Jumaat, 1 Oktober 2010

Macam Mana Muka Awek Nerd Yang Comel?

Assalamualaikum



Hari tu ada orang tanya. Macam mana muka girl nerd yang comel? Aku cakap "Yang muka baik dan pakai spectacle (Kaca mata)"

Then orang tanya lagi. "Yang pakai kaca mata yang macam mana?"

Then aku jawab yang macam ni;

video

Damn it. Hari ni je dah dekat 10 kali aku ulang video ni.

Comelnya. GERAM DO. Cara dia betulkan spect tu memang CUN.


46 Comments:

fairuz berkata...

tak pakai spek tak nerd ke?hahaha..

fairuz berkata...

tak pakai spek tak nerd ke?hahaha..

tfa_purpleclover berkata...

whoaaa!

Kimmy Ai berkata...

habislaa..

nanti semua gadis lupakan contact lens and kembali bercermin mata..

har har har... ;DDD

D.A.M.S.E.L berkata...

terasa macam aku plak.hahaha. spek dah ala-ala :)

WZulhilmi berkata...

Wow!! aku suka version ni.. sedap!! Siapa dia nih??

btw aku pun pakai spek mcm tu.. so adakah aku dikira sebagai muka pakwe nerd yang comel??? LMAO!!!

.s.o.f.i.a. berkata...

makna kata aku kena donlod video nie dan berlatih betulkan spek gaya pompuan tu............. baru nampak ala2 pompuan nerd yang cantik kan??? ha ha...............

Anis izyan Abd Rahman berkata...

hahah
apakah?

aainaa aqila kth berkata...

weeeird. fantasize muchm :D haha

Mr K berkata...

@Kim - YA. I like it.

@Sofia - Haha.

@Aina - Hai.

Tanpa Nama berkata...

what is the name of the song ?

Mr K berkata...

@Zul - Errr.

@Anony - Love the way you lie - Rihanna ft Eminem.

Lili Sakina berkata...

huh???aku HODOH bile memakai spec...
tapi spec hitam bagak, aku sukeee...

lassiegewdix berkata...

yey ! saya awek comey yang nerd loh gitu :P

Aida Effarina berkata...

kemapa ek dilabel nerd if specky? specky tak semestinya nerd. kan kan.

a.s.m.a berkata...

ala ko suka awek nerd ni bkn sbb spek dia or sbb cara dia btulkan spek tu..
sbb awek tu mmg cute kot..
kalu dia bkak spek,pakai cntact lense pn dia mmmg cute..
dia dah memng smulajadi cute..
kan???
ngaku2 je la mr k oii..
=)

SYAMIMI berkata...

comel n love this version

JuanYuan berkata...

comey..
so innocent..hak3

Bukan Gadis Comel berkata...

mana ko dapat video aku tu! haha

joegrimjow berkata...

ku nerd la ni?
ku comel la ni?

auuuwww

Mr K berkata...

@Lili - Banyak cakap lah dia ni.

@Asma - Aku tak suka girl yang pakai contact lense. Aku memang suka yang pakai spect. :)

noor afzan berkata...

uisyooo..
pakai spek kaler ala2 merah tu lagi cute dowh.

nur hidayah isa berkata...

comeyl2...sape ni? lagu ni lagu ape?best

K2r~90 berkata...

ni bkn nerd lah , stylish ..
spek bkn mlmbangkan nerd

Mr K berkata...

@Hidayah - Lagu rihanna ft Eminem

@K2r - Tengok muka, gaya, the way dia nyanyi, jenis spectacles. Melambangkan nerd.

♥farra♥ berkata...

lau nerd mmg kne pakai spek ke??

Aya de Luna berkata...

nerd yg comel.. macam aku lah.. haha..

j0j0_bdiN@ berkata...

eleh.. ko ske suare dia kan!
Tapi suara dia serius sedap~
sarius sadap tahu~

jelez akan ke nerd an dia main alat muzik itu~

Mak Enon berkata...

aku tengah betulkan spek nerd aku nie..amacam cun x?haha!

@ien_R@z berkata...

best!! cute.. hehe

the unknown berkata...

aku rasa keseronokan x dtg drpd bercerita tentang aweq.

tapi dari *ada* aweq.

x datang drpd tgk video awek betulkan spek.

tapi bile *ada* aweq lawo yg men dgn spek.

cinta ni bukan subjek teori. cam falsafah, atau maths, atau sbgnya.

subjek praktikal. cerita x membawa keseronokan, hanya *potensi* keseronokan.

umpama budak kecil yg cerita pasal ais krim, tp tak makan, cerita je. pasal warna, pasal tona, pasal topping, pasal wrapping. mana ade keseronokan dlm itu bro?

AMOI KUSUT berkata...

eh eh, bila masa i pkai spec enk?
tak caye??
g bukak blog i..


u pon comel bila betul kan spec..
*ayat perempuan bodek!
hahaha

botak berkata...

attn to: pemilik blog.

Perkara [AMARAN PERTAMA]kerana melanggar hak cipta dan pemilikan individu.

merujuk perkara diatas anda didapati mengambil hak cipta dan pemilikan individu lain. iaitu video peribadi yang disiarkan di'BLOG' anda.

2. Dengan ini anda diminta memberi kenyataan berbalas pada pihak kami berhubung dakwaan ini.

3. Hak milik 'perempuan nerd berkaca mata' ini adalah milik saya sepenuhnya yang telah didaftarkan di JAIS. dan menjadikan kesalahan pada anda untuk menayangkan ke'NERD'tan perempuan saya ini.

4. harap anda faham tuduhan ini.

p/s; baru sekarang aku sedar kecantikkan awek aku yang "NERD" ini.

Mr K berkata...

@Botak - ???? Aku ambil di facebook. Tak ada sebarang kenyataan hak cipta di situ.

masshie mastura berkata...

hye3 i punn pki spec cmnie. keh3:P

Farah berkata...

Serius ! Memang comel pun perempuan ni . Suka tengok :D

Suara pun sedap

bakis kokies berkata...

yang ni nerd comel . nerd perasan hebat pon ade . nerd yang xleh tgk orang bijak tapi xnerd mcam dia . macam mane . payah . tp nerdy ttp comel

ummu hurairah berkata...

bacelah note ni...
http://www.facebook.com/note.php?note_id=488587596538&id=100000180505243

miralatiff berkata...

Mr. K: Sedap giler kot suare minah ni..I hope I can get to know her name..mesti die ade upload video die nyanyi kat youtube kan?

. . . h u s n a . . . berkata...

arghhh!!! aku ske gak!!

MATAHARI berkata...

comel giler.aww..idaman ku selalu!

Tanpa Nama berkata...

pndai maen piano + pkai spec + mke cun + sore sdp.wa~~ ske3!!

aza berkata...

xsemestinyer budak pkai spec and nerd ni comel. ade ramai jerk yang xpkai spec, nerd and comel kt kelas aku..

kengkadang org xtw pun "dak ni" nerd. muke kiut semacam igtkn balak keliling pnggang..rupenyer single mingle. da la nerd, cute, muke nmpk baek jer...bile snyum...perghhh cairrr..haha

Tanpa Nama berkata...

hahaha... comelny... mcm gampang..

n oliver berkata...

i pun pakai spek, i comel tak? HAHA

Lala Chan berkata...

Now this is scary... Am I the only one? Mana mata putih dia? mata hitam pun. I mean, mana biji mata dia? Dia tengok bawah sepanjang masa ke?
Ke my laptop yang censorkan mata dia?
All I can see is her eye make up and unnatural eyelash(es)

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger