tapi aku nak bagitau aku sebenarnya bertunang dangan seorang lesbian dan dalam jangka masa yang panjang kami berkawan dia sememangnya berusaha utk berubah, tapi lama kelamaan aku kurang memberi perhatian pada sidia.. lalu dia slow2 menjejaki dirinya ke alam asal.. so apa yang aku nak bagitau dia perlukan seorang yang menyayanginya setiap masa dan perlukan orang disebelahnya pada setiap waktu supaya dia tidak kesunyian dan dalam hal seks tu aku rasa tidak cenderong sangat yang lebih cenderong adalah kasih dan sayang yang diperlukan.. aku pasrah dgn apa yang terjadi.. kerana aku kejarkan duit aku terlupa bahawa ada seseorang memerlukan aku time tu.. tapi semua tu aku lakukan kerana dia, aku kerja keras hari demi hari dan aku terlupa hanya sesaat untuk memberi perhatian kepadanya.. akibatnya aku terputus pertunangan.. so aku bersabar je atas semua nie mungkin ini satu ujian untuk aku.. walaupon dia dalam keadaan macam tu tapi dia tidak lupa akan aku... walaupon genap setahun kami berpisah tapi aku rasakan dia masih merindui aku.... !! Tq..

missA berkata...

sye ada kwn mcm nie jgk. dye takot bcinta dgn llki. kbykn llki sume nye nak ehem2 je. then, tggl cmtu je. ksian juge. bile dye cpl dgn pgkid. pgkid dye tak lahh sntuh2 dye lebih2 mcm llki tu.. pgkid dye jga dye je. tu lah dye bole ttarik dgn pgkid tu. apepun, smoga dye bole blk ke pgkal jln :)

Tanpa Nama berkata...

"Actually, bab gay ni aku tak kisah lah sangat since gay-gay ni at least mengurangkan saingan lelaki-lelaki straight untuk memikat gadis-gadis di dunia. Ehem. Cuma, aku harap dieorang berubah ah sebelum terlambat."

statement plg bodo aku penah baca, conclusion aku dalam entry ko nih, ko biased and sexist. ape jadah perempuan uuh nak stick dgn lelaki yang dia da tau ade awek. kebanyakan yg kne mainkn uuh tak tau pape la weyhh, accept the fact la bro mostly lelaki zmn skrg nih haprak! yg molek uhh payah nk jumpa. gay ke lesbo ke same la, ko dok sokong gay tuh pehal derr

Tanpa Nama berkata...

Ko sendiri ckp lelaki sekurang2nya patut ada 2girlfriend n 3skandal. buaya amat ko ni. then kata paham pompuan. Pelik2 punya entri!

hambamu ya allah.. berkata...

sedap belaka kate ke orang... ingat korang baik la sangat... lau dah rase baik 2 jgn nak takkabur la sangat... nkepada yang gay, les, pen nie... carila shirotul musthaqimm..... ingat ingatilah kita semua....

Tanpa Nama berkata...

Gay,bi n lesbian same je dowh... Lu olang ckp byk pon x gune r... Sbb yg bdepan n mrasai sume tuhh mereka2 je la ngeng... Lu kutuk2 bole selsesaikn masalah ke der...

Tanpa Nama berkata...

Aku tak tau lah nak komen camne..aku tomboy tp aku pencinta lelaki tp syg aku g kne men..trok aku kecewa..ye lah, laki cume suke awek yg cute2 ja tp x pat trm awek kasar cam aku..luaran ku kasar tp lam ht da taman..sbb laki aku skrg dah kurang trust lam hbgn cinta.aku ditinggalkan bl dah nak kawen.aku ditinggal mse bertunang.semua sbb laki suke pasang skandal n tabur benih ja.bl dah kne tangkap aku yg jd mangsa.mangsa pts cinta..bkn sng nak buang sa cinta bila kite dah setia ngan someone tu..sbb tu aku lbh suke single ja..aku tak sokong sapa2 cme tu yg aku tgh tempuhi skrg .

Tanpa Nama berkata...

semue laki tau fuck pompan tp ramai yg xkesah pompan x climax.penkid bkn takat leh buat cipap pompan basah,climax...tp sampai tkencing,tpancut.mgeletar 1 badan.munkin tu le sbbnye.it's not only nipple n clit but ass hole n g spot.dildo n vibrator! Am i wrong?

