Sabtu, 16 Oktober 2010

Tak Terasa. Tak Terasa.

Assalamualaikum


Aku tengah searching kat Google, Yahoo! dan Bing untuk something yang penting.

So, aku pun search-search lah.

Tiba-tiba ada orang add aku Yahoo Messenger (YM). Awek mana entah yang add. Biasanya, kalau awek yang add, mesti lelaki akan terus approve. Tapi aku tak. Aku lain. Aku check dulu FB dia guna email dia. Kalau lawa baru aku approve. HAHA.

Selepas aku approve, awek tu terus YM aku.

Awek tu : Assalamualaikum.

Perh, bagi salam tu. Sejuk perut aku membacanya.

Aku : Walaikummusalam.

Aku jawab dan terus sambung searching pasal something.

Awek tu : Busy ke?

Pada masa ni, aku harap dia tak tanya soalan-soalan sengal yang macam "Kenapa kita berjalan secara berdiri?" atau "Kenapa kita makan ikut mulut?" atau apa-apa je la soalan pelik yang kalau kat formspring aku memang aku dah delete awal-awal.

Aku : Tak adalah tak busy pun. Kenapa?

Awek tu : Oh. Tak ada apa. Saja je tanya. Lisa Surihani sihat?

Aku : Erk, sihat je dia. Tapi biasa lah. Merengek-renget mintak i layan dia.

Awek tu : Hahaha. Anyway, saya suka blog awak.

Berawak-awak pula dia ni.

Aku : Oh ye ke. Terima kasih. Ada blog juga ke?

Awek tu : Eh tak. Saya tak ada blog. Tapi saya suka baca blog awak tau. Rasa macam nak bagi award blog je.

Award blog? Macam mana nak bagi award kalau tak ada blog. Pelik betul budak ni.

Aku : Oh ye ke. Tapi saya dah tak main award-award ni. Tak tau nak sumbat kat mana. Haha.

Awek tu: Haha. Ye ke. Tapi awak nak tahu tak award apa saya nak bagi kat awak?

Aku: Hmm? Award apa?

Awek tu : Award Blogger Paling Gedik. DAH LAH GEDIK MENGADE-NGADE PULA TUH. HUH.

*Offline*

Dia kutuk-kutuk aku pastu terus offline? Wth. WTH.


Sedih gila I. Mana ada I gedik. I baik apa. Isk.


59 Comments:

Kimmy Ai berkata...

OUCH!! haha.. tahan je la khairul.. lain orang lain pendapat.. bagi aku, blog kau tak gedik, tapi mengada-ngada.. haha ;DD

joegrimjow berkata...

u memang gedik

ateeka amer berkata...

aku kenal.... minah tuh.

syahmi berkata...

hahaha.

noor afzan berkata...

ni la entry paling gedik penah kubaca.
haihh..

kiSz berkata...

HAHA! i adore that girl

YuYu berkata...

kehkehkeh..."P

Pala Maldini berkata...

haha.. sabar.. sabar

Lee Zha berkata...

hahahaha...

sah2 awek tu xde keje.

tp ko kena hargai penat lelah dia la..smata2 nk mengutuk, di sanggup bersusah payah wat benda yg rsnya tak perlu..iaitu..ADD YM KO.

or...dia stalker ko? jari bilang tak suka..tapi hati bilang cinta.

hahahahahaaha lawak2

Tipah berkata...

OMG! OMG!!!

Entry paling kelakar sekali dowh! dah la window screen YM ada lap lap...

LIKE!

cikmay berkata...

sebenarnya...

sebenarnya....

sebenarnya kan...




kan...


kan...


kan....





sy la awek tu.



harharhar.im kidding.





hahahaha..bro, rilek bro..awek tu saje nak uji tahap kesabaran bro jer...setakat kena sound cmtu mcm kat celah gigi jer kan...


alah u kan strong, takde maknenye nak touching-touching,.hihi =)

ayamloveduck berkata...

lol!

gelak guling guling bila baca post nie. very funny..hehehe

such a nice way to start the day. thank you =D

.s.o.f.i.a. berkata...

oooooooh abang gedik.... jangan la kecik ati.... he he...... dia nak ko pujuk la tu..... =)

Alia Ramley berkata...

muahahahahahahahaa... terbaeeekkk!!!!...

d'Fedrin berkata...

dy salah bace blog kot.
blog org lain dy ckp blog u.
btw, i da lame follow ur blog.
dlm my top 10 must-read blog...

selame i bace, mane ade gedik.
sumpah x gedik.

sarkastik sikit2 ader la... hahahaha.

Naqib Mohamad berkata...

kantoi bro 'cute ass' tuh haha...

