Sabtu, 16 Oktober 2010

Tak Terasa. Tak Terasa.

Assalamualaikum


Aku tengah searching kat Google, Yahoo! dan Bing untuk something yang penting.

So, aku pun search-search lah.

Tiba-tiba ada orang add aku Yahoo Messenger (YM). Awek mana entah yang add. Biasanya, kalau awek yang add, mesti lelaki akan terus approve. Tapi aku tak. Aku lain. Aku check dulu FB dia guna email dia. Kalau lawa baru aku approve. HAHA.

Selepas aku approve, awek tu terus YM aku.

Awek tu : Assalamualaikum.

Perh, bagi salam tu. Sejuk perut aku membacanya.

Aku : Walaikummusalam.

Aku jawab dan terus sambung searching pasal something.

Awek tu : Busy ke?

Pada masa ni, aku harap dia tak tanya soalan-soalan sengal yang macam "Kenapa kita berjalan secara berdiri?" atau "Kenapa kita makan ikut mulut?" atau apa-apa je la soalan pelik yang kalau kat formspring aku memang aku dah delete awal-awal.

Aku : Tak adalah tak busy pun. Kenapa?

Awek tu : Oh. Tak ada apa. Saja je tanya. Lisa Surihani sihat?

Aku : Erk, sihat je dia. Tapi biasa lah. Merengek-renget mintak i layan dia.

Awek tu : Hahaha. Anyway, saya suka blog awak.

Berawak-awak pula dia ni.

Aku : Oh ye ke. Terima kasih. Ada blog juga ke?

Awek tu : Eh tak. Saya tak ada blog. Tapi saya suka baca blog awak tau. Rasa macam nak bagi award blog je.

Award blog? Macam mana nak bagi award kalau tak ada blog. Pelik betul budak ni.

Aku : Oh ye ke. Tapi saya dah tak main award-award ni. Tak tau nak sumbat kat mana. Haha.

Awek tu: Haha. Ye ke. Tapi awak nak tahu tak award apa saya nak bagi kat awak?

Aku: Hmm? Award apa?

Awek tu : Award Blogger Paling Gedik. DAH LAH GEDIK MENGADE-NGADE PULA TUH. HUH.

*Offline*

Dia kutuk-kutuk aku pastu terus offline? Wth. WTH.


Sedih gila I. Mana ada I gedik. I baik apa. Isk.


59 ulasan:

  1. OUCH!! haha.. tahan je la khairul.. lain orang lain pendapat.. bagi aku, blog kau tak gedik, tapi mengada-ngada.. haha ;DD

    BalasPadam
  2. aku kenal.... minah tuh.

    BalasPadam
  3. ni la entry paling gedik penah kubaca.
    haihh..

    BalasPadam
  4. hahahaha...

    sah2 awek tu xde keje.

    tp ko kena hargai penat lelah dia la..smata2 nk mengutuk, di sanggup bersusah payah wat benda yg rsnya tak perlu..iaitu..ADD YM KO.

    or...dia stalker ko? jari bilang tak suka..tapi hati bilang cinta.

    hahahahahaaha lawak2

    BalasPadam
  5. OMG! OMG!!!

    Entry paling kelakar sekali dowh! dah la window screen YM ada lap lap...

    LIKE!

    BalasPadam
  6. sebenarnya...

    sebenarnya....

    sebenarnya kan...




    kan...


    kan...


    kan....





    sy la awek tu.



    harharhar.im kidding.





    hahahaha..bro, rilek bro..awek tu saje nak uji tahap kesabaran bro jer...setakat kena sound cmtu mcm kat celah gigi jer kan...


    alah u kan strong, takde maknenye nak touching-touching,.hihi =)

    BalasPadam
  7. lol!

    gelak guling guling bila baca post nie. very funny..hehehe

    such a nice way to start the day. thank you =D

    BalasPadam
  8. oooooooh abang gedik.... jangan la kecik ati.... he he...... dia nak ko pujuk la tu..... =)

    BalasPadam
  9. muahahahahahahahaa... terbaeeekkk!!!!...

    BalasPadam
  10. dy salah bace blog kot.
    blog org lain dy ckp blog u.
    btw, i da lame follow ur blog.
    dlm my top 10 must-read blog...

    selame i bace, mane ade gedik.
    sumpah x gedik.

    sarkastik sikit2 ader la... hahahaha.