Tanpa Nama berkata...

semue laki tau fuck pompan tp ramai yg xkesah pompan x climax.penkid bkn takat leh buat cipap pompan basah,climax...tp sampai tkencing,tpancut.mgeletar 1 badan.munkin tu le sbbnye.it's not only nipple n clit but ass hole n g spot.dildo n vibrator! Am i wrong?

Tanpa Nama berkata...

awk dh ada pkwe k... yg awk ckap mcam 2???

hanz png berkata...

soei bro aku langsung nak tergelak baca tulisan ko ni. apa la ko ni bro admin, ayat macam hampeh bangga diri boleh. Lagi satu tak payah la mengutuk sebelah pihak dan bangga sebelah pihak, masing2 ada kelebihannya.

salah satu sebab yang kaum perempuan ni terpikat pada pengkid dapat aku rumuskan setelah jelajah dari blog2, penyelidikan dan rujukan lain adalah kerana sikap lelaki itu sendiri. di akhir zaman ni, kebanyakan lelaki adalah ego, keji, hilang sifa tanggungjawab dan romantis. tinggal sikit sangat golongan lelaki tulen yang ada sifat tu. bro admin pun salah satu lelaki yang hilang sifat2 di atas.


bukan apa, aku rasa nak tergelak dan jijik bila bro admin mengaku dirinya memahami wanita, malah menghina wanita dengan menyifatkan wanita sebagai datang bulan bila marah. bolehkah kaum perempuan hina lelaki bodoh dan menopause bila tak faham permintaan perempuan?

malah bro admin memperlihatkan kebodohannya bila terang2 menyatakan wujudnya kaum perempuan adalah untuk dicurangi dan untuk mendapat lebih pasangan. Sepatutnya bro admin lebih berhemah dan bijaksana dalam mengungkai isu sosial ini.

Tanpa Nama berkata...

Bukan salah penk tu kalau pmpn asli tulen jatuh hati pd die....tu dengki namanye atau mybe cemburu coz mostly awek2 penk hot n pd awalnya ckp straight tp last2 kapel dgn penk....salah tetap salah tp u should know knp jd mcm tu....penk naluri more pd lelaki....lesbian adakala pmpn asli pun ngorat pmpn asli.....n x smua penk nk ada awek....adakala pmpn asli tu g ngorat penk tu....

Tanpa Nama berkata...

Betol tu... kwn sy ni pmpuan sjti la... gile2 cun... tp suke kt pengkid.. die yg ngorat pengkid tu... bnyk p pehbis duit utk pgkid tu... tp pgkid tu x pnh mntak2... bru2 ni kwn sy nk bli kn moto besar kt pngkid tu.. bfday die.. pngkid tu x nk... kwn sy ni ank org brada.. entah la.. npe nlh jd cntu sye pun x phm...

Tanpa Nama berkata...

Haiyaaa

Tanpa Nama berkata...

Ahhaa....xpe.meh nk gtauu...sy pecinte penk...de komen.kt.ats sbukk psl seks...jari kecik xpuas bgai kn..tu cth lelaki kurng akal pentingkn seks...hahaa...ksh syg lg.penting...25 thn ak.idup kapel ngn boy pe dpt
..abes duit...skt...merana...kecewa
..itu ke xinta lelaki...itu ke yg lelaki memahami gurl...Hehee...idup.gn penk.ak dpt.lbh pe lelaki boleh bg...24 jam.ak ase bhagia...ak ase hepy...ak xskt...ak.xmerana.....silap laa.klu de ckp psl seks jaa....sng kata jgn laa.kata kt.owg tnpe au pe yg owg tu hadap k....sekian

Tanpa Nama berkata...

BAhagia. .just that the reason

Tanpa Nama berkata...

Ho iya

Tanpa Nama berkata...

relax . Hahaha , im less . Panas jugak bace komen laki yg nak salahkan kite niy .

Tanpa Nama berkata...

Sapa yg suka kulum btg sy jom jmpa

Tanpa Nama berkata...

Sya suke lesbien or penkidsss

Tanpa Nama berkata...

kita main bogel2 sambil hisap pelir. amik timun masuk pepek. kolom konek sampai tekak. korek pepek sampai basah

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger