Jumaat, 1 Oktober 2010

Macam Mana Muka Awek Nerd Yang Comel?

Assalamualaikum



Hari tu ada orang tanya. Macam mana muka girl nerd yang comel? Aku cakap "Yang muka baik dan pakai spectacle (Kaca mata)"

Then orang tanya lagi. "Yang pakai kaca mata yang macam mana?"

Then aku jawab yang macam ni;


Damn it. Hari ni je dah dekat 10 kali aku ulang video ni.

Comelnya. GERAM DO. Cara dia betulkan spect tu memang CUN.


46 ulasan:

  1. tak pakai spek tak nerd ke?hahaha..

    BalasPadam
  2. tak pakai spek tak nerd ke?hahaha..

    BalasPadam
  3. habislaa..

    nanti semua gadis lupakan contact lens and kembali bercermin mata..

    har har har... ;DDD

    BalasPadam
  4. terasa macam aku plak.hahaha. spek dah ala-ala :)

    BalasPadam
  5. Wow!! aku suka version ni.. sedap!! Siapa dia nih??

    btw aku pun pakai spek mcm tu.. so adakah aku dikira sebagai muka pakwe nerd yang comel??? LMAO!!!

    BalasPadam
  6. makna kata aku kena donlod video nie dan berlatih betulkan spek gaya pompuan tu............. baru nampak ala2 pompuan nerd yang cantik kan??? ha ha...............

    BalasPadam
  7. @Kim - YA. I like it.

    @Sofia - Haha.

    @Aina - Hai.

    BalasPadam
  8. what is the name of the song ?

    BalasPadam
  9. @Zul - Errr.

    @Anony - Love the way you lie - Rihanna ft Eminem.

    BalasPadam
  10. huh???aku HODOH bile memakai spec...
    tapi spec hitam bagak, aku sukeee...

    BalasPadam
  11. yey ! saya awek comey yang nerd loh gitu :P

    BalasPadam
  12. kemapa ek dilabel nerd if specky? specky tak semestinya nerd. kan kan.

    BalasPadam
  13. ala ko suka awek nerd ni bkn sbb spek dia or sbb cara dia btulkan spek tu..
    sbb awek tu mmg cute kot..
    kalu dia bkak spek,pakai cntact lense pn dia mmmg cute..
    dia dah memng smulajadi cute..
    kan???
    ngaku2 je la mr k oii..
    =)

    BalasPadam
  14. ku nerd la ni?
    ku comel la ni?

    auuuwww

    BalasPadam
  15. @Lili - Banyak cakap lah dia ni.

    @Asma - Aku tak suka girl yang pakai contact lense. Aku memang suka yang pakai spect. :)

    BalasPadam
  16. uisyooo..
    pakai spek kaler ala2 merah tu lagi cute dowh.

    BalasPadam
  17. comeyl2...sape ni? lagu ni lagu ape?best

    BalasPadam
  18. ni bkn nerd lah , stylish ..
    spek bkn mlmbangkan nerd

    BalasPadam
  19. @Hidayah - Lagu rihanna ft Eminem

    @K2r - Tengok muka, gaya, the way dia nyanyi, jenis spectacles. Melambangkan nerd.

    BalasPadam
  20. lau nerd mmg kne pakai spek ke??

    BalasPadam
  21. nerd yg comel.. macam aku lah.. haha..

    BalasPadam
  22. eleh.. ko ske suare dia kan!
    Tapi suara dia serius sedap~
    sarius sadap tahu~

    jelez akan ke nerd an dia main alat muzik itu~

    BalasPadam
  23. aku tengah betulkan spek nerd aku nie..amacam cun x?haha!

    BalasPadam
  24. aku rasa keseronokan x dtg drpd bercerita tentang aweq.

    tapi dari *ada* aweq.

    x datang drpd tgk video awek betulkan spek.

    tapi bile *ada* aweq lawo yg men dgn spek.

    cinta ni bukan subjek teori. cam falsafah, atau maths, atau sbgnya.

    subjek praktikal. cerita x membawa keseronokan, hanya *potensi* keseronokan.

    umpama budak kecil yg cerita pasal ais krim, tp tak makan, cerita je. pasal warna, pasal tona, pasal topping, pasal wrapping. mana ade keseronokan dlm itu bro?

    BalasPadam
  25. eh eh, bila masa i pkai spec enk?
    tak caye??
    g bukak blog i..


    u pon comel bila betul kan spec..
    *ayat perempuan bodek!
    hahaha

    BalasPadam
  26. attn to: pemilik blog.

    Perkara [AMARAN PERTAMA]kerana melanggar hak cipta dan pemilikan individu.

    merujuk perkara diatas anda didapati mengambil hak cipta dan pemilikan individu lain. iaitu video peribadi yang disiarkan di'BLOG' anda.

    2. Dengan ini anda diminta memberi kenyataan berbalas pada pihak kami berhubung dakwaan ini.

    3. Hak milik 'perempuan nerd berkaca mata' ini adalah milik saya sepenuhnya yang telah didaftarkan di JAIS. dan menjadikan kesalahan pada anda untuk menayangkan ke'NERD'tan perempuan saya ini.

    4. harap anda faham tuduhan ini.

    p/s; baru sekarang aku sedar kecantikkan awek aku yang "NERD" ini.

    BalasPadam
  27. @Botak - ???? Aku ambil di facebook. Tak ada sebarang kenyataan hak cipta di situ.

    BalasPadam
  28. hye3 i punn pki spec cmnie. keh3:P

    BalasPadam
  29. Serius ! Memang comel pun perempuan ni . Suka tengok :D

    Suara pun sedap

    BalasPadam
  30. yang ni nerd comel . nerd perasan hebat pon ade . nerd yang xleh tgk orang bijak tapi xnerd mcam dia . macam mane . payah . tp nerdy ttp comel

    BalasPadam
  31. bacelah note ni...
    http://www.facebook.com/note.php?note_id=488587596538&id=100000180505243

    BalasPadam
  32. Mr. K: Sedap giler kot suare minah ni..I hope I can get to know her name..mesti die ade upload video die nyanyi kat youtube kan?

    BalasPadam
  33. comel giler.aww..idaman ku selalu!

    BalasPadam
  34. pndai maen piano + pkai spec + mke cun + sore sdp.wa~~ ske3!!

    BalasPadam
  35. xsemestinyer budak pkai spec and nerd ni comel. ade ramai jerk yang xpkai spec, nerd and comel kt kelas aku..

    kengkadang org xtw pun "dak ni" nerd. muke kiut semacam igtkn balak keliling pnggang..rupenyer single mingle. da la nerd, cute, muke nmpk baek jer...bile snyum...perghhh cairrr..haha

    BalasPadam
  36. hahaha... comelny... mcm gampang..

    BalasPadam
  37. i pun pakai spek, i comel tak? HAHA

    BalasPadam
  38. Now this is scary... Am I the only one? Mana mata putih dia? mata hitam pun. I mean, mana biji mata dia? Dia tengok bawah sepanjang masa ke?
    Ke my laptop yang censorkan mata dia?
    All I can see is her eye make up and unnatural eyelash(es)

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.