    BalasPadam
  11. kantoi bro 'cute ass' tuh haha...

    BalasPadam
  12. sewa rumah 2 bulan. nak cukup kan 4 bulan baru bayar eh? haha.

    BalasPadam
  13. kesian gila. haha. tak sempat nak reply pulak tu. haha

    BalasPadam
  14. @Kim - Isk. Isk.

    @Joe - Eh, sejak bila ber you-you ni brader?

    @Ateeka - Ye ke? Kirim salam kat dia.

    @Kak Afzan - Err. I take it as a compliment...

    @Lee - Mana ada hati bilang cinta.

    @Ayam - Have a nice day.

    @Naqip - Ass tu assignment lah.

    @Otak - Haha. Aku mudah lupa hutang.

    BalasPadam
  15. 2hahahha...guling2 gelak...sumpah berani giler awek tue..hahahaha...ermm jap gedik ke blog neyh...hahaha

    BalasPadam
  16. haha..ksian kmu deh..

    BalasPadam
  17. nie kira secret admirer ler tu

    BalasPadam
  18. haha.. sorry bro! salah interpretation.. haha!

    BalasPadam
  19. ko mmg gedik la..xkan bru perasan..
    eh aku benci la Im environment tu..
    sket2 buzz kiss..haha

    BalasPadam
  20. HAHA. nak tergelak pun ade. sian awak/kau. hehe sabar jela yer. :P

    BalasPadam
  21. omg. siap love2 lg YM dia. Hahaha!
    klaka la ko ni kerol.

    BalasPadam
  22. HAHAHAHA. lawak !
    serius lawak.
    comel gila pompuan tu.
    credit to herr..
    sabar k incik khairul ~ :P

    BalasPadam
  23. dia tak taw baca ni kot...

    "This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought."

    huhu..btw, best apa blog ni..

    BalasPadam
  24. oh,man....free2 lu kena cop gewdix! hahahaha

    mnah tu xde log,ape la die tau sgt ngan dunia blog.org mcm ko hebat ape..hehe

    BalasPadam
  25. mr K, jgn serik approve awek kt ym nanti.. hahahaa

    BalasPadam
  26. hahahaha..

    nak add ym nak add ym!

    hahah

    BalasPadam
  27. wah !
    relax a !
    gewdix kan besh .
    yang penting tak gataaaai .
    rite ? :D

    BalasPadam
  28. Ahaha~ pandai awek tu pancing nak perli ko..

    BalasPadam
  29. AHAHA.. Sabor je la.. tu la gedik lagi

    BalasPadam
  30. AHAHAHAHAHAHAHAHA :D lawak! lawak! lawak!

    BalasPadam
  31. OMG ! haha. lexlexlex. terasa la tuh. haha !

    BalasPadam
  32. hahaha mane ade gedik blog nih.
    seronok membaca lg la ada.
    mengada2? mungkin kot. tp ciri2 tu la yang buat orang suka nak baca =)
    ada keunikan yang tersendiri hehe

    BalasPadam
  33. kesian dpt status gedix..tp xpe..gedix pun blog ko dorang tetap bece gak...
    =))

    BalasPadam
  34. kalau aku jd kau, aku layan jer.lg2kalo dak2 cute..haha
    saje make fren. dun care too much.
    ala budak2 zmn skg ni kn ske maen2..juz think positive jer

    BalasPadam
  35. , aiyaa ! HAHA! ta sempat reply ye . kekekekee ^^ tape2, sabar ye .
    (^_^)v

    BalasPadam
  36. haha . lawak gila gurl tuh .. XD

    BalasPadam
  37. damn..... hahahhahaha sangat klaka...
    memg kne batang idung hehehehe...

    BalasPadam
  38. First time dtg blog nie... (rseny laaa..)

    Dtg check2 entry.. seriously byk entry yg mnarik..

    n ni entry yg pling best.. haha.. klka gel.. dr tdik asyik glak..

    Love this blog...

    BalasPadam
  39. hihi. maybe girl tu byk terasa dgn entry2 anda kot. :p

    BalasPadam
  40. lucu la, tp still, kesian kt Mr. K.

    -Faizah Asmat-

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.