MiJaH berkata...

ahaha sumpah lawak gile!

flyz berkata...

ha..ha..kena sudah!!!

otak ketat berkata...

sewa rumah 2 bulan. nak cukup kan 4 bulan baru bayar eh? haha.

Amal berkata...

kesian gila. haha. tak sempat nak reply pulak tu. haha

maiTuty berkata...

izinkan aku ketawa..hahahha

Mr K berkata...

@Kim - Isk. Isk.

@Joe - Eh, sejak bila ber you-you ni brader?

@Ateeka - Ye ke? Kirim salam kat dia.

@Kak Afzan - Err. I take it as a compliment...

@Lee - Mana ada hati bilang cinta.

@Ayam - Have a nice day.

@Naqip - Ass tu assignment lah.

@Otak - Haha. Aku mudah lupa hutang.

kengge berkata...

2hahahha...guling2 gelak...sumpah berani giler awek tue..hahahaha...ermm jap gedik ke blog neyh...hahaha

Capital K berkata...

bhahaha !

Anwar Faiz berkata...

aku sokong minah tu!..hahaha

masshie mastura berkata...

comey ;P

SyAfaWaNi ♥‿♥ berkata...

hahaha..bole plak cenggitu:)

aainaa aqila kth berkata...

great comeback.

taqie berkata...

haha..ksian kmu deh..

Liza berkata...

nie kira secret admirer ler tu

Naqib Mohamad berkata...

haha.. sorry bro! salah interpretation.. haha!

Miss Lemonade berkata...

ko mmg gedik la..xkan bru perasan..
eh aku benci la Im environment tu..
sket2 buzz kiss..haha

Meyraa - chan berkata...

HAHA. nak tergelak pun ade. sian awak/kau. hehe sabar jela yer. :P

cik naddya berkata...

haha.suke award 2 :)

AkuAyie berkata...

omg. siap love2 lg YM dia. Hahaha!
klaka la ko ni kerol.

lily_lolypop berkata...

HAHAHAHA. lawak !
serius lawak.
comel gila pompuan tu.
credit to herr..
sabar k incik khairul ~ :P

annyss berkata...

dia tak taw baca ni kot...

"This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought."

huhu..btw, best apa blog ni..

Mimi Saidi berkata...

oh,man....free2 lu kena cop gewdix! hahahaha

mnah tu xde log,ape la die tau sgt ngan dunia blog.org mcm ko hebat ape..hehe

Fathiah Jasni berkata...

mr K, jgn serik approve awek kt ym nanti.. hahahaa

Fina Fento berkata...

hahahaha..

nak add ym nak add ym!

hahah

lassiegewdix berkata...

wah !
relax a !
gewdix kan besh .
yang penting tak gataaaai .
rite ? :D

Adziim berkata...

Ahaha~ pandai awek tu pancing nak perli ko..

sayaialah... berkata...

AHAHA.. Sabor je la.. tu la gedik lagi

bery berkata...

AHAHAHAHAHAHAHAHA :D lawak! lawak! lawak!

ikadean berkata...

very funny. very,

kacamata berkata...

OMG ! haha. lexlexlex. terasa la tuh. haha !

Hana™ R. berkata...

hahaha mane ade gedik blog nih.
seronok membaca lg la ada.
mengada2? mungkin kot. tp ciri2 tu la yang buat orang suka nak baca =)
ada keunikan yang tersendiri hehe

misskim berkata...

kesian dpt status gedix..tp xpe..gedix pun blog ko dorang tetap bece gak...
=))

aza berkata...

kalau aku jd kau, aku layan jer.lg2kalo dak2 cute..haha
saje make fren. dun care too much.
ala budak2 zmn skg ni kn ske maen2..juz think positive jer

Miraluna Zaini berkata...

, aiyaa ! HAHA! ta sempat reply ye . kekekekee ^^ tape2, sabar ye .
(^_^)v

Aziah berkata...

HAHAHA ! funny-ERRR ? ;p

Cik Meya berkata...

haha . lawak gila gurl tuh .. XD

ara_Qa berkata...

damn !! smart

hida berkata...

damn..... hahahhahaha sangat klaka...
memg kne batang idung hehehehe...

aula berkata...

mr. gedixxss ever..

Clara berkata...

First time dtg blog nie... (rseny laaa..)

Dtg check2 entry.. seriously byk entry yg mnarik..

n ni entry yg pling best.. haha.. klka gel.. dr tdik asyik glak..

Love this blog...

gee gee nasha berkata...

hihi. maybe girl tu byk terasa dgn entry2 anda kot. :p

Tanpa Nama berkata...

lucu la, tp still, kesian kt Mr. K.

-Faizah Asmat-

LyA berkata...

Blog khairul bestt laaa !

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger